Hundehandlere

Handel med Shih Tzu

Shih Tzuen er pga dens inteligens og milde væsen, blevet en populær hunderace. Desværre vil jeg næsten sige. Alt kan sælges bare det ligner en Shih Tzu lidt. Det betyder at der ofte bliver brugt avlsdyr som ligger langt fra standarten, tæver som får kuld efter kuld, og ofte under forhold som minder om en hvalpefabrik. Vær opmærksom på opdrætterens hjem. Hvor mange hunder har vedkommene? Hvor mange forskellige racer? (en seriøs opdrætter der avler for at fremme racens ve og vel, har sjældent overskud til mere end 2 forskellige racer i sin kennel) Det siger sig selv at en race som Shih Tzu'en er vanskelig at opdrætte. Den fine pels bliver ødelagt af fødsler og hvalpe, og ofte må vi rejse udenlands for at finde det helt rigtige avlsmateriale, da der endnu er så få Shih Tzu'er i landet, og derfor meget begrænset kvalificeret avlsmateriale. 
Den store efterspørgsel på hvalpe og voksne hunde, giver grobund for hundehandel!!
En god Shih Tzu fra en seriøs opdrætter som har sat sig ind i hvad de forskellige forfædre indeholder, er selvfølgelig dyrere end hos den avler, som lige akurat har kunnet finde ud af at sætte en han og en tæve sammen. Man får hvad man betaler for. Køber man hvalp hos en DKK-opdrætter, er man sikret både af købeloven, samt en jurist som gerne hjælper dig ved tvivlsspørgsmål i forbindelse med hvalpekøbet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Elisabeth | Svar 14.10.2016 00.58

Hej. Nu ved jeg ikke helt hvad du mener med brun. Men send mig evt en mail, det er bedre og skrive sammen på mail end i disse beskeder. shihtzu@tlwp.dk

Ib V Larsen | Svar 13.10.2016 19.05

Hej! Jef er interesseret i en brun Shis Tzh "hun hund" måske en han hund. hvalp som er accepteret af og medlem af DKK.

karen vraa jensen | Svar 18.08.2015 19.54

udstationere i nogensinde jeres hunde? vi er nemlig på udkig efter en ny hund. Vi har tidligere haft en hund udstationeret.

Miroslava Sawková | Svar 21.02.2010 01.57

es ist wahr!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 09:09

Kunne godt tænke os en hvalp men kan først efter 29/5-2017 er
Det noget du kan hjælpe med

...
16.03 | 20:21

Ikke før først på sommeren

...
16.03 | 20:20

Hej Birna
Vi har ikke hvalpe før først på sommeren 2017

...
14.03 | 11:06

Hej.
Har du nogle shihtzu hvalpe p.t? Leder efteren tæve at give et godt hjem. Et år sidenvores døde (12 år gammel) vi er nu klar at give en ny et godt hjem 😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE