Spørg løs

I Mangel på et ordentligt forum, har jeg lavet denne side. __________________________________________________________________________ Regler for dette hjemmestrikkede "forum" 1. Lav et indlæg med et spørgsmål eller noget info. 2. Så svarer vi både herinde og ligeledes på mailen hvis sådan en haves. Håber dette kommer til at køre tilfredsstillende :o)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Annemette, d. 14-11-2013
Okay tusind tak :) så har je lige et andet spørgsmål , vor tit skal jeg skifte saltet ?
E-mail:
Skrevet af ful, d. 13-11-2013
Svar : Nej det mener jeg ikke. Tværtimod konserverer det skindet. Du kan altid vaske saltat ud igen
Skrevet af Annemette, d. 13-11-2013
Hej , jeg har lige slagtet 3 kaniner og ville garve skinnet .. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle så der var nogle der "viste det" .. Jeg har salttet dem alle med en masse salt , men jeg er kommet i tvivl om salten kan ødelægge pælsen ... Kan det det ???
E-mail:
Skrevet af ful, d. 06-10-2013
svar: du kan fryse hele kaninen i en pose. Skandet kan så tages af under optøning. Aftaget skind kan osse fryses. Men man kan osse vælge at salte det godt
Skrevet af Gitte, d. 05-10-2013
hejsa.
Hvis man står med en del kaninskind og ikke lige skal garve med det samme - kan de så fryses og hvad gør man så.
E-mail:
Skrevet af ful, d. 03-07-2013
Du kan håndvaske skindet i shampoo. Mild Eddikevand kan også fjerne lugten. vær opmærksom på at skindet skal nulres når det tørrer for at det ikke bliver stift.

Mvh Niels og Jeanette
Skrevet af Pernille, d. 03-07-2013
Hej :)

Jeg har fået et fåreskind med hjem fra Afrika, men står i den situation, at jeg ikke ved om jeg skal behandle på en bestemt måde. Det lugter lidt af dødt dyr, men ikke voldsomt meget og det virker som om det er garvet. Kan nogen hjælpe mig med, hvad jeg skal stille op med det nu? Det skal gives til en veninde, som venter barn. Håber at høre fra en af jer :)
Hilsen Pernille.
E-mail:
Skrevet af Erik Bertelsen, d. 01-07-2013
Vi har et lille marked i Sebbersundviking by
Den 18 august ,men starter D.17 for dem som vil komme ,
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af fulgjyr, d. 24-05-2013
Svar Pavel:

Dejligt at kunne være til hjælp
Skrevet af Pavel, d. 24-05-2013
Hej Niels, tak for de gode råd. Så fordi jeg begyndte at lære dansk. Jeg lærer allerede otte måneder. Nu jeg bestilte Poul´s bogen. Bogen er here allerede. Det er fantastisk. Jeg forsøger at gøre essen. Hav en god dag. Pavel
E-mail:
Skrevet af ful, d. 13-05-2013
nej desværre, men prøv nogle af de større reenacment markeder
Skrevet af ful, d. 13-05-2013
nej desværre, men prøv nogle af de større reenacment markeder
Skrevet af Mark, d. 13-05-2013
Hej,

Du har vel ikke et eller flere kronhjorte skind du sælger, eller ved hvor sælges?

Mvh

Mark
E-mail:
Skrevet af ful, d. 24-03-2013
Svar Jesper:

Du kan evt under [Danmarks vikinger] her på siden finde nogle grupper eller foreninger i nærheden af dig..
Skrevet af jesper, d. 22-03-2013
hej nu har jeg intrasereteret mig for vikinger i en del år har været til talrige markeder syntes ikke det er nok mere bare og være tilskuer så har prøvet og finde ud af hvordan man kommer med som deltager uden hæld kan nogle hjælpe mig
E-mail:

Nyeste kommentarer

15.11 | 23:23

Hej Sara. Mit lammeskind er bliver sort på skind siden, under tørring. Kan jeg rede det?

...
08.11 | 21:33

Meget kort tid jo. Kun til de er blødt op

...
08.11 | 21:07

Hvor lang tid tror du ca. skindene skal ligge i blød? Er ret betænkelig ved at have det liggende for længe. Men det ligger i en balje i et udhus.

...
06.11 | 14:49

Aha. En let saltvandsopløsning burde være nok. 1cm kød max. Man kan evt høvle skindsiden ned

...