Fotoalbum

Mine drivhuse er ikke så store, men det gør ikke så meget da der kan være meget i dem når man hænger det lidt op. Ellers har jeg også en udestue på næsten 30 kvm.
Det andet drivhus kommer til at indholde ipomea og hvad der ellers bliver plads til.
Jeg har idag d. 11/11 hentet et drivhus på ca. 9 kvm. jeg fik det for at fjerne det, og jeg manglede et til alle mine forsøg, så nu har jeg ialt 4 drivhuse, plus vi har et til agurker og tomater og hvad der nu ellers er i et alm. drivhus.
Nu skal det bare sættes på plads når der er blevet ryddet til det nede i hjørnet af haven.
Der blev sagt på DR2 i drivhusdrømme at jeg har blomster på hjernen, og det er nok heller ikke helt forkert, jeg elsker blomster og har man en dårlig dag er der da ikke noget som at sidde i sit drivhus og kikke på hvordan alting vokser dag for dag.
Der er rigtig gang i drivhusene nu, jeg har frøsået jev ved ikke hvor mange forskellige blomster, og se det spirrer det er spændende, det er jo ikke altid at det bliver som beskrevet på frøposerne, det kan også være frø jeg har byttet mig til, og som heller ikke lige blev det de skulle, men så kan man altid bytte det væk for det man gerne vil have.


Du kan se mine drivhuse live ved at gå ind på siden, se det sammen med alle de andre programmer. Mine drivhuse kan ses ved at gå ind på d. 3/5 .

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

lis | Svar 25.08.2013 09.29

Hej Else det var så lidt jeg ved jo hvor spændende en have du har, så den burde folk se og så købe nogle af alle dine spændende planter fra dit plantehjørne

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.09 | 06:52

hvis man vil i kontakt med mig så send en besked via postkassen eller på mailen som står på siden

...
17.09 | 10:49

Har du frø el stængel af den blå australske klokkebusk, som du vil sælge ?

...
09.08 | 13:14

De er ikke til salg, jeg har kun det til salg som er o salgshjørnet

...
09.08 | 12:58

Hej. Har du priser på dine overnævnte Adenium planter? Tak

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE