Vores minde side

Overskrift 1 Athen var dyrlæge  hun er død efter kort tid sygdom Den 30-03-2021

Artemis skulle til tjek  efter hun blevet steriliseret og den den 31-03-2021 måtte vi sige farvel da hun slem samme voksen 

jeg meget ked af det . jeg saven dem vildt 
Ic Dk Himmark´s Tool ( kuld B)

Norsk Skovkat

            

     


                           

                           

                 

IC. DK Himmark's Mr. Tool er død

R.I.P Tool det har været syge i en månedens tid

.Den 05-11-2019 fik du fred

Kaldenavn : tool
Født : 20 august 2007
Ems-kode : NOF n o9  ( sort med hvidt ) -gruppe 2
Køn : han
Mor : DK Tantus Merci (NFO n 09 23)
Far a 09 22): IC. DK Fabis True Tyson (NFO

Kuld 1 ved   
Malene Petz


Den 16-10-2008. pga. personlige omstændigheder i katteriet
Dk H.M. Cats. Har jeg købt Tool tilbage

Han er en dejlig og kælen "lille" kat.. vi er så glade for at han er kommet "hjem" igen...

Han har stolt vægt på 7.7 kg

Den den 16-04-2010 IC. DK Himmark's Mr. Tool  GSD-4 normal

Europa´s Eva Vårgrøn

Europa´s Eva Vårgrøn

R.I,P Eva

Eva begynder savle og sværte ved tykke sigen mad .

 desværre had hun fået kraft i munden

Hun er på ferie ved Henriette    


Den 2-8-2012 bleve blevet  Eva Steriliseret
Kaldenavn:
Eva
Født:
28. marts 2008
EMS-kode:
NFO n 22 (sort blotched tabby) - gruppe 3
Køn:
Hun
Far:
IC. DK Timian's Valdemar Sejer, NFO w
Mor:
IC. DK Europa's Jette Eva, NFO n 09 22
Ikke bærer af GSD 4
Opdrættere:
DK Europa - Vibeke og Kjeld

Vibeke og Kjeld skal have mange tak for denne skønhed 🙂 Eva er en kælepotte uden lige, hun elsker at blive nusset og kan aldrig få nok. Hun spinder altid højlydt når hun bliver nusset😀 Eva kommer hver morgen og vækker Børge, hvis han ikke står op, slikker hun ham i hovedet Eva er sådan en dejlig tøs
, Eva er bleve sådan dejlig kat . vi håber af vi kan nå lave et kuld på hende.

Norske Skovkatte

DK Kajensas Miss Mille

R.I.P Mille 

Du blev hente hjem den 19-maj 2005  fra lille Opdrætte i Ebeltoft

hun nådder fået 11,5 år ved os                 

Du vil altid hade special  plads i vores hjerte og

fordi                

Du var vores første Norskskov kat       

Bryst kræft                

DK Kajensas Miss Mille var rød makrel tabby m hvidt                 

Opdrættere: DK Kajensa - Sara Holt Jørgensen                


 Kaldenavn: Mille
Født: 25. februar 2005

EMS-kode: NFO d 09 23 (rød makrel tabby hvid) - gruppe 6
Køn: Hun - testet negativ for FIV og FeLV i 2006 Steriliseret
Far: DK Dansbjerg's Falcon, NFO d 09 22
Mor:
DK Lærkevangen's Ronja, NFO f 09            

Ikke bærer af GSD 4

Opdrættere: DK Kajensa - Sara Holt Jørgensen

Mille er vores første skovkat, vi købte hende den 19. maj 2005, så det er ved at være lang tid siden. Mille er en dame med stort D, hun er en rigtig rødhåret dame😉 Selvom Mille er bestemt, har hun også et rigtig lækkert temperament, hun elsker at nusse og kæle med os. Mille er verdens bedste mor, hun gør alt for hendes killinger, og har ikke noget imod at passe de andres🤭 Hun elsker at ligge og hygge med killingerne. Mille er noget helt specielt for os, da hun er vores første skovkat, det er jo egentligt hende der er skyld i, at vi opdrætter skovkatte idag🙂 Mille vejer 4,4 kg.

Den den 16-04-2010 DK Kajensas Miss Mille GSD 4 normal

Den16-11-2011 er mille blevet Steriliseret        

Himmark Mr Dixon

Himmark´s Mr Dixon

 

D.07-08-2009, dagen hvor vi holdt sommerfest og fejrede Børges 50 års fødselsdag,   blev   Dixon og Dora født. Forældrene er Mille og Tool.

Dixon havde en rigtig god start på livet, for Mille var en kanon god mor. Da killingerne var 6 uger gamle, blev de undersøgt hos dyrlægen. De sagde, at det var utroligt, at han stadig levede.   Han havde hjertefejl og hans brystben var heller ikke lukket.   Men han var blevet 6 uger og havde ingen mén af det. Han voksede rigtigt godt og tog flot på.

Vi valgte, at Dixon skulle være vores datters kat. Hun havde i forvejen Topper og Chloe.   Da Hanne fik Dixon aftalte vi, at han aldrig måtte lide.

Som 12 uger gammel blev killingerne vaccineret første gang. Vi var meget spændte, men alt var okay med ham, så han kunne sagtens blive kastreret. Brystbenet var vokset sammen og hjertefejlen var væk. Jubii!

Dixon boede mange år sammen med Hanne , og han flyttede også med op til Kim, da de skulle flytte sammen. Desværre viste det sig, at Kim har slem katteallergi. Så d.26/02/2012 flyttede Dixon, Topper og Chloe ind hos os.🤩

D. 17/01 2014 blev Dixon syg. Han fik et anfald med kramper. Vi tog til dyrlægen næste eftermiddag, hvor vi fik at vide, at hans levertal var noget forhøjede. Man kan give special mad, men når man har flere katte, kan det være svært. Så vi valgte at få taget urinprøve for at finde ud af, hvad de forhøjede levertal skyldtes og give ham medicin ud fra det. Vi tog det roligt og aftalte at komme igen 2-3 uger senere. Troede vi.   Det viste sig, at Dixon havde kronisk leverskade. Det hele gik så hurtigt. D.27/01 ved 15 tiden blev han meget dårlig. Det eneste rigtige var at lade ham få fred.

Dixon var en super dejlig kat. Han ville altid nusse og var meget kælen. Han var også sokke-samler. Han snakkede imens han placerede dem ved vores seng hi hi.

Vi savner ham meget.
Topper var ked af det i over en måned. Nu er han heldigvis blevet gode venner med vores nye killing Honnie.

Vi savner dig!

flytte ind den 25-02-2012

DKHimmark´s Mr. Dixon

 

Kaldenavn: Dixon
Født: 07.August 2009
EMS-kode: NFO d 09 22 (rød blotched  tabby med hvidt ) - gruppe 6
Køn: Han - testet negativ for FIV og FeLV
Far: DK Himmmark´s Mr Tool, NFO n 09
Mor: DK Kajensas Miss MilleKNFO d 09 23

Opdrættere: Susanne og Børge Jørgensen

Ja Dixon er en af vors ejen killig

Tantus Merci

Jeg savner dig Merci  

Merci  sidste rejse, den 10-04-2013, .
Vi havde brug for tid til denne tur, så vi kunne sige farvel, og ja prøve at se, om hun ville få det bedre. Det kom til at passe med, at vores dyrlæge Anne-Sofie ( som har hjulpet os med Merci ), havde ferie til den 10. april.

Turen derud gik godt. Hun var så optaget af, at vi havde vores to hankatte med derud . Vi sagde farvel til hende,og vi var ved hende hele tiden. Hun havde meget svært ved at falde i søvn, fordi hun havde været vant til at få meget medicin, så vi måtte højt op i dosen. Da hun sov, fik hun så en meget høj dose. Hun var så kælen til det sidste .

Det hele begyndte den 2-8-2012, hvor Eva skulle steriliseres. Jeg syntes, at Merci havde ømmet sig i et stykke tid. Dyrlægen mente dog ikke, at hun fejlede noget, men jeg ville have røntgen af hendes ryg og hofter. Det viste sig, at de knogler, som går op i hofteskålene var blevet defekte i begge sider. Jeg prøver at skrive et par ord. Det gør så ondt, når man savner sådan. Men hun havde så mange smerter til sidst . Vi måtte være de fornuftige og sige farvel . Og guderne skal vide, at vi har prøvet alt for at hjælpe hende. Både massage, healing, piller, fiskeolie, glucosamin og smertestillende.
Det smertestillende virkede, men efterhånden som gigten blev værre, kunne selv de høje doser ikke længere holde hende smertedækket. Dyrlægen siger, at det ikke er arveligt.

Merci var reserve-mor for vores killinger, som vi har haft gennem tiden. Blandt andet tog hun Bubbi til sig. Da Scarlett-Sandra's Miracel ( Smilla ) flyttede ind hos os 01.08.2010, tog Merci sig meget af hende.

Smilla nåede desværre ikke at sige farvel til Merci, da hun var ved hankat. Hold op hvor hun søgte, da hun kom ind. Hun gik og kaldte helt vildt, som en killing der vil have mælk hos sin mor.
De andre katte var henne og sige farvel til Merci.

Cecilie ( 4 år 4 måneder ) sagde farvel og "du har så smukke øjne, jeg vil savne dig". Så græd jeg igen, Cecilie tog min hånd og sagde: "kom mormor, vi skal ud og begrave hende, og mormor du skal vide, at hun kommer op i himlen og kommer op til Kitkat, der har de det godt". Ja op til Malcon ( den hest, som vi havde, da Cecilies mor var 12 år ).
Vi fik Merci begravet, og Cecilie sagde, at vi skulle synge en farvel sang . Så det gjorde vi.
Da begravelsen var overstået, sagde Cecilie: " kom med ind og få en kop kaffe mormor".

 

Jeg savner dig Merci

  Tantus Merci

Den 2-8-2012 bleve blevet Sisse Steriliseret

Kaldenavn: Sisse
Født:
16. maj 2005
EMS-kode:
NFO n 09 23 (sort makrel tabby hvid) - gruppe 4
Køn:
Hun - testet negativ for FIV og FeLV i 2007
Far:
EC. DK Europa's Den Gamle, NFO n 09
Mor:
IC. DK Europa's Nipse Nål , NFO n 23
Ikke bærer af GSD 4


Opdrættere: DK Tantus - Lene og Klaus

Først vil vi takke Lene og Klaus mange gange, for at vi måtte købe denne skønhed
Merci er vores anden skovkat, vi købte hende den 8. august 2005. Hun er verdens største kælepotte, selv over for fremmede Merci er en rigtig god mor, hun elsker hendes killinger overalt på jorden. Merci er en rigtig hyggetrold, hun elsker at ligge i sengen sammen med Børge, hun vil helst ligge oven på hans ben. Merci er en stor hunkat, hun vejer 5,9 kg., hun er en kat vi forventer os meget af, da hun har mange gode kvaliteter.

 

 
Norske Skovkatte

Tantus kitkat (kitte)Tantus KitKat blev født d.16. maj 2005.

Som vi før har fortalt, så var det mig ( Sanne ), som faldt for Kitty, så derfor skulle hun selvfølgelig være min kat. Men hun valgte Børge, og sådan kan det jo gå.

Hun elskede at lege "lys-leg". Legen gik ud på at stirre på en væg, dør eller lignende, mens hun sad klar til at fange lyspletterne, som ramte. Lige fra hun var killing, var det hendes favorit leg, som hun aldrig blev træt af.
Når der kom nye gæster i huset, så var det altid sikkert, at Kitty sad hos dem. Hun pressede sig ind med holdningen "er jeg ikke dejlig". Hun charmede sig ind, og fik alle gæster til også at elske hende.

På et tidspunkt fik Kitty en loppekur, og derefter blev hun syg. Vi så aldrig en loppe på hende, men dyrlæge mente at hun havde lopper/loppe-allergi og at hun burde have endnu en kur. Vi valgte at give hende den loppekur, som dyrlægen mente, ville hjælpe hende. Men nej nej nej, det hjalp slet ikke. Tvært imod blev hun meget meget dårlig og udviklede allergi over hele kroppen. Allergien kom blandt andet til udtryk ved kløende sår. I en lang periode var hun på penicillin og smertestillende tabletter. Derefter var dyrlægen ved at løbe tør for ideer til hvordan vi kunne hjælpe Kitty. Hun blev testet for alverdens sygdomme, men alle resultater var negative.
Vi valgte at prøve at give hende naturmedicin ( Høron ) og give hende et foder til katte med foderallergi ( Sensitivity Control sc ). ((Foderallergi var efterhånden den eneste mulighed i forhold til hendes symptomer). Kombinationen af de to ting hjalp hende rigtigt godt. Hun begyndte at få det bedre, og stor var vores glæde. Kitty var social i forhold til de andre katte. På grund af foderallergien måtte hun ikke spise de andre kattes almindelige mad. Den eneste mulighed var derfor at prøve at adskille hende fra de andre katte og deres mad. Til trods for masser af kontakt, kærlighed og opmærksomhed, havde hun det ikke godt med ikke at kunne være sammen med de andre katte på den måde, som hun havde været vant til. Kittys måde at vise sin utilfredshed på var at tisse rundt omkring flere gange om dagen. Det blev gradvist værre og værre. I den sidste uge af Kittys liv tissede hun på alt og over alt. I den sidste uge vaskede jeg ca 20 maskiner med tøj, tæpper osv. Nu kunne jeg ikke mere. Ikke kun på grund af tisseriet, men især fordi vi også kunne se, at hun ikke længere havde det godt.

Den 11.10.11 valgte vi at give Kitty fred. Den dag blev livet lidt mere tomt for os, og tingene bliver aldrig helt de samme. Hun var en rigtig dejlig kat, som vi elsker højt.
Kitty, du vil altid have en speciel plads i mit hjerte

Kaldenavn: Kitte
Født: 16. maj 2005
EMS-kode: NFO n 09 (sort med hvid) - gruppe 2
Køn: Hun - testet negativ for FIV og FeLV i 2007og 2011
Far: EC. DK Europa's Den Gamle, NFO n 09
Mor: IC- DK Europa's Nipse Nål, NFO n 23

Gsd4 Ikke bære

Opdrættere: DK Tantus - Lene og Klaus

Lene og Klaus skal selvfølgelig også takkes for KitKat🙂 Det var ikke meningen at vi skulle have haft to katte, men KitKat valgte Sanne Så hende kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til 😉 KitKat flyttede ind 14 dage efter Merci, hvorefter hun valgte Børge. Kitte elsker lys og solen, hun kan sidde i flere timer og kigge ud af vinduet. Kitte har altid hadet at komme ud, indtil vi fik lavet den nye kattegård, for nu kan hun selv bestemme hvornår hun vil ud og ind, hun ligger ude i kattegården det meste af dagen. Kitte vejer 4,4 kg

Den den 16-04-2010 Dk Tantus KitKat GSD 4 normal

Det er med tårer i øjnene og stik i hjertet. Hvil i fred Kitte😥

Den 11-10-2011

Norske Skovkatte

Vores afdøde kat

Mini var en steriliseret hunkat, som vi købte gennem Sønderborg og omegns Kattehjem. Hun var blevet fundet sammen med sine søstre, smidt ud som affald kun 3 uger gammel, men alle overlevede, Mini snakkede meget og ville hele tiden nusse. Dengang havde alle vores katte fri adgang ud. En dag kom Mini ikke hjem, det tænkte vi ikke nærmere over, indtil vores nabo kom og sagde, at Mini lå ude i vejkanten på hjørnet af vores grund.  Hun var blevet ramt i hovedet, og var død på stedet. 
Den dag brød vores verden sammen, og vi besluttede, at vores nye katte ikke skulle have fri adgang ud. Så vores lille killing Holly og vores halvstore hankat Happy (Sorte) blev holdt inde og blev vænnet til snor. Det gik overraskende nok meget nemt. 
Men Mini vil altid være i vores hjerter og vi vil aldrig glemme hende  

Røde

D.17/07.06 blev Røde efter mange svære overvejelser aflivet. Røde udviklede psykiske problemer i forhold til de andre katte. Problemerne blev bedre, efter han kom i løbegård, men det blev aldrig helt godt. Problemerne viste sig i form af urenlighed gennem flere år. Vi har prøvet alt, hvad der stod i vores magt for at finde en løsning, som duede for både os og Røde. Men intet virkede. Så den hårde beslutning blev truffet. Røde fik fred og ligger nu begravet i haven på sit yndlingssted.
Røde havde stor betydning for os, og vi vil altid savne ham!
Gårdkat

Floffy

Floffy var næsten 4 år .....

Floffy var  en steriliseret hunkat, som vi  fik samtidig med Mini .

Mini og Floffy var de bedste venner . Floffy manglede en veninde, da

Mini døde,  men det lykkedes ikke at finde en til hende .

Dyrlægen mente, at hun nok var halv perser .  Hun var meget ”sippet”. Hun og Hanne kunne skændes, som var de to mennesker  ……🤩

Floffy vil altid have en speciel plads i vores hjerter  .

Hanne fik Floffy af min søster  Helle, da vi var ovre for at begrave vores  mor .

Floffy elskede agurk, og hun spiste også gerne frugt  .

Om natten gik hun tit i vores skål med ting til kompost .Jeg vidste, at jeg skulle gøre rent efter hende, når hun havde fundet det, som hun ville have . Det savner jeg nu ……

Hun var altid inde om natten. Hun sov hos os i sengen … Om morgenen skulle hun altid have et stykke ost af Børge  . Det sidste år har hun fået lov til at komme ud, fordi det gjorde hende til en glad kat.

Hun plejede at gå en runde , kom så ind og sov  og kom ud til middag igen. Det gjorde hun også fredag   16-03-2007.    Men den dag  krydsede hun den store vej … Der var nogle søde mennesker, der så at hun havde halsbånd på, og at hun var øretattoveret. De ringede til dyrlægen og fik vores adresse.  De kom hjem til os med Floffy. En stor tak  til dem som kom med hende. Sådan nogle betænksomme mennesker skulle der være flere af.   

 

En sjov og samtidig  alvorlig  historie om Floffy om dengang hun gik i mit medicin. Det var lykkedes hende at åbne kassen med mine piller  i. Jeg gemte den af vejen, men en dag fik hun fat i den. Jeg fandt næsten alle pillerne igen. Men der manglede to fiskeolie kapsler. Vi snakkede med dyrlægen om det. Hun mente, at vi skulle give Floffy 2 om dagen, indtil hun ikke ville have det mere. Hun spiste det i en hel måned.

 

Vi vil savne hende, og vi vil altid tænke på hende, når vi skal i seng. Vi skal aldrig mere have katte til at gå frit.

Floffy født den 25-04-2003

Overskrift 1

Overskrift 1

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE