Dagbog

Søndag den 8/9-19

KAF

 

Lørdag den 7/9-19

KAF

 

Søndag den 25/8-19

Albertslund

 

Lørdag den 24/8-19

Albertslund

 

Søndag den 18/8-19

Ribe

 

Lørdag den 17/8-19

Ribe

 

Søndag den 7/7-19

Højme

 

Lørdag den 6/7-19

Højme

 

Søndag den 30/6-19

Sydfalster

 

Søndag den 16/6-9

KAF

 

Lørdag den 1/6-19

Viby

 

Søndag den 26/5-19

Bornholm

 

Lørdag den 25/5-19

Bornholm

 

Søndag den 12/5-19

Hvalsø

 

Lørdag den 11/5-19

Hvalsø

 

Søndag den 28/4-19

Albertslund

 

Lørdag den 27/4-19

Albertslund

 

Lørdag den 13/4-19

Rally dysten 2019 er startet, og begge mine hunde har lagt godt ud :-) Jive blev nr. 2 og Foxon nr. 3 på landsplan :-) Spændende med de 3 næste konkurrencer.

 

Søndag den 7/4-19

Garbogård. Jive vandt et SPRING CERT, og blev nr. 2 i SP3 - kun 0,18 sek efter nr. 1 ! Han var også liiiiige ved at vinde AG cert, men tog desværre den forkerte forhindring sidst på banen. 

 

Torsdag den 14/3-19

Eeeendelig kom dagen, hvor jeg skulle hente Hawk (døbt Hemp). Det var en laaaang dag med mange sommerfugle i maven :-)

 

Søndag den 3/3-19

Sverige. Dejlig dag i det svenske. Jive havde nogle fantastiske løb :-)

 

Lørdag den 16/2-19

VAS. Foxon blev nr. 2 i dagens bedst senior :-) Og blev nr. 2 i sin agility klasse. Jive løb fejlfrit i AG3, og blev nr. 7. Desværre 2 fejl i SP3, så vi blev nr. 10.

 

Lørdag den 12/1-19

Foxon blev nr. 4 samlet i Årets rally dyst 2018 med deltagere fra hele landet :-)

 

NYT ÅR 2019

Tusind tak til mine sponsorere for 2018, og velkommen til nye sponsorere i 2019 :-)

Jeg glæder mig til et fantastisk samarbejde <3

  

Onsdag den 19/12

Dejlig fridag. Først en tur i hundesvømmehallen i Ringsted med begge hunde. Derefter til juleafslutning hos Johanna. Foxon gik et smuk rally prøve til 95 point hos en behagelig dommer. Dog trukket 3 point, som jeg ikke helt var enig i. Jive var til færdighedsprøve, og selvom der var en ekvipage på hver side af ham, så gjorde han det til UG. Dog får jeg aldrig top point hos denne dommere, som jeg gør hans andre dommere. 

 

Søndag den 25/11

Viborg. At løbe et stævne med ondt i ryggen, har ikke de bedste forudsætninger. Begge hundedrenge var rigtig dygtige. Jeg fik en masse positiv feed-back fra folk, om den vandrepokal konkurrence for senior hunde, som fremover skal uddeles. 

 

Søndag den 18/11

Garbogård. Foxon vandt sin agility klasse, og blev nr. 3 i sin spring klasse :-) Jive løb igen rigtig godt. I SP3 blev han disket på 2. sidste forhindring, da han nok ikke hørte min kommando og så mit skift. I AG3 blev vi nr. 4. Desværre havde tidstageren ikke taget tiden, så det var et klart omløb. Underligt, at "barriere dommerne" højlydt kan have ondt bag i af det ! Desværre blev tiden dårlig i omløbet, da jeg valgte, at rette en fejl. Dagen var rigtig lang, da banebygning tog meget lang tid !

 

Lørdag den 17/11

Stort velkommen til min nye sponsor, Dog Copenhagen :-) Jeg glæder mig til deres lækre produkter.

 

Søndag den 28/10

Sverige. Jive gjorde det ganske godt på den finske dommer, Jari´s, meget svære, men sjove baner. Dog var ag banen helt umulig - kun 1 kom fejlfrit igennem !

 

Lørdag den 27/10

Så fik jeg da eeeeendelig "overrakt personligt" vores champ pokal - kun 2,5 mdr. senere :-(

 

Søndag den 14/10

Jive blev nr. 3 i AG3 - lige efter et cert :-( Han havde nu ellers fortjent det cert på en svær bane, hvor vi kun var 3 fejlfrie. 

 

Lørdag den 13/10

VAS. Foxon vandt titlen som dagens bedste border collie i BCK :-) Desuden vandt han en agility klasse og blev nr. 3 i en spring klasse. Dygtig gamle dreng :-)

 

Lørdag den 29/9

BCK Ringsted. Færdighedsprøve 2. Jive bestod igen. Dog måtte jeg have fat i reglerne, da dommeren gav mig nul i en øvelse, som jeg af en anden dommer var oplyst noget andet. Rigtig øv, når det er en øvelse, som Jive godt kan.

 

Søndag den 9/9

Nutrolin arena - Sverige. Jive løb rigtig godt på nogle svære baner, som helt klart skulle afprøves af den svenske VM dommer.

 

Søndag den 26/8

Albertslund

 

Lørdag den 25/8

Albertslund

 

Søndag den 19/8

KAF.

 

Lørdag den 18/8

KAF.

 

Fredag den 17/8

KAF

 

Lørdag den 11/8

Lille Skensved. Færdighedsprøve 2 med Jive. Han gik rigtig fint, dog var der mange forstyrrelser, så det var nyt for ham. Vi bestod og fik mange stjerner. Vores hold blev ved en fejl ikke kaldt op til præmie uddeling, men det blev rettet. Dog var en holdkammerat ikke meget for at dele præmien ! Der var også et lotteri, hvor vi vandt en del præmier. Hyggelig dag :-)

 

Mandag den 6/8

Rallydyst. Begge hunde gik super godt. Foxon fik max point 100, og vandt faktisk denne konkurrence i hele Danmark :-) Jive gik også rigtig godt, men blev igen hårdt dømt.

 

Lørdag den 28/7

DcH Frederikssund. Jive blev nr. 2 i AGÅ :-) Foxon blev nr. 2 i SPÅ senior, og nr. 3 i AGÅ senior samt nr. 2 samlet i de åbne klasser :-)

 

Mandag den 1/7

Coy har fødselsdag i himlen ❤

 

Lørdag den 30/6

BCK klubmesterskab i Sorø.

 

Søndag den 24/6

Højme

 

Lørdag den 23/6

Højme

 

Søndag den 10/6-18

Bornholm. SP3 - Jive blev nr. 5, desværre med et riv, så ingen DM udt. AG3 - Foxon løb et (fejlfrit) løb på en spændende bane. Desværre blev vi fejldømt en værring (som andre også gav os ret i), så vi mistede 1. pladsen + ag cert + DM udt. :-( Rigtig, rigtig ærgeligt, for vi havde i den grad fortjent, at vinde den klasse ! Ingen kom fejlfrit igennem ! Så vi endte, som nr. 4 :-( Og så oplevede jeg noget underligt for første gang i min agility karriere - dommeren fjernede ikke en forhindring på banen, som ikke skulle bruges - også selvom vi tilskuere gjorde opmærksom på det (dog blev den fjernet inden start efter en anden dommer også gjorde indsigelser). Desuden var endnu en banetegning genbrug ?! Hvad betaler vi udøvere efterhånden for ?!

 

Lørdag den 9/6-18

Bornholm. Jeg har ikke været på Bornholm i mange år, så jeg havde tilmeldt mig dette stævne og glædet mig. Jeg havde "flottet" mig, og boede på hotel. Desværre levede det ikke op til mine forventninger  - tværtimod ! Jeg havde sat mit stævnetelt op dagen før, men da jeg kom om formiddagen kommenterede naboerne negativt på, at det var mig, som sad der - jamen, så flyt jer dog ! Der var masser af plads, men alligevel satte de sig oveni min badun - underlig opførsel ! Om aftenen var jeg ude at spise med en masse flinke agility folk. AG3 fik Foxon desværre fejl i. Arrangørerne var blevet langt bedre til at afholde stævnet.

 

Søndag den 3/6-18

Hvalsø. AG3  - Foxon fik et fint løb, men rev desværre dobb. spring, som det sidste.

 

Lørdag den 2/6-18

Hvalsø. SP3 - fik desværre trukket Jive ud af slalom, ellers et fint løb.

 

Tirsdag den 29/5-18

20 år fylder min søn i dag ❤ 20 år....det er jo helt vildt. Synes jo lige, at jeg har fået ham - det er bare godt stærkt - stop tiden ! Vi var ude at spise en dejlig middag med hans kæreste og mormor. Mange gaver fik han også :-)

 

Søndag den 27/5-18

Holbæk. Sikke en succes af en dag :-) Begge drenge kom hjem med mange, fine præmier :-) Foxon vandt SP senior + blev nr. 2 i AGÅ senior. Jive blev nr. 2 i AGÅ, kun slået med 0,07 sek., fordi han vendte forkert på et spring ellers havde han vundet. I SPÅ blev han nr. 5. I SP3, som den sidste klasse på en meget varm dag, blev der bygget en meget underlig bane. Ingen kom vist igennem i de 3 str. og det er jo ikke meningen med agility !

 

Lørdag den 19/5-18

Indsamling til Dyrernes beskyttelse. Jeg deltog i en gåtur ved Charlottenlund Slot. Fin lille tur på 3 km i flotte omgivelser. Desværre var det ikke alle hundeejere, som havde styr på deres hunde, selvom de skulle gå i snor. Så da gåturen var færdig, kørte vi igen.

 

Lørdag den 12/5-18

DKK Viby. Foxon fik kun 1 fejl i AG3 på en svær, men sjov bane. Meget stolt af min gamle dreng :-)

 

Fredag den 11/5-18

DKK Viby. Foxon fik et par fejl i SP3 i et fedt løb. Jive fik en opgang massage, som var tiltrængt.

 

Torsdag den 10/5-18

DKK Viby. De sidste år har jeg lånt en campingvogn og boet på pladsen, men den var desværre solgt. Så jeg fandt et skønt B&B - der skal jeg helt klart bo igen :-) Jeg havde det hele for mig selv + 17 ha jord :-) I AG3 havde Foxon 2 fejl. Om aften var jeg ude at spise med nogle flinke hundefolk på en kinesisk restaurant.

 

Søndag den 6/5-18

Kursus med Vappu igen.

 

Lørdag den 5/5-18

Kursus med finske Vappu. Springteknik. Super hyggelig dag :-)

 

Søndag den 29/4-18

Albertslund. I AG3 kunne Jive ikke stå fast i det våde græs, så vi gik ud af banen igen. Øv.

 

Lørdag den 28/4-18

Albertslund. I SP3 blev Jive disket på 3. sidste spring. Det var simpelhen sådan et fedt løb, og jeg var godt ærgelig over, at han smed den DM udt. væk ! I AG3 fik Foxon fejl. I ag ringen spurgte jeg pænt indsenderen, om jeg måtte rykkes ned til sidst, da der var få hunde imellem mine 2 hunde ud af 60 hunde. Gider ikke, at mine hunde skal blive skadet, fordi jeg ikke får varmet dem godt op + skridtet godt af. Igen fik jeg et surt svar - imens andre blot kom til start, som det passede dem ! Det er, hvad man får ud af, at spørge pænt :-( !

 

Lørdag den 14/4-18

Jive skulle til sin første off. færdighedsprøve på Garbogård. Han fik 3,7 points ud af 5 og bestod, men jeg havde nu givet ham 5 i næsten alle øvelser hos den nyuddannet dommer :-) Ærgeligt var det dog, at man ikke kunne høre, hvad dommeren sagde, da der blev spillet meget høj musik til HTM i den anden ring - også da de var færdig med deres konkurrence ! Det virkede som om, at off. færdighedsprøver ikke blev taget lige så seriøst, som HTM konkurrencen ! 

 

Fredag den 23/3-18

TILLYKKE til mig, som fylder 50 år i dag :-) Et højt tal, som jeg absolut ikke føler mig indvendig. Jeg havde glædet mig rigtig, rigtig meget til denne dag, og arbejdet på den i 1 år. Jeg ville holde en reception, da jeg gerne ville invitere mennesker med fra hele mit liv. Morgenmad med min mor. Derefter over i festlokalet, hvor vi knoklede de næste 5 timer. Tusind mange tak til min mor ❤ Desværre blev jeg brændt af af en "veninde", som også skulle hjælpe. Dagen blev naturligvis dejlig med mange gaver og godt selskab.  

 

Søndag den 11/3-18

Kræmmermarked i Glostrup hallen. Jeg stod ved siden af 2 søde, unge piger, som havde en masse tøj med. Den ene pige skal jeg nu til at undervise i agility.

 

Lørdag den 10/3-18

Kræmmermarked i Glostrup hallen. Jeg havde ellers lovet mig selv for 2 år siden, at jeg ikke skulle dertil igen, idet der ikke er noget salg i ens stand. Men jeg havde så meget, jeg gerne ville have solgt - desværre blev det som sidste gang.

 

Tirsdag den 27/2-18

Så blev det oplyst, hvem som har søgt agility landsholdet i år. Desværre er der en tendens til i Danmark, at når man er i kl. 3, så tilmelder man sig landsholdet, uanset om man nogensinde har en chance for at komme på et landshold. Men hvor er den selvindsigt henne. Ærgeligt og useriøst. Tænker, at det ville ændre sig, hvis ekvipagerne blev seriøst udvalgt af et proff. panel, istedet for at tilmelde sig.

 

Lørdag den 17/2-18

Ryggen er stadigvæk ikke i orden - hvor mange mdr. skal dette dog tage :-( Mine løb var ikke gode, for jeg kunne ikke hjælpe mine hunde :-( Desuden gik min bil igen i stykker dagen før (det er åbenbart en fredags bil, som jeg har fået). Jeg skulle igen være hjælper dagen efter, men det kunne jeg jo ikke, når der ikke var nogen, som kunne hente mig.

 

Torsdag den 8/2-18

Foredrag med tidligere landsholds håndboldspiller Lars Christiansen. Et meget spændende foredrag - og han er jo en pæn mand :-)

 

Søndag den 4/2-18

Garbogård. SP3 begge hunde løb fejlfrit, og fik præmier med hjem :-) AG3 Jive løb fejlfrit og blev nr. 3 :-) Når man tilmelder dette stævne, skal alle deltagere være hjælper. Så er det altså uhørt, når nogen blot bliver væk fra deres hjælpertans !

 

2017 har bare ikke været mit år - et sindsygt hårdt år, som jeg gerne havde været foruden ! Store udfordringer på hjemmefronten med min søn, som i den grad har påvirket mit liv :-( Jeg har mistet mit job, som har generet mig i 4 mdr. ! Mit frirum, som skulle være agility, som jeg elsker, har resultaterne naturligvis været påvirket af ovenstående. Hvor kan man melde sig ud af samfundet :-)

 

VELKOMMEN til min nye sponsor - Orion Pharma Animal Health :-) Jeg glæder mig til samarbejdet og tage de skønne produkter Aptus i brug :-)

 

Søndag den 3/12-17

Viborg. Optakten til dette stævne var ikke det bedste :-( Min bil gik i stykker om Fredagen, og jeg blev opsagt på mit job om Tirsdagen OG jeg køre på 4 uger med ondt i ryggen :-( Kiropraktik hjælper ikke det store, så nu må der en fys til ! Heldigvis kunne jeg låne min fars bil - TAK ! Begge hunde arbejdede godt. Foxon løb fejlfrit i AG3 og blev nr. 7, og i spring løbet havde han en fest. Jive fik fejl i AG3 - han skulle lige omstille sig fra det andet underlag, som han havde trænet på om fredagen. Vi brugte en masse ting fra Jouni´s kursus - der var fart over feltet på den lille dreng :-) Ærgeligt er det blot, at der kun bliver uddelt 3 præmier i hver klasse, når man tænker på, at vi er 30 i klassen. Det er altså for lidt præmier ! Desuden bliver præmierne sponsoret, så der er ingen udgifter i den forbindelse. Der plejer at være en deltager præmie, men den var også sparet væk.

 

Søndag den 26/11-17

Jouni Orenius kursus. Super dygtig instruktør, og jeg fik nogle super gode ting med hjem, som jeg kan træne videre på. Det er ikke sidste gang, at jeg går kursus hos ham :-) Dog kunne man godt føle lidt, at han gav andre noget mere, selvom vi fik ens træningstid. Prisen var også i overkanten.

 

Søndag den 19/11-17

Garbogård. En kold fornøjelse ! Man var tvunget som hjælper, hvis man skulle løbe ! Det galt så åbenbart ikke alle ! Ikke et tiltag som jeg bifalder ! Heldigvis var mine hunde nogle stjerner :-) Jeg skulle dog løbe med en fiberspringning i ryggen, som jeg har haft "glæde" af i 2 uger :-( Foxon havde en fest i sine 2 løb - glade dreng :-) Han blev nr. 9 i SP3, desværre med fejl. Jive havde lagt et ekstra gear på, men vi havde nogle fede løb. I SP3 løb vi fejlfrit og fik en 4. præmie. Desværre med manuel tid. Præmie bordet var kedeligt, og det kan ikke have kostet mange penge. Underligt er det dog, at officel (som skal være neutrale) føler trang til at råbe ind til mig, at min hund rejser sig. Til sidst måtte jeg bede dem om, at de holdt mund ! Top useriøst med al den snak ved start og under banegennemgang !

 

Lørdag den 14/10-17

VAS. Jive løb 2 ud af 3 fejlfrie løb - fedt :-) Vi blev nr. 5 ud af 30 i AG3, og nr. 8 ud af 32 i SP3. Foxon blev nr. 18 i SP3, desværre med 2 riv - han var lidt vild :-) Den sidste bane var bygget til små hunde ! Der var bygget en kombi, som kun kunne nåes med en lille eller langsom hund. Trist !

 

Søndag den 1/10-17

Nutrolin Arena - Sverige. Jive var i sit ES i dag. Super hurtig, og jeg havde "gode ben" :-) Desværre med misforståelser i vores løb, men sikke nogle fantasiske løb :-) Der var god stemning i dansker lejren.

 

Søndag den 17/9-17

Jive blev samlet nr. 4 i all-round :-) 2 ag løb + 1 sp løb fejlfrit.

 

Lørdag den 16/9-17

KAF. Jive var meget tæt på et ag cert. i dag - igen.

 

Søndag den 10/9-17

Aarup - Fyn. Det var første gang, at denne klub skulle afholde et stævne - og så over 2 dage ! Hyggelig stemning og ingen stress omkring den ene ring. Banebygning, præmieuddeling og frokost tog dog god tid. I SP3 brugte Foxon de meget lette springpinde, som et spil kegler. I AG3 måtte jeg dæmpe begge mine hunde, da både vippe og bom var alt for lave (det kan undres, at felt forhindringerne var blevet godkendt). Så ingen certer med hjem. Tog forbi en pluk-selv-blomster mark lige ved stævnearealet på vejen hjem. Hyggelig søndagstur :-)

 

Søndag den 3/9-17

DM i Vejen. Jeg bor på et skønt B&B. I går aftes var jeg ude at spise med søde mennesker. Vi holdt heldigvis vores 3. plads, og vandt BRONZE (desværre blev vi snydt for sølv :-( ). Altid skønt at løbe æresrunde, og jeg nyder det i fulde drag :-)

 

Lørdag den 2/9-17

DM i Vejen. Vores hold blev nr. 3 ud af 19 hold :-) Desværre var jeg nervøs (hvilket jeg ikke plejer at være), og mit spændingsniveau var ikke, hvor det skulle være. For mange bekymringer på hjemmefronten i mange uger, som fylder mit triste hoved :-( 

 

Søndag den 20/8-17

Højme. Jive´s hold blev samlet nr. 3 og fik gode point i kampen om Årets DKK hold 2017 :-)  Da jeg gik bane gik en stor mand bevist ind i mig op til flere gange ! Usportslig optræden !

 

Lørdag den 19/8-17

Højme. Jive´s hold blev nr. 2 i agility hold :-)

 

Søndag den 6/8-17

Albertslund

 

Lørdag den 5/8-17

Albertslund.

 

Søndag den 23/7-17

BCK klubmesterskab. Trak mine hunde fra det sidste løb, da banen var godt våd. Jeg gad ikke komme hjem med skadet hunde ! Dog ville min bil ikke med hjem, så vi ventede 5 timer på Falck :-(

 

Lørdag den 22/7-17

BCK klubmesterskab

 

Søndag den 9-15/7-17

Dania Cup

 

Tirsdag den 6/6-17

Råådalen

 

Søndag den 4/6-17

Ribe

 

Lørdag den 3/6-17

Ribe

 

Mandag den 29/5-17

Stort tillykke med de 19 år til min dejlige søn, Nicolai  <3 Sikke tiden dog flyver - kan slet ikke forstå, at han har nået den alder nu :-)

 

Lørdag den 27/5-17

Viby

 

Fredag den 26/5-17

Viby

 

Torsdag den 25/5-17

Viby

 

Søndag den 14/5-17

Hvalsø

 

Lørdag den 13/5-17

Hvalsø

 

Søndag den 30/4-17

Ribe

 

Lørdag den 29/4-17

Ribe

 

Søndag den 23/4-17

Albertslund

 

Lørdag den 22/4-17

Albertslund

 

Søndag den 9/4-17

Vilhelmsborg

 

Lørdag den 8/4-17

Vilhelmsborg

 

Søndag den 26/3-17

Nutrolin Arena - Sverige. Jeg fik denne sang med hjem af en svensk veninde til mig og Jive :-) https://www.youtube.com/watch?v=2GkCRMedn_g 

 

Lørdag den 25/2-17

Barthahus. Jive´s hold blev nr. 3 :-)

 

Lørdag den 18/2-17

VAS

 

Søndag den 29/1-17

Nutrolin Arena/Sverige. Foxon har holdt en lang og velfortjent juleferie, og han var meget glad på banen i dag - der var virkelig smæk på hans poter :-) Jive var en drøm at løbe med - underlaget passede ham fint, så han gav den ekstra gas :-)

 

Mandag den 23/1-17

Jeg har fået endnu en sponsor, nemlig Innordic Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet :-)

 

2016 ER GÅET, OG VI SPRINGER IND I 2017 :-) TUSIND TAK TIL MINE SPONSORERE - JEG GLÆDER MIG TIL DET FORTSATTE GODE SAMARBEJDE I 2017 :-)

OG SELVFØLGELIG TUSIND TAK TIL MINE DEJLIGE HUNDE ❤

Fokus på dig selv. Fokus på din hund. Fokus på opgaven !

 

Fredag den 16/12

Jive vandt juleafslutningen til agility træning :-) De 2 bedste resultater ud af 3 løb talte.

 

Lørdag den 3/12

Tomtehoppet i Ystad. Smukt sted hos Ingrid - havde faktisk ikke tid til at løbe, da jeg skulle se hendes smukke sted :-) Jive havde 2 super lækre løb. Foxon havde en fest, da vi sprang på 55 cm. Super hyggelig eftermiddag i det svenske :-)

 

Lørdag den 5/11

Barthahus. Foxon´s hold blev nr. 3 ud af 16 ;-) Desværre bliver alle hjælpere ikke behandlet ens - sådan var det ikke, da Lone stod for det. Desuden var tonen uforskammet i år, så der tilmelder man sig ikke som hjælper igen !

 

Lørdag den 22/10

Ribe. AG3 nr. 10 med Foxon, desværre med fejl. AG3 X nr. 10 med Foxon, desværre med fejl ellers cert. ;-( 

 

Lørdag den 15/10

VAS. Jive blev nr. 3 i AG3, så tæt på cert. Foxon blev nr. 11, dog med fejl. Foxon blev nr. 8 i SP3, desværre med fejl.

 

Søndag den 2/10

Jive blev nr. 3 (nr. 2 for store hunde) til klubmesterskabet i KAF.

 

Søndag den 18/9

Lund. SP3 Jive - desværre en nedrivning ellers et cert. i en kanon tid :-( Blev alligevel nr. 18 ud af 94 ekvipager !  

 

Søndag den 11/9

Ribe

 

Lørdag den 10/9

Ribe

 

Søndag den 3/9

DM. Regn, regn og atter regn. Foxon´s hold gjorde det faktisk rigtig godt, og det er SÅ fedt, at løbe til sidst, hvor vi bare giver ALT, mig og Foxon (selvom en har forsøgt, at lave det om !). Nu var det kun at vente og se, om det rakte til en podieplads - hvilket jeg var ret sikker på. Jive´s hold smed desværre sølv medaljen væk (nogen havde desværre for mange nerver på). Rigtig, rigtig ærgeligt, for vi havde fortjent, at stå på det podie, som nr. 3. MEN.....Foxon´s hold vandt SØLV, og selvom det var regn, var det fedt, at løbe æresrunde og stå og blive hylet på podiet :-) Happy happy. Jive´s hold blev nr. 7, hvilket vi naturligvis var meget, meget skuffet over, og det tog rigtig lang tid at komme af med den vrede (hvilket så også er en tænd knap for mig :-) ). I individuel løbet med Foxon var der flere, som havde trukket sig, idet banen var glat af al den regn samt de store hunde skulle igen løbe til sidst. Foxon og jeg løb meget forsigtigt, og resultatet var også derefter. Men jeg gider ikke at have skader med hjem !

 

Lørdag den 2/9

DM. Foxon havde kvalificeret sig både til individuel DM og hold DM. Jive havde kvalificeret sig til hold DM. Og tænk sig, i år kunne de finde ud af, at begge mine hold ikke skulle løbe lige efter hinanden på første dagen ud af 21 hold ! Foxon løb et fantastisk individuelt spring løb med desværre en fejl. Vi blev nr. 17, men alt kan jo ske på dag nr. 2. Jive´s hold lagde sig i spidsen som nr. 2, og Foxon´s hold blev nr. 4 - woowwww.....hvor mega fedt :-)

 

Søndag den 28/8

KAF

 

Lørdag den 27/8

KAF

 

Søndag den 21/8

Albertslund. Lidt træt fra i går. Havde nu været rart, hvis man kun skulle køre til samme sted begge dage. I AG3 løb Foxon fejlfrit og blev nr. 3 ud af 48, og endnu en DM pind :-) Som vi så ikke skulle bruge.

 

Lørdag den 20/8

Gram slot. Jeg manglede 1 DM pind med Foxon, så vi måtte tage den lange vej til jylland, istedet for den sædvanlige DM udt. i Albertslund. Underlaget var som forventet - ujævnt, vådt og med træflis samt max højde ! I SP3 gled Foxon desværre på vej ind i en tunnel, og vi blev nr. 6 med fejl. I AG3 blev vi nr. 5 fejlfrit, og dermed den sidste DM pind :-) Håber ikke, at stævnet igen blevet flyttet til Gram slot en anden gang grundet underlaget samt intet publikum, som forventet.

 

Fredag den 12/8

Min kusine, Lisbeth, 50 års fest. Sikke en flot fest i de smukkeste omgivelser, god mad og levende musik :-)

 

Tirsdag den 12/7

Fionia Cup

 

Mandag den 11/7

Fionia Cup

 

Søndag den 10/7

Fionia Cup

 

 

Torsdag den 30/6

Jive blev nr. 5 i DAL 2 med et fejlfrit løb ud af 90, og Foxon blev nr. 19, desværre med 1 fejl.

 

Onsdag den 29/6

Sommer camp hos Kim og Ann-Britt.

 

Søndag den 29/5

NICOLAI FYLDER 18 ÅR ❤ Kan jo slet, slet ikke forstå, at han allerede er blevet så stor. Tiden er bare gået alt, alt for stærkt - min skønne søn :-)

 

Torsdag den 26/5

En tidligere arb.kollega er ved at uddanne sig som healer. Hendes medstuderende skulle bruge en "kanin", som skulle være mig. Så jeg var forbi dygtige Tanja, og blev healet. 

 

Søndag den 15/5

Ribe. Lige ved og næsten løb med DM pinde.

 

Lørdag den 14/5

Ribe. SP3 blev Foxon nr. 19 ud af 52, desværre med fejl. I AG3 blev Jive nr. 15 ud af 52, desværre med en nedrivning i et ellers kanon løb. Ellers var det blevet til et ag cert og en DM pind ! Optakten til Ribe var ellers ikke særlig god, idet B&B lige pludselig havde givet mig et andet værelse - som hun havde fortalt andre gæster, og ikke mig ! Det er bare ikke i orden !

 

Søndag den 1/5

Albertslund. Jive gled i SP3, og slog sin skulder :-(  Så jeg trak ham !

 

Lørdag den 30/4

Albertslund. Jive blev nr. 12 ud af 38 i SP3, desværre med fejl.

 

Lørdag den 23/4

Kursus med hollandske Katja Slippens. Hun vandt belgier VM 2015 med hendes malle. Hun havde nogle pudsige handlings valg, som jeg ikke var enige i. Men hun var rigtig god til at forenkle linier og holde fast i fokus punkter. Samt tro på fører og hund. Hun filmede mine løb :-)

 

Søndag den 17/4

Råådalen - Sverige. Jeg havde været til konfirmation dagen forinden, så det var skønt, at mine klasser lå om eftermiddagen. Og dog. Da jeg kom til Sverige var underlaget godt mudret og vådt pga. regn. Den første SP3 havde en dum start pga. af underlaget - flere ekvipager faldt. Jeg valgte, at passe på mig selv og mine hunde - det ville være dumt, at komme hjem med skader, så tidligt på sæsonen. Ellers en fed bane, som jeg efterfølgende stillede op til træning. Næste SP3 var en kedelig bane med 7-9 meter imellem forhindringerne (selvom reglerne også i Sverige siger 5-7 meter). Men vi havde en hyggelig tur, mig og drengene, og fik hilst på svenske venner igen  :-)

 

Søndag den 3/4

Vilhelmsborg. Jive blev nr. 12 (fejlfri) ud af 150 ekvipager i AG åben :-) Dog brugte jeg meget tid på felterne (fokus punkt), så derfor blev vores banetid meget dårlig. Endnu engang var det grimt at se på, at hunde bliver forladt på banen, hvorefter de kryber ud eller slet ikke vil hen til deres fører eller underkaster sig. Man er ikke bedre selv end det materiale man har ! I mange år har jeg brugt en "nøgle person" fra rideverden. Jeg havde part på hendes hest, imens hun var gravid 4 gange. Jeg var altid imponteret over hendes fantastiske humør, uanset om det var gået galt til konkurrence eller ej. Hun smilede altid. Hun er en god rollemodel, som jeg bruger i mine konkurrencer. 

 

Lørdag den 2/4

Vilhelmsborg. Det er altid en god fri weekend på Vilhelmsborg. Desværre er springpindene meget lette, og det er en dårlig kombi i ridehusbund - så det skal mine hunde lige vende sig til.

 

Lørdag den 26/3

Oxie. 10 års jubilæum. Jeg har deltaget i næsten alle 10 år. Spændende baner, som var sjove at løbe. I AG3 blev Foxon nr. 31 (med fejl), og de 124 andre ekvipager blev disket !

 

Lørdag den 12/3

Guldbryllup hos min onkel og faster på Lynge kro. Skøn aften med dejlig mad :-) Desværre oplever jeg ved flere festlige lejligheder, at når man er singel, så bliver man enten sat sammen med de gamle eller ved børnebordet. Det er sikkert ikke tænkt sådan, og da jeg er et flinkt menneske, så siger jeg ikke noget :-)

 

Lørdag den 20/2

Jive blev i dag kåret, som nr. 3 i DAL 2015 (4 løb og 100 hunde). Desuden blev han nr. 5 i Årets BCK 2015 i kl. 3 og Årets BCK 2015 nr. 7 i kl. 2 :-)

VAS i SP3 blev Foxon nr. 13, desværre med fejl.

 

Tusind tak til mine sponsorere for 2015 - jeg glæder mig til et forsat godt samarbejde i 2016.

 

Torsdag den 31/12

Tillykke med fødselsdagen, Aussie, i himlen ❤

 

Lørdag den 12/12

Kursus med Claudia Elsner (Tyskland) :-)

 

Tirsdag den 24/11

Jive ligger nr. 4 i den samlet DAL 2015 ud af 101 ekvipager :-)

 

Lørdag den 14/11

30 års jubilæums fest med min folkeskole. Dejlig mad og selskab. Vi festede til kl. 4 om morgen, og det var så sjovt, at vi slet, slet ikke ville gå hjem :-)

 

Lørdag den 31/10

Jive´s hold vandt Vinter Cup 2015 i dag, og Foxon´s hold blev nr. 4 ud af over 20 hold :-) ❤

 

Lørdag den 24/10

Ribe. Jeg havde kun tilmeldt mig dette stævne, fordi vi var 2 som skulle køre sammen. Desværre meldte den anden fra dagen inden. I AG3 var Jive en stjerne, og jeg regnede med, at certet var vores. men vi fik kun en 3. plads. Samt en tarvelig bemærkning, som jeg blev trist over, og var klar til at køre hjem ! Dog blev jeg til SP3, hvor Foxon blev nr. 3 i et fedt løb, og Jive blev nr. 5. I SP3 X blev Jive nr. 3, og Foxon smed certet væk på en af de sidste forhindringer - der var ingen fejlfrie (men det var ikke banens skyld !) Men da han kom i mål og ledte efter sit legetøj, stod en anden hundefører i vejen, og løftede armen for at slå ud efter ham !! Jeg råbte meget højt, at hun IKKE skulle slå min hund - hvad fanden sker der lige for folk !!!! 

 

Søndag den 4/10

KAF. Foxon smed sit AG cert. væk, idet han rev første spring ;-( Der var kun en fejlfri hund i klassen, så vi blev nr. 2 med ca. 2 sek til nr. 1 ! Heldigvis gjorde han det godt i SP3, hvor vi vandt cert., som nr. 3 (kun 0,40 sek op til nr. 2 !)

 

Søndag den 23/8

Albertslund.

 

Lørdag den 22/8

Albertslund. Jive løb et fedt fejlfrit løb i SP3, og blev nr. 4. Kun 0,08 sek fra et cert - øv. Foxon fik desværre en værring i SP3. 

 

Søndag den 9/8

Ribe. Foxon løb fejlfrit i AG3 og fik en DM pind :-) Foxon løb fejlfrit igen i begge sine hold løb, og blev samlet nr. 3 :-)

 

Lørdag den 8/8

Ribe. I AG3 løb Jive fejlfrit og fik en DM pind :-) Jive løb fejlfrit i begge sine hold løb, og blev samlet nr. 5.

 

Søndag den 2/8

Ystad. Hyggelig tur i godt vejr. SP3 var egentlig ikke en bane, jeg synes om, men Foxon kom fejlfrit igennem og blev nr. 5 ud af 74 ekvipager (tæt på cert.) - vi var kun 5 fejlfrie hunde i den klasse ! Jive havde også et super løb. AG3 var en fed bane. Foxon kom desværre på bagsiden af et spring, da der var længere derop end jeg havde vurderet. Jive misforstod mig efter bommen, så han løb bagom mig og tog springet fra den forkerte side.

 

Lørdag den 1/8

Kursus med Elina Jänesniemi fra Finland. Meget lærerigt, men også dyrt. 

 

Tirsdag den 14/7

Jutlandia Cup.

 

Mandag den 13/7

Jutlandia Cup.

 

Søndag den 12/7

Jutlandia Cup.

 

Lørdag den 11/7

Afsted til Jutlandia Cup i Esbjerg. Jeg skulle bo på et B&B.

 

Søndag den 5/7

Guldagility. Kom først til at løbe min første klasse kl. 17 ! De har en mærkelig finalerunde, hvor næsten alle ekvipager skal løbe 3 løb = tidsspild ! Så nu var startrækkefølgen i klasseløbene gået helt fløjten, for folk ville jo gerne hjem. I AG3 fik jeg presset Foxon ud af sidste port i slalom, og rettede kun sidste port - dommeren fløjtede hysterisk i sin fløjte, og jeg undrede mig. Men i Sverige skal man rette h e l e slalommen, men den regel havde jeg læst mig til, skulle være ophørt - men det er så først fra 2016 ! Jive havde også et fedt løb på en fed AG3 bane. SP3 løb jeg kun med Foxon, for nu var min tålmodig sgu opbrugt den weekend. Det virkede til, at stævnet var blevet alt alt for stort for få mennesker, som stod for det. Jeg havde ellers hørt godt om det fra sidste år, men det var spild af alt for mange af mine penge, og kan ikke anbefales !

 

Lørdag den 4/7

Startlisterne havde de desværre ikke styr på dagen før, så det var svært at vide, hvornår man skulle møde om morgen til banegennemgang. Startede på en fed ag3 bane, hvor begge hunde havde næste ved og lige løb. SP3 var også en fed bane. Desværre misforstod Jive mig ned til en tunnel (så hjem og træne på den kombi). Foxon havde også et super løb. Desværre rykkede folk rundt på deres starter, og indsenderen styrrede intet ! Så man kunne varme op, og alligevel komme til at vente over 20 hunde - det er bare ikke okay ! Meget meget varmt var det også.

 

Fredag den 3/7

Afrejse til Guldagility i Kalmar i Sverige. Skulle bo på et dyrt "luksus" hotel, men det var virkelig et skod værelse ! Da jeg kom til stævnepladsen var der desværre ikke spærret telt plads til mig i dansker lejren, så jeg sad ved nogle andre ringe (der var 9 ringe ialt !).

 

Onsdag den 1/7

I dag har min skønne Coy fødselsdag i himlen. Kommer mig aldrig over, at have mistet min dejlige hund, alt alt for tidligt 💔 Kommer aldrig til at forstå, hvorfor vi ikke måtte have mere tid sammen, min soulmate og jeg.

 

Søndag den 21/6

KAF. I AG kval. løb havde Jive et super fejlfrit løb, og blev nr. 12 ud af 98 ekvipager. Foxon´s DKK hold blev nr. 3 i AG, og samlet nr. 3 :-) Jive´s DKK hold blev nr. 4 i AG, og samlet nr. 4 :-)

 

Lørdag den 20/6

KAF. SP3 begge drenge havde desværre en værring i nogle super løb. I AG3 havde Foxon desværre en værring i et super løb. Foxon´s hold blev nr. 2 i AG, og nr. 3 samlet :-) Jive´s DKK hold blev nr. 6 i SP.

 

Fredag den 19/6

KAF. Foxon´s hold blev nr. 4 i SP.

 

Søndag den 14/6

Helsingborg. Fedt AG3 løb med Jive, hvor han fik et svensk ag cert :-) Kun ganske få fejlfrie i en klasse med 63 starter ! Desværre blev Foxon disket. I SP3 var der ikke meget plads til de store hunde, men jeg havde nogle fede momenter.

 

Torsdag den 4/6

I dag er det 2 år siden, at jeg mistede min første border collie, Aussie :-( Savner at have ham i min flok 💔

 

Fredag den 29/5

Kæmpe stort tillykke med de 17 år til min dejlige søn, Nicolai ❤ Samtidig var det hans sidste skoledag i 9. klasse. Sikke en festdag for ham.

 

Søndag den 24/5

Ribe

 

Lørdag den 23/5

Ribe

 

Lørdag den 16/5

DKK Viby

 

Fredag den 15/5

DKK Viby

 

Torsdag den 14/5

DKK Viby

 

Søndag den 3/5

Hvalsø. I Jive´s debut i SP3 løb han fejlfrit og fik endnu en DM udt. samt blev nr. 8 ud af 52  :-) Jive´s hold blev igen nr. 4, men samlet nr. 3 = gode points til årets dkk hold :-) Foxon´s hold blev nr. 3, hvor Foxon løb fejlfrit. Holdet endte som nr. 8 ud af 15 hold = lidt point.

 

Lørdag den 2/5

Hvalsø. Jive lagde dagen ud med at løbe fejlfrit i AG2, og blev nr. 3 + en DM udt. Sikke en dejlig start på dagen ;-) Foxon blev nr. 11 ud af 52 i AG3, desværre med en lille nedrivning - ellers havde der også været en DM udt. der (der var kun 3 fejlfrie i klassen !) Jive´s nye hold blev nr. 4, og Foxon´s hold nr. 11.

 

Fredag den 1/5

Nicolai´s kæreste, Nadia, skulle konfirmeres. 

 

Søndag den 26/4

Albertslund. Foxon blev nr. 5 ud af 42 i AG3 og fik en DM udt. :-)

 

Lørdag den 25/4

Albertslund. Jive blev nr. 5 ud af 24 i AG2 - desværre med fejl på bom, da han vendte rundt :-( Foxon blev nr. 11 ud af 40 i SP3 - desværre med nedrivning, ellers nr. 3.

 

Tirsdag den 21/4

Kursus med Zeljko fra Kroatien.

 

Mandag den 20/4

Kursus med Zeljko fra Kroatien.

 

Lørdag den 18/4

Kursus med Jan Egil fra Norge.

 

Lørdag den 11/4

Kræmmermarked i Glostrup hallen. Jeg havde booke en stand i 2 dage, da jeg havde en masse ting til salg. Desværre gav det underskud og en spildt weekend - øv.

 

Lørdag den 4/4

Gåsahoppet. Jive blev nr. 20 ud af 57 i AG2 med en lille fejl (?). Ellervs var det blevet til en 6. plads og en pind :-(

 

Fredag den 3/4

Gåsahoppet

 

Mandag den 23/3

Tillykke med mig selv :-)

 

Søndag den 22/3

Vilhelmsborg. Foxon løb fejlfrit i SP3 og blev nr. 7 ud af 46 :-) Jive løb fejlfrit i AGÅ, og blev nr. 9 ud af 118 :-) Jive løb fejlfrit i AG2 og blev nr. 5 :-)

 

Lørdag den 21/3

Vilhelmsborg. Jive vandt SP2 ;-) Desværre var der præmie uddeling, når jeg ikke var tilstede  ;-( 

 

Søndag den 8/3

Kursus med Foxon.

 

Mandag den 2/3

Gl. elev aften på min folkeskole. Først middag og derefter samles vi på skolen - altid hygsomt  ;-) Igen i år havde vi jubilæum, så jeg blev valgt ind i et festkomité (surprice - det var jeg også sidste gang ;-) Så nu skal der arrangeres fest i sensommeren.

 

Lørdag den 28/2

Begravelse af Lone. Smuk begravelse med mange mennesker, som måtte stå op. Mange flotte blomster, som jeg heldigvis fik set flere gange. Jeg havde tilbudt at tage Lone´s 2 hunde med udenfor kirken. Når jeg er i kirke, bliver jeg meget rørt fra start til slut - og sådan er det bare.

 

Torsdag den 26/2

Jive 4 år - min lille baby border ;-) Sikke tiden flyver af sted. Tillykke til hans kuldsøskende (R.I.P. Bossen).

 

Tirsdag den 17/2

Lone er død ! En veninde igennem mere end 15 år, og som har en kuldsøster til min Foxon, er pludselig afgået ved døden. Meget underligt, og kan slet, slet ikke fatte det. Så og talte med hende i søndags, og nu er hun væk ;-(

 

Søndag den 15/2

Hjælper i VAS.

 

Lørdag den 14/2

VAS

 

Onsdag den 4/2

Kursus i Vejle med mit arbejde. Alt for tidligt op - gabbb. Heldigvis havde jeg chauffør og co-driver på, så jeg kunne slappe af ;-) God, men lang dag.

 

Onsdag den 21/1

Info møde på min søns nye skole, når han starter i 10. klasse. Virker til at være en super skole, selvom den ikke ligger i et godt område.

 

Mandag den 19/1

Foredrag med Mark Anthony. Jeg havde vundet en billet. Kender flere, som benytter sig af ham, så jeg havde store forventninger. Men jeg blev desværre skuffet. Fik vel egentlig ikke det, som jeg kom efter, eller også var jeg bare ikke modtagelig den dag ;-)

 

Tirsdag den 13/1

Til fordrag hos Anne Ravn fra Motivation Management. Dejligt at hun genkendte mig, og jeg fik et kæmpe kram ;-) Anne har været min aerobic instruktør samt vi har reddet sammen i vores ungdom. Fantastisk foredrag, og Anne brænder så meget for sit budskab - skøn aften ;-)

 

Søndag den 4/1

Min tidligere ridelærer, Torben Hansen, skulle fejres med de 70 år. Sikke en flot dag, og det var super dejligt, at mødes med en masse dejlige og glade mennesker for at tale om gamle dage ;-)

 

Onsdag den 31/12

Nytår. Tusind mange tak til mine sponsorere for 2014 - Back on Track, My Dog, Canosan, Tåstrup Hundesvømning og Anette´s broderi. De har været en kæmpe støtte i 2014 ! Jeg glæder mig rigtig meget til det fortsatte gode samarbejde i 2015 ;-)

 

Lørdag den 13/12

Fætter/kusine julefrokost afholdt hos mig. Fantastisk morsomt (selvom min svigerinde forsøgte, at sætte en kæp i hjulet :-(

 

Torsdag den 11/12

Jive løb fejlfrit til DAL 4 :-) Foxon, den bandit, "misforstod" min løbe retning.

 

Mandag den 1/12

Endnu en god beslutning er taget ! :-)

 

Tirsdag den 25/11

Foxon 6 år - altid glad :-)

 

Onsdag den 5/11

I dag kunne min mormor havde fyldt 94 år - men jeg mistede hende desværre for 5 år siden, kort efter hendes fødselsdag. Savner hende rigtig, rigtig meget - hun var sådan et klogt menneske, som man kunne have mange dybe samtaler med ❤

 

Søndag den 2/11

Barthahus. Foxon blev nr. 3 i sin AG klasse.

 

Lørdag den 25/10

Ystad.

 

Lørdag den 18/10

I dag blev jeg spurgt, om jeg ville købe en bc hvalp, som skal fødes lige om lidt. Hvilken tillid, at blive spurgt om sådan en stor ting. Mit svar var pænt nej tak, for jeg har rigeligt af godt materiale at arbejde med på mine 2 skønne drenge :-)

 

Søndag den 12/10

Sjællandsmesterskaber. På en kedelig springbane kom Jive igennem med en fejl. Foxon landede desværre på bagsiden af en forkert forhindring og tog det ! (dygtig dreng - jeg har jo trænet mine hunde op på værdier på forhindringerne :-) Agility klassen var absolut ikke en fun-klasse værdig til et sjællandsmesterskab - mega ærgeligt ! Dog en fed klasse 3++ bane, dog kunne jeg godt se en udfordring for Foxon efter et flyv, hvor man skulle imellem 2 forhindringer og på bagsiden. Igen søgte han det spring, hvor han landede og var tættest på ham - han havde ikke en chance for at dreje på det underlag (tæppe). Jive kom igennem banen med fejl og blev alligevel nr. 11 (55 disk !)  Samlet blev Jive nr. 8 - dygtig dreng :-)

 

Lørdag den 4/10

Svedala. Endnu engang tog Maj og jeg til Sverige med vores unge hunde. Umulig spring bane, som jeg egentlig ikke gad at løbe. Agility banen var ok, men Jive røg desværre i forkert tunnel hul efter A-et (bandit :-)

 

Søndag den 28/9

Ribe

 

Lørdag den 27/9

Ribe

 

Lørdag den 13/9

Eslöv. Det internationale svenske stævne plejer at være på Sofiero, men det var det desværre ikke i år. Underlaget var rigtig dårligt (langt græs og huller).

 

Søndag den 7/9

DM

 

Lørdag den 6/9

DM

 

Søndag den 31/8

Bjuv. Jeg tog meget, meget tidligt ud til Maj, hvor vi kørte sammen til Sverige. Desværre var det rigtig meget regn, så underlaget var godt vådt, glat og mudret :-( Desværre i springløbet hang Jive fast i deres hjul, så han var ved at blive kvalt samt få selve rammen ned over sig. Det var meget grimt :-( Så det næste løb (heldigvis uden hjul) tog vi det blot stille og roligt. Stakkels dreng.

 

Torsdag den 28/8

Skal man være ven med mig, skal man gøre sig fortjent til det :-)  !!

 

Onsdag den 27/8

Når man bliver valgt til at sidde på nogle vigtige taburetter, skal man tage sine opgaver alvorligt ! Kan man ikke det, skal man skamme sig !!

 

Søndag den 24/8

DKK VAS

 

Lørdag den 23/8

DKK VAS

 

Søndag den 17/8

Albertslund

 

Lørdag den 16/8

Albertslund

 

Lørdag den 9/8

Int. DKK Roskilde

 

Lørdag den 2/8

Ystad.

 

Lørdag den 12/7

Dania Cup. Mit ben var blevet ok igen, så jeg var spændt på det første løb. Heldigvis holdt det :-)) Jive blev nr. 18 ud af 60 i AG, desværre med fejl, ellers havde det været i en top 3. En svensk opdrætter kom og spurgte til Foxon og beundrede ham meget :-)

 

Søndag den 6/7

Dania Cup i Næstved. Desværre kom jeg til skade i første løb med Jive ved 3. forhindring, hvor vi skulle dreje 180 grader. Det gav et knæk i mit ben, og jeg kunne ikke strække hasen ud - ØV :-( Heldigvis ikke en fiberspringning, men en sene der nok var forstrukket. Ind til behandling hos Niels, og en masse blå sorte mærker med hjem. Jonas fik lov til at løbe med Foxon i AG3 - de havde det sjovt :-) De 2 sidste løb forsøgte jeg at løbe selv. Hjem til behandling og en masse ro. En finne fortalt mig, at en anden finne var meget interesseret i Foxon - men han er ikke til salg :-)

Torsdag den 3/7

En langsigtet plan er lagt - Jive skal indgå i avl :-) Jeg vil have en hvalp efter ham om 2-3 år, når den rigtige tæve er fundet.

 

Onsdag den 2/7

Sagen er absolut ikke afsluttet !!!!

 

Tirsdag den 1/7

I dag ville Coy havde fyldt 14 år - stadigvæk ikke til at fatte, at han ikke er i mit liv - får aldrig en hund som ham igen ;-( 💔

Jive´s bror, Bossen, blev desværre aflivet i dag :-( Det er dybt tragisk. I Pinsen blev den forgiftet i benet, men efter 1 uge blev det bedre. Men det må være vendt igen. Stakkels, stakkels Bossen - jeg havde nok valgt anderledes, hvis det var min hund. Jive og jeg har grædt sammen ❤

 

Mandag den 30/6

Når man er en ildsjæl, bør man også værdsættes ultra højt og udvise stor respekt herfor ! Dette er så ikke tilfældet, når man er VIP og medlem igennem 10 år med mange opgaver, såsom gæste instruktør, kursus formand, sponsor koordinator og ansvarlig, DGI repræsentant, Facebook koordinator, fotograf, DAL  + klubmester præmier, hjælpergaver, stævnestande ansvarlig, underholdning til jubilæumsfest, fremskaffe ridehus, banko, tage initiativ til mange nye tiltag samt skaffe mange, mange flotte resultater til klubben.  Uforskammethed kaldes det, når man ikke kan se den store værdi af ovenstående ! 

 

Søndag den 29/6

Kursus med Lee Gibson (UK) og Dasa Zakotnik (SL). Lee havde bygget 2 nemme baner, men hvor fokus var på mental træning og stress. Ganske interessant emne, dog var han ikke modtagelig for spørgsmål ! Dasa kom en dag for sent, men hun havde bygget en fed AG3+ bane med dobb. blind cross og alm. blind cross (hvilket man ikke gør med Foxon, hvis man har sit bentøj kært :-) Men vi fik det løst til ug, og jeg har efterfølgende trænet på det.

Jive trænede i pauserne. Det var meningen, at jeg skulle bo i telt på pladsen, men med 3 dags regn i udsigte, så havde jeg heldigvis fundet et B&B kun 3,9 km derfra. Super stor gård, hvor jeg havde 1. sal for mig selv på anden dagen.

Det var første gang, at jeg var på dette kursus, men absolut ikke sidste gang - forhåbentlig   :-)

 

Lørdag den 28/6

Kursus med Claudia Elsner (DE) og Anne Lenz (DE). Claudia havde bygget en fed AG3+ bane. Desværre brugte hun al for meget tid på kl. 1 hunde, så der var ikke tid nok til os andre. Anne´s spring bane var lidt nemmere, men tiderne blev ikke overholdt igen (ærgeligt at holdene ikke var sammensat klasse mæssigt :-(

 

Lørdag den 21/6

Den årlige fætter/kusine sommerfest med påhæng og børn (13 voksne og 16 børn). Vi grillede hos min bror, og det var super hyggeligt med en masse snak de voksne og børn imellem. Næste gang vi mødes er til julefrokost hos mig uden børn.

 

Søndag den 15/6

DKK Albertslund

 

Lørdag den 14/6

DKK Albertslund

 

Søndag den 8/6

Ribe

 

Lørdag den 7/6

Ribe

 

Torsdag den 5/6

Jeg har fået tilbud fra 2 klubber, som vil have mig som fast agility instruktør - og den ene klub har rykket mig for svar igennem et stk. tid. Jeg overvejer stadigvæk :-) Men på den anden side, hvorfor lægge en masse kræfter i min klub, når det i den grad ikke bliver værdsat, tværtimod !

 

Onsdag den 4/6

1 år siden, at jeg tog afsked med min ældste border dreng, Aussie :-( Savner at have en gammel hund i flokken.

 

Søndag den 1/6

Jeg havde sagt ja til at hjælpe HTM landsholdet med afvikling af et dobb. rally stævne. Var dog noget træt efter 4 dage i Viby, men vejret var godt og der var en hyggelig stemning.

 

Lørdag den 31/5

Viby

 

Fredag den 30/5

Viby

 

Torsdag den 29/5

Viby. Stort tillykke til min skønne søn, som fylder 16 år. Meget trist ikke at være hjemme på hans fødselsdag, men jeg ved, at han bliver fejret godt hos sin far :-)

 

Søndag den 18/5

Årslev.

 

Fredag den 16/5

Jubiii...den store dag, hvor min dejlige søn skulle konfirmeres. Havde set frem til dagen i 3 år, som blev en stor succes :-)

 

Mandag den 12/5

Måtte en tur til egen læge grundet fortsat stærke brystsmerter efter overfaldet. Ikke lige, hvad jeg har brug for, 4 dage inden min søns store konfirmation :-(( Sindsyge kælling !!

Flere instanser er nu indblandet !

 

Søndag den 11/5

Jeg blev fysisk overfaldet med 3 slag af et stupidt sygt lille pigebarn. Hun har generet mig pr. mail i 9 mdr. (hvilket også er sket overfor bestyrelsen, instruktører og kursister). Desværre blev hun ikke smidt hjem, grundet manglende hjælpere !! Jeg måtte tage en tur på hospitalet grundet stærke brystsmerter.

 

Lørdag den 10/5

HH

 

Søndag den 4/5

Hvalsø

 

Lørdag den 3/5

Hvalsø

 

Søndag den 27/4

Albertslund.

 

Lørdag den 26/4

Albertslund.

 

Søndag den 20/4

Påske frokost hos min far :-)

 

Lørdag den 19/4

Gåsahoppet.

 

Torsdag den 17/4

Kursus med finske Janne Pukkila og Seppo Savikko. Desværre fik jeg ikke noget med hjem fra Janne, og Seppo fik jeg ikke lov til at opleve. Foxon var fed at træne med. Desværre kom en unghund ind på vores bane, og undskyldningen kom først senere !

 

Søndag den 23/3

Vilhelmsborg. Jubii...min fødselsdag :-)

SP1 nr. 15 med Jive, desværre med en stor værring :-( SP3 nr. 19 med Foxon, desværre med 2 værringer :-(

 

Lørdag den 22/3

Vilhelmsborg. SP1 vinder Jive i en suveræn tid med 2 sek til nr. 2 :-) AG1 nr. 11 med 5 fejl, ellers nr. 1 med bedste tid til Jive :-) AG3 nr. 18, desværre med en værring til Foxon. Dumt at brokke sig over min hund på værelset, når man ikke selv kan tage imod, når det gælder den anden vej rundt !

 

Lørdag den 15/3

Jeg skulle afholde et slalom kursus for en flok kursister. Super hyggeligt :-)

 

Lørdag den 8/3

Middag på Blovstrød kro med HH. Absolut ikke noget at skrive hjem om ! Vi ventede knap 2 timer på vores hovedret - det er bare ikke i orden ! Det var virkeligt "suppe - steg - is" arrangement, og alt for mange mennesker og larm og mega varmt. Kunne ellers være hyggeligt på sådan en historisk gård, men det var kun selskabet, som kunne gøre det ;-)

 

Mandag den 3/3

Gl. elev aften på min folkeskole. Tænk sig, at det er 29 år siden, at man er gået ud - føles ikke sådan ;-) Tog ud og spiste med min gamle ven, Jesper, inden vi skulle mødes på skolen bagefter. Vi er en lille fast skare, og det er super hyggeligt ;-)

 

Onsdag den 26/2

Jive 3 år - stort tillykke til min baby Jive ;-) Tænk, at der allerede er gået 3 år - hvor blev tiden dog af.

 

Søndag den 23/2

Barthahus. Igen løbe med begge hunde og være hjælper. Meeen det er altså ikke nemt, når ens faste opgave bliver overtaget af én, som ikke har styr på det !

 

Lørdag den 22/2

Barthahus. Jeg skulle løbe med begge mine hunde og være hjælper - puh ha. Foxon blev nr. 4 i sin spring klasse og nr. 5 i sin agility klasse.

 

 

Lørdag den 15/2

VAS

 

Søndag den 26/1

DcH Odense.

Foxon vandt sin spring klasse ;-)

 

Lørdag den 25/1

DcH Odense. Jeg tog afsted om fredagen efter træning, og boede på det hyggelige B&B, som jeg plejer. Det er altid et super godt stævne. Jive blev nr. 8 i den store agility åben klasse og dermed en DM udt. Foxon blev nr. 9 i den anden store agility klasse.

 

Søndag den 19/1

DcH Faxe. Foxon blev nr. 3 i sin spring klasse. Jive blev nr. 2 i sin agility klasse. Det var et super sted og underlag på Faxe Dyrehospital. Desværre havde dommerne ikke taget højde for, at ridehuset var smalt, da de byggede banerne. Så flere gange måtte man fortælle, at der ikke var min. 5 meter imellem forhindringerne samt at man skulle springe direkte ind i en træbarriere ! Faxe lægger et stort arbejde i deres stævne, selvom de kun har prøvet det et par gange. Jeg tilbød min hjælp, da de ikke havde erfaring med at skrive i bøger samt det gik lidt langsomt med præmieuddeling - men de klarede det selv.

 

Tirsdag den 31/12

Nytår. Tusind mange tak til mine sponsorere for 2013 - Back on Track, My Dog, Canosan, Tåstrup Hundesvømning og Anette´s broderi. Jeg glæder mig rigtig meget til det fortsatte gode samarbejde i 2014 ;-) 

Året 2013 var endnu et år, hvor jeg mistede én, som stod mig nær. Min første og ældste bc, Aussie. Året bød også på mange bekymringer, som jeg håber, at jeg ikke skal have i 2014 !

Jeg ser meget frem til 2014, hvor min skønne søn skal konfirmeres (jeg har jo planlagt det i over 2 år   ;-)      Forhåbentlig bliver min egen agility bane indkøbt færdig.   Året bliver også et egoist år, således at min energi ikke bliver brugt på de forkerte med dertil store skuffelser !

 

Lørdag den 28/12

Dommerstævne i Gadstrup. Jive vandt SP2 med mere end 1/2 sek til nr. 2 ;-) Han blev nr. 3 i AG2 med den bedste tid ;-) Foxon var lige lidt overtændt ;-) I AG3 havde jeg lavet en fælde for dommeren under uddannelse, så det kostede en planlagt disk ;-) Men jeg gav Foxon en udfordring, som han klarede til UG - dygtig dreng. I SP3 klarede han også en svær kombination ved slalom - ingen kom den bane igennem !

 

Torsdag den 26/12

2. juledag med middag på Fortunen med fam. Dejlig gåtur i Dyrehaven med hundene bagefter, imens børnene fik en ridetur.

 

Tirsdag den 24/12

Juleaften hos min far. Vi var 9 stk. Gode gaver og dejlig mad. Ungerne havde meget krudt bag-i hele aftenen. Havde nu håbet på, at det var min fam. traditioner, som skulle gælde i år, men det var igen min svigerinde´s gave-show, som fyldte aftenen, så man var nervøs for, at man slet ikke nåede at blive færdig ;-)

 

Mandag den 23/12

Lille juleaften bliver altid holdt hos min mor, det år, hvor jeg ikke har Nicolai hjemme. Dejlig hyggelig aften igen ;-)

 

Fredag den 13/12

Julefrokost med arbejdet. Det skulle afholdes på et diskotek, og maden var også derefter, selvom der var rigeligt af det. Men det var lidt kedeligt, og det er da første gang, at jeg er taget hjem kl. 22.30 ! En anden del af vores firma, havde været på kroophold med overnatning, og det havde været en langt sjovere oplevelse.

 

Lørdag den 7/12

Den årlige fætter/kusine julefrokost uden børn. I år havde jeg så fået lov til at komme med   ;-) ! Fed dag med en masse grin og dejlig mad. Til næste år er det så mig, som skal afholde den.

 

Søndag den 1/12

Fejring af min far for de voksne. Dejlig fest, men hvor min far var meget bevæget over sange og taler (det er man ikke vant til at se med ham ;-) Han fik mange dejlige gaver, og havde en dejlig dag.

 

Fredag den 29/11

Min far fylder 70 år - ikke at man kan se det ;-) Vi skulle spise på en hyggelig restaurant, men desværre havde jeg en ordentlig omgang influenza, så jeg sendte min søn og bror med hans fam. Bagefter mødes vi, og hyggede videre.

 

Tirsdag den 26/11

DAL 4. Foxon smed vores 1. plads væk ;-( Har efterfølgende trænet samme kombination, hvor han ingen problemer havde med den. Han misforstod mig blot på dagen - øv ;-( Desuden ville et dumt pigebarn have lagt resultaterne ud på hj.siden, hvilket jo er stupid, idet flere klubber ikke har løbet deres DAL. Men det var åbenbart vigtigere, at hun kunne sidde og glo i sine egne resultater, som hun ikke kunne huske fra dagen, end at ødelægge det for os andre !

 

Mandag den 25/11

Stort tillykke til Foxon 5 år - min dejlige hunde-dreng ;-)

 

Lørdag den 23/11

Jeg havde arrangeret et stort banko spil i min hundeklub. Det var første gang, at det skulle afholdes (og også sidste gang med mig som arrangør !). Jeg havde indkøbt mange dejlige gaver igennem flere mdr. og skaffet sponsorere. Dagen forløb dejligt og alle var glade. Efterfølgende har der desværre været en del ekstra arb., som er ganske unødvendigt ! 

 

Lørdag den 9/11

Min svigerinde, Joan, holdt stor 40 års fødselsdag med 45 mennesker.

 

Fredag den 8/11

Kursus med Zeljko Gora. Desværre havde Foxon meget svært ved at stå fast på gulvtæppet i Ringsted, som var meget glat. Heldigvis blev det bedre i løbet af dagen. Jeg havde en god debat om løsninger på kombinationer med Zeljko, som vi ikke var enige om - men godt, at han havde sit stopur med ;-)

 

Torsdag den 7/11

En veninde havde arrangeret et foredrag med to dyrelæger om borrelia. Jeg fik meget mere viden, men det er også en stor jungle. 

 

Tirsdag den 5/11

I dag ville min mormor havde fyldt 93 år. Jeg savner hende meget - det var rart og trygt, at have et ældre menneske i sit liv, da hun levede.

 

Søndag den 3/11

Barthahus.

Da Lone skulle være dommer, havde vi aftalt, at jeg skulle løbe spring klassen med Jet, som er kuldsøster til Foxon (vi har tidligere talt om, at jeg skulle prøve at løbe med hende). Vi vandt i en super, fejlfri tid ;-) Foxon blev nr. 2 ;-) Sjovt at prøve at løbe med hende, for hun er ikke grundtrænet på samme måde, som mine hunde, men hun fulgte da godt med, selvom hun var noget spørgende til hver forhindring. Altid lærerigt, at løbe med andres hunde.

Sen eftermiddag tog jeg så til fødselsdag hos min ene bror - så var den weekend også brugt.

 

Lørdag den 2/11

Barthahus. Igen i år havde jeg sagt ja til at hjælpe Palle og Lone med dette stævne.

Jive og Foxon tog hver en 4. og en 5. plads med hjem.

 

Søndag den 27/10

Så kom dagen, hvor jeg skulle være gæst i et radioprogram, hvor jeg skulle fortælle om min sport, agility ;-) Jeg havde forinden modtaget et manus, som jeg kunne rette til. Musik til pauser havde jeg også valgt, så alt var på plads, da jeg satte mig til mikrofonen. Det var en sjov oplevelse, men det lærte mig også, at man skal fastholde manus samt aftale vederlag inden opstart. Jeg fik flere positive tilbagemeldinger om, at jeg har en god radiostemme ;-) Samt min far og bror var stolte over, at jeg ikke havde bandet i radioen hi hi. Heldigvis fik jeg en cd med hjem, så jeg kan høre radioprogrammet selv ;-)

 

Mandag den 21/10

I dag har vi boet 15 år i mit hus - mit længste forhold hi hi ;-)

 

Søndag den 20/10

Min mor fylder 68 år - tillykke ;-) Desværre er hun ikke hjemme, da hun er i Tyskland med min søn og hendes søskende ;-)

 

Lørdag den 19/10

Jeg har arrangeret kursus med Ann-Britt i HH (for øvrigt det sidste som kursusformand i mere end 3 år. 3 ekvipager havde brokket sig/svinet mig til, fordi de ikke selv var hurtige nok til at tilmelde sig på de få pladser. Og den sidste mail som jeg modtog, slog ganske enkelt hovedet på sømmet, så jeg trak mig som formand omgående. Jeg vil ikke være til grin for min store gratis arb.kraft i min sparsomme fritid ! Så vil jeg hellere bruge min tid på folk, som er mig dybt taknemlig !)

Kurset gik som altid godt med AB ;-)

 

Fredag den 18/10

Eeeendelig skulle jeg ind og se "Vild med dans" LIVE ;-)) Jeg havde inviteret en veninde med. Vi ankom til VIP området (men det gik først op for mig senere hi hi ;-) Vi blev sat lige bag ved dommerne. Super sjov oplevelse, men man sad godt nok også tæt på de små stole. Dansegulvet var skuffende lille, så kameramændene gjorde et godt stk. arb., for at det skulle se meget større ud. Bagefter fik Tina taget en masse billeder af kendis, og vi kom også selv på den røde løber ;-)

 

Mandag den 14/10

Møde med radiovært.

 

Lørdag den 12/10

VAS

 

Lørdag den 5/10

Sorø.

 

Fredag den 4/10

Wooouuuu......jeg er blevet kontaktet af en radiovært, om jeg vil være gæst i hans 2 timers program, og fortælle om agility ;-) Hmmm....min første tanke var "nej tak" (jeg er jo ingen linselus), men så sov jeg heldigvis på det, og tænkte så, "jo, hvorfor ikke" ;-) Så nu skal jeg holde møde med ham om 2 uger, hvor jeg også får lov til at vælge musik til programmet og søde folk kan ringe ind til mig. Spændende udfordring, som nok skal blive sjovt ;-)

 

Søndag den 15/9

Årslev. Jive blev nr. 4 i SP2.

 

Søndag den 1/9

DKK Albertslund.

Foxon løb i kampen om årets DKK hold. Vi skulle have nogle gode point, for at få en podieplads. Heldigvis havde vi på holdet "De indkaldte" 6 gennemførte løb i denne weekend, men det var desværre ikke nok, så vi blev samlet nr. 4 (sidste år vandt jeg sølv med mit andet hold). Men vi prøver igen til næste år, hvor både Jive og Foxon skal deltage på 2 forskellige hold ;-)

 

Lørdag den 31/8

DKK Albertslund.

Jive havde debut i AG2, som han vandt, og som den eneste fejlfrie hund ! ;-) Fed bane.

Jive vandt så også lige SP2, igen som den eneste fejlfrie hund ;-)

 

Søndag den 25/8

BCK.

Jive vandt AG1, og rykkede op i AG2 - dygtig lille baby dreng ;-)

 

Fredag den 23/8

Sommerfest på mit job, som skulle holdes inde i Kbh. Super fed aften ;-)

 

Søndag den 18/8

DKK Viby

 

Lørdag den 17/8

DKK Viby

 

Fredag den 16/8

Jeg havde fri fra job, så Nicolai og jeg kunne tage tidligt til DKK Viby. Jeg havde lånt en campingvogn af nogle hundevenner - altid hyggeligt, at bo i campingvogn på pladsen.

 

Lørdag den 10/8

Jeg var taget til Sverige for at løbe 2 internationale løb med Foxon. Det var dagen inden NM, som vi desværre ikke skulle deltage i ;-(

Om aftenen var jeg til 40 års fødselsdagsfest hos min fætters kone, som var super hyggeligt.

 

Søndag den 4/8

Albertslund

 

Lørdag den 3/8

Albertslund.

 

Lørdag den 27/7

Cirkusrevyen. Den tilbagevende tradition, nu med 4 tøser. Middag på restaurant Bøgely. Mega sjov aften.

 

Søndag den 21/7

Nicolai og jeg var på lækker frokost café med min far og Anne, for at fejre hendes fødselsdag.

 

Lørdag den 13/7

Mine 2 veninder, Pia og Tina, holdte en stor fest, idet de fyldte 40 år. Hvilke en super flot fest med mange gaver, blomster og lækker mad. Hyggeligt at få hilst på nogle gamle hundevenner og få grint en masse. Lige noget jeg har brug for i øjeblikket !

 

Onsdag den 10/7

Vi skulle hjem fra Fionia Cup, men Nicolai skulle være med til at spille høvdingebold med nogle af hans nye venner. Så vi pakkede ned og luftede hundene inden. Desværre røg hans junior hold "Zebra hopperne" desværre hurtigt ud, men de havde det rigtig sjovt. Det havde de voksne nu også ;-)

Mit  arbejde ringede, og skulle lige bruge min hjælp, fordi jeg er en nøgleperson ha ha. Det kommer til at koste dem, at de ringer i min ferie ;-)

 

Tirsdag den 9/7

Fionia Cup.

Om aftenen var vi til fest, og vi sad ved et festeligt bord. Vi fik også danset en masse.

 

Mandag den 8/7

Fionia Cup.

 

Søndag den 7/7

Fionia Cup

 

Lørdag den 6/7

Nicolai, jeg og hundene tog over til Hanne på Fyn, hvor vi skulle bo indtil Onsdag, hvor vi skulle deltage til Fiona Cup.

 

Mandag den 1/7

I dag ville Coy være fyldt 13 år. Der går ikke én dag, hvor jeg ikke savner ham. Han fylder så meget i mit hjerte. Kommer aldrig over det store tab af ham.

 

Søndag den 30/6

DGI Kvistgaard

 

Lørdag den 29/6

Kursus med Ann-Britt og Kim i Vedbæk.

 

Torsdag den 27/6

Klubmesterskab i HH. Desværre måtte Foxon ikke forsvare sin titel fra sidste år, og det var jeg noget sur over ! Jive løb ikke optimalt, da han var gledet i det våde græs dagen forinden, så jeg trak ham efter få forhindringer. Jeg skulle også løbe med en lånehund, da ejeren lige var opereret. Desværre blev jeg heller ikke klubmester med ham. Klubmesteren vandt med fejl !

Bagefter var der generalforsamling, og jeg foreslog naturligvis, at vedtægterne blev lavet om vedr. klubmesterskabet. Det blev ikke godt modtaget ! Så nu har jeg indgivet en skriftlig ændring af vedtægterne, så der kan indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling.

 

Onsdag den 19/6

Jeg var på kursus med mit arbejde for at få et yderligere indblik i NN Erhverv. Meget lærerigt kursus, som kun varede en halv dag; så undervisningstiden blev brugt optimalt. Kursusstedet var på Frederiksberg i den bygning, hvor klasselotteriet tidligere blev udtrukket. Spændende bygning.

 

Søndag den 16/6

Ribe

 

Lørdag den 15/6

Ribe

 

Lørdag den 8/6

Fætter og kusine fest hos min kusine Lotte i Ringsted. Super hyggeligt med en masse grin ;-)

 

Fredag den 7/6

Vi var med til at fejre min niece fødselsdag, 9 år. Super hyggeligt ;-)

 

Tirsdag den 4/6

I dag måtte jeg tage den tunge beslutning og sige farvel til min elskede Aussie ;-,,,,((((

14 år, 5 mdr. og 4 dage. RIP kære Aussie. 

 

Søndag den 2/6

HH

 

Lørdag den 1/6

HH

 

Onsdag den 29/5

Stort tillykke med min dejlige søn, som fylder 15 år i dag ;-) Hvor tiden dog flyver af sted. Vi havde en dejlig dag sammen med hans klassekammerater og kusiner i bowlinge centret. Det nød han virkelig ;-)

 

Søndag den 26/5

DGI Hillerød

 

Lørdag den 25/5

Hvalsø

 

Søndag den 19/5

Ribe

 

Lørdag den 18/5

Ribe

 

Lørdag den 11/5

Viby

 

Fredag den 10/5

Viby

Back on Track´s fotograf kom forbi og tog en masse flotte billeder af mig og mine hunde. Jeg glæder mig til at se disse super billeder. Hun var virkelig dygtig.

 

Torsdag den 9/5

Viby

Wouuu......så fik jeg kontrakt på en ny personlig stor-sponsor, nemlig Back on Track             ;-)) Christina kom forbi med kontrakten og hilste på. Hvor er jeg super glad for, at blive sponseret med disse fantastiske produkter.

 

Søndag den 5/5

DKK Albertslund

 

Lørdag den 4/5

DKK Albertslund

 

Søndag den 28/4

Albertslund

 

Lørdag den 27/4

Albertslund

 

Søndag den 21/4

Årslev.

 

Lørdag den 20/4

Konfirmation i Ringsted. Min fætter´s ældste søn skulle konfirmeres. Rigtig dejlig dag ;-)

 

Søndag den 14/4

Agility kursus med Alen Marekovic fra Croatien.

 

Lørdag den 13/4

Agility kursus med Nina Gregl fra Croatien.

 

Mandag den 1/4

Agility kursus hos Tina Mette med Jive i Ringsted.

 

Søndag den 31/3

Påskefrokost hos min far med familien.

 

Søndag den 24/3

Fødselsdags brunch med familien og nogle gode gaver - elsker gaver ;-)

 

Lørdag den 23/3

Malmø

 

Mandag den 18/3

DGI møde i Kvistgård. Jeg blev tilbudt at gå ind i bestyrelsen, men takkede nej. Karen afholdte et godt foredrag om bange hunde nytårsaften. Desuden tog jeg fat i den ansvarlige for DAL´s baner, Niels, idet vi i HH har store problemer med at sætte posen fast i ridehus bunden hver vinter. Men han var ikke modtagelig for vores foreslag om at udelade posen i DAL 1+4, så nu må HH´s DAL ansvarlige, overtage og sætte sig til tasterne.

 

Søndag den 17/3

Vilhelmsborg

 

Lørdag den 16/3

Vilhelmsborg

 

Onsdag den 13/3

Jeg har tilmeldt mine hunde til kursus over 5 onsdage om kropskontrol/fys-træning. Jeg har lært meget nyt, men der har ikke været nok stof til de 5 gange, og prisen kunne godt havde været billigere.

 

Onsdag den 6/3

Håndbold kamp med KIF. Denne gang havde jeg inviteret min far, bror og 2 niecer med. Nicolai gider ikke hver gang.

 

Tirsdag den 5/3

DAL 1. Foxon løb som en drøm, og løb fejlfrit og vandt ;-) Baby Jive nåede til 4. sidste forhindring fejlfrit, inden der kom en svær kombination med dertil disk. Men sikke en tur derop til ridehuset ! 10 km før stedet, havde 3 biler kørt i grøften, så de lukkede motorvejen i over 2 timer, og så er det altså svært, at finde Helsinge uden gps. Jeg var rassende, for det tog mig over 2,5 time fra jeg var kørt hjemmefra, og til jeg fandt derop. Og jeg fik heller ikke lov til at løbe et opvarmningsløb med mine 2 hunde, som de andre havde haft mulighed for. Men heldigvis var mine 2 drenge hunde nogle stjerner sammen med mig ;-)

 

Mandag den 4/3

Gl. elevaften på min folkeskole. Jeg mødtes med mine gamle skolevenner, Jesper og Heidi, til middag forinden. Over på skole og møde endnu flere, og så på "Tagskægget" bagefter. Altid en hyggelig aften ;-)

 

Tirsdag den 26/2

Jubiii....baby Jive fylder 2 år - sikke tiden dog går alt for stærkt ;-)

 

Mandag den 25/2

Foredrag hos en dyretandlæge. Meget spændende og underholdende.

 

Onsdag den 20/2

Frisør. Jeg havde vundet et gavekort til en frisør. Dejligt at blive forkælet i en hel time ;-)

 

Mandag den 18/2

Kursus med Åsa. Det gik ikke helt som forventet ! Hun startede med at genere os 4 deltagere, hvilket jo ikke er særlig motiverende ! Desuden udtalte hun sig om min hund, som hun intet kender til. Jeg fik dog lært nogle nye finske fif. Desværre fik Foxon slidt en pote på VAS´ gulvtæppe samt han slog sig på en tunnel. Så af sted til kiropraktor og hjem og pleje hans pote. Øv for en dag ;-(

 

Torsdag den 14/2

Kursus med mit nye arbejde i DRA i Slagelse.

 

Onsdag den 13/2

Håndboldkamp med KIF i Brøndby hallen - super kamp ;-)

 

Mandag den 4/2

Jubiii.....starter på nyt job ;-) Jeg har ikke været glad for at være hos Küehne & Nagel i de 2 år, som jeg var ansat der. 

 

Søndag den 20/1

 

Lørdag den 19/1

 

Søndag den 13/1

SBH nytår.

 

Søndag den 6/1

Lækker brunch.

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE