Velkommen til Falkenberg Fly Tools, hos os finder du unike fluebindingsmaterialer og værktøjer i håndværkskvalitet. Alle vores artikler er produceret i Danmark. Der vil løbende komme nye artikler til samt spænende ideer og tips.

Kontakt: falkenberg@sport.dk

Velkommen til vores hjemmeside

Vi holder ferie samt arangement og derfor vil butikken være lukket fra den 1.- 31. Juli 2017. Ordre afgivet før sendes inden! 

Vi ønsker alle en god sommer.

Nu også i "leopardlook" til samme pris!

Nyhed!!!!
Foam Wing
Foam Wing er et nyt produkt som oprindelig er tiltænkt amerikanske intruder fluer. Fluer som findes i et hav af varianter og som bruges til steelhead og laks.
Men ikke kun derover er vingen effektivt, den er lige så perfekt til vores hjemlige åer og specielt til havørredfluer om natten.
Foam Wing eller nærmer skumvingen bindes ind som en alm. vinge i tre lette trin.
- Bind et lille bundt polarræv ind, ca. 4 cm.
- Bind nu skumvingen ind som er 3,8 cm lang.
- Bind nu øverst endnu et bundt ræv ind på ca. 5 cm og du har en vinge med en perfekt dråbeform!

Det kræver ingen anden form for tapering af håret, kun de tre trin og selvfølgeligt kan du også bruge andre materialer end ræv, sågar marabou giver en fin vinge og bevægelse i vandet.
En af de store fordele af denne skumvinge er at materialet er mere robust end alm. skum og dermed en lang levetid.
Vingen sørger også for at fluen selv i let strøm har en meget livlig gang da vingen har en effekt a' la skeen på en wobler. Samtidlig holder vingen fluen lige i vandet selvom du fisker et stor enkel eller dobbelkrog opad vendt.

En pose indholder 12 styks vinger.

1 Pose     39,-     3 Poser 100,-  

Nyhed 2014!!! Vores smelteloops fåes nu i en tynd og riflet udgave som klarer loop fra klasse 4-5 op til 12-13 og som kan bruges sammen med CLMF folie samt Multiloops eller bare med blotlagt kerne.


En pose indholder 25 sorte looptubes.
Pris: 69,- 

Nyt Løkkesystem!!!!!!!
Pris 99,-

Laksefluer

Islandiaen , en variant af en rejeflue som er i nye klæder. Fluen til de umulige forhold samt det hurtige vand!!! Holder faconen under alle forhold!! Kommer snart i tre udgaver, High Float, Slow Sink samt Deep Sink. Lyder det spænnende, så glæd dig, kommer snart i shoppen. 

Smelteloops !! Nu i Shoppen!!
Både som kompletsæt samt løse.