Sæson 2022
Pinsen 2022
Husk at galleri og udstilling er flyttet til Kunstnerfløjen i Annebergparken, Nykøbing Sj., hvor du kan se mine værker i pinsen og den første lørdag i måneden🤗

Kunstnerfløjen i Anneberg Kulturpark
D. 1. September 2021 blev jeg optaget i Kunstnerfløjen i Anneberg Kulturpark og har nu mit værksted i det meget spændende miljø, sammen med mange andre kunstnere.
Der er åbent hus den første lørdag i måneden fra kl. 11-16, hvor man kan kigge ind i alle værksteder og fornemme den gode stemning og hvor det oser af kreativitet.

Udstilling i Brøndsalen
Jeg udstiller i Brøndsalen, Frederiksberg Haveselskab fra d. 29/8 - 9/9 hver dag kl. 11-18. 
Fernisering d. 29/8 kl. 14

Sæson 2021
I år bliver det igen spændende at se, hvordan de forskellige udstillinger vil forløbe pga. Corona.
Men jeg håber at kunne holde åbent i pinsen, som alle andre år.
Forskellen vil dog være, at jeg i år vil annoncere i folderen “Kunst i Odsherred”, som gælder hele året. Jeg vil derfor også holde åbent flere dage i løbet af sommeren, da der sikkert er mange, der har brug for at komme ud og opleve lidt kunst efter alle de mange uger og måneder i isolation. I skal være hjertelig velkommen.
Så i stedet for at finde mig i folderen “ Odsherreds Kunstdage” , som kun gælder for pinsen, skal du finde mig i den sorte folder “ kunst i Odsherred”, som altså gælder hele året ud.
Jeg håber vi ses til pinse, når det hele skydes igang.
Med venlig hilsen 
Hanne Mandal

Julen 2020
Julen 2020 bliver desværre påvirket af Corona.
Jeg skulle ha udstillet på Hempel glasmuseum, men pga. Corona restriktioner ville det ikke være forsvarligt at afholde denne udstilling/julestue, hvilket er meget forståeligt. Så nu står mine malerier lunt og godt i mit atelier og venter på, at det bliver forår og bedre tider.
Der er mange nye små 20x20cm. malerier af fjorden og der er også helt store på 100x80cm. Og selvfølgelig størrelser der imellem . Skulle du være interesseret i nogle, kan du ringe for oplysninger om dem og jeg kan sms’e billeder af dem til dig eller maile dem. Du kan ringe på tlf.29658788 og lægge en besked. Så vil jeg kontakte dig. Men ellers ønsker jeg alle en rigtig god julemåned med håb om en rigtig god og helsebringende tid fremover.
Med kærlig hilsen fra 
Hanne Mandal
Sjællands Mindste Galleri

Sæson 2020
Her er en lille opdatering på året der er skudt igang. Et meget besynderligt år. Jeg har været meget i tvivl om, hvordan min pinseåbning kommer til at forløbe. Der er forlængst blevet lavet annoncering til pinse folderen både her og der. Så den vil I støde på i de forskellige standere rundt omkring i området. Og i den står der, at jeg holder åbent hele pinsen. Men har jeg lyst til det i disse tider???    Og der er jeg så kommet frem til en løsning, som jeg håber alle kan leve med. Jeg holder åbent men med restriktioner.Der vil i år ikke være mulighed for, at gå på jagt i malerier sat på gulvet. Jeg vælger at lave en ophængt udstilling og hvis du vil købe et maleri, tager du det med, med det samme og jeg erstatter maleriet med et nyt i ophængningen. Der bliver ikke serveret kaffe eller andet. Jeg er kun til stede, hvis du har brug for det. Det er det aller sværeste for mig. Jeg elsker at hilse på alle besøgende og få en snak. Men i år er alt anderledes. Du må klare dig selv. Og jeg må klare mig selv. Bank på min rude, hvis du får brug for mig. Galleriet er lille, så vær hensynsfuld og giv plads. Min mand og jeg har været meget forsigtige og har indtil videre ingen Covid 19 symptomer. Vi har holdt afstand og ikke fået et kram af vores datter i mange uger, fordi hun arbejder i sundhedsvæsnet. Jeg håber i kan acceptere denne form omend den ikke bliver lige så hyggelig som den plejer. 
Men ellers kan jeg fortælle, at jeg stadig er medlem af kunstnergruppen Team-Art, som planlægger udstilling i Brøndsalen på Frederiksberg til September. 
Desuden er jeg i år gæstekunstner hos Morild, som planlægger udstilling hele sommeren på havnen i Nykøbing Sj. 
Og så har jeg lige sendt tekst og billeder til bogen 101 kunstnere 2020, som udkommer i September. Jeg er stolt af at være en af de udvalgte til årets bog.
Jeg ønsker jer alle en god og helsebringende sommer.
Hanne Mandal

VK 19. Udstilling
Her sidst på året 2018 har jeg fået antaget 6 værker på VK’s censurerede udstilling, der finder sted på Æglageret i Holbæk d. 12/01-10/02
Titlen på mine værker er: En anden verden
Her fokuserer jeg på den evolution, vores verden har gennemgået og stiller spørgsmål til beskueren om: 
Hvad hvis det var gået anderledes?
Ville du kunne være i en anden verden?
Ville vore handlinger og følelser være de samme?
Jeg byder velkommen til ferniseringen d. 12/01
Rigtig glædelig jul🎄❤️
Og godt nytår her fra🍾🥂
Hanne Mandal
Sjællands Mindste Galleri

Medlem af kunstnersammenslutning.
Jeg er i år 2018  blevet optaget i kunstnergruppen Team-Art, som hvert år har en udstilling i september i Brøndsalen på Frederiksberg.
Dette glæder jeg mig meget over, da det er en skøn forsamling af mennesker, der alle brænder for deres kunst. Desuden er vi alle meget forskellige i udtryk  og derfor bliver det en fantastisk og varieret udstilling . Jeg glæder mig allerede. Tænk bare, at få lov til at udstille på et sted med højt til loftet. Mine malerier bliver så fine, når de får lov til at få lidt luft og komme ud af mit meget lille galleri. Måske vi ses i September i Brøndsalen😃

udstilling i Brøndsalen
Næste udstilling er i Brøndsalen på Frederiksberg.

Der er fernisering søndag D. 3. September kl. 11 og udstillingen varer til torsdag D. 14. September. 
Det vil glæde mig at se jer alle til denne udstilling, hvor jeg er inviteret af Team Art som gæstekunstner. 
Team Art har 50 års jubilæumsudstilling. 
Der er fri entre og åbent alle dage fra kl. 11-18 undtagen lørdag D. 9.september, hvor der lukkes kl. 15
 I linket
Kan du læse mere om medlemmerne og gæstekunstnerne i Team Art.
Med venlig hilsen 
Hanne Mandal
Sjællands Mindste Galleri

velkommen til et nyt udstillingsår.
Så er alle malerier kommet hjem fra udstillinger rundt omkring og jeg gør klar til at udstille i Sjællands Mindste Galleri, som åbner i pinsen. Der er åbent alle pinsedage fra kl. 10-17.
Desuden udstiller jeg fra D. 3.-13. September i Brøndsalen i Frederiksberg Have.
Jeg håber vi ses.
Kærlig hilsen Hanne Mandal


Kunstdage i pinsen 2015
Hanne Mandals billeder er censureret og godkendt til deltagelse i kunstdagene i pinsen. Der er åbent alle dage i pinsen fra kl. 10-17 og desuden er der åbent den 2. Weekend i august fra kl. 10-17

Odsherreds Kunstrute 2014
Hanne Mandal er blevet godkendt af censuren til at deltage i Odsherreds Kunstrute i pinsen 2014

NYT VEJ-NAVN

Nyt vejnavn.
Den nye motor-trafik vej skærer sig igennem vores Prejlerupvej og det medfører at den ene del mod syd bevarer prejlerupvej-navnet. Men vejen mod nord er blevet ændret til Lerupvej.
Derfor har vi ændret adresse til :

Lerupvej 5
En meget mærkelig fornemmelse.
Vi er ikke flyttet, men skal bo på en anden adresse :)

Og så kan i læse videre om de nye ting for år 2013 i det næste afsnit...........