Opbevaring af endegrej er altid en individuel sag, her er en af firmaets luksus modeller som fåes i forskellige udgaver af læder samt kunststof, og med fisken i ægte sølv eller andre metaller. Det er kun fantasien som sætter grænser. På billede er det modellen som huser markeds gængse modeller såsom Westin 360 grader, mappen fåes selvfølgeligt også til Falkenberg Seatrout wobler.

Wobleren som nok må beskrives som den originale, som hvert år er blevet forbedret og som ikke kun på de bornholmske og danske kyster har fået store fisk på krogen.

Sølv er en af de vigtigste farver når de rette nuancer skal vælges til den færdige wobler. Men det hjælper ikke at vælge den billige spraymaling fra byggemarked, da sølv ikke er sølv! Den jeg bruger er pigment med klarlak som kommer så tæt på som muligt det sølv som findes under fiskeskæl. For alle har set at det helt rette glimt i vandet er enestående og meget svær at efterligne.

Et af de nyeste skud fra stammen her på øen er en komplet nytænkning som både forbinder gode fiske og kasteegenskaber og til sidst og ikke mindst miljøbevidsthed!
Wobleren består nemlig kun af sand i kombination med et bindemiddel som er naturligt og nedbrydes i løbet af overskuelig tid i havet, hvor det så igen bliver til sand. En for os fantastisk tanke og som sikre at du som lystfisker ikke efterlader nogle forurene spor i vores fantaststiske natur.

Selv de første prøveeksemplar af sandwobleren har været uimodståelig for selv havørreder i 3-4 kg klassen. Formen af wobleren er heller ikke helt tilfældig valgt, i det den forener både en lille fisk, gode gamle bornholmske klassiker og en nær perfekt farve i forhold til omgivelserne på øens sydvendte kyster.

En af forårets bedste farver, lakeret i 8 farvelag efterfulgt af to lag klarlak.