Sea Leopard's Quite Quitta
Vores første Whippet

Et mange år langt ønske er blevet en realitet.  Vores første Whippet flyttede ind 27/02/11. Det er en kæmpe oplevelse at få en helt ny race. Og hvordan kan i finde på noget så anderledes spørger mange? Jeg har længe ønsket mig en Whippet fordi jeg synes den er fantastisk smuk, og et ualmindeligt dejligt væsen Faktisk minder den på mange måder om shih tzu'erne Den er blid og social at bo sammen med, og den elsker at sove i flok med de andre, og de jeg har mødt har haft let ved at komme overens med andre racer. Som ringtræner har jeg mødt en del Whippet så jeg var slet ikke i tvivl om at sådan en måtte jeg eje en gang. Det var straks værre at få min bedre halvdel med på ideen, da han synes det var det grimmeste han til dato havde set Meeen jeg havde undersøgt lidt forskellige kenneler, og fik ham overtalt til at tage med ud at se på hundene i deres eget hjem. Det gjorde udfaldet På kennel   Sea Leopard's fandt vi sommeren 2010 alt det vi ønskede. En skøn kennel med dejlige mennesker, hvor man slet ikke er i tvivl om deres passion for deres race. Hundene var perfekte, velsocialiserede og dejligt imødekommende som blide væsner, med en vis distance og værdighed, men vi var velkommen. Åh jeg var da helt solgt, og inden længe kunne Lars hviske ud af mundvigene: "Sådan en kan du godt bestille". Ha! Jeg vidste det. Han skulle bare møde dem i virkeligheden  Og så måtte vi jo vente... Endelig kom Ninon i løb, og vi krydsede fingre. 01/01/11 blev vores lille pige født. Vi besøgte hvalpene nogle gange og hver gang blev vi taget godt imod af opdrætterne, som beredvilligt stillede op til kaffetår og en masse spørgsmål. 12 uger gammel var alle vi hvalpekøbere inviteret til "baby-rally" så vi havde mulighed for at møde vores hvalps søskende. Det var en super dag! Nu har vi haft Nynne i 4 uger. Hun er smuk, klog, renlig, nem og er faldet ind i vores familie som om hun altid har været her. Hver dag er en kæmpe oplevelse med denne nye pige, som allerede har fået en stor plads i vores hjerter. Vi kan slet ikke takke vores opdrættere nok, for denne smukke perle. Tusind tak for at vi fik lov til at få hvalp fra netop jer og vidunderlige Ninon!! 

Første dag hjemme, har hun fundet sin ynglingsplads i kurven foran brændeovnen.
Besøg af søster
En dag fik jeg en sms hvor Nynnes søster spurgte om Nynne kunne lege og om det var ok, at tage Brian og Allan med. Selvfølgelig måtte de komme. Så kunne de også lige se shih tzu babyer når de var her. Sådan er vores piger nemlig. De viser gerne frem, og lader sig ikke slå ud af at der er en lille myndehvalp på 10 uger med
Nå ja. Myndehvlape kan flyve :0) Der var fart på den dag.
Altså man kan ikke tage smukt opstillede billeder af to whippet-tøser som er glade for at se hinanden. Så det blev det her. :0)
Overskrift 1
Det er godt gjort at man selv skal sørge for maden!! ;0)
Nynne 3½ mdr
Så er skattepigen 3½ mdr. Og hun er blevet storesøster for 10 små shih tzu hvalpe. Det er hun rigtig godt til. Og så forsigtig som man nu kan være når man selv kun er et stankelben på 3½ måned.
Strandtur
Smukke Nynne var med på stranden, og synes ikke ubetinget at det var nogen god ide. Men sidde lidt oppe i klitterne var ok.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

amanda flindt | Svar 08.12.2010 10.51

Jamen åhh, hun er jo vidunderlig, jeg har selv to Shih tzu en han og en tæve.
Skal du stadig af med hende og hvilke krave stiller du til evt ny ejer?

Elisabeth | Svar 21.02.2010 11.00

Nein sie ist ein hundin "Solaris Avis Miss Conchitta"

Mirka Sawková | Svar 21.02.2010 01.36

Rude von Bogusia??? Solaris Avis? Sie kennt mich und ich ihr! (-:
Gratuliere!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 09:09

Kunne godt tænke os en hvalp men kan først efter 29/5-2017 er
Det noget du kan hjælpe med

...
16.03 | 20:21

Ikke før først på sommeren

...
16.03 | 20:20

Hej Birna
Vi har ikke hvalpe før først på sommeren 2017

...
14.03 | 11:06

Hej.
Har du nogle shihtzu hvalpe p.t? Leder efteren tæve at give et godt hjem. Et år sidenvores døde (12 år gammel) vi er nu klar at give en ny et godt hjem 😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE