Velkommen til vores hjemmeside

Støt de gamle så støtter du de unge. Bliv medlem.

Banko aflyst 16. januar

HIF's Gamle Kæmper aflyser på grund af den aktuelle situation BANKOspillet søndag den 16. januar kl. 13.

Sæsonenens to sidste bankospil afvikles som planlagt:

3. februar kl. 13
3. marts kl. 13.
Bestyrelsen

Generalforsamling 2022

Indkaldelse til generalforsamling

HIF's Gamle Kæmper indkalder hermed til ordinær generalforsamling mandag den 17. januar 2022 kl. 19.00

I Ungdoms cafeteriet TUTTEN i det gamle klubhus.

D a g s o r d e n:

            1.   Valg af dirigent
            2.   Præsidentens beretning
            3.   Fremlæggelse og godkendelse af regnskab
            4.   Indkomne forslag (fra bestyrelsen)
            5. Valg af bestyrelse: 
               Præsident Allan Hebo – ikke på valg
               Vicepræsident Birger Pedersen – villig på genvalg 2 år
               Kasserer  Henning Hebo – villig på genvalg 2 år
               Bestyrelsesmedlem Jan Dørge – ikke på valg
               Bestyrelsesmedlem Jørgen Andersen – ikke på valg
               Bestyrelsesmedlem Klaus Moe – ikke på valg
               Suppleant Allan Rønberg – villig til valg 2 år 
               Suppleant Erik Jensen – ikke på valg
               Revisor Per Katznelson – ikke på valg
               Revisor Steen Larsen – på valg 2 år
               Revisorsuppleant John Steen Olsen – ikke på valg
           6. Fastsættelse af  kontingent
           7.  Eventuelt

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i  hænde senest en måned før generalforsamlingen.

Bestyrelsen


Kurt Stendal in memoriam


HIF-legenden Kurt Stendal, fodboldspiller, fodboldtræner og journalist, døde onsdag den 21. August, 68 år gammel. Før divisionskampen mellem HIF og FC Roskilde i søndags på Hvidovre Stadion blev han mindet af de to hold og publikum. De senere år har man kunnet møde Kurt som en lun og imødekommende medhjælper hos HIF’s Gamle Kæmper.

Vi bringer mindeord fra Berlingske Tidende og Hvidovre Avis - to arbejdspladser, der var med til at forme Kurts arbejdsliv efter fodbolden.


Berlingske Tidende:

Hvidovre-spilleren, der blev en legende i Østrig

Nekrolog. Kurt Stendal, tidligere fodboldspiller og journalist på Berlingske, er død. Han blev 68 år.


Kim Skipper Eriksen kise@berlingske.dk

Som 20-årig i 1971, hvor han var blevet optaget på jurastudiet på Københavns Universitet, lod han sig friste af et tilbud fra den østrigske klub Sturm Graz.

Klubbens tyske træner, Adolf Remy, kastede sin kærlighed på Stendal, da han så ham spille for Hvidovre i en Intertoto-kamp mod Austria Wien. Sturm Graz var egentlig kommet for at observere en Austria-spiller, men Kurt Stendal løb med opmærksomheden.

Opholdet i Sturm Graz blev starten på et livslangt gensidigt kærlighedsforhold mellem de to parter. Den aktive del af forholdet udspillede sig mellem 1971 og 1982.

Da den første kontrakt udløb efter to år, og parterne ikke kunne blive enige om forholdene i en ny kontrakt, pakkede danskeren flyttevognen og rejste hjem til Danmark – til den østrigske klubs store overraskelse.

Og 1973 var han med til at gøre Hvidovre IF til danske mestre.

Østrig tur-retur

Men Sturm Graz var ikke færdig med danskeren, og han blev hentet tilbage til klubben to gange mere, inden parterne skiltes, på grund af en kombination af en knæskade og fordi den østrigske klub havde for mange udenlandske spillere i truppen.

Med sine 85 mål i Sturm Graz-trøjen betragtes han stadig som en af klubbens store legender, med evnerne som både kreatør og målscorer.

Selv om Kurt Stendal var færdig som aktiv i Sturm Graz, var han ikke færdig med Graz, og når det var muligt, blev der holdt ferie i Steiermark.

Den steiriske dialekt tog han til sig som en indfødt. Hans østrigske var så godt, at han ofte blev spurgt til, om han kom fra Steiermark, frem for hvilket land han kom fra.


Han bevarede også interessen for det østrigske kulinariske islæt og kokkerede gerne i hjemmet i Værløse.

At han ikke var glemt, fik han bevis på, da han i maj i år besøgte Sturm Graz-museet og blev hædret med et legende-diplom. Tråden på museets Facebook-side vidner om Kurt Stendals legendestatus.

I Østrig stiftede han bekendtskab med journalistfaget, da han blev journalist på Neue Kronen Zeitung.

Efter at han vendte hjem til Danmark, blev han journalist på Hvidovre Avis, inden en periode som sportsredaktør på hedengangne Aktuelt. Så gik turen til Berlingske, hvor han var først sportsjournalist og derefter redaktionssekretær på sports-, navne- og Business-redaktionen.

Som sportsjournalist trak han på sit store kildenet fra et langt liv i fodbold, og han var ofte først med nyheder.

Kurt Stendal er indehaver af en kuriøs uofficiel Danmarksrekord, som han selv havde et afslappet forhold til. Han opnåede en enkelt landskamp, da han 1973 blev skiftet ind, da Danmark mødte Ungarn. Han spillede de sidste 33 minutter og udlignede til 2-2 seks minutter før tid, hvilket gør ham til den danske landsholdsspiller, der har scoret mest pr. minut på banen.

Kurt Stendal efterlader sig hustruen Tove og tre døtre og tre børnebørn.


Hvidovre Avis:

Farvel til Kurt Stendal


Erling Borgstrøm, tidligere mangeårig medarbejder på Hvidovre Avis, skriver mindeord om Kurt Stendal, der afgik ved døden på Herlev Hospital den 21. august, kun 68 år gammel:


Gamle ven!

Så blev det din tur til at tage afsked med denne verden. Det er vi rigtig mange, der er triste over og kede af. Vores venskab går mange år tilbage med start i HIF, hvor vi som drenge fik lært hinanden at kende. Jeg har stadig den opfattelse, som jeg hurtigt lærte af dig: Flid, vilje og talent kan bringe én langt, og når man samtidig krydrer det med ydmyghed og begge ben solidt placeret i den danske muld, kan det ikke gå helt galt.

Du var samtidig troværdig, loyal og én, man kunne dele alt med velvidende, at det ikke kom videre. Jeg besøgte dig en del gange i dit andet fædreland de år, du var i Østrig og havde en professionel tilværelse som fodboldspiller i Sturm Graz . Senere i vores mere voksne tid var vi to alene flere gange på genvisit, og kærligheden til Østrig, og stoltheden over at vise landet frem for mig, var tydelig. Respekten for dig og din personlighed i Graz var enorm, når man var rundt omkring i byen og de tætliggende områder. Jeg kan kun sige tak for alle de oplevelser, jeg har haft sammen med dig …

På mange måder var du en mand af den gamle skole og de dyder, man ikke ser så ofte i dag. Ordentlighed og grundighed og samtidig fagligt ærekær. Det kom ikke fra fremmede, da jeres far havde en lille forretning som selvstændig snedker, hvor netop de dyder gav mad på bordet.

Dine sene år var præget af din sygdom, men du havde modet og kræfterne til at stå imod, og der blev kæmpet med alt det, du havde. Til sidste erkendte du nederlaget, og det var igen med ro og en afklarethed, som efterfølgende skaber respekt.

Du var ikke fysisk stor men alligevel en kæmpe. Dyb medfølelse til familien, der har mistet en mand, en far, en bror og en morfar. De har heldigvis rigtig meget godt, at huske dig for. Jeg vil savne vore samtaler og samvær og lige kigge en ekstra gang efter dig ved baren hos “de gamle kæmper”, hvor du gennem mange år langede drikkevarer over disken…

Kæmperne inviterer til ‘Hvidovre Go’ Tur’

Kæmperne inviterer til ‘Hvidovre Go’ Tur’

Sæt et kryds i kalenderen ud for 17. August. Den dag inviterer HIF’s Gamle Kæmper nemlig til en cykeltur rundt i Hvidovre, tilsat underholdning.
Det er den tidligere ‘Hvidovre Tour’, der har været afviklet siden slutfirserne, som nu videreføres af Kæmperne - tilsat ændringer.
-Vi har ændret navn og koncept fordi der er så dejligt i Hvidovre - og det skal vi huske hinanden på, siger Klaus Moe fra Gamle Kæmper.
-Vi har skov og strand, marker og kuperet terræn, vi har dyr og smukt byggeri. Perfekt til en go’ cykeltur.
-Der kan stadig køres om kap med vennerne, kollegerne og andre, men dagen kan også gennemføres som en skovtur med medbragt mad og underholdning og leg undervejs.
Prisen for at deltage er også blevet mere familievenlig. 50 kr for voksne, 25 kr for børn - uanset rute.
Der er nemlig to ruter - een på 17,5 km. Og een på 26,50 km - og man kan vælge længde undervejs efter hvor ‘gode ben’ man har.
Ruterne følges ad de første 14 km. Til Alarmpladsen i Avedørelejren.
Her har alle deltagere gratis adgang til et særarrangement gennemført i samarbejde med bl.a. Cirkusmuseet og Hvidovre Lokalhistoriske Selskab. Museet holder ekstraordinært åbent. Der er skattejagt om præmier. Historiefortællinger. Og artister både her og på Hvidovre Stadion.
Når man kører ud ad hovedporten i Avedørelejren ved museet kan man vælge rutelængde. Vælger man at køre til højre, er man på den lange rute. Drejer man til venstre vælger man den korte rute.
Turen har start og mål på Hvidovre Stadion. Og hele turen foregår inden for Hvidovre 2650. Begge ruter er handicapegnede.
På stadion er der også hoppeborg og serveringstelt og cafeteria med mad og drikke.


Hæder til Kæmpernes præsident
I forbindelse med fejringen af 50-året for HIFs første danske mesterskab i 1966 blev Kæmpernes præsident Allan Hebo Larsen udnævnt til æresmedlem af moderklubben HIF. Det var hovedformanden Per Arild, der med velvalgte ord gjorde rede for baggrunden af udnævnelsen.
Lasse har gennem en årrække ydet et forbilledligt, uegennyttigt og fremsynet stykke arbejde for HIF.  Sammen med den øvrige bestyrelse i Kæmperne og de mange frivillige har Lasse med stor opfindsomhed og initiativ på bedste vis gjort sit til, at der står respekt om HIF.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pia Larsen | Svar 26.08.2021 13:28

Jeg afmelder min plads d.28/8
Chr Pia Larsen

Vibeke Jensen | Svar 31.07.2021 12:31

Jeg vil gerne bestille en 1 plads mere til 7/8
Så i alt 2 pladser.
Mvh Vibeke

Anni Berlin | Svar 23.07.2021 19:37

Hej, jeg vil gerne bestille to stadepladser til kræmmermarked 7-8.
MVH Anni

Jeanne Kryger | Svar 23.07.2021 18:44

Hvordan ved man om man har en stadeplads? Jeg har skrevet herinde tidl, men intet hørt endnu vedr loppemarked 7/8-2021. Mvh Jeanne

Klaus Moe 23.07.2021 22:37

Kære Jeanne. Undskyld at vi denne gang har glemt at skrive, at alle der tilmelder sig herinde er garanteret en plads. Vi har dig noteret for 1 plads 7/8.

Heidi Stegemeyer | Svar 18.07.2021 09:35

Hej. Jeg vil gerne bestille en stadeplads d. 7/8.

Vh Heidi

Marlene Strunge | Svar 06.07.2021 15:55

Jeg vil gerne bestille 2 pladser den 28.8 og 1 plads den 11.9
Hilsen Marlene

Kell Smidt | Svar 14.06.2021 10:56

Jeg ønsker at reseveret plads på jeres Loppemarked den 7/8, 28/8 og 11/9…. På forhånd tak. Kell Smidt.

Gunhild Justesen | Svar 07.06.2021 23:26

Hej Jeg vil gerne bestille en stadeplands til Enhedslisten den 7. august, den 28. august og den 11. september.
Venlig hilsen
Gunhild Justesen

Svend Aage Nielsen | Svar 11.03.2020 16:56

Hej. Jeg vil gerne bestille stadeplads til marked ved rådhuset den 6. juni 2020.
Mvh.
Heidi og Svend

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.09 | 14:41

Hej. Jeg må desværre afbestille min plads til i morgen. Hilsen Dorthe

...
09.09 | 18:11

Ja Connie. 3 ialt. Men vær der senest kl 7.

...
09.09 | 16:47

Hej.
Er der evt. 1 plads mere til på lørdag?
Hilsen Connie

...
09.09 | 12:50

Ka Thomas. Vi har reserveret en plads til dig. De fleste stiller op fra kl 7. Vi ses på lørdag

...
Du kan lide denne side