Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bodil Gandsager, d. 12-04-2018
Hej Frank. Du er tidligere blevet spurgt om nedenstående. Du har skrevet at birkedommer Jørgen Kastrup har 10 børn sammen med Kirstine Marie Lund.
Hvor har du fundet de 10 børn.

Jeg er meget interesseret i svaret og håber, du vil sende det. Ved du ellers noget spændende? om Jørgen Kastrup? Jeg har fundet lidt om nogen af hans efterkommere. mvh. Bodil Gandsager


E-mail:
Skrevet af Anne Koch Bjørnholt, d. 17-04-2017
PS Hvordan fandt du ud af, at Henrich er født i Rø, de første kirkebøger der dukker frem, når jeg søger, er fra 1800 og frem?


E-mail:
Skrevet af Anne Koch Bjørnholt, d. 17-04-2017
Nu er jeg kommet lidt videre! Min formoder var Kirstine Pedersdatter, anden kone til Henrich Didericsen. Deres datter Margrete blev gift med fisker Jeppe Madsen, Tejn. En af deres sønner, Jeppe Ipsen flyttede til Rønne. Døde som ung skipper, gled på det isede dæk på Barken Margrete på Isefjord en kold februarnat. Han var gift med Hansine Marie Bech fra Rønne. Sønnen Jens Mathias Ipsen, er far til min farmor. Anna Ipsen. Han blev født Sct. Jørgensbjerg ved Roskilde.


E-mail:
Skrevet af Anne Koch Bjørnholt, d. 05-01-2017
Jeg er helt ny i slægtsforskning, har pludselig fundet ud af, at jeg har aner på Bornholm. Jeg er dybt imponeret over, så langt tilbage, du er i din slægt. Jeg synes det er svært, folketællinger går ok, men kirkebøgerne, hvor er de svære at finde ud af at læse! Og hvad i al verden gør man, når man ikke ved noget på forhånd😉Nå, til mit spørgsmål. Jeg har fundet tilbage til en Jep(pe) Madsen f1787 og en Magrete Hendrichsdatter, f 1793, begge tegn. Gift mellem april og maj 1815. Kan det være den Magrethe Hendrichsdatter du skriver om, barn af Diderich Hendrichen og Valborg Hansdatter på Pæregården?
V. H.
Anne Bjørnholt


E-mail:
Skrevet af Winnie Juel Mikkelsen, d. 12-05-2016
Hej Frank
Jeg forske jo i Lund slægter på Bornholm og har tidligere modtaget materiale fra dig som jeg siger tak for. Men jeg vil høre om du kan lave en navneliste til mig med de Lund du har, da jeg jo ikke kan se i hvilket register de ligger i, det kan jo være jeg har fundet noget nyt til dig.
Denne hjemmeside som du her har oprettet er det svært - skal så måt til at have alle mine Lund linier ud på internettet - men har ingen ide om hvordan man gør. Hvad koster det at have en sådan side og hvordan gør man hvis man f.eks er to slægtsforskere der kan gå ind og tilføje og rette data.
Lige en sidebemærkning, når du lister f.eks. forældre op så har du børn nedenunde men d kalder dem så 1. i - men da der jo fides 1. i forvejen hvordan følger man så dem der er efterkommere på.
Er i fuld gang med at kontrollere alle mine Lund og få verificeret fødsel og dåb og at det stemmer det tager tid, jeg har nu over 16.0000 mennesker og for den anden slægtsforsker jeg taster for er der over 18.000 mennesker og hans linie er Munk. Så hvis du har en liste med Munk/Munch også jeg må bede om, så kan jeg se hvad jeg kan byde ind med.
Forsat god aften.
Med venlig hilsen
Winnie Juel Mikkelsen


E-mail:
Skrevet af Per Hansen, d. 19-11-2014
hej frank

jeg kan er at vi er i familie
min farmor er Hedevig lousie lund født (Pedersen) bestemor er Sandrine helene lund og min far er kurt verner Jørgensen

Hilsen Per HansenE-mail:
Skrevet af Niels-Erik Nielsen, d. 04-09-2012
Kære Frank Petersen -Som helt ny slægtsforsker er jeg naturligvis lidt nervøs for at linke forkerte familier og personer.

Men du skriver på din hjemmeside: "Hvis du finder noget af interesse, så kontakt mig, så vi kan udveksle oplysninger. Enhver ny oplysning eller rettelse modtages med glæde, og jeg skal forsøge at gøre gengæld bedst muligt."

Derfor:

Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere om Niels Ludvig Nielsen, din bedstefar! Måske min farfar!

I første omgang:

Var det din farfar eller morfar?

Hvornår forlod han Bornholm?[Billede:Nen portræt.jpg]

Med venlig hilsen

Niels-Erik Nielsen

Mob 5217 3001E-mail:
Skrevet af Janelle Lane, d. 10-07-2012
Hello!

I live in Calgary, Alberta, where my great great grandfather Andrew Koukolevsky is buried. His son Leo married my still living great grandmother Maynie, and I am one of his living relatives as well now. As i don't speak danish, I'm not sure if I translated properly, but maybe we are related?


E-mail:
Skrevet af Søren Bay Kastrup, d. 05-02-2012
Hej Frank,
Flot hjemmeside, var inde for at checke din forskning i Slægten Kastrup, men det ser ikke ud til at vi har sammenfald.
Mit efternavn kommer fra Kastrupgaard i Testrup Sogn.
Venlig hilsen
Søren


E-mail:
Skrevet af Søren Bech Petersen, d. 11-08-2011
Hej Frank. Du har skrevet at birkedommer Jørgen Kastrup har 10 børn sammen med Kirstine Marie Lund.
Hvor har du fundet de 10 børn? - jeg kan kun finde 4 måske 5. Venlig hilsen Søren


E-mail:
Skrevet af Grethe Langesøe Wich, d. 23-03-2011
Hej Frank. Din hustrus svigerinde, Inge Pihl, er min gode forhenværende genbo og nuværende gode veninde. Jeg har i årevis forsøgt at hidse hende op til at gøre noget ved Sonnys russiske aner, uden held..Men nu har jeg via en Kastrupætling fundet din hjemmeside.
Har I tænkt på at kontakte Dansk-Russisk Forening - eller den russiske kirke? Et af de steder måtte man tro, at der var hjælp at hente til at komme i kontakt med slægtsforskere, der kan hjælpe med at finde de russiske rødder. Med venlig hilsen, Grethe.
( I mellemskolen sidekammerat til Inges kusine Lilly )


E-mail:
Skrevet af Kent Sonne, d. 14-02-2010
Hej Frank
Det er meget interesant at læse om dine aner, især om "Franks mormors aner" da jeg fandt mine tip tip oldeforældre Absalon Andersen og Kirstine Jensdatter, deres datter Else Kirstine Absalonsdatter er min tipoldemor, hun er gift med Jørgen Peter Sonne.
Du er kommet langt tilbage med dit anetræ. Hvordan har du kunnet finde det? Er det noget jeg må bruge og henvise til?
mvh Kent Sonne


E-mail:
Skrevet af Villy Hansen, d. 03-04-2009
Hej. Og et forsinket tillykke med guldbrylluppet. Jeg har kikket lidt på Jeres hjemmeside, men skal lige studere den lidt nærmere ved lejlighed for at se hvordan familierne hænger sammen.
En hilsen fra en "fjern fætter".


E-mail:
Hjemmeside: www.mineroedder.dk
Skrevet af Pernille, d. 22-01-2009
Hej. Jeg fandt din hjemmeside og kan se at vi krydser familier fra Jacob Jensen Sode 1636-1693, Må jeg henvise til din hjemmeside i forhold til din del af familien?
Hilsen Pernille


E-mail:
Hjemmeside: http://www.hvilehojgaard.dk/Sode.htm
Skrevet af Johanne Geertsen, d. 10-11-2008
Hej Frank!
jeg fandt telfældigt din hjemmeside her, er du klar til Endemandtræf næste år`.
Du kan på denne finde nærmer indformation.

www.endemand.dkHilsen Johanne
FemøE-mail:
Hjemmeside: www.familienendemand.dk