Spørg løs

I Mangel på et ordentligt forum, har jeg lavet denne side. __________________________________________________________________________ Regler for dette hjemmestrikkede "forum" 1. Lav et indlæg med et spørgsmål eller noget info. 2. Så svarer vi både herinde og ligeledes på mailen hvis sådan en haves. Håber dette kommer til at køre tilfredsstillende :o)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Christian Rasmussen, d. 01-07-2012
Hej jeg har prøvet at brygge en portion mjød, det står i ballonen og trækker, men mjøden er meget uklar, hvad kan dette skyldes ?
E-mail:
Skrevet af ful, d. 30-06-2012
Prøv at kontakte lindholm gruppen. de har et til salg
Skrevet af Mette Pedersen, d. 29-06-2012
Er der nogen der kender nogen... :-)...der har et brugt telt til salg??? Oseberg, Normanner eller Saxer kan bruges...Please!
MVH
Mette
E-mail:
Skrevet af fulgjyr, d. 24-06-2012
Trelleborg - Sagnlandet Lejre ihvertfald
Skrevet af Martin, d. 23-06-2012
Hej.

Hvor mange viking center er der på Sjælland?

Mvh Martin
E-mail:
Skrevet af ful, d. 11-06-2012
Svar Anders:
Ja det kan godt forkomme :) Ingen mjødbrygning er 100% ens.
Skrevet af Anders, d. 11-06-2012
Jeg har bare lige et hurtigt spørgsmål til mjødbrygning: Er det normalt at mjøden ikke får gær-røret til at boble de første par dage, men at der kommer RIGTIG meget gas ud af mjøden når man ryster ballonen? Den laver ikke et eneste blop hele dagen, men når jeg ryster balandingen hver morgen kommer der å meget gas ud at vandet i gær-røret bliver pustet ud. Det er tre dage siden jeg begyndte gæringen.
E-mail:
Skrevet af fulgjyr, d. 30-05-2012
Hvis i har en der kan sy, er her nogle mønstre http://www.sagnlandet.dk/fileadmin/SKOLETJENESTE/2011/Lav_din_egen_vikingedragt1.pdf
Skrevet af Solveig, d. 29-05-2012
Hej....
Mit Navn Er *******!
Mig og min klasse skal til sådan noget vikinge lejr/tur! Og min veninde ******* Har stadig ikke fundet noget tøj. Og vi vil gerne prøve at spørge jer, om i kan give os nogle ideer! Mig og min veninde skal være Høvdinge Døtre!
E-mail:
Skrevet af fulgjyr, d. 15-03-2012
Svar Nikolaj:

Hvis et kloster rummer 17 munke, vil der nok skulle 2 velklædte (ansatte)krigere til at (hacke) bryde murene og omkring ti til at (selskabs)tømme det for værdier
E-mail:
Skrevet af Nikolaj, d. 15-03-2012
Hvis et firma har en Volume på : 17,174,017 er det så hvor mange aktier der er i firmaet ??
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af fulgjyr, d. 25-01-2012
Svar Carina:
Ræve lugter når de er våde.. Sådan er det bare.. Det er især slemt hvis det er en han.. Lugten forsvinder når skindet er helt tørt. Så længe de hænger ude, sker der intet.. De tørrer heller ikke. Mit dådyr er ude på 5. uge.. og det klarer sig fint, så længe det er spændt op.
Skrevet af fulgjyr, d. 25-01-2012
svar Tina:
Hej

Eneste måde at få dem bløde på er at nulre dem og trække dem s¨fibrene bliver trukket fra hinanden. På et garveri har de valser til at gøre det. Grønlænderne tygger i skindet for at blødgøre dem, meeen Hvis du gør dette skal de først blødes let op med en forstøver

Mvh Niels

ps. fedtstof eller hudcreme virker på skindene som det virker på vores hud..
Skrevet af Carina, d. 25-01-2012
Hej. nu hænger de to rævepelse og tørre, men jeg har to problemer: 1 de lugter langt væk trods at de er vasket med 1 flaske shampoo hver - har du et forslag til hvordan jeg kan fjerne lugten??
2 lige nu har vi jo kun minus grader uden for, og de hænger i et skur, hvor der også fryser inde, jeg har dog en gasvarmer tændt, men det er ikke særlig varmt, men har ikke andre steder de kan hænge. ville gerne have dem ind i huset på et værelse, men de lugter så meget at jeg er bange for at lugten sætter sig i huset:-(( Håber du kan hjælpe mig:-)
Mvh Carina
E-mail:
Skrevet af Tina Mortensen, d. 24-01-2012
Det er da en helt fantastisk tidsrøver af en side I har her :)
Jeg søgte efter et svar vedr. garvning af skind, men har ikke fundet hvad jeg søgte, men måske kan I hjælpe.
Har fået nogle kasserede minkskind og har garvet dem med alun og salt som jeg kan se I også gør, men på trods af at jeg har skrabt og strukket osv er skindsiden stadig noget stiv. Jeg har så læst et sted noget med at man kan blødgøre med en blanding af æggeblomme, olivenolie og? men synes umiddelbart ikke det lyder som noget jeg har lyst at forsøge uden vejledning. Men har I en idé til hvordan jeg får skindet blødt? selve pelsen er fin og helt lugtfrit. Det er et år siden jeg fik dem færdiggarvet hvis det er afgørende.
E-mail:

Nyeste kommentarer

19.10 | 22:05

Ja

...
19.10 | 19:34

Hvis man koger bær ned, skal grøden så bare i kold eller ?

...
16.10 | 13:47

Jeg ved det ikke. Det er tykt så du får noget arbejde med det..

...
16.10 | 13:28

Ok, men tror du at det kan lade sig gøre?

...