Velkommen til Falkenberg Fly Tools, hos os finder du unike fluebindingsmaterialer og værktøjer i håndværkskvalitet. Alle vores artikler er produceret i Danmark. Der vil løbende komme nye artikler til samt spænende ideer og tips.

Kære venner

Jeg har gennem den sidste tid fået bekymrede spørgsmål, for som det lyder fra mange, det sku' ikke normalt at der er så stille fra dig! Det er også rigtigt og jeg vil prøve at fatte mig meget kort.
Jeg har haft meget travlt i firmaet, specielt på serieproduktionen med alt hvad det indebærer og jeg havde en plan om at styre båden sikkert i havn hvor den kunne overtages, men i alt det river tredje roet til sig og bestemmer hen over mit hoved på mit private plan og det gør at hele båden løber på den næste klippe og synker! At alt dette har givet mig et solidt knæk i den måde jeg er på, giver måske lidt sig selv og det gør mig unægtelig ked af det og specielt over for et bestemt menneske. Vi har det klart bedst med selv at være kaptajn på vores egen båd og selv bestemme kursen, selv hvis det kun drejer sig om få grader mod øst eller vest!
Falkenberg Fly Tools findes ikke længere som i kender det, serieproduktionen er ikke længere i mine hænder eller mit regie og det beklager jeg virkelig meget, da det har været mange rigtig gode år. Jeg kan desværre ikke svare på hvordan tingene er eller bliver med hensyn til de ting jeg satte i gang, da det også har nogle juristiske detaljer i sig. 
Jeg måtte gennem en meget hård tid på det sidste, og jeg beklager min hængepartier. Dog har jeg ikke tænkt mig at give op, da det her er en stor del af mit liv. Der vil snart være nyt og jeg håber at det også lykkes anden gang at bringe nogle ideer ud i den store verden. 
Tak til alle som har støttet op om ideerne.
Peter

Spørgsmål og hastesager/ køb kontakt venligst via: falkenberg@sport.dk
Nu også i "leopardlook" til samme pris!
Nyhed!!!!
Foam Wing
Foam Wing er et nyt produkt som oprindelig er tiltænkt amerikanske intruder fluer. Fluer som findes i et hav af varianter og som bruges til steelhead og laks.
Men ikke kun derover er vingen effektivt, den er lige så perfekt til vores hjemlige åer og specielt til havørredfluer om natten.
Foam Wing eller nærmer skumvingen bindes ind som en alm. vinge i tre lette trin.
- Bind et lille bundt polarræv ind, ca. 4 cm.
- Bind nu skumvingen ind som er 3,8 cm lang.
- Bind nu øverst endnu et bundt ræv ind på ca. 5 cm og du har en vinge med en perfekt dråbeform!

Det kræver ingen anden form for tapering af håret, kun de tre trin og selvfølgeligt kan du også bruge andre materialer end ræv, sågar marabou giver en fin vinge og bevægelse i vandet.
En af de store fordele af denne skumvinge er at materialet er mere robust end alm. skum og dermed en lang levetid.
Vingen sørger også for at fluen selv i let strøm har en meget livlig gang da vingen har en effekt a' la skeen på en wobler. Samtidlig holder vingen fluen lige i vandet selvom du fisker et stor enkel eller dobbelkrog opad vendt.

En pose indholder 12 styks vinger.

1 Pose     39,-     3 Poser 100,-  
Nyhed 2014!!! Vores smelteloops fåes nu i en tynd og riflet udgave som klarer loop fra klasse 4-5 op til 12-13 og som kan bruges sammen med CLMF folie samt Multiloops eller bare med blotlagt kerne.

En pose indholder 25 sorte looptubes.
Pris: 69,- 
Nyt Løkkesystem!!!!!!!
Pris 99,-

Laksefluer

Islandiaen , en variant af en rejeflue som er i nye klæder. Fluen til de umulige forhold samt det hurtige vand!!! Holder faconen under alle forhold!! Kommer snart i tre udgaver, High Float, Slow Sink samt Deep Sink. Lyder det spænnende, så glæd dig, kommer snart i shoppen. 
Smelteloops !! Nu i Shoppen!!
Både som kompletsæt samt løse.