Mosten Race Day 2010

Igen i år var Mosten Mc-klub arrangør af Mosten Raceday som ligger lige uden for Allingåbro, tæt ved Randers.
Dragster og TopFuel folket rundt om i Europa har efterhånden indset at deltagelse i arrangementet Mosten Raceday er et must, hvis man vil være noget ved ”musikken” i Top Fuel.

Adskillige proffe nordmænd og svenskere var mødt op med deres bedste gear. Og ved at skimte vinderlisten ses et utal af svenske og norske kørere på de tre første klasser i næsten alle disciplinerne. Og discipliner er der mange af.

Her et mindre udpluk; Harley drag, Harley class, junior dragbike, old school, super competition, super gasbike, super twin topfuel, topdoorslammer, US extreme outlaw og så selvfølgelig top fuel bike.

På grund af spredte regnbyger om fredagen, blev gashåndtaget ikke rykket i bund, så fredagens resultater vil ikke gå over i historien.

Lørdagens løb blev til gengæld afviklet i bragende solskin. Først kørte de hurtige gadecykler med de bedste tider omkring 7.5 sek for 201 m. Så kom Anna-Lena Asplund på sin super twin top gas cykel, og med 226 km/t så nåede hun ned på 4.827 sek. Open drags bedste kører blev Jens Højen som fik tiden 4.629 sek. ved 247 km/t. Rikard Gustafsson på sin Top Fuelbike kørte de 201 m på bare 4.176 sek og nåede 295 km/t.

Den hurtigste cykel tog ikke den hurtigste tid. Hans Olav Olstad nåede 329 km/t på bare 201 meter, tiden fulgte dog ikke med, den blev "kun" 4.438 sek.
Hans Olav Olstad kan næste gang ses på Santa Pod`s raceway den 12. september hvor sidste afdeling af euromesterskabet køres.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.08 | 12:10

Hej har lige kigget forbi siden,og mindes gamle dage: Kan se et par af de gamle er gået bort. Kan huske Ryan. Morten og Aksel. R.I.P mvh Hvide Kim

...
29.04 | 17:30

Hej med jer Jeg var lige forbi i dag men kunne ikke lide at komme ind men jeg kunne godt tænke mig at besøg jer og måske få en kop kaffe men jeg prøver igen

...
04.09 | 23:32

Der er fejl i linket

...
11.03 | 16:44

Hej Friheden MC
Jeg hedder Claus Kah og er trommeslager i Test Eagles. Har I brug for band så tjek linket https://www.123festmusik.dk/testeagles mvh Claus

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE