Bombardapinde

Bombardapinden er en lille ting som så dagens lys ved de bornholmske kyster en vinterdag med masser af blæst!!!
Selve discen på bombardapinden sørger for at hele forfanget strækkes komplet ud i kastet, samtidlig med at den holder forfanget fri af hovedlinen i kastet men også under indspindingen/ spinstop.


Kystrørfluer

Længre ned på siden finder du vores udvalg af kystfluer. Alle vores kystfluer er bundet på rør som klarer frostgrader og slag samt selvføligt havørredtænder! Tanken bag vores fluer er at ha' mulighed for at varier fiskedybte, kombinæret med maximalt liv i vandet og frem for alt lang holdbarhed!!

Fordelen ved rørfluer på kysten og specielt på den klippefyldte bornholske kyst er at du bare kan skifte krogen når den har været lidt for tæt på en klippe eller du kan skifte til en mindre når krog når ørreden hugger meget forsigtigt. Vores rør er sådan udformet at du kan fiske krogen løsthængende, fast bag fluen eller helt integreret i riggen. Kort sagt et hav af muligheder og så er misfarvning samt rust på fluerne heller ikke til stede da belastningerne samt resten af vores komponenter er rustfrie/ saltvandsbestandige.