Socialt 6. februar 2010

Den 6. februar 2010 havde DFK et medlemsarrangement, hvor den bedre halvdel deltog, med fokus på underholdning, hyggeligt samvær samt mad og drikke.

 

Underholdningen blev varetaget af Henrik Oest, sognepræst ved Hellingåndskirken i Århus, der underholdt med emnet ”Tiden kommer…tiden går…tiden er udløbet…”

 

Om det forunderlige ved tiden; at vi ikke har nok af den, at tiden føles knap, selvom der er lige meget af den hvert år. Om hvordan vi hader at spilde tiden men elsker at spare tid, men hvor bliver den opsparede tid af?

 

Tiden opleves uendeligt forskelligt, f.eks når der ventes på grønt lys ved et fodgængerfelt er det spildtid, men der hvor der er sat ure op der tælles ned til det grønne lys kommer er det ikke så lang tid der ventes.

 

Tid er fashionerende, måles helt ned til 1/1.000 sek. og skal være nøjagtigt, så ved nytårsskiftet 2008/2009 blev verden tilført 1 sekund ekstra i tid.

 

I løbet af foredraget blev der bl.a. henvist til og brugt citater fra bl.a. Dan Turell, Benny Andersen, Svend Åge Madsen, Piet Hein, Johannes Møllehave og Storm P.

 

Et godt foredrag, der tryllebandt deltagerne.

 

Efter foredraget var der en veltillavet 3-rettes menu og sangkor af de mandlige medlemmer akkompagneret af Marc Jensen på guitar.

 

En dejlig dag og et flot arrangement – stor tak til udvalget for oplevelserne.