Vi mindes med glæde og savn
Nikita.
Nikita var vores første Shih Tzu tæve, som vi købte af Kennel Byrstedgård.
Hun var den underligste lille hvalp, som altid stod 2 meter fra en og logrede, men som alligevel ikke ville komme når man kaldte på hende. Det kostede lidt arbejde at få hende til at knytte sig til os. Senere blev hun den hund som elskede alle i familien, men som bevarede en stor grad af selvstændighed. Nikita kom aldrig til at elske udstillinger. Nogle gange var hun suveren og arbejdede rigtig fint, og andre gang kom hun pludselig i tanke om, at det gad hun ikke og satte sig ned midt i ringen og nægtede at gå længere. MEN som terapi-hund var hun helt fantastisk. Jeg havde ofte Nikita med på arbejde, både sammen med udviklingshæmmede og sendere sammen med senhjerneskadede. Hun viste altid hvordan hun skulle møde den enkelte, og hun blev hurtigt en eftertragtet "medarbejder"
Nikita fik 3 kuld hvalpe, og alle hendes hvalpe har arvet hendes dejlige væsen. Mange af dem "vinker" lige som hende når de vil have opmærksomhed, og et karakteristisk rysten på hovedet, når der var noget hun ville ses også hos flere af hvalpene. Nikita var højt elsket, og det er stadig et kæmpe savn, at hun ikke er her mere. Men vi mindes stadig alle hendes små pudsigheder, og må bare glædes over den tid vi fik lov at have vores dejlige "Hamse-pige". 
Nikita: http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html
Vagabond von Paenbruch (Dieter)
Dieter blev 13 år gammel, og  har haft et godt hundeliv og en flot udstillingskarriere. Vi fik ham da han var 7 år, efter jeg havde fundet ham på den polske kennel "Ad Acte's" hjemmeside. Dieter var en adstadig herre der nok havde sine egne meninger om tingene. Den mest stædige rad når det tog ham, men en drøm at udstille... Han elskede det bare. Dieter har afkom i adskillelige lande, og det blev til 6 kuld bare i Danmark.
Dieter blev dement på sine gamle dage, og syns- og høresansen var heller ikke som den havde været. Jeg er glad for at vi lod ham afslutte et langt og godt hundeliv, mens han stadig havde æren i behold og inden han blev alvorligt syg. Men hold da op det var en hård beslutning. 
Gamle Dieter-Muss er elsket og savnet. Særligt af Rebecca som han havde et helt specielt forhold til. 
På billedet er Dieter 9 år gammel. Super smuk var han.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hanne Olesen | Svar 14.12.2011 23.46

Dejlig hjemmeside og skønne hunde

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 09:09

Kunne godt tænke os en hvalp men kan først efter 29/5-2017 er
Det noget du kan hjælpe med

...
16.03 | 20:21

Ikke før først på sommeren

...
16.03 | 20:20

Hej Birna
Vi har ikke hvalpe før først på sommeren 2017

...
14.03 | 11:06

Hej.
Har du nogle shihtzu hvalpe p.t? Leder efteren tæve at give et godt hjem. Et år sidenvores døde (12 år gammel) vi er nu klar at give en ny et godt hjem 😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE