DFK 50 års jubilæum

Kære dommerkollegaer

Lørdag d. 31/03-2012, dannede ”Hotel Havlun” rammer for DFK´S 50 års jubilæumsfest. Denne fest vil være ét af de store samtaleemne i omklædningsrummene de næste mange år. Festen bød nemlig på god mad, en masse dans og ikke mindst en lille én.

Dagen startede meget roligt i hotellets entré, hvor Poul Johan trofast havde taget sin seddel med, så han var sikker på ALLE var kommet. Dernæst lød der en velkomst på dommerklubbens vegne, hvorefter der blev sat til bords i de lokaler, som snart skulle danne rammer for et brag af en fest. Her blev der serveret en lækker forret for gæsterne, og som altid går der ikke længe før stemningen var i top i lokalet. Alle fik introduceret deres påhæng for de nært siddende kollegaer, så de også kunne føle at de var en del af ”dommerfamilien”. Efter at være bespist med forretten, blev den gamle ”årets dommer” pokal udskiftet med en ny pokal som er kommet til at hedde:” Steen Mikkelsens´ jubilæums pokal”. Pokalen blev udskiftet med den gamle pokal som tilhører Patrick Remon, som fik den under generalforsamlingen her i starten af året. Pokalen blev introduceret af formanden (Kent Jensen), og blev overrakt af Steen Mikkelsen, som er ét af dommerklubbens æresmedlemmer.

Grunden til at det var Steen som overrakte pokalen, er at han også har 50 års jubilæum, her i år 2012, præcist d. 13-04-2012. Derudover er Steen noteret for at have dømt 2019 for DFK, og har derudover også fungeret som blandt andet kasser og instruktør for DFK.

Herefter gik det løs med hovedretten, som bød på en lækker oksemørbrad med det som nu høre til. Det var også på dette tidspunkt hvor stemningen var ved at bløde rigtig godt op, i og med at der efterhånden var kommet nogle våde drikke igennem ganen. Men selvom at vi var kommet for at hygge os, så var der en vigtig pris der skulle uddeles denne aften. Endnu et æresmedlem skulle nemlig vælges. Denne pris er ikke noget som DFK normal slynger om sig, og det er derfor også en kado at få denne pris. Imens formanden fortalte lidt om hvad et æresmedlem er, sad man og tænkte alle muligheder igennem. Det skulle dog vise sig at være den tidligere formand Poul Johan Christensen, som fik denne fornemme pris. Denne pris er noget Poul Johan kan bære resten af sit liv, og være meget stolt af at have fået.

Efter det formelle med taler, uddelingen af priser og alt det andet som høre til et jubilæum, blev der serveret kaffe og kage. Efter bespisningen skulle det hele forbrændes igen, og specielt de gamle havde fået kridtet danseskoende op.

I løbet af aftenen holdte Gunnar Bjerglund også en tale om DFK, og dets oprindelse. Her fik man historien om den klub vi alle går og repræsentere udadtil fra a-z, og hvordan den enlig var opstået i tidernes morgen.

Jeg tror vi alle kan sige tak til arrangørerne for denne dejlige fest, og håber alle får en god sæson.

 

Udover festen har DFK også holdt reception i Rønde idrætscenter d.23/03-2012, hvor det 50 års jubilæum blev fejret med dommere, boldklubber og samarbejdspartnere. På dagen var der troppet omkring 50 mennesker op, som hygget sig i 3-4 timers tid, og var med til at fejre dommerklubben.ps: Hvis der er billeder som ikke ønskes herinde, så er i velkommen til at kontakte mig på mail, så skal jeg sørge for det/de bliver fjernet.

mail: patrick_andersen1@hotmail.com