Avisen skrev

TV SYD 1-12.2011

Tv Syd var forbi Det Kreative Hus d. 1-12-2011
Se klippet her:

http://www.tvsyd.dk/arkiv/2011/12/1?video_id=50921

Ugeavisen Brørup. 10.08.2008

Rikke Frahm udstiller i »Kassen«

Søndag, 10. August 2008

Brørup-pigen Rikke Frahm er fuld af energi og kreativitet - i øjeblikket har hun travlt på jobbet som speditør, øver på den kommende Lurrevy og udstiller kunst i Brørup Sparekasse

Skrevet af: / mc@ugeavisen-broerup.dk

Udstiller i Sparekassen Rikke Frahm er en pige med mange talenter - i øjeblikket udstiller hun bl.a. glaskunst i Brørup Sparekassse.

 

Rikke Frahm har ved mange lejligheder vist sit store talent på scenen, både lokalt og udenbys - i øjblikket viser hun endnu én af sine mange talenter, nemlig som kunstner, i Brørup Sparekasses udstillingsvindue i Brørup afdelingen.
- Det går måske lige stærkt nok i øjeblikket fortæller Rikke Frahm.
- Til daglig arbejder jeg som speditør, og her er det weekendens modemesse i Bella Centret der kræver at vi får tøjet frem til rette tid - samtidig øver vi på den kommende Lurrevy, som finder sted lørdag den 16. august, så det er lidt hektisk siger Rikke Frahm.

Undervisning i
glas-kunst
Kunsten ligger derfor lidt på »stand by« i øjeblikket, men jeg har selvfølgelig altid noget liggende på lager, så jeg var glad for at kunne få lov til at udstille i Brørup Sparekasse de kommende par måneder.
Udstillingsvinduet skal bl.a. ses som en reklame for mit kommende efterårs-kursus i glaskunst, som jeg afholder i ateliet (havehuset) hjemme i privaten på Vestevang.
Samtidig er det også inspiration til kunderne, som er interesseret i at købe glaskunst.
Jeg fremstiller meget gerne på bestilling i netop de farver og former der passer ind i kundens hjem, fortæller Rikke Frahm.
Udover glaskunst så maler Rikke også billeder - ikke fordi hun vil gå Charlotte Sparre i bedene, men som noget nyt er hun også begyndt at fremstille flotte unikke tørklæder - så det er en god idé at lægge vejen forbi Brørup Sparekasse og se Rikke’s flotte kunstværker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 20:28

Vi er goee.

...
01.09 | 23:14
Rikke Frahm har modtaget 7
05.01 | 13:14
Velkommen har modtaget 7
14.06 | 00:52
Bøger i værkstedet. har modtaget 1
Du kan lide denne side