Sannie's S-Anke Amazing Deva
Invation af et lysvæsen

Deva betyder lysvæsen... og her er så historien om vores lille lysvæsen:

 For snart længe siden havde jeg bestilt en tævehvalp hos Sannie Petersen. Men det er med at væbne sig med tålmodighed. Det er hunde af høj kvalitet, så jeg er ikke den eneste der er skrevet op. Heldigvis er det ikke alle der skal bruge en udstillingshund, så det hjælper jo lidt på det.
Fra hvalpene var født til jeg så dem første gang ca 8 uger gamle var Sannie sød til at sende billeder i stor stil. Vi viste jo ikke hvem i kuldet det ville ende med at blive. Selv en erfaren opdrætter skal lige se hvalpene an. På billedet her under er Deva 5-6 uger. Da jeg skulle have en udstillingshund og ville være rimeligt sikker på haleføring og tandstilling måtte jeg væbne mig med tålmodighed. Sannie valgte 3 tæver ud og dem gik vi så i maaaaaange uger og kiggede på.

Bare 5-6 uger gammel er hun allerede så meget i ballance at hun kan bære sig selv i udstillings opstilling!
Endelig!!
En dejlig dag i september 2007 hentede jeg vores lille guldklump Deva på kennel Sannie's på Sjælland.
Oh det var længe siden vi havde haft en lille ny i huset, så behøver jeg at fortælle, at natten inden var at betegne som søvnløs
knap 14 uger gammel, var jeg så sikker på hvilken af tæverne jeg ville have. Selv om der ikke havde været tandskifte, var jeg rimelig sikker på at det korrekte underbid ville være der når de nye tænder kom. Og Devas hale var så høj, at den var jeg heller ikke bekymret for. En sjov ting med Shih tzu'er: Man ønsker jo en flot høj hale, en såkaldt "tea-cup tail", men ret ofte sker der det, at en ellers flot hale på en hvalp bliver noget fladere efter, at hvalpen har skiftet tænder.
Første aften hjemme. Altså det lille ansigt. Lige til at kysse er hun.
En stjerne er født.
På sin første udstilling i Nyborg bliver hun i fin stil bedste baby. Hun var bare sej og tog det hele i stiv pote. Selvtilliden fejlede ikke noget.
Lille baby Deva-Dutten som vi kalder hende
Så blev hun for alvor voksen.
Ja så blev Deva 2½ år og fik selv hvalpe. Deva har haft et forrygende udstillingspotentiale og er allerede Dansk Champion. Hun er en hund med stor personlighed - uden tvivl husets dronning - og hun formår at "styre" flokken ....og os andre med meget små midler. Et enkelt blik og de andre retter ind til højre uden kamp. Kun når der er for langt mellem "aften-kafferne" (kiks) kan damen komme helt op i falset for at fortælle at nu er det altså NU. Og det er det efterhånden ved hver given lejlighed. Dronningen synes kun det er rimeligt at der falder "aften-kaffe" af når man: Har gået tur, fået sat top, er blevet vasket, børstet, snakket med, set film med far osv osv  Selv i barselsseng kunne damen finde ud af at gøre opmærksom på sig selv. For DET kræver da aftenkaffe, at ligge der og få uglet sin pels og primadonna-nykkerne.  Deva blev mor til E-kuldet november 2009.
Den stolte mor til 5 skønne hvalpe
Veloverstået barselsorlov
Marts 2010.
Hvem skulle nu tro at denne dejlige dame blev mor til et kuld hvalpe for bare 4 mdr. siden. Hun er bare fantastisk vores Deva-Dut. Hun skal da nok blive klar til Verdensudstillingen i juni.
2010
Verdensudstillingen 2010.
Der var 140 tilmeldte Shih Tzuer, og Deva blev 3 bedste tæve! Senere vandt hendes opdrætter opdrætsklassen hvor Deva og jeg deltog, og i afsluttende konkurrence blev vi 3 bedste in show!! DET var stort. Der var 70 opdrætsklasser af alle mulige forskellige racer i den afsluttende konkurrence, og vores hjerter stoppede næsten, efter hånden som de andre blev vist ud, og vi kun stod 4 grupper tilbage. Det var en stor dag. Stort tillykke til opdrætter Sannie, og endnu engang tak for vores dejlige Amazing Deva.... og man jo sige at hun lever da op til sit navn. For Amazing det er hun!!
Sannie's opdrætsklasse. Det er Deva længst til højre
2011
2010 blev et lidt stille år for Deva. Vi har kun udstillet nogle få gange. Men hun fortsætter med at vinde sine klasser, og er godt på vej til at blive international champion. Vi skal lige have et udenlands CERT, så er den hjemme  Men vi har besluttet at lade Deva få et kuld hvalpe i foråret 2011, og Deva fik vores G-kuld 15.03.11 . G'erne er et helt utroligt homogent og ensartet kuld. Desværre kun en enkelt pige, som var lovet væk på forhånd. De er det roligste kuld vi nogensinde har haft, og jeg er ikke i tvivl om, at de kommer til at skabe liv og glæde i deres nye hjem.
Nyfødte hvalpe og en træt men stolt mor-Deva

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Tine | Svar 10.03.2011 09.50

Hun er så smuk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 09:09

Kunne godt tænke os en hvalp men kan først efter 29/5-2017 er
Det noget du kan hjælpe med

...
16.03 | 20:21

Ikke før først på sommeren

...
16.03 | 20:20

Hej Birna
Vi har ikke hvalpe før først på sommeren 2017

...
14.03 | 11:06

Hej.
Har du nogle shihtzu hvalpe p.t? Leder efteren tæve at give et godt hjem. Et år sidenvores døde (12 år gammel) vi er nu klar at give en ny et godt hjem 😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE