Biograf

DM i vikingelangbue på Ribe vikingecenter 2009.

For andet år blev der afholdt hurtigskydning.

Man har 25 pile til rådighed, og 1 minut til at affyre dem i.

Hver afskudt pil giver 1 point
Hver træffer giver yderligere 2 point
Træffere i sort centrum giver max på 4 point
Max point er altså 100 point
Afstand 15-20 meter
Målet er 1x1 meter

På viste klip er det vinderen for andet år i træk - Christopher Bønding


Placering     Navn         Afskudte Trufne Center  Points
                                        1 point    2 points  3 poin    Total
  1    Christopher Bønding       21            14           1             52
  2    Christian Timm              15             11          1            40
  3    Ully Wulf                       13              9           2             37
  4    Sven Hopp                    13              8           2             35
  4    Mikkel Mikkelsen           14              6           3             35
  5    Bjarke S. Andersen        14             10          0              34
  6    Sofie Bønding               18               5          0              28
  7    Torsten Neuer              12              6           1              27
  8    Shila Sørensen              14              3           0              20
  9    Niels Mikkelsen             14              2           0              18
  9    Michael H.Andersen      10              4            0             18
10    Alexander Ravn              15             0            0             15


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 23:23

Hej Sara. Mit lammeskind er bliver sort på skind siden, under tørring. Kan jeg rede det?

...
08.11 | 21:33

Meget kort tid jo. Kun til de er blødt op

...
08.11 | 21:07

Hvor lang tid tror du ca. skindene skal ligge i blød? Er ret betænkelig ved at have det liggende for længe. Men det ligger i en balje i et udhus.

...
06.11 | 14:49

Aha. En let saltvandsopløsning burde være nok. 1cm kød max. Man kan evt høvle skindsiden ned

...
Du kan lide denne side