Mandag den 31/12
Nytårsaften. Aussie fylder 14 år - stort tillykke min gamle dreng ;-) Desværre har han tabt en del fylde, og er blevet en del tynd. Men han er frisk og glad, og jeg håber, at jeg kan beholde ham lidt endnu !

Mandag den 24/12
Juleaften hos min ene bror sammen med Nicolai. Vi var 12 mennesker. Super hyggeligt med banko, juleshow, fælles madlavning, sang og gaveudpakning. Det sidste gik  lidt vildt for sig, idet min søde svigerinde altid vil have det på hendes måde, uanset om hun er hjemme eller ude. Men Nicolai og jeg fik da også nogle gaver til sidst ;-) 

Søndag den 23/12
Lille juleaften hos min mor med Nicolai.

Søndag den 9/12
Jeg skulle hente juletræ i nordsjælland til et firma arrangement, men desværre var vejret ikke til at køre i.

Lørdag den 8/12
Ann-Britt kursus i HH, som jeg havde arrangeret. Desværre var der faldet meget sne, og vi skulle være i et koldt ridehus. Uffff. Vi måtte desværre vente udenfor i 30 min., idet nogle heste skulle rides først ! Desværre er disse ejere ikke ligeså samarbejdsvillige, som det tidligere ridehus, vi har haft.
Foxon var super dygtig på dette kursus, og vi fik igen finpudset på nogle små ting. Desværre er der jo altid nogen, som skal brokke sig, da de var overrasket over, at det er koldt i december ! 

Lørdag den 1/12
Banko i SBH. Altid super hyggeligt. Vi starter med pokaler til årets vindere, og Jive tog 2 pokaler med hjem, som dobb. klubmester - sådan min dreng ;-)
Desuden fik jeg en flaske vin, som træner (det må vist være for 2011 ;-)
Jeg plejer jo aldrig at vinde til banko, men det gjorde jeg sørme da i år ;-)
En stor flæskesteg, 3 flasker vin, slik og 3 sidegevinster - herligt. Super gode præmier i år ;-)

Torsdag den 29/11
Tillykke til min far 69 år - tænk hvilken stor fest, vi skal have næste år ;-)

Tirsdag den 27/11
DAL 4.
Foxon løb som en stjerne ;-) Desværre stod der 4 mennesker ved den tunnel, som han skulle løbe igennem. Jeg fik først set det, da jeg havde sendt ham op og hente den forhindring, så jeg blev slået helt ud af den, da jeg ikke kunne nå, at stoppe ham, men jeg stoppede min egen fremaddrift. Det resulterede i, at jeg ikke nåede frem til de næste 2 forhindringer, som jeg havde forberedt, og dermed disk. Jeg var stiktosset ! De stod på banen, fordi et nr. skilt stod i vejen - jamen, så flyt jer dog, når min hund kommer ! Desværre fik jeg ikke omløb, hvilket gjorde mig endnu mere rassende ! Så da jeg skulle løbe med Jive, forlod hjælperne banen, da de troede, at vi var færdige. Så endnu et ødelagt løb ! Jeg kørte stiktosset hjem før tid, og var endda møgsur, da jeg kom på arbejdet næste dag !
Jeg må vist overveje, om jeg skal løbe DAL i egen klub eller et andet sted !!

Søndag den 25/11
Foxon 4 år. Tillykke til min dejlige dreng ;-)
Spring teknik kursus med Rikke.

Lørdag den 24/11
Ann-Britt kursus i Kolding med Foxon.
Bagefter til min fars 69 års fødselsdag. Helt utroligt, som han holder sig godt. Man kan ikke se, at han er i den alder.

Søndag den 18/11
Spring teknik kursus med Rikke.

Lørdag den 17/11
14 mennesker på Vesterbro Bryghus til ølsmagning og middag. Super aften ;-)

Fredag den 16/11
Erann DD koncert og middag inden. Fed koncert ;-)

Mandag den 5/11
I dag ville min mormor havde fyldt år, men hun måtte desværre fejre det i himlen ;-(( Savner hende hele tiden, og tager mig i, at køre forbi hende og besøg hende. Så det gøre jeg istedet for på kirkegården. Selvom det nu er 3 år siden, at hun er død, er det fortsat underligt, at jeg ikke har min kloge momse i mit liv mere ;-((

Søndag den 4/11
Barthahus

Lørdag den 3/11
Barthahus

Lørdag den 13/10
VAS

Fredag den 12/10
Jeg var til 80ér musik koncert med 4 andre tøser med diskotek bagefter, og det var en super dejlig aften.

Søndag den 7/10
Jeg skulle dømme rally for schæferhunde. Der var mange gode hunde, men der var også hundefører, der var hårde ved deres hunde, og det blev de trukket mange points for/IB samt blev påtalt. Det lærte de hurtigt, så næste bane gik de meget bedre, og jeg så endnu mere flot førerarb. Dog var der ikke sørget godt for dommerne dagen lang, så næste gang er min pris høj ;-) Det var ellers en super god dag, og de ville rigtig gerne invitere mig igen ;-)

Lørdag den 6/10
I dag skulle jeg afholde agility kursus i Humlebæk. Det er altid hyggeligt, at afholde kurser ;-)

Søndag den 30/9
Jive var til skue i min klub SBH i Måløv. Han gjorde det godt og med en fin kritik. Han fik desværre kun det blå bånd, hvilket jeg godt kunne undre mig over.

Søndag den 23/9
Bornholm.
AGÅ - vi blev nr. 8 med fejl.
AG3 - vi blev nr. 4 med fejl, men med 2. bedste tid  ;-) 
SPÅ - 0 fejl - blev nr. 4, hvor vi lå meget tæt i toppen tidsmæssigt - fedt løb, hvor jeg fik afprøvet Foxon´s selvstændighed - og han er god til det ;-) Jeg sendte ham ud over 3 spring, imens jeg løb på forsiden af en tunnel og fik sendt ham i den korrekte tunnel. Jeg fik mange roser bagefter, for jeg var den eneste, som havde lavet den handling  - naturligvis ;-)
SP3 - disk på slut af banen, Foxon var vist træt i sit lille hoved ;-)
I de 2 åbne klasser blev vi samlet nr. 3 ;-)
Der skal nok gå noget tid før jeg skal til Bornholm igen. Det var lidt af en skuffelse siden sidst. Præmiedamen var ikke særlig venlig ved mit første møde med hende om fredagen. Dommeren giver landsholdskandidater lov til at træne rigtig meget på alle baner, selvom reglerne er ens for alle ! Arrangøren tager dobb. op af startgebyr. Stopuret bliver ikke brugt korrekt.

Lørdag den 22/9
Bornholm.
SPÅ - disk - meget dårlig indgang til slalom ! 
SP3 - meget svær bane, og Foxon kom ikke ind til tysker-vending - øv.
AGÅ - disk- fedt løb ;-) Under banegennemgangen blev jeg i den grad groft chikaneret verbalt af 2 deltagere. Meget dumt - for det bliver husket ! Men det må jo være frustration over deres egne manglende "præstationer" - den ene ekvipage tog igen 8 disk med hjem og den anden ekvipage har aldrig kunnet løbe agility !
AG3 - nr. 5, dog med 1 værring. Desværre var det manuel tidstagning, og der må være set forkert på stopuret, for vi fik en tid på dobb. banetid ! Mega surt at blive snydt for en 1. plads, idet ingen var fejlfrie. Dommeren ville bagefter gerne se mig handle en kombination, så hun kaldte mig ind på banen. Foxon tog kombinationen perfekt ;-)
Desværre blev der lavet alt, alt for svære baner, og rigtig, rigtig mange ekvipager kom ikke igennem banerne i både kl. 1, 2 og 3 ! Ganske unødvendigt, at tegne sådanne baner. Det kan kun blive bedre i morgen !

Fredag den 21/9
Bornholm. Nicolai og jeg rejste til Bornholm til stævne og forlænget weekend. Vi skulle bo i et dejligt hus og med egen have. Vi fik set en del af øen, men meget var lukket ned for sommeren.

Søndag den 16/9
DKK Vejen

Lørdag den 15/9
DKK Vejen

Torsdag den 13/9
DAL 3

Lørdag den 8/9
Sofiero

Søndag den 2/9
DM individuel og hold

Lørdag den 1/9
DM individuel og hold

Lørdag den 25/8
KAF Cup

Lørdag den 18/8
Jeg har lånt bogen "Farvel til en ven" skrevet af Anders Hallgren, så jeg måske kan få et indblik i, hvorfor jeg stadigvæk er i så stor sorg over, at have mistet Coy. Men svaret har jeg jo nok selv !

Fredag den 17/8
10 års jubilæum i HH. Jeg havde arrangeret alle konkurrencer på denne aften. Vi startede med en surprise, hvor min mor og hendes veninde kom og underviste i line dance. Det var rigtig sjovt ;-) Bagefter skulle vi gå rally med et næb foran øjne, så man ikke kunne se så meget. Jeg vandt med Jive og Nicolai blev nr. 2 med Foxon. Og så til en flot præmieuddeling med sponsorpræmier (som jeg også havde skaffet) fra vort stævne. Under middagen havde jeg arrangeret nogle lege. Så det var ikke meget hygge og mad jeg deltog i. Så da jeg endelig kunne sidde ned, så var festen tidligt slut. Lidt ærgeligt for mig, men en super aften.

Onsdag den 15/8
Fri ved fod kursus hos Anja. Jeg ville jo gerne have nogle fif til, hvordan Foxon´s fri ved fod bliver bedre til rally samt en unode, som han har tillagt sig. Jeg fik nogle småting med hjem, men desværre var vi alt for mange på holdet, så jeg fik ikke det udbytte ud af det, som jeg havde regnet med til den høje kursuspris. Ingen tvivl om, at Anja er dygtig, og hun havde også en masse materiale med, som vi desværre skulle nå på for kort tid. Men en dejlig aften sammen med Foxon. 

Søndag den 12/8
Albertslund.
AG3 - disk - fedt løb, men Foxon tog tunnel istedet for spring.
AGÅ - disk - fedt løb, dog viste jeg Foxon i forkert tunnel - øv ;-(
SPÅ - 0 fejl - nr. 7/50 - den sidste DM udt., så nu er vi også med til DM individuelt ;-)) Tidsmæssigt lå vi tæt i toppen.
SP2 - 0 fejl - nr. 2 og sidst oprykningsplacering til klasse 3 ;-)) Min tid var tæt på vinderen, dog forstod jeg ikke, at vi ikke slog hans tid. Da der skulle skrives i min bog, var der lidt forvirring, idet de ikke kendte reglerne for oprykning, men det fik jeg heldigvis ordnet, idet jeg kender alt til reglerne ;-)

Lørdag den 11/8
Albertslund.
AG3 - disk på en underlig bane, hvor jeg sendte Foxon ud over et forkert spring.
AG3 - disk - møg løb ;-(
SP2 - disk - Foxon hørte ikke efter !
SP2 - 5 fejl - fedt løb, hvor vi blev nr. 2, MEN vi burde have vundet ! For hende som stod som nr. 1 var allerede rykket op, og kan dermed ikke deltage i denne klasse ! Mærkeligt, at hun så ikke afleverede sin første plads næste dag, hvor hun fandt ud af det, men det kommer egentlig ikke bag på mig, når man tænker på, hvem der er hendes kusine ! Stævnearrangøren blev naturligvis informeret herom. 

Torsdag den 9/8
Jive fik sin første title : Kreds/klub mester i agility ;-))
Dygtig lille dreng. Skulle han løbe mod de voksne, var han blevet nr. 3 ;-) Der var 22 forhindringer. Foxon gjorde sig desværre ikke så godt i denne konkurrence  ;-(

Søndag den 5/8
Ystad. Efter kun 1,45 timer havde jeg løbet mine 2 løb, og kunne tage hjem igen ;-) Herligt med sådan en kort dag! SP2 bar desværre præg af SP3, som nogle steder var farligt for hundene ! Så jeg valgte, at have en hel hund med hjem, og så giv pokker i den oprykningsplacering.
I AG3, som var en total fed bane, fik jeg desværre sendt Foxon forbi en tunnel, som lå under bommen, og han tog Aét istedet. Men sikke en fed bane, og den tegning skal jeg bare have fat i ;-)
I dag var også dagen, hvor Coy forlod mig for 2 år siden. Tænk, hvor tiden går, men min sorg er lige stor ;-(( Så den kommer jeg nok aldrig over !

Lørdag den 4/8
Slagelse. Vi skulle kun løbe 2 x SP2. Den første kl. 9.35 og den anden kl. 18 ! Jeg havde naturligvis spurgt til, om jeg måtte løbe uden for klassen i AG2, men havde fået nej. Desværre havde jeg set forkert på tidsplanen (hvilket ellers ALDRIG sker for mig), så da jeg ankom til pladsen, havde de store hunde også gået bane, ca. 1 time før vi skulle løbe ! Nå, men jeg spurgte pænt arrangøren, om jeg måtte gå en banegennemgang, men det var de ikke meget for ! Hmmm...godt at jeg havde betalt det samme som de andre så ! Heldigvis var dommer Lars mere flink, og jeg gik banen i 1,5 omgang, imens de satte springene op. Banen var ikke svær, og jeg havde "gået" banen udefra, så jeg vidste nogenlunde, hvordan banen var. Godt at jeg lære mine kursister, at de kan gå banen udefra, hvis de skulle komme i samme situation! Desværre hev Foxon et par pinde, men han blev alligevel nr. 5 i klassen. Nu var ventetiden jo mega lang, så jeg solede mig og hyggede med hundene. Til frokost tog jeg ind til byen og spiste en dejlig frokost. Tilbage på pladsen, så jeg AG2 med en ny dommer, hvor kun 1-2 ekvipager kom igennem med tidsfejl ! Hmmm...hvordan ville vores SP2 så ikke blive ! Og rigtig nok - en dum bane, hvor kun 1 ekvipage kom igennem med tidsfejl ! Foxon misforstod mig på et spring, selvom jeg gav ham god plads. Heldigvis talte jeg med en tidligere klubkammerat, som pænt fortalte, at jeg ikke havde fuldført min arm.
Desuden så vi en ekvipage, som dækkede sin hund af midt på banen og gik surt fra den. Publikum var målløse. Stakkels hund - den fattede ikke en meter ! Jeg er godt træt af, at se på sådan en opførelse, så da hun selv henvendte sig til mig, spurgte jeg pænt ind til, hvorfor hun straffer sin hund på 3 nedrivninger, når det er mega førerfejl ! Desværre tog hun ikke mine spørgsmål pænt, men angreb mig - hvilket jeg kun kunne grine af.
Fatter simpelhen efterhånden ikke, hvorfor banerne skal være så dårligt bygget. Hvis man ikke vil have, at folk rykker op, kan man jo blot  stramme tiden. Men at lave baner, hvor mange ekvipager ikke kan komme igennem, er vel ikke fair !

Søndag den 29/7
Søndag morgen var noget af et kaos ! De 2 nordmænd fra mit Nordiske Team var ikke dukket op til banegennemgang ! Så det var kun mig og finnen Sari, som gik bane. Så jeg gik til indsender og ville rykke mit hold, og til min skræk så jeg, at den ene nordmand, Hanne, var slettet, fordi hun skulle løbe på et norsk hold ! NOT ! Forsøgte, at få teamleder fra Danmark, Regin, til at hjælpe, men det ville han ikke i første omgang. Så fat i den norske teamleder, og fortælle ham, at han ikke kunne tage en deltager fra mit hold. Efter lang diskution, dukkede Regin endelig op, og tog over, så jeg kunne varme op sammen med Sari, og de 2 nordmænd kunne gå banegennemgang. Nu var jeg SÅ tændt til mit løb med den optakt, at jeg kun havde en enkelt fejl på banen, sådan Foxon. 2 fejlfrie ekvipager og mig med 5 fejl, så lå vi faktisk super godt til næste løb og finalen. Agility banen var dejlig udfordrende ;-) Desværre misforstod Foxon mig på 5. sidste spring, så det blev til en disk - men sikke et fedt løb igen ;-)

Lørdag den 28/7
Foxon havde 2 super løb.

Fredag den 27/7
Foxon og jeg skulle deltage til EO. Jeg har tidligere deltaget med Coy, og det er en super oplevelse med ca. 650 deltagere. Jeg hadve også Jive med, imens Aussie blev passet hjemme.
Vi skulle bo på et slot - spændende, dog et spartansk værelse.
Inden træning havde Poul sat mig på hold med 2 mellemhunde, og det var jeg naturligvis ikke tilfreds med, at jeg skulle bruge min træningstid på at sætte forhindringer op! Selvfølgelig skulle jeg have lige vilkår, som alle andre, også selvom jeg skulle løbe på et Nordisk Team!


Søndag den 15/7
Jive på agility kursus hos Annette.

Søndag den 8/7
Nr. Broby på Fyn. Iben havde søgt råd hos mig, idet det var første gang, at hun skulle afholde agility stævne i DKK regi.

Søndag den 1/7
I dag ville Coy være fyldt 12 år. Savner ham stadigvæk hver dag, og det er stadigvæk hårdt at undvære ham i mit liv ;-((
Jive var på agility kursus hos Annette, og det gik super.

Søndag den 24/6
DcH Nyk. sj./Rørvig

Lørdag den 23/6
I dag havde Nicolai inviteret sin klasse til fødselsdagsfest i bowlingcenteret. Det var en rigtig dejlig dag, hvor hans 2 kusiner også deltog.

Torsdag den 21/6
Weiii...Aussie er blevet kåret til at være Danmarks 3. ældste border collie i Danmark ;-) Lidt ærgeligt, at der kun var præmie til nr. 1 ! Desværre dødede nr. 2 fornylig, så nu er Aussie rykket op som nr. 2

Tirsdag den 19/6
Sidste træningsgang hos Tina Mette med Jive. Han udvikler sig hele tiden, og er bare så fed at arb. med ;-)

Søndag den 17/6
DKK Alb. 1 sp DM udtag. ;-)

Lørdag den 16/6
DKK Alb.

Søndag den 10/6
Jeg havde arrangeret et spring-teknik kursus med Rikke W. i HH. Jeg har tidligere deltaget, men det er altid godt, at få det genopfrisket. Det er nemlig så vigtigt med spring-teknik til en agility hund. Deltagerne var rigtig glade for dette kursus, så det var super ;-)

Lørdag den 9/6
DcH Køge

Torsdag den 7/6
Vi var inviteret på en lækker restaurant på strandvejen i Hellerup af min mor samme med mine 2 brødre og deres fam. Min brors bedste ven ringede lige pludselig, da han er gået ned med flaget. Jeg har kendte denne fyr i mange år, og blev ligeså bekymret, som min svigerinde. Jeg tilbød at køre hende til Frb., og så kunne min bror tage min søn med hjem. Som sagt så gjort. Der var heldigvis ikke sket ham noget, da vi kom frem. Så nu skylder han os en kæmpe is, fordi vi måtte forladen middagen før tid ;-)

Tirsdag den 5/6
Weeeii....Foxon og jeg er udtaget til at deltage i EO 2012 i Sverige. Det er et uoff. EM. Jeg har tidligere deltaget med Coy, så det bliver super fedt, at være med igen. Det er meget større end VM. Min klub SBH kreds 3 har opfordret medlemmer til at komme og heppe ;-) Læs mere på www.eo2012.com
Til træning i dag med Jive fik jeg et nyt dækken med hjem til afprøvning af Birgitte fra www.hnb.dk  .Jive skal "stå" model til nogle billeder, som skal ligge på hendes hj. side ;-)

Søndag den 3/6
HH. Jeg skulle både være baneformand og løbe 4 løb med Foxon. 1 ag DM udtag.  ;-) Jeg havde skaffet 6 ud af 9 sponsorere ;-) Og et stk. tid inden var der slet ingen sponsor, så jeg er glad for, at jeg kunne skaffe så mange. Men det var også hårdt arbejde, for nogle sponsorere var meget, meget krævende.

Tirsdag den 29/5
Min store søn, Nicolai, fyldte 14 år ;-) Tænk, at det er så lang tid siden, at jeg har født ham - husker det som det var i går. Vi tog ud og spiste på hans ynglings restaurant.
Jeg løb også DAL 2 fejlfrit med Foxon og blev nr. 2 på dagen ;-)

Mandag den 28/5
Jive var på agility kursus.

Søndag den 27/5.
Ribe. 1 ag DM udt. ;-) Vi blev også udtaget til finalen om mandagen, men det fandt jeg først ud af, da vi var kørt hjem ;-( Havde ellers været fedt, at deltage med Foxon i en finale ;-)

Lørdag den 26/5
Ribe.

Fredag den 25/5
Nicolai og jeg drog af sted mod Ribe til agilitystævne. Jeg havde fundet et nyt B&B, idet gården hos Ellen desværre var blevet solgt. Det nye sted var også fint med et hus for os selv, men det var dyrt.

Torsdag den 17-19/5
Viby

Tirsdag den 15/5
Foxon blev klubmester i vores ene klub, HH. Skønt ;-))

Søndag den 13/5
Rally Måløv

Lørdag den 12/5
Hvalsø

Søndag den 6/5
DKK Roskilde

Lørdag den 5/5
DKK Roskilde

Fredag den 4/5
Konfirmation hos min kusines dreng, Jonas. Dejlig fest ;-)

Søndag den 29/4
Albertslund

Lørdag den 28/4
Albertslund

Mandag den 23/4
Zeljko Gora fra det Kroatiske landshold var jeg på agility kursus med.

Søndag den 22/4
Rally stævne i Ølstykke.

Mandag den 16/4
Jive blev hofte og albue fotograferet. Resultat A-B på hofterne og 0 på begge albuer ;-))

Søndag den 15/4
Ribe agility og rally stævne

Søndag den 8/4
Agility kursus med Patrick og Wendy

Lørdag den 7/4
Jeg var på agility kursus med hollandske landsholdsdeltager Patrick Tunders og hans kone Wendy Willemse. Patrick er super god til handling og Wendy er super god til indlæring/unghunde. Så jeg fik igen i år noget med hjem til videre træning af Foxon ;-)

Fredag den 6/4
Oxie

Søndag den 1/4
Jive var på agility kursus.

Lørdag den 31/3
Agility kursus med Claudia Elsner. Det er altid lærerigt, at være på kursus på Claudia. Også denne gang fik jeg opgaver med hjem, som jeg skal træne Foxon på - herligt ;-)

Torsdag den 29/3
Jeg skulle ikke løbe DAL1 i min egen klub. Opvarmningsbanen gik super fint, og Foxon var virkelig "på". I selve DAL løbet misforstod han mig, så det blev til en disk - øv.

Lørdag den 24/3
Jive var på agility kursus, og han var super dygtig ;-) Nu hvor han er over 1 år, er han startet med at springe på lav højde. Jeg laver spring teknik med ham, således at han ikke river pinde samt at han stille og roligt vender sig til, at der kommer højde på. Jeg forstår ikke de folk, som starter med hunden før de er 1 år med at springe, fordi de er bange for, at hunden skal rive ned på max højde. Men så er det fordi de ikke har trænet springteknik samt haft tålmodighed. Hunden skal nok nå det indenfor et 1/2 år, og det er jo heldigvis ikke tvungen, at hunden skal starte til konkurrence, når den er 1 1/2 år. Jeg ser faktisk tit hunde i kl. 1, som absolut burde vente til de var ældre med at starte i konkurrence !

Søndag den 18/3
Wilhelmsborg

Lørdag den 17/3
Wilhelmsborg

Lørdag den 10/3
Jeg kørte tidligt til Greve, hvor jeg skulle til rally speciel kursus. Hmm...ingen biler og en låst dør til hallen mødte mig. Ringede til Poul, og spurgte hvor han blev af. Kurset var aflyst, og jeg skulle da først komme næste weekend - NOT. Mega øv, for nu er det 2. gang at jeg ikke kommer på det kursus, men det skal åbenbart ikke lykkes.

Fredag den 9/3
Meget sødt fik jeg flere pæne komplimenter fra en flot fyr, som jeg har kendt i mange år. Blot ærgeligt, at jeg kunne være hans mor ;-)

Mandag den 5/3
Gammel elev aften på min folkeskole. Weii..mange år siden, at jeg har gået der  ;-) Jeg mødtes med min gode ven, Jesper, og vi gik ud og spiste først. Derefter tog vi over på skolen, men desværre var der ikke kommet så mange fra min gamle klasse. Men det var super hyggeligt.

Søndag den 26/2  
Jive 1 år. Hip hip hurraaaa ;-)
Tænk, at der virkelig er gået 1 år siden han blev født. Kan da slet ikke forstå, hvor min lille baby hvalp er blevet af. Han fejrede dagen med, at være ud og lege med andre hvalpe og møde nye hunde. Det elsker han ;-) 

Lørdag den 25/2
DcH Fakse

Tirsdag den 21/2
I dag var det så sidste dag, at Jive skulle til agility i Ringsted hallen ved Tina Mette. Han har været super god, de 8 træningspas, som vi har haft. Nu opgaver blev han sat på hver gang, og han løser dem til ug. Han skal nok blive en stjerne ;-)

Lørdag den 18/2
VAS

Fredag den 17/2
Foxon skulle til sit årlige tjek hos dyrelægen og have vacc. Han vejer 22,8 kg. Dyrelægen var super tilfreds med hans slanke krop og roste hans gode temperament ;-) Dyrelægen kan også få lov til at gøre alt ved ham, for han elsker når nogen bare røre ved ham hi hi.

Onsdag den 15/2
Nicolai havde fået billetter til håndboldkampen AG København mod Sønderjyske. Vi tog ind og så kampen i Brøndby hallen sammen med min mor. Sikke en fed oplevelse ;-)

Torsdag den 2/2
Rasmus Seebach koncert med 4 venner i Portalen. Fedt fedt show ;-) Vi spiste først. Det show gad jeg godt at se igen.

Søndag den 29/1
Rally kursus med Johanna i Greve med Foxon. Skulle bruge nogle gode fif, så vi kan vinde cert. i ekspertklassen (Coy var jo champion ;-) Så nu må vi vist hellere få tilmeldt os en prøve. Foxon gik rigtig godt.
Om eftermiddagen tog vi til HH, hvor vi skulle opstart agility træning igen. Foxon havde virkelig en fest  ;-)

Fredag den 27/1
Opstart til agility vintertræning i Herringløse med belgierklubben med Foxon. Han har holdt ca. 2 mdr. velfortjent vinterferie (mine agilityhunde holder altid sommer- og vinterferie) med kun 2 selvtræningspas i de 2 mdr. Vi har selvfølgelig lavet en masse andet.

Søndag den 22/1
DcH Odense

Lørdag den 21/1
DcH Odense

Torsdag den 19/1
Linda P. Jeg havde arrangeret middag og Linda P. med min afd.
Super fedt show ;-)

Søndag den 8/1
Opstart i fitness centeret igen. Herligt ;-)

Tirsdag den 3/1
Endelig skulle Jive starte til agility træning hos Tina Mette. Dog springer mine hunde IKKE før de er 1 år (har dog set, at flere og flere lader deres unghunde springe alt, alt for tidligt eller lægger springpinde på jorden, hvortil skader kan opstå - uproff. i mine øjne !) Vi trænede fremadsendelse igennem springstøtter og naturligvis UDEN holdere (gider ikke øjenskader !) og tunnel. Jive synes, at det var sindsygt sjovt, og han er meget, meget lærenem.  Skønt ;-)
Vi skal træne 8 gange hos Tina Mette.
 
2011
Tusind mange tak til mine 4 store sponsorer for støtten i 2011. Jeg glæder mig til fortsat godt samarbejde i 2012 ;-))

Det har været endnu et hårdt år uden Coy. Stadigvæk mange tårer må jeg græde, for det gør simpelhen så ondt, at han ikke er hos mig mere.

Lørdag den 31/12
Aussie fylder 13 år. Stort tillykke til min gamle dreng ;-)

Fredag den 30/12
Min fars svigermor dødede 2. juledag, så vi skulle til begravelse i dag. En meget smuk begravelse af en dame på over 90 år.
Nicolai og jeg skulle på en mini ferie til Lalandia. Desværre var der rigtig mange mennesker i år, mange flere end der plejer. Men vi fik hygget os i 3 dage før turen gik hjem igen, hvor jeg skulle på job.

Mandag den 26/12
På Fortunen med min mor og bror og hans familie. Dejlig hyggelig middag. Min mor arbejde ved hesteudlejningen, så mine 2 niecer skulle selvfølgelig have en ridetur på 2 små ponyer. Samtidig fik jeg luftet hundene i den dejlige Dyrehave.

Lørdag den 24/12
Juleaften skulle holdes hos min mor. Vi var 12 mennesker ialt, og det er dejligt, når vi er så mange. Det minder mig om min barndom, hvor vi altid var min. 14 mennesker. Dog trist, at Nicolai ikke var med. I år ville han gerne have været hos mormor, når nu vi skulle være så mange.
Forinden havde jeg dog været ude på Amager og lede efter en hund, som havde været væk i 1 døgn.

Fredag den 23/12
Heldigvis en fridag fra job. Jeg tog derfor alle 3 hunde med til den nye Ringsted hal, hvor vi fik trænet.
Nicolai og jeg skulle holde lille juleaften hos min mor, idet han ikke var hjemme juleaften. Der skal han nemlig til sin far. Det vender jeg mig aldrig til, men sådan er det jo med skilsmisser.

Mandag den 19/12
Jeg skulle mødes med mine gamle skole venner, Jesper og Heidi, i Hillerød. Vi var på café om aftenen og fik lækkert mad. Det er altid dejligt, at mødes med gamle venner som virkelig kender én godt, og snakken går altid livligt. Vi fik sagt god jul og godt nytår ;-) 

Søndag den 18/12
Jeg tog til Hillerød for at gå spor med 2 x Gitte. Det var første gang, at Jive skulle gå spor. Det klarede han skam fint ;-) Selvom jeg måtte le nogle gange af ham, for han vendte rundt på sporet, hvis han ikke lige nåede at få samlet maden op. Det så nu lidt sjovt ud, at han næsten gik baglæns på sporet ;-) Bagefter fik Foxon og Jive lov til at lege med schæfferhunden Kenzo og border collie Kite. De havde det mægtigt sjovt, og Gitte måtte simpelhen tage video af Foxon, som løb Kenzo op gang på gang. Aldrig har nogen kunne løbe den schæfferhund op, så det skulle hendes kæreste da se ;-)

Tirsdag den 13/12
For første gang skulle jeg have en enetime hos Erik Holmgaard og hyrde med Jive og Foxon. Jive er jo blevet tændt på får, da han var 6 mdr. I dag kom vi på fangefold med 4 får, og Jive var igen super sej. Faktisk så modig, så hvis et får ikke makker ret, så går han op og markere i hasen på den. Foxon skulle på får for første gang. Hi hi, han troede ved første øjekast, at det var nye legevenner, så han gik jo meget tæt på dem med en logrende hale. Men han fandt faktisk meget hurtigt ud af, at han skulle arbejde med dem. Begge mine hunde var på 2 gange hver, og i anden omgang var de rigtig gode. Erik gav dem meget ros, og sagde, at de faktisk godt kunne drive det vidt, hvis jeg ville træne på det. Men det er jo ikke min hensigt, da de er agilityhunde, men jeg skal ihverttilfald derned igen. Vil forsøge, om jeg kan komme derned 1 gang om mdr. Det er jo super fedt, at se sine hunde arbejde på den måde, som de er avlet til.

Søndag den 11/12
Nicolai og jeg skulle ud og save vores eget juletræ ned sammen med min mor. Det er en juletradition siden jeg var barn, og det er altid samme sted i Tulstrup. Bagefter er der gløgg og æbleskiver, imens børnene får slikposer. Et meget smukt område. Vejret var super godt, og både Foxon og Jive fik også en på opleveren.

Tirsdag den 6/12
Lydighedstræning med Jive. I dag trænede vi rally lydighed. Super med nogle nye input, som Jive fattede hurtigt ;-)

Mandag den 5/12
17 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((

Lørdag den 3/12
Til fødselsdag hos min far og hans kone. Mine 2 brødre var der også med deres familier. Hyggelig aften.

Onsdag den 30/11
Lydighedstræning med Jive.

Tirsdag den 29/11
I dag fylder min far 68 år. Han ligner dog én, som er meget yngre. Og som han selv siger, så føler han sig som én på 30 år ;-)

Søndag den 27/11
Lydighedstræning med Jive. I dag skulle vi træne på agility forhindringer. Lige noget for Jive ;-) Naturligvis INGEN springpinde ! Unghunde må først springe, når de er min. 1 år ! Desværre kan jeg se, at det er mere og mere udbredt i udlandet, men også herhjemme i Danmark, at handler lader deres hunde springe INDEN de er 1 år - det tager jeg stærkt afstand fra ! Hunden er først udviklet i benknogler, når de er 10 mdr., hvor de må begynde at dreje tvungen. Forstår ikke, hvorfor folk har SÅ travlt - der er jo ingen, som siger, at man skal starte til stævner, når hunden partu er 1,5 år på dagen. Jeg har ihverttilfald haft stor glæde af, at Foxon først startede stævner et godt stk. tid EFTER at han var fyldt 2 år.

Lørdag den 26/11
Det var meningen, at jeg skulle udstille Jive i Sorø. Men da han fylder 9 mdr. på dagen, så troede jeg jo, at når man læste klasserne på DKK website, så havde jeg mulighed for at tilmelde ham i 2 forskellige klasser. Jeg ville selvfølgelig tilmelde ham i hvalpeklassen (6-9 mdr.), men det viste sig så, at han skulle være i juniorklassen (9-18 mdr.) !! Det ville ikke være fair overfor ham, at skulle op mod andre hunde på 1,5 år !
Bagefter skulle jeg til firma julefrokost i Korsør (firmaet ligger i Brøndby !). Da jeg ikke måtte have mine hunde med på mit værelse (mod egen betaling), havde jeg arrangeret overnatning på et andet hotel (dyr løsning for mig !). Men jeg var skam glad for, at skulle bo på et 4 stjernet hotel - super lækkert. Det var lige før, at jeg ikke gad, at tage til den julefrokost, men bare tage en slapper på mit hotel. Men af sted jeg kom. Det var en lidt kedelig julefrokost for mig, som ny i firmaet. Men et flot arrangement. Næste morgen stod jeg op til en lækker brunch, som jeg desværre ikke havde nok tid til at nyde, da jeg skulle hente min søn i nordsjælland.

Fredag den 25/11
Foxon fylder i dag 3 år. Weeeiii.....sikke en flot første agility sæson han har haft i år. Nuvel vi har nogle ting, som vi skal træne videre på, men en god agility hund bliver heller aldrig færdig uddannet, ligesom en handler heller ikke gøre det ;-)
Rally lydighed har vi trænet, men ikke været til konkurrence længe. Vi har lige en problemstilling, som jeg lige skal have løst.

Tirsdag den 22/11
Lydighedtræning med Jive. I dag skulle vi til Hillerød by, og det er altid super hyggeligt, at træne der i gå-gaden og andre steder med en masse forstyrrelser. Jive gjorde det godt ;-)

Søndag den 20/11
Afslutning i min agility klub. Vi skulle løbe en VM bane og Foxon løb den fejlfrit ;-))
Inden vi skulle have en flot præmieuddeling, så jeg, at et par personer byttede min præmie ud med en dårligere præmie, men ændrede mening. Barnlig opførelse !

DAL 4.
Blev desværre disket, da jeg ville rette en værring. Foxon misforstod mig, og lavede "tryk" på bommen - øv ;-(
Jeg havde fremskaffet reklameposer fra Best Friend til alle ekvipager på begge søndagshold.
Nu går Foxon på en velfortjent ferie, og min skadet fod kan forhåbentlig få lidt hvile.

Lørdag den 19/11
Kolding kursus med tyske Christian Eybe. Mange interessante handlingsforslag. Noget handling var jeg enig i og andet handling stillede jeg spørgsmålstegn ved. Men sjovt var det, at prøve det hele. Det er jo netop derfor, at man tager på kursus ;-) Derfor kan det også undre mig, at en hundefører ikke ville prøve alt det nye - hvorfor så gå på kursus !! Og så synes Christian, at Foxon løb sindsygt stærkt - dejligt at få det bekræftet fra endnu en top handler ;-) Jeg glæder mig ihverttilfald til hans næste kursus.

Søndag den 6/11
Barthahus

Lørdag den 5/11
Mormor 91 år, hvis hun havde været i live. R.I.P. momse. Ihh guder, hvor jeg savner og mangler hende i mit liv. Hun var altid god til at give gode råd, når livet var svært.
16 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((
Så da jeg var på kirkegården, for at lægge en blomst til min mormor, blev det til rigtig mange tårer for disse 2 store personligheder, som ikke er i mit liv længere  ;-((
Min lillebror, Sune, holdt stor 40 år fødselsdag om aftenen. Sikke en dejlig fest.
Barthahus

Tirsdag den 1/11
Lydighedstræning med Jive.

Søndag den 30/10
Afslutning til rally lydighed.

Lørdag den 29/10
Ribe

Torsdag den 27/10
Jive er startet på unghundehold hos Annette Dalgaard.

Onsdag den 19/10
Jive til dyrelæge for at tage blodprøve til rabbies. Han vejer i dag 17,4 kg.

Lørdag den 15/10
Jive vejer i dag 17 kg.
Sjællandsmesterskab i VAS.

Onsdag den 5/10
14 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((

Søndag den 2/10
Rally træning med Foxon og Aussie i Brøndby.

Lørdag den 1/10
Border collie hvalpeleg i Lyngby for Jive i 2 timer. Han er blevet virkelig god til indkald.

Fredag den 30/9
Kursus med svenske Niina Svartberg om mental træning og konkurrencepsykologi. Niina vandt VM sølv i lydighed i sommer.

Mandag den 26/9
Jive 7 mdr.

Lørdag den 24/9
Border collie hvalpeleg på Ishøj strand for Jive i 1,5 time.

Tirsdag den 20/9
Foundation 2 træning med Jive for sidste gang. Håber, at Johanna laver nyt hold for os til næste år ;-)

Søndag den 18/9
DKK Viby

Lørdag den 17/9
DKK Viby

Tirsdag den 13/9
Foundation 2 træning med Jive.

Søndag den 11/9
Instinkttest på får med Jive.

Lørdag den 10/9
Jive vejer i dag 15,9 kg.
DcH Stevns

Torsdag den 8/9
DAL 3 i HH. En mega svær bane, som jeg var opsat på, at komme igennem med Foxon. Desværre slap samme unghund for 2. gang på samme aften fri fra sit afbundet sted (hvorfor fanden lader man også en unghund stå alene, når ejer løber med sin anden hund !!). Den kom ind på banen til os, og jeg fik heldigvis stoppet Foxon lige efter en tunnel, så ingen kom til skade. Jeg fik omløb, men var noget ukoncenteret, da jeg skulle holde øje med samme hund igen. Desværre fik Foxon lige lavet "tryk" på Aét, og så var det DAL og klubmesterskab færdig for os
;-((  Foxon løb ellers et super godt og fejlfrit løb. Grrr...hvor var jeg stiktosset. Bagefter måtte jeg lige fortælle ejeren af den unghund, at det var sgu ikke i orden, hverken overfor mig eller hendes unghund.
Annette havde spurgt, om jeg ville løbe med Neo, og da jeg altid synes, at det er sjovt at løbe med andre hunde (det lærer man også noget af ;-), så havde jeg sagt JA. Neo var blevet bedre siden jeg løb med ham i vinters, men han mangler noget fremadsendelse, og det viste sig også ved hjulet, hvor vi fik en værring. Men vi blev alligevel nr. 2 til klubmesterskabet - dygtig Neo ;-)

Mandag den 5/9
13 mdr. siden at jeg mistede Coy ;-((

Søndag den 4/9
Jeg pakkede hundene i bilen, og tog ud til Herringløse for at træne i det gode vejr. Foxon skulle træne slalom, og Jive skulle træne tunnel og fremadsendelse. Imens gik gamle Aussie rundt og hyggede sig. Dejlig dag ;-)

Lørdag den 3/9
DM i agility blev afholdt i Ribe. Underligt ikke at skulle deltage individuelt, men det er jo Foxon´s første sæson, så jeg har ikke haft som mål, at kvalificere os. Hold DM kunne vi godt deltage i, men en for dyr rejse for kun 1 løb pr. dag.
Desuden var der opstart af rally træning i Brøndby. Desværre har vi fået en ny og meget mindre plads at træne på. 

Tirsdag den 30/8
Foundation 2 træning med Jive.

Søndag den 28/8
DcH Jyderup

Lørdag den 27/8
Skue i belgierklubben med Jive.

Fredag den 26/8
Jive fylder i dag 6 måneder ;-) Smukke dreng, som samtidig er lækker at arbejde med. Vi går en spændende fremtid i møde sammen ;-)
 
Tirsdag den 23/8
Foundation 2 træning med Jive.

Søndag den 21/8
DcH Rørvig

Lørdag den 20/8
Slagelse

Søndag den 14/8   
DcH Maribo

Lørdag den 13/8
DcH Maribo

Tirsdag den 9/8
Foundation 2 med Jive i Sorø.

Søndag den 7/8
Albertslund

Lørdag den 6/8
Albertslund

Fredag den 5/8
Årsdag for Coy´s død. Godt at jeg havde en fridag. Det var en meget hård dag at komme igennem, for tænk sig, at der allerede er gået et år. Jeg føler, at det var som i går, at jeg mistede ham. Det har været et meget hårdt år for mig uden ham. Jeg savner ham sindsygt meget hver evig eneste dag, og rigtig rigtig mange tårer er det blevet til. Jeg kan simpelhen ikke fatte, at vi ikke måtte få mere tid sammen. Det er meget svært, at skulle undvære sin soul-mate. Det vil altid gøre mega ondt i mit hjerte.

Tirsdag den 2/8
Da jeg kom hjem fra job, kunne jeg læse på Facebook, at en mange årige ven, Jørgen Dreymann, var død i søndags af kræft. Jeg mindes vores gode timer på landsholdet samt i vor klubber HH og HOAK. Desuden kunne jeg også læse, at Jive´s mor var solgt til Norge for over 1 uge siden ! Disse 2 beskeder berørte mig rigtig meget, og jeg kan ikke helt forstå det. Det var svært at tage til hvalpetræning, for mine tanker var et helt andet sted. Men det skal jo ikke gå ud over Jive, så afsted vi tog til foundation 2 træning hos Johanna. 

Søndag den 31/7
DKK Vejen

Lørdag den 30/7
DKK Vejen

Fredag den 29/7
DKK Vejen

Torsdag den 28/7
DKK Vejen

Tirsdag den 26/7
Jive 5 mdr.

Mandag den 25/7
Foundation 1 med Jive.

Søndag den 24/7
EM border collie classic.
Udstille Jive

Lørdag den 23/7
EM border collie classic.

Onsdag den 20/7
Kursus med Thomas Thiesen (Norge) og Sarah.
Hvalpekursus hos Annette Dalgaard.

Tirsdag den 19/7
Kursus med Thomas Thiesen (Norge) og Sarah.

Mandag den 18/7
Foundation 1 med Jive.

Søndag den 10/7
Dania Cup

Tirsdag den 5/7
I dag er det 11 mdr. siden, at jeg mistede min soul-mate, Coy ;-((

Mandag den 4/7
Jeg tog Jive med på flat-work agility kursus hos Rikke. Han var super dygtig, og fatter virkelig tingene meget hurtigt. Lækker at arbejde med. Nu er det bare hjem og træn videre ;-)

Fredag den 1/7
I dag ville Coy være fyldt 11 år ;-(
Det er stadigvæk sindsygt hårdt, at han ikke er her mere. Tårerne løber tit ned af mine kinder, for jeg savner ham hele tiden. Det gøre så ondt, så ondt ;-((((

Søndag den 26/6
Johanna kursus.
Jive 4 mdr.

Lørdag den 25/6
Midsommer Cup. Johanna kursus.

Tirsdag den 21/6
DAL 2 og generalforsamling i HH.

Mandag den 20/6
Jive skulle til dyrelæge og have sin 2. rabies vaccine. Han vejer nu 9,7 kg. Han er blevet en smuk dreng ;-)

Mandag den 20/6
Foundation 1 med Jive i Ringsted.

Søndag den 19/6
DKK Albertslund

Lørdag den 18/6
DKK Albertslund

Tirsdag den 14/6
Jive skulle starte på Foundation 1 hos Johanna. Han er virkelig lækker at arbejde med.

Søndag den 12/6
Ribe

Lørdag den 11/6
Ribe

Fredag den 10/6
Jeg havde en fridag, så jeg fik ordnet en masse ting inden min søn kom hjem fra skole. Vi skulle køre til Kingsmoor Cup i Ribe i pinsen.

Torsdag den 2/6
Skue på Bakken. Jeg havde taget Nicolai og Jive med derud. Jive fik mødt en masse forskellige hunderacer, og han hilste pænt på dem alle. Desuden fik han mange andre oplevelser, så han var godt træt, da han kom hjem, idet Aussie og Foxon ikke var med til at støtte ham.

Søndag den 29/5.
Min skønne søn, Nicolai, fyldte 13 år ;-)
HH.

Torsdag den 26/5
Jive er 3 mdr.

Mandag den 23/5
Jive var til 12 ugers vacc. hos dyrelægen. Han charmede sig ind alle steder, og tog 3 sprøjtestik i stiv pote - skønt. Vægt 6,9 kg.

Fredag den 20-22/5
DKK Viby.

Fredag den 13-19/5
Nicolai og jeg tog 1 uge ned til Paris i min fars lejlighed. Skøøøøønt - har ikke været der i mange år, for jeg ville ikke have nogen til at passe Coy. Vi nød virkelig den uge, selvom det altid er svært, at undvære mine hunde. Men jeg fik også set en masse nyt i Paris, selvom jeg har været der mange gange. Herligt med en ikke-hunde ferie med min søn, som han har efterlyst flere gange ;-)

Søndag den 8/5.
DKK Hillerød.

Lørdag den 7/5
DKK Hillerød.

Torsdag den 5/5
9 mdr. siden, at Coy blev taget fra mig ;-((((

Søndag den 1/5
Albertslund. AGÅ 1 nedrivning og 1 slalomfejl ;-( SPÅ 1 nedrivning, da jeg ikke gav Foxon nok plads ved et spring - ellers var vi blevet nr. 14 ud af 88 ekvipager ! SP1 1 nedrivning og 1 slalomfejl - blev nr. 14 ud af 32 ekvipager.

Lørdag den 30/4
Albertslund. AG1 1 nedrivning, men blev alligevel nr. 6 ud af 44 ekvipager i tiden 32,96 sek. AG1 ekstra fik fejl på opgang af bom, hvilket jeg ikke var enig i. Øv, øv ellers et super godt løb. SP1 fejlfrit løb, og blev nr. 3 ud af 36 ekvipager i tiden 30,60 sek., og dermed en oprykningsplacering - skønt ;-) SP1 ekstra fik en slalomfejl, men blev alligevel nr. 12 ud af 35 ekvipager.

Torsdag den 28/4
1. hjælp til hunde ved et foredrag af Troels (lækker fyr ;-)
Masse nyttig viden, men fik desværre ikke hørt det hele, da Jive også skulle vises frem ;-)

Tirsdag den 26/4
Jive er 2 mdr.

Mandag den 25/4
Jenny kursus. Jeg havde arrangeret igennem HH. Fik nogle gode fif til Foxon.

Lørdag den 23/4
Så er min nye border collie hvalp, Jive, flyttet ind. 8 uger gammel.

Fredag den 22/4
Gåsahoppet. AG1 løb vi fejlfrit, og blev nr. 9 ud af 83 hunde ! Dermed en oprykningsplacering - herligt ;-) SP1 desværre en disk i et ellers super løb. Foxon tog spring til venstre efter en lang pose, istedet for flyv lige ud. SPÅ var en meget svær bane for en unghund. Desværre misforstod Foxon mig i starten af løbet, så han tog en pose, istedet for tunnel, som lå lige ved siden af.

Søndag den 17/4
Agility kursus med 2 personer fra det hollandske landshold, nemlig Patrick Tunders og Wendy Willemse. Jeg nåede desværre kun, at have Patrick som underviser, men han var nu også super god. Han havde nogle gode løsninger til mine spørgsmål, og jeg fik en masse guldkorn til at gå hjem og træne videre på. I pauserne iagttog jeg så Wendy, som var meget grundig i sine guldkorn på hendes lange baner. Super god dag. Håber, at de kommer til Danmark igen til næste år
 ;-)

Lørdag den 16/4
Spring teknik kursus med Rikke - 2. del. Det gik super godt igen. Desuden blev jeg spurgt på, om Foxon skal lave hvalpe med hans lækre temperament samt gode bygning. Jo, det skal han da, når den rigtige tæve viser sig ;-) 

Tirsdag den 5/4
I dag er det 8 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((((
Der går ikke et øjeblik, hvor jeg ikke tænker på ham. Det er fortsat så ufatteligt svært, at han ikke er hos mig mere - ih guder, hvor jeg dog savner ham.

Lørdag den 2/4
Spring teknik kursus med Rikke. Foxon var en stjerne, og han viste virkeligt, hvor god er han er til det samt at vi har trænet det en del.

Lørdag den 26/3
Jive er 1 mdr.

Lørdag den 12/3
I dag ville min lille westi, Humphrey, været fyldt 14 år, hvis han stadigvæk var i live. Håber, at han passer godt på Coy.

Søndag den 6/3
DcH Odense. AG1 : super godt løb og fejlfrit ;-) Vi vandt over 24 andre ekvipager - jubiii. Vi løb i tiden 35,42 sek. med fuldt stop på alle felter. Banen var egentlig en lidt kedelig løbebane. AGÅ : nu var Foxon vist rigtig frisk og fremme i skoene, for han havde da noget af en fest på banen = disk ;-( SPÅ : disk - slalomfejl.
Perfekt stævne sted i 2 forskellige ridehaller. Altid hyggeligt at komme til DcH Odense, for det er altid godt planlagt. Vi kommer gerne igen ;-)

Lørdag den 5/3
I dag er det 7 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((((
Jeg kan stadigvæk ikke lufte mine andre hunde, hvor jeg plejede at tage Coy med, imens han var i live. Dejlige steder, men de minder for meget om Coy.

DcH Odense. Jeg pakkede begge hunde, og tog tidligt til Middelfart, hvor et weekend stævne skulle afholdes. Desværre startede Foxon med at få strøm igennem sit bagben, og han var skrækslagen. Jeg havde netop fjernet et elhegn fra jorden uden at få stød. Han var godt påvirket i den næste time, og det var desværre inden mit første løb ;-( Jeg måtte skifte halsbånd, snor, legetøj og godbider, ja, simpelhen alt, for han var virkelig blevet bange, min stakkels lille dreng ;-( AG1 : 5 fejl i slalom, da han kun tog port 1 + 3, men vi blev nr. 8 ud af 30 ekvipager, ellers havde vi vundet uden fejl. AGÅ : disk efter Aét, da jeg ikke fik trukket ham over et spring, men han tog slalom. SPÅ : 1 nedrivning - øv, ellers et super godt løb på en svær bane. Blev nr. 18 ud af 53 ekvipager. SP1 : 1 nedrivning i sving (min fejl) + svær indgang til slalom, så fik kun 1 + 3 port.
Om natten boede jeg på en super flot 4-længet går, men desværre var mine hundenaboer meget larmende, så jeg fik ikke sovet meget ;-(

Lørdag den 26/2
VAS. SP1 : sidste port i slalom trak jeg fra, så Foxon gik med ;-( Rigtig øv med de 5 fejl, for vi havde et super løb ;-) SP for-sjov : en klasse, som jeg ikke kunne bruge til noget. Det var ærgeligt, at arrangøren havde valgt denne fremfor en ekstra kl. 1 ! Vi fik slalomfejl på en svær bane, og jeg valgt at løbe videre, så vi dermed var disket. AG1 : Foxon kom med for høj fart ind i slalom, så han kun fik port 1 og 3. Ærgeligt med den fejl, for ellers et rigtig godt løb. Alligevel blev vi nr. 13 ud af 49 ekvipager !

Min nye border collie hvalp, Jive, blev født på denne lørdag ;-)

Lørdag den 19/2
Rally i Sorø. Altid super hyggeligt, at komme til rally i hallen. Foxon skulle op i ekspert klassen, men han havde vist valgt, at lægge hjernen derhjemme ;-( Han var noget ukoncentreret, men jeg arbejdede hårdt for, at han skulle komme igennem banen. Jeg havde regnet mig frem til, at vi nok ca. fik 87 point, så skuffelsen var mega stor, da jeg fik at vide, at vi fik "ikke bestået". Det synes jeg var hårdt dømt, og det var jeg ikke enig i (hvilket andre også gav mig ret i) !

Lørdag den 12/2
Kursus med Claudia Elsner i Kolding. Foxon og jeg fik en masse nyt med hjem, så vi kan komme videre i vores træning. Jeg glæder mig altid til disse kurser med Claudia.

Onsdag den 9/2
Foredrag med fårehyrden, Berit Kiilerich. Hun var en ganske underholdende foredragsholder.

Lørdag den 5/2
Coy mistede jeg for 6 mdr. siden. Det er fortsat ufatteligt hårdt, at han ikke er hos mig mere ;-((
Jeg tog til Ribe, for at løbe med Foxon. Skulle have kørt med 2 andre, men de meldte fra i sidste øjeblik. AG1 : værring på spring inden Aét, da jeg trak ham ind for tidligt + slalom tog port 1 + 3, da han gled. Det var et sindsygt glat tæppe, så det var bare om, at passe på sin hund. Alligevel blev vi nr. 6 ud af 15 ekvipager. AG1 ekstra : super roligt løb med 0 fejl, og en "pind" ;-) Vi blev nr. 5 ud af 15 ekvipager ;-) SP1 : slalom stod placeret til høj fart, og Foxon gled igen, så jeg valgte at løbe videre, og dermed en disk.

Onsdag den 5/1
Det er nu 5 mdr. siden, at jeg har mistet min højtelsket Coy ;-((
Jeg savner ham sindsygt meget.

Onsdag den 29/12
Rally hos Sydkystens Hundeskole i Li. Skensved i en meget kold ridehal. Desværre fik vi en meget dårlig start, så det endte i en ikke bestået prøve ;-( Foxon var meget fjollet, og dybt ukoncentreret ;-( Men det er altid hyggeligt hos Poul´s rally stævner, for der er styr på ALT ;-) Lige efter min smag ;-) 

Lørdag den 18/12
Jörgen Tellqvist kursus med Foxon i Herringløse. Jeg fik nogle fif med hjem, som jeg kan arbejde videre på.
Desuden dukkede en ikke inviteret ekvipage op, og modtog gratis undervisning i 5 timer, som hun selv rask væk tager 750 kr. incl. 10% moms for en lytteplads, når hun selv arrangere kurser. Går ud fra, at hun har lagt samme beløb i vores klub kasse !

Lørdag den 11/12
Rally i Sorø. Foxon havde debut i ekspert klassen i rally. Han gik et flot program, og det var kun ved anden sidste øvelse, at han mistede koncentrationen. Desværre mistede vi ærespladsen ;-( Foxon sad ellers så fint på plads, men da en lækker tæve kom på banen, rejste han sig kort, for derefter at sætte sig ned igen. Desværre måtte jeg tage skuffet hjem, idet vi samlet var trukket for 10 point på banen, hvilket jeg synes var hårdt dømt. 80 point ialt var jeg ikke enig i, da det var det flotteste program Foxon har gået indtil dato !

Søndag den 5/12
Det er nu 4 mdr. siden, at jeg mistede min højtelsket Coy ;-((
Kommer jeg mon nogensinde over mit store tab ?!

Lørdag den 27/11
Kobberbryllup hos min fætter, Lars, og hans kone Helle i Ringsted. Super dejlig fest ;-)

Søndag den 21/11
Foxon fik sin 3. oprykningsplacering i rally øvet. Han kan nu tilføje titlen RVM ;-)
Jeg havde arrangeret et rally stævne sammen med Lene indendørs i Herringløse. Det gik super fint, og det vil jeg gerne gøre igen ;-)

Lørdag den 20/11
DKK agility stævne i Gladsaxe. AG1 fik 5 fejl på slalom, men stod med en disk på dommerseddel ! Mega dumt, for jeg blev snydt for en 2.-3. plads, idet der kun var en fejlfri ekvipage ! SP1 nedriv på mur, men blev alligevel nr. 4 ud af 25 ekvipager - super løb ;-)

Fredag den 19/11
Foxon fik sin 2. oprykningsplacering i rally øvet. Der var desværre alt for mange dufte på gulvtæppet på Hasselgård, så det var svært, at have den gode kontakt med ham ;-(

Søndag den 7/11
DGI Barthahus. I SP fik vi 2 fejl, men blev alligevel nr. 4. I AG blev vi nr. 5 også med et par fejl - dog var vi kun 0,55 sek. fra nr. 1 ! Underlaget og min forstuvet fod var en dårlig kombination i denne weekend ;-( Igen hjalp jeg med at taste resultater og udlevere præmier. Desværre havde nogen åbenbart ondt i røven over, at jeg havde tilmeldt Foxon i begynder klassen, da de synes, at han var flere klasser dygtigere. Men heldigvis blev de sagt imod af en anden ekvipage, idet jeg jo lige er startet med Foxon. Typisk grim misundelse, som jeg ikke kan tage seriøst !

Lørdag den 6/11
DGI Barthahus. Foxon var tilmeldt i begynder klassen. I AG blev han nr. 3 på en svær bane. I SP vandt han i tiden 29,20 sek - 4,78 sek hurtigere end nr. 2 !  I for-sjov-klassen løb vi banen ca. 2,5 omgange og blev nr. 8 ud af 30 ekvipager. Der var ikke nok hjælper, så jeg tilbød mig som indtaster af resultater og præmieuddeler (så vi kunne komme hurtigere hjem ;-)

Fredag den 5/11
Det er nu 3 mdr. siden, at jeg mistede min Coy ;-((
Jeg nævner fortsat hans navn, når jeg kalder på mine 2 andre hunde.

Lørdag den 30/10
Ribe. Annette og Neo kom og hentede Foxon og jeg sindsygt tidligt - gabbb.
I AG1 blev vi nr. 3 ud af 29 ekvipager, desværre med en værring. Ellers havde vi vundet og fået en oprykningsplacering ;-) I SP1 blev vi nr. 5 ud af 29 ekvipager, desværre med en slalomfejl (sprang port nr. 2 over i en svær indgang). SP1 (ekstra) blev vi desværre disket i starten, men ellers et super løb. Det var nogle meget svære kl. 1 baner, som dommeren havde bygget ;-( Når man stod og så kl. 2-3 var de meget nemmere ! Øv, ikke at få sine oprykningsplaceringer med hjem, når man tager så langt for at hente dem ! 97% blev disket i begge kl. 1, så det taler vist sit eget sprog ! Men jeg er stolt af min unghund, at han kunne komme de svære baner igennem !

Lørdag den 23/10
Rally i DcH Jyderup hos Iben. Foxon skulle have sin debut i øvet klasse uden snor. Endnu en udfordring var ridehus underlaget. Vi bestod og blev 4. vinder på dagen. Dog ikke med ligeså mange point, som vi plejer.

Lørdag den 16/10
Foxon havde debut i rød bog, og vandt sit først løb SP1 fejlfrit i tiden 29,84 sek og 4,19 m/sek med 33 ekvipager ;-) Dog skulle han holdes i hånden hele vejen rundt, da han var lidt usikker på det hele. Dermed hans første oprykningsplacering ;-) SPÅ rev han en pind, da jeg måske stod lidt i vejen for en kort bue.
Dagene op til stævnet og på selve dagen, var sindsygt hårdt. Det var det første stævne jeg skulle til i meget lang tid, og det var meget mærkeligt, at jeg ikke også skulle stille op med Coy. Jeg brød også fuldstændig sammen efter mit første løb, men heldigvis stod Marianne og andre klar til at trøste. Tusind tak.

Tirsdag den 5/10
Det er nu 2 mdr. siden, at jeg mistede Coy ;-((
Kan slet, slet ikke fatte, at jeg ikke skal se ham mere ;-((

Søndag den 19/9
I dag blev Coy kåret som nr. 9 i Årets all-round agility hund. Dette til trods for, at vi kun har deltaget i 2 ud af 4 DKK stævner. Men vi lå som nr. 2 med rigtig mange gode points. Tina tog imod min medalje, for jeg kunne ikke overskue at stå til præmieuddeling uden min Coy.

Søndag den 12/9
Foxon er i dag blevet rally begynder mester RBM ;-)

Søndag den 5/9
I dag er der gået 1 mdr. siden jeg mistede min højtelsket Coy ;-((
Det er fortsat meget uvirkeligt for mig.

Søndag den 29/8
DcH Næstved. Foxon fik desværre 1 værring i SP1. I AG1 fik han desværre 2 fejl. I SPÅ lod jeg Foxon diske, da han tyvstartede og jeg satte ham tilbage. Jeg vil ikke acceptere tyvstart ! Aussie blev nr. 3 i SPÅ senior, og i SP2 senior lod jeg ham diske.

Søndag den 22/8
Foxon blev desværre disket i begge sine løb, men der var mange gode momenter. Aussie vandt sit ene senior springløb.

Lørdag den 21/8
Nicolai og jeg tog til DcH Nykøbing Sj. Foxon skulle have agility debut i DcH. Han blev nr. 2 i SP1. AG 1 desværre disk på en svær bane. Desværre blev Aussie disket i sine 2 senior springløb. Desuden løb jeg med Anni´s sheltie, Cherri, og vi vandt vores klasse. Altid sjovt at løbe med hende ;-)
Om aftenen tog vi ud til min veninde Helle og hendes familie. 

Torsdag den 5/8
Den værste dag i mit liv ! Coy har tabt kampen mod kræften ;-((  Mit hjerte er knust og jeg aner ikke, hvordan jeg skal kunne leve uden min højt elsket Coy. Gid jeg dog kunne tage med ham på denne sidste rejse.

Mandag den 26/7
Jubiii.....Coy og jeg har kvalificeret os til DM i rally - også ;-)
Vi har dermed kvalificeret os til 2 forskellige DM (rally og agility) i år - super stort, og jeg glæder mig vildt meget ;-)

Onsdag den 14/7
Jeg havde arrangeret kursus med tyske Claudia Elsner. Jeg har været på en masse agility kurser med hende, og hun har virkelig givet mig en masse til Coy. Så jeg ville gerne lige have hende til at se på Foxon også. Vi var kun 3 ekvipager, så jeg fik en masse med hjem, og også ganske nyt ! Ting som jeg ikke selv havde set ved min unghund, og ting som jeg vil arbejde videre på. Så må jeg jo se om Claudia får ret eller om jeg skal gå tilbage til min egen teori ;-) Claudia var ret vild med Foxon, og ham ville hun gerne have med hjem. Efter kurset og aftensmad drog Nicolai og jeg og hundene atter hjem til sjælland efter nogle gode dage i det fynske.

Tirsdag den 13/7
Nicolai og jeg tog til Fionia Cup på Fyn. Jeg havde fravalgt at løbe dette ugestævne i år. Nicolai skulle lege og bade sammen med sine gode venner, Anders og Jacob. De leger altid så godt sammen, men desværre ses de ikke så tit. Imens fik jeg set lidt agility og hilst på en masse venner i dejlig solskinsvejr. Hundene blev godt luftet og vi mødtes med Hanne Rudbeck, hvor vi skulle bo. Vi spiste og gjorde os klar til Fionia festen om aftenen. Nicolai legede med sine venner og jeg fik danset en masse. Da kl. var 0.40 kunne Nicolai ikke mere, så vi jo hjem og sov. Desværre, for festen var lige blevet udvidet fra kl. 24 til kl. 2, og jeg kunne havde danset hele natten, men det må blive næste gang ;-)

Fredag den 9/7
Afslutning i belgierklubben med Foxon. Vi vandt i vores klasse 1, og vores tid blev kun slået af en klasse 3 hund, selvom jeg havde fuldt stop på alle felter ! Så stolt af min lille puppy hund. Bagefter var der præmie overrækkelse og vi grillede. Super hyggeligt arrangement.

Søndag den 4/7
I denne måned havde jeg besluttet mig for, at melde mig ind i et fitness center, idet der ikke er så meget hundetræning i denne måned, og derfor kan jeg komme godt i gang. Jeg startede med en zumba time, og det var super skønt, at danse til glad musik igen ;-)

Torsdag den 1/7
Jubiiii......Coy 10 år STORT TILLYKKE min skønne soulemate ;-))

Søndag den 27/6
WDS. Vi stod tidligt op kl. 6 GAB for at pakke det hele sammen på campingpladsen. Så i SP3 var hverken Coy eller jeg vågen for vi blev disket ;-(
AGÅ havde vi desværre 10 fejl, hvor vi blev nr. 10 ud af 30 ekvipager. Ellers var vi blevet nr. 4.  I agility finalen kunne jeg godt mærke på Coy at han var godt træt efter de meget lange dage, så jeg ville ikke presse ham. Vi fik desværre en fejl på bommen (?!), men blev alligevel nr. 7 ud af ca. 30 ekvipager. Jeg er godt stolt af min skønne, gamle hund ;-)

Lørdag den 26/6
WDS. SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 8 ud af 30 ekvipager. SP3 fik vi desværre en nedrivning på andet spring, idet jeg drejede for hurtigt til næste spring inden Coy var ovre dobbelt springet. Sorry Coy.
Om aftenen tog Nicolai og jeg ind til Herning og spiste på en skøn café inden vi tog tilbage til Braming campingplads.

Fredag den 25/6
WDS. SP3 løb vi fejlfrit og blev nr. 3 ud af 19 ekvipager. AGÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 4 ud af 25 ekvipager. Vi lavede aftensmad på campingpladsen. Jeg løb også et agility løb med Speedy, men han var rigtig fræk, for 2 gange bad jeg ham om at komme ind til mig på et "stakit", men han valgte at springe på bagsiden, så disk.
Jeg bad Eva om at gå hjem og træne på det til næste gang. Men igen ingen tyvstart.

Torsdag den 24/6
WDS. SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 2 ud af 21 ekvipager. Jubiii...vi havde allerede kvalificeret os til finalen om søndagen ;-) I SP3 fik vi desværre en nedrivning og en slalomfejl. Vi grillede om aftenen på campingpladsen. Jeg løb også 2 løb med Speedy, og ingen tyvstarter.

Onsdag den 23/6
World Dog Show 4 dage i Herning. Nicolai og jeg pakkede bil og alle 3 hundene og drog mod Braming Campingplads, hvor vi skulle overnatte. Vel fremme var vi også med til Sankt Hans bål.

Lørdag den 19/6
Jeg skulle ud og servere sammen med min mor i et super lækkert hus i Vedbæk med havudsigt. Men selvom det var hos Danmarks 10. rigeste familie var der ingen drikkepenge ;-(

Søndag den 13/6
Agility stævne i min klub HH. Jeg skulle være indsender på den ene af de 3 baner og samtidig løbe mine 3 løb. I SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 5 ud af 97 ekvipager i tiden 32,16 sek. Endnu en DM udt. fik vi også, men da vi for længe siden har fået alle vores 4 DM udt. havde vi ikke brug for denne. Denne bane havde en urealistisk afslutning, som mange blev disket på. I AG3 fik vi 5 fejl. I SP3 var vi fejlfrie, og blev nr. 9 ud af 35 ekvipager i tiden 34,41 sek. En kedelig springbane med en underlig afslutning, som folk brugte meget tid på under banegennemgang.

Søndag den 6/6
DcH Nyk- Sj./Rørvig. Hvilket herligt sommervejr ;-) Coy og jeg skulle løbe 3 senior klasser. Vi vandt dem alle 3 fejlfrit ;-) AG i tiden 31,24 sek. SP i tiden 27,69 sek. SPÅ i tiden 26,07 sek, over 3 sek. hurtigere end nr 2 !
Hi hi....jeg blev flere gange spurgt, hvor gammel min hund var, for de troede ikke på, at han var senior.
Desuden var der den mest underlige dommeroplevelse  Hun løb også selv (ikke noget at skrive hjem om), men hun blev sur på sin hund inde på banen og marcherede ud, smed hunden ind i den varme bil, og tog sin unghund ud. Imens der blev bygget bane gik hun og opvarmede derinde på forhindringerne, og 2 hjælper blev løbet ned. Selv stævnelederen bad hende om at gå du af banen, hvortil hun blot svarede "ja, ja", Bagefter skulle hun så starte i klassen med sin unghund...hmmm.... i DcH må man åbenbart meget ! Ifølge reglerne burde hun jo været disket for resten af dagen, og det var direkte pinligt, at se en dommer med den fremtoning !
Præmierne var ikke noget at skrive hjem om, men heldigvis var mine præmier brugbare, og ikke pokaler.
Heldigvis kom en tidligere kollega forbi og hilste på mig. Søde Helle kom desværre noget sent på dagen, men det var skønt at se hende igen ;-)

Søndag den 30/5
DKK Alberslund. SP3 var tegnet af Allan Hansen og var virkelig spændende. Jeg kan godt lide at løbe hans udfordrende baner. Jeg blev nr. 4 i tiden 34,01 sek. Vi var kun 6 ekvipager, som kom fejlfrit igennem ud af 31  I SPÅ fik jeg en nedrivning og en tvivlsom værring. I AGÅ stod et spring længere væk end jeg havde vurderet ved bane gennemgangen, så jeg fik en værring samt en fejlbedømt feltfejl.
Pludselig greb stævnelederen mikrofonen, og skældte alle ekvipager ud, fordi hjælperne var blevet irettesat. Stævnelederen vil desvære aldrig tage imod
gode råd, som ellers fungere fint på alle andre stævner i landet !
I de 4 åbne klasser blev jeg samlet nr. 3 - skønt ;-)
Om aftenen skulle Nicolai have fødselsdagsgæster igen til middag.

Lørdag den 29/5
Nicolai fylder 12 år - HURRAAAAA ;-) Meget tidligt var han klar til gaverne.
DKK Albertslund. AG3 disk. AGÅ fejlfri i tiden 36,12 sek og en 7. præmie. SPÅ fejlfri i tiden 32,30 sek. I de 2 åbne klasser blev vi samlet nr. 5. Dejlige points til Årets all-round hund, hvor vi ligger nr. 2.
Desuden fejrede jeg Nicolais fødselsdag til stævnet. Jeg havde inviteret hans agility venner til boller, cacao, kiks og slikposer. Trist var det, at de så ikke havde en lille gave med til Nicolai, men det var vist kun mig, som blev skuffet over det. Nicolai hyggede sig ihverttilfald sammen med de andre børn og det var jo det vigtigste. 
Om aftenen skulle vi have gæster til kaffe og kage.

Pinse Mandag den 24/5
Rally i Årslev på Fyn. Coy, Foxon og jeg tog til rally konkurrence. Jeg gik jo efter at få de sidste cert i ekspert klassen samt gode point til DM. Vi fik 97 point og dermed er Coy nu også Dansk Rally Champion (DKRCH).....hurra.....vi nåede det ! Ved præmie uddelingen blev der givet en masse hunde tyggeting til de andre ekvipager, men da jeg fik overrakt min champion "pokal" blev jeg dybt skuffet. Pokalen var SÅ lille, så den ville passe fint i et dukkehus ! Hvor var det dog pinligt af DKK kreds 3, at de udleverede en sponsorede præmie, som skulle havde været brugt til en 4-5 plads, men istedet sparrede kredsen på den pokal, som de selv skulle stå for. Vi var 3 ud af 4 champion, som kontaktede formanden og forklarede vores utilfredshed. En præmiepige i store ring gav os hver en ny pokal, men den var ikke ligefrem til at falde i svime over ! Skuffende, når man gerne vil mindes denne store dag, og at blive champion er altså noget stort og vi er ikke mange i rally med den titel.

Søndag den 16/5
DcH Maribo. Idet jeg havde alle mine DM udt. havde jeg valgt, at sætte Coy ned i senior klasserne. Desværre havde det regnet så meget, at vi løb i vand og mudder hele dagen lang. Jeg havde igen Inge/Pieya med i bilen. Vi kørte allerede kl. 7 GAB, men jeg løb først mit første løb kl. 12, så jeg kunne godt havde sovet meget længere. Jeg vandt AGÅ, SPÅ og SP ;-) Super flot præmiebord, hvor der var meget forskelligt at vælge imellem. Den lange tur gik hjemad om eftermiddagen, godt træt, så næste gang er det vist Inge, som er chauffør og lægger bil til.

Fredag den 14/5
Endelig kom den store dag, hvor jeg havde arrangeret 25 års jubilæums skolefest. Først hentede jeg Heidi i Hvidovre hos sin mor, og derefter tog vi til Jan i Valby, hvor festen skulle holdes. Han havde bestilt lækkert mad, og det var super skønt, at snakke om gamle dage med alle de andre skolekammerater. Inden vi havde set os om var klokken mange, og vi havde fået nogle klager pga. høj musik. Vi tog videre på "Dammeren", men desværre var der ingen mennesker, men vi havde det nu sjovt alligevel. Jeg kom godt træt hjem om morgenen, og der gik hurtigt snak på FB om, at vi måtte have endnu en fed fest til næste år. Sikke en succes aften ;-)

Søndag den 9/5
Hvalsø. Idet jeg havde alle mine DM udt. havde jeg valgt, at ændre mine 3 starter til senior klasserne. AGÅ løb vi fejlfrit og vandt ;-) SP2 blev desværre til en disk, idet Coy tog først port i en slalom, men skulle have et spring. Jeg ville tage imod i en kombination, men det misforstod han. Da jeg kom i mål fik jeg Louises Furby i hånden, og blev bedt om at løbe med ham, idet hun selv løb på den anden bane. Furby og jeg kender ikke hinanden så godt, men vi løb fejlfrit og fik en 3. plads ;-) Aldrig havde han løbet så hurtigt før sagde publikum. SPÅ blev desværre også til en disk, da Coy tog det forkerte tunnelhul. Jeg skal jo handle lidt anderledes, når højden er så lav. Som altid et godt stævne i Hvalsø med en masse gode præmier, og en rød dug, som jeg har foreslået dem skal pynte præmiebordet ;-)

St. Bededag fredag den 30/4
Jeg skulle til konfirmation hos min kusine´s knægt, Kasper. Skøn dag og festen blev afholdt i hans fodboldklub i Værløse.

Mandag den 26/4
Jeg var til et spændende foredrag hos Helle i Rødovre om hundemassage.

Fredag den 9/4
Jeg var til middag hos min gamle skoleveninde, Heidi, i Slangerup, hvor min gamle skoleven, Jesper, også var tilstede. Vi skulle arrangere 25 års jubilæums fest for vores folkeskole om 1 mdr. Super hyggelig aften. Desværre var mine naboer sure næste dag, for Foxon havde gøet en del om aftenen - han havde åbenbart kedet sig hjemme med de 2 andre hunde.

Lørdag den 5/4
Jeg afholdte agility kursus i DcH Humlebæk.

Tirsdag den 23/3
HURRA til mig, som fylder år i dag ;-)

Lørdag den 20/3
Malmø International. Vi kørte 2 biler af sted fra Amager meget tidligt om morgenen - GAB.  I AG3 misforstod Coy mig desværre, så han trykkede på Aét, istedet for at tage et spring. Ellers et super løb, så det var rigtig øv. I SP3 kom jeg for langt frem på hjemturen, så jeg kom på den forkerte side efter et flyv, og vupti der stod en tunnel og træk. Coy satte en næsetip derind, og det så dommeren (?!) Igen et super løb, så rigtig øv. Nå, men så er det jo godt, at det kun er sæson start, og vi skal jo lige finde hinanden igen efter en lang og velfortjent vinterpause. Shoppet i boderne blev der også inden vi vendte de 2 biler fyldt med tøser og hunde hjemad til DK igen.

Søndag den 14/3
Jeg skulle afholde agility kursus hos Iben i DcH Jyderup.

Lørdag den 13/3
Vi havde rally afslutning i Brøndby. Jeg vandt med Coy ;-)

Fredag den 12/3
I dag ville min elskede westi været blevet 13 år, hvis han fortsat var i live.
Jeg savner virkelig min lille hund, som var min første.

Søndag den 7/3
Jeg havde arrangeret et hundemassage kursus med Anni Pedersen. Vi var 8 ekvipager, og det var super hyggeligt og meget lærerigt. Coy nød det ihverttilfald i fulde drag ;-)

Mandag den 1/3
Jeg skulle til gammel elevaften på min folkeskole. Vi havde 25 års jubilærum, og skulle arrangere en fest til sommer, hvor jeg er i festudvalget. Jeg spiste først middag med min gode skoleven, Jesper, på den lokale restaurant i Valby. Efter at vi havde været på skolen tog vi på en bar og vi fik rigtig snakket om gamle dage og nutid. Tiden gik alt for stærkt, og da kl. var 23.30 tog Mette og jeg modvilligt hjem, for jeg skulle hente Nicolai hos sin far.

Søndag den 28/2
Jeg afholdte agility kursus i DcH Jyderup hos Iben.

Fredag den 26/2
Tina og jeg var til Sanne Salomonsen koncert i KB hallen. Det var dejligt, at være tilbage i den hal, hvor jeg har mange gode barndomsminder fra ;-) Jeg mødte også en del  fra min gamle håndboldklub, Ydun. Super koncert, hvor vi fik danset og sunget, så jeg var godt hæs næste dag hi hi ;-)

Lørdag den 20/2
VAS indendørs stævne. I AG3 fik Coy en nedrivning på 3. sidst spring, men vi blev nr. 7 ud af 36 med 4,1 m/sek. Ellers en 4. plads, hvis nedrivningen ikke havde været der. Næste klasse var bedst af 2 på niveau åben klasse. Vi løb fejlfrit og lå som nr. 9 med 4,353 m/sek. Tiderne lå meget tæt i top 10. I andet løb gav jeg den ekstra gas, så vi kunne forbedre vores tid, men vi fik desværre fejl. Så vores resultat fra det først løb rakte til en  14. plads ud af 105 ! Udemærket resultat med min efterhånden gamle hund. Hvis jeg synes, at han havde været lidt langsom til sidste stævne, så skal jeg da lige love for, at han var tilbage i sin hurtige form igen til dette stævne ;-) Sidste klasse var SP3, hvor vi fik 5 fejl med 4,568 m/sek.
Desuden blev Coy og jeg kåret til vinder af DAL 2009 - dejligt. Vi var den eneste ekvipage i Danmark, som løb alle 4 løb fejlfrit ;-))))

Tirsdag den 26/1
Jeg var til foredrag om kamphunde med Inge og Tina på Amager. En dygtig instruktør, som selv har disse racer. Hvis jeg ikke var bange for disse muskelhunde i forvejen, blev jeg ihverttilfald endnu mere nervøs for disse racer. Man skal virkelig vide, hvad man går ind til, som hundeejer af muskelhunde.

Søndag den 24/1
Agility selvtræning hos Lone B. med Foxon og Coy. Super Foxon tog fint et stakit for første gang, også når jeg satte et ekstra spring på. Desuden prøvede han hjulet i fuld str., og den var han også helt med på. Det har sørme givet pote, at træne flere forskellige hjul, også derhjemme med hullehopring. Felt på Aét fik hans også trænet med en masse nedgange og få, hvor han skulle hele vejen over på lav højde. Coy fik leget på en masse spring, og det er simpelhen så dejligt at arbejde med ham. Gid at han aldrig ville blive gammel !

Lørdag den 23/1
Rally træning med Foxon. Det var vist ikke lige hans dag ;-(

Fredag den 22/1
Så fik jeg endelig tid til, at få indfriet min 2 år gamle gave, nemlig en proff. fotografering af min søn og jeg. Vi drog til Kokkedal lige efter arbejde/skole, og fik taget en masse super gode billeder. Men det var godt nok ikke nemt, at få Nicolai til at smile ;-) Han var faldt i søvn på vej derop, så det var først til sidst, at smilet kom frem. Normalt tager fotografen 50 billeder, men vi fik tager 170 ! Jeg valgt så 39 billeder ud, som jeg godt kunne lide, og de 25 af dem, vil så blive eftersendt. Glæder mig vildt meget til at se dem alle ;-)
Her til aften fik jeg 7 stk. på mail, og de er rigtig gode.

Torsdag den 21/1
Den ugentlige svømmetur i Nicolai´s svømmeklub for både mor og barn.

Søndag den 17/1
Jeg pakkede Aussie og Foxon i bilen, og så kørte jeg ud til Lone B. og trænede agility. Jeg er virkelig lykkelig for, at jeg kan få lov til at lave en masse selvtræning hos Lone B. Tusind mange tak, Lone ;-)

Lørdag den 16/1
Først tog jeg til Herringløse og trænede Foxon. Super hyggeligt, at træne sammen med tøserne. Dejligt er det at finde ud af, at man også har nogle hjemmeopgaver til næste gang ;-) Bagefter tog jeg til Brøndby, hvor Coy og jeg skulle træne rally. Uff....det var igen koldt og blæste meget.

Torsdag den 14/1
Nicolai skulle starte op igen til svømning i sin klub efter en lang juleferie. Jeg benyttede også lige chancen til en svømmetur.

Tirsdag den 12/1
Forældremøde på min søns Byggelegeplads. Rigtig hyggeligt, selvom jeg havde svært ved at komme ud af døren.

Søndag den 10/1
Jeg pakkede Aussie og Foxon i bilen, og så tog vi ud og trænede agility hos Lone B. Super hyggeligt, som altid, men uhhh, hvor var det dog koldt.

Lørdag den 9/1
Jeg startede op til rally igen med drengene, Coy og Foxon. Det er altid så hyggeligt, at træne med en masse søde mennesker i Brøndby.

Søndag den 3/1
Nytårsstævne i VAS. Jeg havde kun tilmeldt mig om søndag. I AG3 gled Coy desværre i slalom, så dermed 5 fejl. I SP3 gled Coy igen i slalom og havde desuden en nedriv. Ellers et godt løb igen.  

Lørdag den 2/1
Jeg pakkede alle hundene i bilen, og tog ud og trænede noget agility med dem. Det var de alle lykkelige for ;-)

Tilbageblik på 2009 : Jeg måtte sige farvel til min elskede westi i marts måned. Kort før jul dødede min mormor også efter kort tids sygdom. Desværre ved jeg, at jeg kommer til at miste en elskede i 2010, så jeg ser ikke frem til det nye år
 ;-((

Fredag den 1/1
Vi skulle være ude af vores hytte om morgen, men tog i badeland bagefter og resten af dagen. Sent på eftermiddagen kørte vi hjem.

Torsdag den 31/12
Nytårsaften. Vi badede hele dagen. Lige efter Nicolai´s smag ;-) Om aftenen spiste vi dejligt mad og hyggede.

Onsdag den 30/12
Vi tog til Lalandia for at holde nytår. Herligt ;-) Da vi havde sat alle tingene ind i huset sammen med hundene, tog Nicolai og jeg en tur til Tyskland for at shoppe. Om aftenen spise vi på en pizza restaurant i Lalandia.

Søndag den 27/12
Jeg tog ud i Herringløse hallen, hvor jeg for første gang skulle træne indendørs med Foxon. Vi er 6 personer, som har lavet et træningsteam, hvor vi bruger hinanden som sparringspartner og hjælper hinanden. I dag var vi 4 tøser, og det var super hyggeligt. Jeg gav os selv nogle lektier for til næste gang om 2 uger ;-)

Lørdag den 26/12
Vi tog ind og så filmen "Alvin og de frække jordegern 2", som er en rigtig sød biograffilm.

Torsdag den 24/12
Juleaften. Vi tog hjem til min far og byttede julegaver. Nicolai blev hentede af sin far kl. 12. Jeg tog ud i dyrehaven, og gik en dejlig tur med Aussie og Foxon. Nåede lige at hilse på min mor på Fortunens Pony udlejning, hvor hun arbejder, inden hun tog til Ringsted hos min moster. Derefter tog jeg ud på kirkegården til min mormors gravsted. Jeg brød helt sammen, da jeg så det sted, hvor hun var stedt til hvile. Puh ha, det er sørme hårdt ikke at skal se hende mere. Coy fik en dejlig luftetur derude.
Det var meningen, at jeg skulle være frivillig hjælper til 100 mennesker senere på dagen, men det kunne jeg altså ikke lige overskue midt i min sorg.

Onsdag den 23/12
Lille juleaften. Hvert 2. år holder vi den samme med min mor. Dejlig julemad og gaver.Vi fejre dagen ligesom juleaften, da Nicolai i år skulle til sin far. Foxon og Coy havde også fået lov til at komme med. Det var første gang, at Foxon var hos min mor, så han synes, at alt var spændende.

Tirsdag den 22/12
Hundene var en tur i Tåstrup Hundesvømmehal.

Mandag den 21/12
Juleferie. Begravelse. Vi skulle til min elskede mormors begravelse i Gladsaxe kapel, hvor Nicolai på samme adresse blev døbt i kirken for 11 år siden. Allerede da jeg steg ud af bilen, brød jeg sammen. Nicolai var med til sin første begravelse, for jeg ønskede, at også han skulle sige farvel til olde. Heldigvis skulle jeg hilse på en masse mennesker inden jeg gik ind i kapellet, så tårerne blev holdt lidt tilbage. Men da jeg kom ind og så alle de smukke blomster og den hvide kiste, brød jeg helt sammen. Min mormors 4 børn og ægtefælder sad på venstre side af gangen, og mine 2 kusiner, 2, brødre, 3 fætre og jeg sad på den anden side af gangen med hver vores rose. Det var ikke meget jeg fik sunget. Mormors 4 børn og ægtefælder gik først op til kisten og lagde deres roser, og bagefter var det os 8 børnebørn. Det var virkelig hårdt, at skulle sige det sidste farvel. Som Nicolai sagde, da vi kom ud af kapellet : mor, det trak virkelig tårer, da jeg så jer alle græde". Bagefter tog vi hjem til min onkel til gravøl. Jeg har altid synes, at det var lidt mærkeligt, at skulle sidde og grine efter en begravelse, men det var min mors ønske, så vi tog med.
Kære elskede mormor. Tusind mange tak for alle de dejlige år, Nicolai og jeg, har haft med dig. Det er virkelig hårdt, at du ikke er hos os mere. Med 89 år og 41 dage, 4 børn, 8 børnebørn, 15 oldebørn har du haft et rigtig dejligt liv. Du og jeg havde jo et helt specielt bånd imellem os. Alle de sommerferie jeg har haft hos dig i min ungdom, hvor jeg trænede og red galopheste samt holdt ferie med kusine, Lisbeth. Det er alt for hårdt, at jeg ikke skal se dig mere. Men jeg er sikker på, at vi nok skal mødes en dag. Du vil altid have en stor plads i mit hjerte. Æret være dit minde.

Søndag den 20/12
Jeg tog til rally stævne i Svinninge. Coy blev 1. vinder i ekspert klassen med 97 point ud af 100, og fik sit 2. cert kun på sit 2. stævne ;-) Så nu skal vi finde en anden dommer, så vi kan få det sidste cert, så han kan blive champ i rally også. Lone B. spurgte om jeg ville gå op med Sullivan i ekspert klassen også, og det ville jeg gerne. Vi fik vist nok 87 point - en dejlig dreng er han, men han lod mig virkelig arbejde hele vejen rundt hi hi. Lille Foxon fik en dejlig løbetur med sin veninde, Selma. Bagefter kom han ind i hallen, hvor han var sikker på, at alle de fremmødte var kommet for at hilse på netop ham ;-)
Super godt rally stævne med mange flotte præmier, som Christina stod for.
Vi kommer gerne igen ;-)

Lørdag den 19/12
Jeg tog alle hundene med ud og trænede hos Lone B. Super godt lige at få tankerne hen på noget andet.

Fredag den 18/12
Foxon og jeg skulle havde været på kursus hos Tina Mette, men hun var sneet inde. Ærgeligt, for jeg havde ellers glædet mig.

Torsdag den 17/12
Rally afslutning hos Lis. Men da vejret var fyldt med sne og min store sorg over min mormor, blev jeg hjemme.

Onsdag den 16/12
Kl. 6.45 ringede min mor og fortalte, at min mormor var død om natten kl. 3. Åhhh, nej, min højt elskede mormor. Jeg blev nød til at tage en fridag fra arbejdet, for det eneste, som jeg kunne foretage mig, var at græde og sove. Nicolai skulle til julefest på Byggeren senere, og om aftenen skulle vi til banko i hans klasse.

Søndag den 13/12
I dag skulle vi til min fars fødselsdag sammen med Hillerødderne, dvs. min fars kone´s familie. Super hyggeligt, men jeg var godt træt. Hi hi, godt jeg snart har juleferie, så jeg kan SOVE...

Lørdag den 12/12
Jeg pakkede hele bilen og tog ud til Lone og Selma. Jeg trænede agility med Foxon, som bliver bedre og bedre til det ;-) Coy fik trænet et par felter, og ellers hyggede han sig med Lone´s tæver ;-) Aussie forsøgte igen at score nogle af tæverne, men de gider ikke sådan en gammel dreng som ham ;-) 

Torsdag den 10/12
Rally til aften med Foxon. Godt, at han ikke skal til prøve forløbig, for på den første bane var han ikke særlig god ;-( Heldigvis blev han bedre på den anden bane, og i slutningen af timen ;-) Godt han ikke er så dårlig til agility, det lille skøre pus ;-)

Mandag den 7/12
Øv, min momse er ikke i bedring ;-(

Søndag den 6/12
Uf, det er sørme en hård weekend. Nicolai skulle til 3. timers juleafslutning i svømmelubben, og det var et rigtig hyggeligt arrangement.

Lørdag den 5/12
Uf, det var ikke mange timers søvn, jeg har fået i nat. Jeg må vist holde mig godt gående i Sorø i dag, for ellers falder jeg da i søvn. Foxon skulle op i begynder klassen i rally, og han var også en rigtig god dreng ;-) Den første del af banen gik super fint, og han var meget opmærksom på mig, men da vi kom til dommerbordet, begyndte Conni´s tæve, at sige lyde under bordet. Det var for meget for Foxon, som ville ud og hilse på hende ;-( Øv, Connie, væk med den hund næste gang ;-) Det satte så gang i de andre hunde, så de sidste skilte var Foxon ikke helt så samarbejdsvillig, for de andre hunde ville han også ud at hilse på ;-( Så vi fik desværre kun 87 ud af 100 point, men det var jo langt bedre end sidst. Coy skulle op i ekspert klassen for første gang. Han gik som en drøm, og vi fik 98 ud af 100 point ;-)) 3. vinder på dagen blev vi (dog med den hurtigste tid) samt et cert. fik vi også. Nicolai og jeg fik også set noget lydighed, men mest legede Nicolai med de andre børn.

Fredag den 4/12
I dag står den på store julefrokost dag på mit arbejde. Vi skal igen til Charlottenhaven på Østerbro. Fest og farver med live band og DJ Master Fatman. Desuden havde vi en danse konkurrence med Lars fra "Vild med dans", som instruktør. Hvert 10 mands bord skulle vælge en dame og herre, som skulle danse 2 forskellige danse. Valget faldt på firmaejer, Carsten og jeg. Hi hi, jeg har jo tidligere vundet et afd. arrangement i "Vild med dans", også med Lars, som instruktør - så nu skulle den have hele armen igen ;-) Vi skulle lære Paso Doble og vals på 45 min. ! Ups, det blev til 75 min. undervisning - super sjovt ;-) Carsten og jeg dansede godt, og kom i finalen. "SMS stemmerne" var så hvert bord, der skulle heppe på deres dansepar, og da vores bord allerede var gået i baren, blev vi kun nr. 2 (selvom vi var teknisk de bedste ;-) En flot pokal, som nu står på mit kontor og en buket blomster var præmien. Desværre måtte jeg jo gå tidligt hjem, da jeg skulle til konkurrence i Sorø dagen efter, men det var en knald god fest ;-)

Torsdag den 3/12
Rally træning hos Lis. Jeg trænede med både Foxon og Coy, da jeg skal til konkurrence i Sorø på lørdag. Begge hunde var super dygtige, så det tegner godt til på lørdag ;-)

Tirsdag den 1/12
Elevsamtale på min søns skole - herligt, at han er lige så dygtig, som sin mor ;-) 

Søndag den 29/11
Tillykke til min far, som fylder 66 år i dag.
Jeg pakkede hele bilen og tog til Vedbæk, for at træne agility med Coy. Bagefter fik Foxon og Aussie deres sædvanlige, dejlige løbetur.

Lørdag den 28/11   
I dag skulle Nicolai og jeg til julestue på mit arbejde. Rigtig hyggeligt, men også 4 lange timer inden børnene fik deres gaver !

Torsdag den 26/11
I dag er det sidste gang i denne sæson, at Nicolai skulle til svømning. Min dreng svømmer lige så godt, som en fisk, og er mere under vandet end over vandet ;-)
Bagefter tog jeg til rally træning hos Lis.

Onsdag den 25/11
Tillykke til min "lille" Foxon, som fylder 1 år i dag ;-)

Mandag den 23/11
Øv, min gamle momse har det ikke godt ;-(

Søndag den 22/11
Pakkede jeg hele bilen og drog til Vedbæk for at træne agility med Coy. Foxon og Aussie fik også en dejlig luftetur.

Lørdag den 21/11
Foxon og jeg tog til agility træning i VAS. Bagefter tog jeg ud til Lone og Selma, hvor vi også fik trænet agility. Coy og jeg fik også trænet rally.

Torsdag den 19/11
Nicolai skulle for sidste gang til bowling og bagefter til svømning. Om aftenen var jeg til rally træning med Foxon hos Lis.
 
Tirsdag den 17/11
Store kursusdag ;-)
Først var jeg på kursus med mit arbejde. Bagefter havde jeg arrangeret et kursus med dyrelæge og akupunktør, Birgitte Langvad. Super lærerigt ;-)

Mandag den 16/11
Foxon og jeg var til lydighed hos Annette i Hillerød.

Søndag den 15/11
Jeg pakkede hele bilen, og tog til Vedbæk og trænede agility med Coy. Bagefter fik Foxon lov til at løbe et par forhindringer også, hvilket han gjorde ganske fint. Aussie og Foxon tog sig en herlig løbetur bagefter. Desværre fik jeg et opkald fra min mor, som fortalte, at min højt elskede mormor var blevet indlagt med en blodprop i hjernen, og at hun ikke havde det så godt. Puh ha, det trak skam mange tårer, for jeg har jo altid haft et tæt forhold til min momse.

Lørdag den 14/11
Lone/Selma og jeg havde aftalt, at mødes en halv time før i Albertslund, så hundene lige kunne løbe det meste af deres krudt af inden prøven. Da vi gik banegennemgang havde dommeren desværre ikke set, at en hund havde skidt på banen og en fører vadede rundt i det. Fin bane, men langt imellem de 17 skilte. Der var dog kun et skilt, som Foxon ikke kunne, men det ville jeg træne inden vi skulle ind. Desværre blev programmet ikke overholdt, så da jeg var færdig med min banegennemgang blev jeg bedt om at hente Foxon, for jeg var den første som skulle starte ! Dog havde jeg en halv time til opvarmning, men det var nu ændret ! Så det var ikke helt fair overfor Foxon, at han lige skulle kastes ind på banen. Det gik desværre heller ikke særlig godt, for jeg måtte have stram line i starten af banen, og da vi kom til den langside med den udtrådte hundelort, gik han hele tiden bagom mig. Jeg kæmpede videre, og den sidste halvdel af banen gik han fint. Derfor var min skuffelse også stor, da jeg ikke havde bestået, for det synes jeg var hårdt dømt !  Det var ikke lige den debut, som jeg havde drømt om for os. Vi træner hårdt videre, og håber, at resultater bliver meget bedre til næste konkurrence om 3 uger. 

Torsdag den 12/11
Jeg skulle på C5 kursus i vores afd. i Køge. Så kunne jeg også få set de nye lokaler og hilse på nye kollegaer. Nicolai skulle til bowling og svømning. Bagefter tog jeg til rally hos Lis med Foxon. Han var super god, og det var en god generalprøve inden hans debut i Albertslund på lørdag.

Mandag den 9/11
En tømre skulle komme og måle op til mit nye køkken vindue. Det bliver nu dejligt, når der ikke er koldt i køkken og gang længere.

Søndag den 8/11
Aussie løb agility i Vedbæk i dag. Bagefter tog jeg til Nødebo og hentede Zico, da jeg skulle løbe DAL 4 med ham. Vi tog videre til Tulstrup og byggede bane. Det skulle vise sig, at blive en meget stressende aften, da dommeren havde meldt sig syg, og der derfor kom en anden dommer, som desværre ikke havde hele aftenen (selvom vi havde tid til snak i 20 min. bagefter ;-). Desuden skal jeg til hver DAL bede om at få en opvarmningsbane, da Mette altid afskaffter denne. Underlig ide, for vi er den eneste klub i DK, som ikke løber opvarmningsbane, og hvorfor dog have dårligere forudsætninger for gode resultater end andre klubber (sikkert fordi hendes begynderhold også skal løbe på samme aften). Desuden havde vi 5 ud af 9 ekvipager i top 3 (hvilket vi så ikke har mere!), så der var da i den grad grund til at have en opvarmningsbane! Coy løb super godt i både opvarmningsløbet og i selve DAL løbet, så sammenlagt har han vundet DAL 2009 ;-)) Der var 4 hunde imellem Coy og Zico, så da jeg kom ind med Zico var Mette i gang med at tage opvarmningsbanen ned ! Hallo, hun vidste da udemærket godt, at jeg også skulle løbe med Zico, så hvad var nu det for en cikane ! Nu var min tålmodighed sgu brugt op efter hendes meget upassende optræden hele aftenen, så hun fik en længe ventede mega skideballe, for det kunne da ikke være rigtigt, at Zico ikke skulle have samme vilkår, som alle andre ekvipager ! Desværre blev Zico disket i DAL løbet, og vi fik dermed ikke forbedret vores 4. plads på holdet ! Behøver jeg at sige, at jeg ikke løber DAL for HH til næste år !  Lige så vel, som mange andre efterhånden heller ikke gøre det ! 

Lørdag den 7/11
Foxon var til pre school agility træning i VAS. Han var super god, og efter en time, hvor han havde arbejdet godt, fik han fri. Der var ingen grund til, at træne den sidste halve time. Jeg vil hellere have kvalitet end kvantitet.
Om aftenen tog Nicolai og jeg hjem til min kusine, Lisbeth, og hendes mand og deres 3 drenge. Det var super hyggeligt, og det er alt for sjældent, at vi ses til trods for, at de ikke bor længere væk end Værløse. Drengene hygger sig altid så godt.

Torsdag den 5/11
I dag blev min elsket mormor 89 år ;-) Sikke en alder. Nicolai og jeg besøgte hende og hun var rigtig glad og havde det fint.
Nicolai skulle til bowling og svømning. Bagefter tog jeg til rally med Foxon hos Lis.

Onsdag den 4/11
Jeg var på et RUS kursus i Glostrup med mit arbejde; Personlig effektivitet hed det. Super lærerigt, som jeg både kan bruge i mit job samt i min sport ;-)

Mandag den 2/11
Jeg var til foredrag med Lone i Helsinge, hvor vi skulle høre Chris Macdonald "Strong body strong mind". Super godt, og han er virkelig underholdende i de 2,5 time, som det varede ;-)

Søndag den 1/11
Tidligt op igen (gu´ved, hvornår jeg får lov til at sove længe ;-)
Jeg skulle til lydighedstræning hos Annette med Foxon. Bagefter tog jeg ud til VAS, hvor jeg fordelte alle præmierne til landsholdslotteriet, så de stod klar, når Lis Møller ankom. Vi fik fordelt de sidste præmier, som Lis ankom med, og så kørte jeg videre til Vedbæk. Her skulle jeg træne lidt agility med Coy og Foxon.
Bagefter fik Foxon og Aussie lov til at løbe på nogle fodboldbaner, og Foxon kan virkelig løbe strækt ;-)

Lørdag den 31/10
Årets sidste stævne foregik i VAS. Altid super præmier, men dem fik vi desværre ingen af, men tæt på. De var langt foran tid, så jeg kastede mig ind i en banegennemgang til VAS Cup, da jeg ankom til hallen. Jeg ville give den gas hele vejen rundt med Coy, men desværre fik vi fejl. I AG3 løb han super igen, men gled desværre i slalom, så dermed 5 fejl. I SP3 løb vi fejlfrit ;-) Imellem løbene ville jeg miljøtræne Foxon inde i hallen, og det gik også super fint. Desuden havde jeg lavet præmielister til landsholdets lotteri, så jeg hjalp Lis Møller med opsætning af præmier, lodtrækning og udlevering af præmier. Desuden havde jeg dagen forinden givet Lone de sponsornavne, som skulle lægges ud på bloggen. Så jeg var godt træt, da jeg kom hjem om aftenen.

Torsdag den 29/10
Nicolai skulle til bowling og svømning. Bagefter drog jeg til Lis, hvor Foxon skulle til rally. På den første bane var han meget fræk og ukoncentret, men på de næste 3 baner gik han super. Åhhh...bare han også går sådan om 2 uger, hvor han skal til sin første rally prøve.

Søndag den 25/10
Jeg skulle afholde agility kursus for mange dygtige ekvipager ;-)

Lørdag den 24/10
Foxon skulle til pre school agility i VAS. Super dygtig var han ;-)
Bagefter var det ud til rally afslutning hos Frank. Vi skulle bytte hunde, og hende, som gik med Foxon gjorde det faktisk rigtig godt. Dog havde han næsten bidt hendes hånd af, blot for at få fat i en godbid - hi hi ;-) Jeg gik med Lone´s Sullivan og vi vandt ;-) Dog havde jeg den hurtigste tid med Coy, men det talte jo ikke, når det ikke var en anden, som gik med ham. Men Coy vil jo kun gå med mig ;-)

Torsdag den 22/10
Nicolai skulle til bowling og bagefter til svømning. Om aftenen skulle jeg til rally teori hos Lis Steen Hansen. Jeg har tilmeldt Foxon på et kursusforløb hos Lis, da han jo skal til 2 prøver her inden nytår.

Onsdag den 21/10
I dag har vi boet i mit hus i 11 år. Sikke tiden dog flyver af sted ;-)

Tirsdag den 20/10
På FB er der meget mudderkast  vedr. udtagelsen af landsholdet. Dog er visse personer meget personlige og det kan man jo undre sig over, når selv samme personer gang på gang ikke opfylder de etiske regler. En stor tak skal de da have for at have fulgt med i mine flotte løb, at de så ikke kan referere til de korrekte resultater beviser jo blot, at de igen har uret. Den debat, som står på min væg, skal ikke ses som en åben kritik af ledelsen, så at visse personer tolker den sådan, må stå for deres egen regning. Virker som om, at visse personer har haft lettere til dette end andre, men at kaste sten i et glashus, vil altid slå tilbage ! Jeg er uenig i ledelsens beslutning, da visse regler som er blevet sat op, og som vi ekvipager ska følge, men som igen viser sig ikke at blive fulgt af ledelsen. Men landsholdet er udtaget og det må jeg acceptere, og det kan ikke ændres. At være uenig er OK for det har andre også været, imens jeg har været tys. Jeg kan ikke andet end acceptere, at ledelsen har udtaget et hold til NM, men hvorfor de ikke følger deres egne regler kan jeg undre mig over. Held og lykke til NM.

Mandag den 19/10
Til foredrag om redningshunde.

Søndag den 18/10
I dag skulle NM landsholdet udtages, og jeg var bare SÅ klar ;-) Nu har jeg forberedt mig på dette mesterskab i 1 år, da jeg havde fravalgt VM grundet visse personer sidste år ! Det første agility løb fik vi en berøringsfejl (?!) på 2. sidste forhindring. Det næste løb var et springløb, hvor vi løb fejlfrit, og Coy løb igen rigtig godt. Det sidste løb var et agility løb, hvor vi fik en feltfejl (?!) på 3. sidste forhindring . Hvor er det altså bare mega ØV, at der IGEN ikke bliver dømt ens på ALLE ekvipager ! Vi så både berøringsfejl, værringer og vippefejl, som ikke blev dømt ! Coy og jeg havde leveret varen, så nu ventede vi i spænding på, hvem der blev udtaget. Der var meldt ud, at weekendens resultater vejede tungest, og sammen med vores stævneresultater, hvor vi lå nr. 3, følte jeg, at det så ganske godt ud for os ;-) Men NEJ, det blev nr. 1,2,3,4 og 8 på dagen, som blev udtaget !!!!!
Jeg var naturligvis chokket, for al min forberedelse faldt lige pludselig på gulvet ;-(( Jeg spurgte ledelsen, hvorfor jeg dog ikke var udtaget, men jeg fik ikke noget brugbart svar !

Lørdag den 17/10
Tidligt op, og så til landsholdssamling i Vallensbæk. Nicolai blev hjemme og hyggede med Aussie. Coy var super god med 1 agility fejlfrit løb og 1 spring fejlfrit løb Desværre havde vi en disk i et agility løb, da min stakkels dreng, Coy boy, ikke kunne stå fast på det glatte gulvtæppe. Foxon fik en dejlig legetur med Dyzo bagefter.

Fredag den 16/10
Nicolai og jeg havde igen fri, så vi fik lavet en masse ting. Desuden var hundene ude og svømme i Tåstrup. Gulvtæppet i Vallensbæk hallen skulle også lægges på, så vi var klar til weekendens NM landsholdssamling.

Torsdag den 15/10
Efterårsferie med Nicolai, hvor vi hyggede os ;-)

Onsdag den 14/10
Nicolai skulle i bio med mormor og se "Op" og så hyggede de sig resten af dagen indtil jeg kom hjem fra arbejde. Foxon fik jeg trænet både ude og inde, og som noget nyt, var han oppe og gå på en halvmur ovre på skolen. Han kan jo lige så godt vende sig til, at være oppe i luften ligesom på en bom. Dygtig var han, og meget samarbejdsvillig overfor de nye opgaver jeg stillede ham.

Tirsdag den 13/10
Nicolai skulle med mig på arbejde, for jeg havde ikke fri ;-(
Da vi kom hjem, tog vi ud til mormor i dyrehaven, så han kunne tage med hende hjem. Jeg gik en dejlig tur i dyrehaven med alle hundene, og de fik trænet balance på væltede træer. Coy blev helt tændt, imens Foxon var lidt skepsis på det usikre underlag. Men det kan han jo lige så godt vende sig til, for sådan er det jo også på en agility bane ;-)

Mandag den 12/10
Endelig en efterårsferie fri dag sammen med Nicolai ;-)
Vi tog i bio og så "Storm", som naturligvis handler om en hund. Som Nicolai sagde efter filmen, så var der 2 steder, hvor den trak tårer, men han græd ikke.

Søndag den 11/10
Jeg havde tilmeldt mig en work-shop "Fri ved fod" hos Nete Stormlund. Jeg havde "umulige" Foxon med, så jeg fik mest ud af kurset ;-) Coy og Aussie kan jo deres fri ved fod. De fleste ekvipager havde collier med, så jeg var den eneste med en border collie, og min rally træner, Frank, havde sin unge aussie, Quenie, med. Nete så vores fri ved fod og derefter satte vi hundene væk i 1 time, for nu skulle vi "danse" en fri ved fod til musik samt sætte fødderne rigtigt efter nogle fodaftryk på papplader. Det var vældig morsomt, men absolut også meget lærerigt ! Derefter hentede vi hundene igen, og så skulle vi danse fri ved fod sammen med hunden. Der var store forbedringer at se på nogle ekvipager, imens andre skulle hjem og træne videre. Efter ca. 2,5 time work-shop gav jeg lille Foxon fri og han legede med Frank´s Quenie. De løb glade rundt, og det var vist lige, hvad de trængte til ;-) Super god dag, og det var virkelig alle pengene værd hele 50 kr. !

Lørdagn den 10/10
Efter at have været sur hele fredagen pga. manglede lønforhøjelse, så skulle jeg heldigvis ud i det dejlige vejr, og træne med hundene. Først agilitytræning i Vedbæk med glade Coy, og derefter til rally træning i Brøndby med Foxon og Coy. Foxon gik heldigvis bedre til rally denne dag i forhold til sidste gang, og Coy gik som sædvanlig, som en drøm ;-)

Fredag den 9/10
Nicolai havde trimdag i skolen; sidste dag inden efterårsferien ;-)
Så kom min øverste chef på uanmeldt besøg, og vi skulle have et møde om lønregulering ! Hmm...jeg havde jo ikke haft chancen for at forberede mig, men der var der ingen lønforhøjelse til mig ;-(  Mega øv, for jeg har virkelig lagt mig i selen i de sidste pr. år, så derfor havde jeg da også regnet med ekstra på lønkontoen fra denne mdr. Men min kollega fik igen lønforhøjelse....hmm... ! 

Torsdag den 8/10
Så kom endelig dagen, hvor min elskede søn kommer hjem fra koloni. Han havde haft en super lille uge, og han fortalte og fortalte. Ind i mellem skulle han dog lige til bowling og svømning.

Tirsdag den 6/10
Jeg skulle til lydighedstræning med Foxon hos Annette. Inden jeg tog hjemmefra blev jeg dog lige ringet op af Centrum Dyreklinik, som havde udtrukket mig som vinder af 1/2 års forbrug af VetPro hundefoder - og mig, som aldrig vinder noget ;-)) Jubiiii....

Mandag den 5/10
Nicolai skulle på skole koloni med sin klasse i Gurredam ved Helsingør. Det glædede han sig rigtig meget til ;-)

Søndag den 4/10
Jeg pakkede alle hundene og tog til agility træning i Vedbæk. Coy løb som en drøm igen ;-) Foxon fik også lov til at løbe i en u-tunnel og imellem et par spring og så i en 6 meter lang tunnel. I dag var han da heldigvis mere koncentret ;-)

Lørdag den 3/10
I dag skulle jeg til rally træning i mega regn vejr ;-(
Først med Foxon, som var dybt ukoncenteret, og jeg blev lidt negativ, for sidste gang var han super god. Men heldigvis gav pension Inge mig et "spark" bagi, og sagde, at det gad hun ikke høre, for det var ikke hunden, som der var noget galt med ! Hvor har hun dog ret, og hun burde nu komme ud til nogle agility stævner, og sige det samme ;-)
Bagefter skulle jeg træne med Coy, og det gik jo langt bedre med min dejlige dreng ;-) Dog synes han altså ikke godt om al det regnvejr.

Fredag den 2/10
Reunion i Ydun min gamle håndboldklub. Jeg skulle mødes med min gamle veninde, Jeanne. Det var super hyggeligt, at møde alle de gamle håndbold venner igen. Nogle kunne man kende, og andre kunne man godt nok ikke kende ;-)

Torsdag den 1/10
Nicolai var til bowling og bagefter til svømning. I dag gik det rigtig godt til svømning, hvor han selv fortalte, at han ikke var bange for at springe på hovedet ;-) Dygtig dreng, jeg har ;-)

Onsdag den 30/9
Åhhh....alle disse bekymringer ;-((

Mandag den 28/9
Savner min elskede Humphrey ;-( Der er ingen tvivl om, at jeg skal have en westi igen på et tidspunkt. Jeg ved selvfølgelig godt, at jeg ikke får en Humse igen, men alligevel ;-))

Søndag den 27/9
Foxon og jeg skulle til lydighedstræning hos Annette. I dag var Foxon super god, og var meget samarbejdsvillig og lydhør ;-) Det hjalp sikkert, at han fik 2 frikvarter, hvor han rigtig kunne få lov til at lege. Eller også er der ved at falde nogle brikker på plads i hans lille hoved ;-) Coy og jeg fik også gået os en dejlig tur, imens Aussie passede på Nicolai hjemme. Om eftermiddagen skulle jeg til agility træning med Coy i Vedbæk, og det er altid dejligt at arbejde med Coy. Hvilken arbejdsglæde han udviser ;-)

Lørdag den 26/9
Jeg skulle på café med 2 folkeskole kammerater, Heidi og Jesper, i Valby. Det var super hyggeligt, men desværre havde de ikke afsat så lang tid, så vi fik vist ikke snakket færdig ;-) Vi skal nemlig også have arrangeret 25 års jubilæum, som skal afholdes til næste år.

Fredag den 25/9
Tina og jeg var til foredrag med svenske Kenth Svartberg om relationen mellem hund og menneske. Det var rigtig godt ;-) Ojj...hvor kunne andre agility folk få glæde af dette kursus.

Torsdag den 24/9
Nicolai var til bowling med sin skolekammerat, Nicklas, og bagefter til svømmetræning.

Onsdag den 23/9
Forældremøde i min søns klasse.

Tirsdag den 22/9
Foxon og jeg var til den sidste agility selvtræning i VAS inden vinterpausen. Bagefter gik jeg en dejlig tur med Coy i en masse nedfaldne blade. Uhh...efteråret er godt i gang.

Lørdag den 19/9
Sikke en travl uge ;-)
I dag tog jeg på DKK udstilling i Brøndby med Susanne Jørgensen. Super dejligt vejr, og rigtig hyggeligt. Desuden mødte jeg en gammel skolekammerat, og jeg har ikke set hende i 16 år, men vi kunne kende hinanden alligevel ;-)
Derefter tog jeg ud og svømmede med alle hundene i Tåstrup.

Fredag den 18/9
Foxon og jeg var til agility træning i belgierklubben.

Torsdag den 17/9
Nicolai har tilmeldt sig noget bowling med sin klassekammerat, Niclas, i det lokale bowlingecenter. De havde en god eftermiddag ;-)
Derefter tog vi videre til svømning. Han synes dog ikke, at det er lige så sjovt, som sidste år, så det kunne jo godt være, at man lige skulle tage en snak med den strenge, unge træner. For der er vist noget hun har misforstået i at undervise børn i alderen 9-12 år !

Onsdag den 16/9
Rally træning med Foxon og Coy. Der var heldigvis ikke så mange ekvipager denne gang, som sidst, hvor vi var rigtig mange. Men der er kommet en ny deltager på holdet, nemlig pensions Inge. Hun plejer at passe mine hunde på sin gård, når jeg er i det store udland med Coy. Herligt, at se hende træne rally med sin schæfertæve. Så stod vi lige og fejrede en anden ekvipage til sidst, og jeg så godt, at Coy stod og snusede i det høje græs. Lige pludselig rejste han hovedet op, og det ene øje var lukket ;-( Hvad var nu det - jo det sad en bi ved hans øje, som jeg måtte tage væk. Min seje Coy sagde intet, men han virkede skidt tilpas, så jeg skyndte mig hjem og rensede bistikket hele aftenen med eddike.  

Tirsdag den 15/9
Foxon og jeg var til agility selvtræning i VAS. Lidt ukoncenteret er han, når der også foregår træning på den anden bane. Men det skal han jo vende sig til i sit lille hoved, så det skal nok komme.

Mandag den 14/9
Foxon og jeg var til lydighed hos Annette.

Søndag den 13/9
DKK i Albertslund. SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 4 ud af 63 i tiden 30,19 sek. SP3 fik vi desværre en værring, men blev nr. 14 ud af 34 i tiden 37,82 sek. En ganske urealistisk bane, som mange ikke havde lyst til at løbe og banetiden var en katastrofe, som ingen kunne holde sig under ! Surt, at en dommer sådan skal ødelægge det for ekvipagerne ! Vi blev nr. 12 i bedst af de 2 åbne, og ellers nr. 3 uden fejl. Bedst i de 4 åbne blev vi nr. 9, og ellers nr. 1. Ærgeligt, for det var mange gode points at miste til årets agility og all-round hund.

Lørdag den 12/9
DKK i Albertslund. AGÅ blev vi fejlagtigt dømt 5 fejl på bommen ! Utroligt, at denne dommer allerede har bedømt mit løb inden jeg er gået på banen ! Vi blev nr. 12 ud af 63 i en tid 34,97 sek, og ellers var vi blevet nr. 5. AGÅ (søndag) løb vi igen, hvor vi fik 5 fejl. Blev nr. 20 ud af 60. AG3 glemte jeg banen, så det kostede en nedrivning og værring. SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 11 ud af 60 i tiden 30,33 sek. Vi blev nr. 8 i bedst af de 2 åbne, men hvis dommeren havde dømt korrekt, var vi blev nr. 4 !

Fredag den 11/9
Frække Foxon var til agility træning i belgierklubben. Det gik super fint med fremadsending, og nu har han da ligesom fundet ud af, at man godt kan løbe fremad imellem 3 spring uden overligger - herligt ;-) Foxon fandt sig en ny veninde i Jørgens Amanda. De leger super fint sammen.

Torsdag den 10/9
Nicolai var til svømme træning, og denne gang var de lidt flere ;-)
Han er jo SÅ glad for vand, og svømmer mere under vandet end over. Så baby svømning med ham i sin tid har vist givet godt.

Onsdag den 9/9
Vores første rally træning her i efteråret. Foxon er på begynderholdet, og lige efter er Coy på ekspertholdet. Foxon synes faktisk, at det er rigtig sjovt, at lave rally, for så sker der hele tiden noget. Til alm. lydighed keder han sig desværre.

Tirsdag den 8/9
Foxon og jeg var igen til agility selvtræning i VAS. Aussie var hjemme og passe på Nicolai. Jeg gik min sædvanlige, dejlige tur med Coy efter endt træning. I guder, hvor jeg elsker mine hunde og at arbejde med dem ;-)

Søndag den 6/9
DM individuel skulle jeg løbe. Spring banen var en ren tunnel kuller med 3 tunneller, som skulle tages 6 gange ! Jeg fik startet super godt med Coy, og da jeg skulle trække ham fra en u-tunnel til den 6 meter lange tunnel, når jeg lige at rette op, og han løber i den forkerte tunnel ;-( Øv, øv, dumme mig, men dygtige Coy. Så var det DM færdig for mig, og jeg var klar til at køre hjem. Men jeg besluttede alligevel at gå ind og træne felter og løbe fejlfrit på agility banen. Hvilket jeg gjorde, og blev nr. 7. Jeg havde løbet 3 ud af 4 fejlfrie løb til DM i år, og det var jeg ganske godt tilfreds med ;-) Jeg hjalp Susanne T. med landsholdets lotteri.
Underlig oplevelse jeg havde, da jeg gik banegennemgang. Næste alle var gået ud, og løbene kommer en "knægt" direkte imod mig med sit fuglebryst lige ind i mig, og bagefter fik jeg en albue i siden ! Total usportslig optræden, og ordet UNDSKYLD kendte han åbenbart ikke til !   

Lørdag den 5/9
Da jeg kom til DM om morgenen var der desværre ikke mange telt pladser tilbage. Jeg skulle løbe hold DM med navnet "Så du røgen" sammen med Vagn/Sheila + Nynne og Søren/Aicha. Det har vi efterhånden gjort i nogle år nu, og det er super sjovt. Jeg havde skaffet nogle sponsor polo-short fra mit arbejde, AP|Statsautoriserede Revisorer. Sidste år lå vi som nr. 3 efter spring løbet, og endte på en flot 4. plads. I år ville vi jo gøre det endnu bedre, men sådan gik det desværre ikke. Først skulle vi løbe en springbane, hvor jeg kom fejlfrit igennem. Desværre havde mine holdkammerater fejl/disk. Så kom vi til agility løbet, hvor jeg igen løb fejlfrit, men hvor jeg trænede felter. Desværre fik mine holdkammerater fejl/disk igen. Vi endte sammenlagt på en 7. plads, så det må vi gøre bedre til næste år ;-) Om aftenen var jeg ude og spise med Hanne, Tommy og Jannie på Jensens Bøfhus, og det var super hyggeligt.

Fredag den 4/9
Jeg pakkede alle 3 hunde i bilen, da jeg havde fri fra job, og drog mod Fredericia til DM. Desværre måtte jeg sidde i kø i ca. 1 time flere steder på vej til jylland - grrr. Så da jeg endelig kom til stævnepladsen om aftenen, hvor det var mørkt var der kun sat 2 telte op i regnvejr, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville sætte mit telt op næste morgen - men jeg skulle blive klogere.
Jeg kørte derfor ud til mit Bed & Breakfast, hvor jeg har boet før. Jeg havde hele huset for mig selv, så der var dejlig roligt ;-)

Torsdag den 3/9
Nicolai starter op til svømning igen efter en lang sommerferie pause. 2 unge mennesker skal undervise dem, men desværre havde de ikke givet besked om, at der var opstart nu, så de var kun 2 drenge. Den ene træner, Ida, er meget hård, så jeg er sørme spændt på, hvor længe Nicolai gider at gå til træning i hans ellers elskede sport, svømning !

Onsdag den 2/9
Lidt agility selvtræning med Foxon. Derefter trænede jeg med sjove Aussie. Han er simpelhen sådan en glad dreng; også når han løber agility ;-)

Tirsdag den 1/9
Foxon og jeg var til agility selvtræning i VAS. Det er super hyggeligt, for det er kun Susanne Terkildsen, som er tilstede, og træner med hendes hunde.

Mandag den 31/8
Foxon og jeg var til lydighed hos Annette.

Søndag den 30/8
Nicolai og alle hundene blev pakket i bilen, og så drog vi til Helsinge til NPA stævnet i min gamle klub. Desværre har jeg ikke kunnet deltage de andre år, men i år ville jeg gerne bakke op om deres stævne. I AG3 rev Coy desværre 2 pinde i starten af banen, men resten gik fint, hvor jeg trænede felter, som mit mål. Vi blev alligevel nr. 4. I SPÅ løb vi fejlfrit og blev nr. 6. I SP3 løb vi også fejlfrit og blev nr. 3. Aussie løb også et enkelt løb i SP2 senior, men min lattermilde hund blev disket, da vi kom til en svær spring kombination.    

Lørdag den 29/8
Foxon var til skue i belgierklubben i Måløv. Jeg plejer at udstille Coy derude, men i år skulle det være Foxon´s tur. Dommeren var Enid Hald, idet Jesper Ravn havde meldt afbud. Han fik blåt bånd og god. Her er hans kritik : En charmerende unghund, må ikke være ret meget større. Han mangler pigment i næse, udmærket vinkler. Brystkassen udmærket for alderen, korrekt ryglinie. Det er altid et rigtig hyggeligt arrangement i Måløv og denne gang i selskab med Lone/Selma. Desværre var bedømmelserne meget lange, så det var svært, at få sin puppy til at stå stille. Desuden troede vi, at Lone skulle ind igen, men det havde hun misforstået, så der havde vi ventet i over 3 timer - øv. Men så var det jo godt, at vejret var fint ;-)

Fredag den 28/8
Foxon var til agilitytræning i belgier klubben for 2 gang.

Onsdag den 26/8
Foxon skulle til hvalpe afslutningsprøve hos Annette Dalgaard. Vi måtte dog vente 1/2 time på hendes ankomst, og jeg ringede 2 gange til hende, for vi var jo begyndt at blive urolige for hende. Vi blev delt op i hold; hvalpe og øvet hvalpe. Vi skulle igennem en bane som hold med 5 forskellige opgaver. Da vi kun var 4 ekvipager på mit hold, så var der én, som skulle lave 2 opgaver. Det fik vi også løst. Desværre havde vi misforstået tricks opgaven, så da den ekvipage, som ikke kunne bakke, overtog jeg, for det kan Foxon. Desuden havde jeg valgt opgaven, hvor Foxon skulle blive siddende ved en kegle, imens jeg gik ud og hentede en godbid i en skål. Normalt er Foxon super til at blive siddende, men hver gang jeg bukkede mig ned for at hente godbidden, så rejste han sig, og jeg skulle lave øvelsen om og om igen. Øv ;-( Så bagefter måtte jeg lige ud og træne hans sid/bliv, for den vil jeg altså ikke have ødelagt til min agilitytræning. Til sidst skulle vi alle gå en fri ved fod. Tillykke til Mads Møller, som vandt hvalpe konkurrencen og tillykke til Lone Börger, som vandt øvet hvalpe.  Aussie var hjemme hos Nicolai, så jeg gik en dejlig tur med Coy, som den sidste på pladsen igen.

Lørdag den 22/8
Foxon var til udstilling til BCK´s klubmesterskab i Sorø. Han var oppe i hvalpeklassen og fik blåt bånd og lovende. Dommeren var Sue Ader (UK). Her er hans udstillingskritik : head and ears ok, neck at little short, shoulders ok, erractic on the move, lovely temp., still very raw puppy. Ikke underligt, at hans "move" ikke var så godt, for der stod en sheltie og lagde op til leg, og pludselig stod den et andet sted, hvor vi skulle løbe imod, så Foxon var svær til at få i trav.

Fredag den 21/8
Foxon var for første gang til lidt agility træning i belgier klubben kreds 3 i Måløv. Han fik prøvet 2 spring (uden overligger) frem og dreje til både venstre og højre. Posen var han også igennem og en tunnel. I pauserne var der sat en slalom allé op med buer på. Selvom jeg ikke er startet på slalom indlæring endnu, så kunne jeg jo godt lave fremadsendelse på den alligevel, og den var Foxon helt med på ;-) Så skulle vi over på den anden bane, og der var det lige pludselig svært for ham, at tage et spring uden overligger og så ind i en tunnel. Så han fik lige tunellen et par gange og så stoppede jeg, for der var der gået 5 kvarter, og jeg kunne godt mærke på ham, at han var træt i hovedet over alle de nye indtryk. Bagefter gik jeg en dejlig tur med Coy. Det er jo længe siden, at jeg har trænet i klubben, selvom jeg har været medlem i mange, mange år.  

Onsdag den 19/8
Foxon havde fået lov til at træne lidt agility træning i Vedbæk hos Susanne. Ulrik var der også med hans unghund, Bob. Jeg trænede fremadsendelse igennem 3 spring, back på flad jord, bliv siddende ved første spring samt tacket træning. Det gik super fint ;-)

Tirsdag den 18/8
I dag stod der ikke hundetræning på programmet. Jeg skulle nemlig i Cirkusrevyen med Pia, Tina og Trine. Vi spiste først på en kinesisk restaurant, og aldrig har jeg fået så blege spareribs, men de smagte nu godt ;-) Vi fik grint en masse, og det var en rigtig hyggelig tur. Tak, tøser ;-)

Mandag den 17/8
Foxon skulle til den sidste hvalpetræning inden der skal være afsluttende prøve. Det gik ganske fint, men igen kom vi for sent i gang, så skybrud fik vi også at mærke denne mandag ;-( Vi fik trænet felt og apport samt den 3. øvelse fra adfærdsturen; spøgelset. Foxon og jeg skulle gå frem sammen med Lone og Selma. Da det orange spøgelse kom ud fra buskene, gøede Foxon om kap med Selma, imens han havde rejst bange børsterne. Præcis sådan havde jeg regnet med, at han ville reagere. Så skulle vi én efter én gå rundt om spørgelset, og Foxon nåede halvvejs, så gik han hen og undersøgte buskene, hvor spøgelset var kommet fra. Hvilket ikke var en overspringshandling. Dygtig dreng ;-) Vi gik tilbage til vores plads, og nu tog spøgelset hætten af. Foxon lagde børsterne ned, og begyndte at logre med halen og hele kroppen, for det var jo et menneske, som han gerne ville hen og hilse på. Så da vi skulle gå rundt igen, gik Foxon direkte derhen. Nu var det jo ikke farligt mere. Herligt, at han er så hurtig til af finde sin balance igen, og det er også sådan, jeg oplever ham i hverdagen. 

Søndag den 16/8
DKK Hillerød igen. SPÅ blev vi disket på 2. sidste forhindring ;-( Min mega fejl, for jeg skulle have Coy rundt på et spring, men jeg stak hånden ud, og han tog det forkerte spring ;-( Jeg skulle jo bruge "krogen", så hvorfor gjorde jeg dog ikke det ! Ellers havde vi jo vundet den klasse i en perfekt tid ;-) AGÅ lå der en tunnel og kaldte på vej til vippen, og jeg fik ikke drejet Coy godt nok af, så han fik ikke opgangen på vippen. Ellers et super løb igen ;-) SP3 løb vi fejlfrit og blev nr. 3 ;-)
Men sikke meget grim agility der blev vist i denne weekend !

Lørdag den 15/8
DKK Hillerød stillede jeg op med Coy. Desværre mega regnvejr hele dagen, så man var godt nok ved at tage hjem inden det hele var begyndt. AGÅ - desværre fik vi en nedrivning før Aét, fordi jeg sænkede min arm ;-( Samt der blev dømt en vippefejl, hvilket der absolut ikke var ! Vores tid havde rakt til en 6. plads ;-) 
Men jeg måtte lige ned i mit telt og trække tårer, for med en trist nyhed i hoved kunne jeg godt nok ikke være "på". Heldigvis så Eva mig, og kom ind og gav mig et kæmpe kram, som jeg havde brug for. Desuden fik jeg en sød sms fra en veninde ;-) SPÅ gled Coy i det våde græs, så han kom forkert ind i slalom, men ellers et super godt løb. AG3 fik vi desværre 5 fejl, men blev nr. 8.
Ufatteligt, hvordan nogle dommere kan påvirkes fra sidelinien/på banen, men hvorfor dømmer de dog ikke blot ens og efter reglerne !

Torsdag den 13/8
Coy skulle løbe DAL3 og klubmesterskab i HH. Vi var de eneste fejlfrie i DAL, så derfor regnede jeg også med, at vi blev klubmester for 2. år i træk. Men nej, da vinderen blev kaldt op, var det nr. 3 fra DAL med fejl, og som løb udenfor konkurrence ?! Hmmm....jeg spurgte lidt til det, og fik at vide, at det jo var reglerne om 2 gange træningspas på 1 år, hvilket jeg ikke havde. Jeg kunne dog ikke få at vide, hvornår den periode gik fra, for jeg var sikker på, at jeg havde 2 træningspas. Skuffet og med følelsen af at jeg var blevet lidt snydt tog jeg hjem. Så uoff. var vi da blevet klubmester ;-)

Onsdag den 12/8
Aussie havde fået lov til at løbe til træning i dag, da Coy havde en velfortjent fridag.

Tirsdag den 11/8
Foxon skulle til lidt hvalpe agilitytræning i VAS. Desværre var han meget træt i hovedet, og kunne slet ikke koncentere sig om de øvelser, jeg satte ham til. Så han stak simpelhen af hen til de voksne hunde, som altid kommer og opvarmer 30-45 min. før deres egen time ! Skide irriterende! Har ellers hørt, at de skal blive i deres biler indtil næste hold.

Mandag den 10/8
I dag gik turen til Nødebo skov, hvor Foxon skulle til en mini adfærdstest på hvalpeholdet. Desværre startede vi lidt for sent, hvilket betød, at vi senere skulle blive meget våde af regn ;-( Vi gik ind i skoven, og den første opgave var, at Annette havde stillede 2 små telte op inde imellem en masse træer. Hunden blev holdt af Lone B., og så skulle man løbe op til det første telt, og derefter videre til næste telt, og sætte sig derinde. Der var mega varmt i teltet, og det blev lukket helt til. Foxon blev sluppet og fik færd af mig ved første telt, hvorefter han løb op i nærheden af næste telt. Da jeg ikke var at se der, løb han lidt videre rundt, skiftevis med næsen i jorden eller oppe i luften. Han var hele tiden i bevægelse og ledte og ledte, men han gik heldigvis ikke i panik. Når han var på vej væk, måtte jeg kalde lidt på ham, og han fandt mig efterhånden ;-) Dygtig dreng. Næste øvelse var en kedeldragt, som lå på jorden, når man nærmede sig, og lige pludselig hev Annette den op i fuld str. i træerne. Jeg vidste, hvordan Foxon ville reagere, så han overraskede mig ikke. Da dragten røg op i træerne røg han lidt tilbage, gøende og med rejse bange børster i nakken. Han var ikke blevet mere forskrækket end at han gik hen til dragten, både da den hang i træet og når den blev lagt ned. De rejste børster blev hurtigt lagt ned og han hilste glad på dragten. Endnu mere dygtig hund ;-) Da alle næsten var færdig manglede vi 2 øvelser, men det lynede, tordnede og regnede, så det var bare med at komme ud af den skov. Det tog 15 min., og da vi kom frem til vores biler, holdt det op med at regne - typisk. Der var vi så også sjask våde ;-( Stakkels Nicolai havde forsøgt, at underholde Coy, som hader torden, men uden held.

Onsdag den 5/8
Foxon har virkelig haft en travl uge. I dag var vi til hvalpe lydighedstræning hos Annette. Vi var kun 4 ekvipager, og det var super hyggeligt, for dagens tema var rallyundervisning ;-) Foxon synes vist, at det var meget sjovt, så jeg overvejer lige, om han skal meldes til en konkurrence til november ;-)

Tirsdag den 4/8
"Lille" Foxon med de laaange ben (synes folk efterhånden ;-) tog jeg med til lidt agility træning i VAS. Ja, og de lange ben har han fået, fordi han skal løbe agility lige så stærkt, som Coy. De voksne hunde synes vist ikke, at han var ligeså interessant, som omvendt ;-)

Mandag den 3/8
"Lille" Foxon tog jeg med til ringtræning hos Kirsten Høj. Der var kun 2 andre hvalpe, så de fik lov til at lege flere gange imellem ringtræningen. Selvom der er lang vej til Frederiksværk var det som sædvanlig rigtig hyggeligt. Det kom helt bag på mig, at Foxon ville løbe så fint i ringen, så nu skal han blot have lært noget mere "stå". Han skal udstilles 2 gange i denne måned. Bagefter gik Coy og jeg en tur i den hyggelige gågade i Frederiksværk.

Fredag den 31/7
Hundene var i svømmehallen igen. Jeg havde spurgt privat sekretær, Poul, om de gav en kop sodavand fredag aften. Jeg var meget trist, så jeg havde brug for, at komme til Ringsted. Eva og Poul havde også lavet dejlig mad, men desværre skulle Eva på job kl. 23.30 ellers havde vi sikkert snakket hele natten ;-)
Tusind mange tak til Poul og Eva for en super dejlig aften.

Tirsdag den 28/7
Nicolai tog på ferie hos sin far, og jeg HADER, når han ikke er hjemme ;-(
Savner ham helt vildt, og jeg lærer ALDRIG at undvære ham ;-)
Sad og skrev lidt på fb, og det ene ord tog det andet, og lige pludselig sad jeg hjemme hos Susanne J. og rå hyggede i haven ;-) Lige hvad jeg havde brug for.

Onsdag den 22/7
I dag blev min fars kone, Anne, 58 år, så vi skulle til familie fødselsdag. Desværre var der ingen børn, som Nicolai kunne lege med, men så er det jo godt, at han havde sin uundværlige Nitendo med ;-) Tror snart, at den er limet fast i hånden - fnis. Vi fik spændende, hjemmelavet mad. Aldrig har jeg smagt en kold suppe, men den var god ;-)

Tirsdag den 21/7
I dag var alle 3 hunde til svømning.

Søndag den 12/7 og hele uge 29
Bilen blev pakket med 3 hunde og min søn. Vi skulle til Jutlandia Cup, og ligge i telt i en hel uge. Nicolai glædede sig helt VILDT til at lege fra morgen til aften med sine gode venner, Anders og Jacob. Han havde ikke talt om andet i lang tid ;-) Jeg havde forgæves forsøgt at leje en campingvogn til en rimlig penge, men desværre uden held. Vi nåede frem 15 min. før man måtte sætte sit stævnetelt op, men hov....mange telte var allerede sat op! Det havde den komité da vist ikke helt styr på, for vi hørte, at folk havde siddet med deres stole og telte klar, så lige så snart den første kridtstreg var sat, gik folk i gang !
Coy skulle løbe 2 løb om dagen, imens Aussie kun skulle løbe 2 senior spring løb på hele ugen. Man skal jo passe godt på sine gamle hunde ;-) Nogle af de bedste resultater jeg kan nævne på Coy var, nr. 8 og nr. 16 ud af ca. 200 ekvipager i agility åben og nr. 18 ud af ca. 200 ekvipager i spring åben. Desuden lå vi som nr. 9 til finalen ud af 25 ekvipager ;-) Sidst gang til Jutlandia smed jeg jo finalen resultatet væk, da jeg sendte ham i det forkerte tunnelhul, så denne gang måtte vi jo gøre det bedre ;-) Coy løb igen som en drøm i finalen, men var lidt for hurtig på springet før bommen, så jeg fik ikke lavet mit planlagte blind-cross samt jeg mistede ham lidt efter bommen (hvor de fleste fik feltfejl). Men det blev til et fejlfrit løb og vi blev nr. 4. ;-) Vi var kun 4 ekvipager, som havde gennemført banen fejlfrit ! Havde da håbet på en præmie, for vi var trods alt flere ekvipager i finalen end lille/mellem. Men nej, ingen præmie til os, så vi drog hjem. Jeg var ganske godt tilfreds med mange af mine løb; at min elskede, ikke helt unge Coy, fortsat kan være med helt frem i et international felt. Jeg ELSKER simpelhen at løbe med ham; sikke mange oplevelser han efterhånden har givet mig ;-)
Utroligt, som nogen vil snyde sig til en finaleplads ;-( Jeg så en ekvipager, som fik gentagne feltfejl, og desværre i et tællende løb ikke stod med det korrekte resultat. Og når jeg så tænker på, at selv samme person stak mig i ryggen sidste år, ja, så kan jeg kun sige FØJ for den lede! Men heldigvis kom personen ikke med i finalen. Nogle hjælper virkede stressede sidst på ugen, hvor man ikke altid fik et pænt svar på sit pæne spørgsmål eller ikke helt havde styr på deres opgaver længere. Så som da jeg pænt spurgte en speaker, hvorfor banen skulle ligge stille midt i en klasse, blev jeg arrigt besvaret, at det var pga af de andre baner og ellers kunne jeg jo spørge komiteen ! Tjoo...eller også skulle personen da blot finde sig et andet job ! En fest og hvalpetræning hos Johanna fik vi også lige tid til i løbet af ugen.

Onsdag den 8/7
Alle 3 hunde blev pakket i bilen, og så var det af sted i svømmehal med dem. Foxon er efterhånden ved at blive god ;-)

Tirsdag den 7/7
I dag var Foxon til hvalpetræning.

Søndag den 28/6
Drog jeg til Vor Frue ved Roskilde med alle 3 hunde igen. Jeg løb 2 løb med Aussie i senior spring klasserne, og jeg griner altid hele vejen rundt, for sikken en glæde min gamle dreng har ved at løbe agility. Præmie fik han sørme også med hjem i tunnel-kuller, hvor vi blev nr. 4, selvom jeg glemte banen ;-) Coy fik også lov til at løbe et par agilityløb, så vi kunne træne felter. Han blev desuden nr. 2 i springklassen. Samtidig var der rally, så det fik jeg også set lidt på. Det er altid et godt stævne i Vor Frue, som jeg gerne bakker op om, hvis min travle kalender tillader det. 

Lørdag den 27/6
Drog jeg til Fyn med alle 3 hunde. Skulle lige have den sidste DM udtagelse med hjem, og det fik vi sørme ;-) Godt stævne med gode præmier. Jeg sad i telt med Anni, og da hun ikke kunne løbe på 2 baner samtidig, skulle jeg løbe med Cherie på ag banen. Vi kom igennem med 0 fejl ;-)

Tirsdag den 23/6
Coy har mistet sin far, Cosmo, til hundehimlen. Hav det godt deroppe, Cosmo dreng, og hils min savnede Humphrey.

Mandag den 22/6
Godt træt efter en hård weekend. Men hvalpetræning skal Foxon ikke snydes for, så af sted det går til Annette. Heldigvis skulle vi lave baby agility ;-)

Søndag den 21/6
Hvilken herlig dag ;-)
3 fejlfrie løb : AG åben(nr. 3), SP3 (nr. 4), SP åben (nr. 5), og i AG3 kunne det såment også havde været et fejlfrit løb, hvis jeg da ikke lige havde glemt banen ved forhindring nr. 17 ;-( Jeg tog imod på Aét (hvilket var min plan B), og lige pludselig stod det forkerte tunnelhul og råbte, at jeg skulle sende Coy derind. Da jeg havde sendt ham derind, så jeg straks, at det var ikke der nr. 17 stod. Sagde til dommeren, Lars H., at han vist havde flyttet det nr. efter min banegennemgang, alt imens jeg løb grinende ud. Det var virkelig et drømmeløb, så sorry Coy boy, at jeg ødelagde det ;-( Tidsanlægget kunne dog ikke tåle regn, for sikke en masse ukorrekte tider den gav på bane 2. Jeg så flere ekvipager, hvor tiden først startede ved forhindring nr. 2 ! Nå, men både at skulle være indsender på en 3. bane, lufte 3 hunde, sørge for Nicolai, regnvejr samt løbe 4 løb, så var jeg såment mere end tilfreds med vores løb. Ellers burde jeg vist også skamme mig ! Og en masse dejlige landsholdspoint, så jeg nu ligger nr. 2 ;-)   

Lørdag den 20/6
Jeg skulle give agility opvisning i Charlottenlund for en masse ældre mennesker arrangeret af Kirsten Høj. De er nu altid så glade, uanset om der bliver lavet fejl på banen eller ej. Gid at nogle hundefører også ville udvise den store glæde, så ville nogle hunde ikke have sådan et unfair liv ! Aussie fik lov til at vise, at han fortsat kan løbe agility i hans høje alder. Imens havde Coy en fridag. Foxon fik lov til at hilse på alle de gamle mennesker, og det var jo en god, social opgave. Han var skam ikke bange for kørestole, rolatorer og usikre hænder, men var en glad dreng, som altid. Nicolai var også med. Bagefter tog vi til min klub, HH, for at sætte stævnetelt op til næste dag.

Fredag den 19/6
I dag skulle Foxon have taget en blodprøve ifm. hans rabies vacc.
Desværre var det ikke en rutineret dyrelæge, så hun måtte stikke ham 2 gange i det ene ben og 1 gang i det andet ;-( Vi var 3 til at holde ham, for han ville jo hilse på alle, og da Christina kom med en glad stemme, ville hans glæde ingen ende tage ;-) Da de havde fået blod nok, blev Foxon meget rolig og slappede af, og lagde sig ned. Jeg blev dog urolig og bange for, om han var ved at blive dårlig. Jeg skal jo ikke selv se på nåle, før jeg bliver dårlig ;-( Christina beroligede mig, men jeg måtte opmuntre Foxon lidt før han var frisk igen. Jeg havde også Foxon på vægten, men han vejede alt lige fra 18 til 21 kg, for at ville ikke være i ro - fnis. Aussie var med til sin årlige vacc., og dyrelægen var imporneret over hans flotte tænde i hans høje alder ;-)

Torsdag den 18/6
Hundesvømning i Tåstrup med alle 3 hunde. Foxon havde vist glemt fra sidst, hvordan man svømmer ;-) Jeg blev vist mere våd end ham ;-(
Vi mødte Ann-Jeanita og Tommy.

Tirsdag den 16/6
Grill-aften i Nicolai´s klasse. Hyggeligt. Desværre var dansk læreren, Lars, syg, men matematik læreren, Frank, var tilstede. Ham fik jeg talt en del med, imens alle børnene legede.

Mandag den 15/6
Foxon var til hvalpetræning hos Annette. Jeg var godt træt efter weekenden, men Foxon var super ;-)

Lørdag den 13/6 og Søndag den 14/6
DKK Vejen.
Coy blev stævnets bedste hund i de 4 åbne klasser med den hurtigste tid ;-)
Nr. 4 i de 2 sammenlagte åbne klasser om lørdagen, og nr. 2 i de 2 sammenlagte åbne klasser om søndagen ;-) Nr. 4 x 2 i SP åben ;-) Nr. 5 i AG åben ;-)
Sådan !
Malurt er der jo altid i bæret, når misundelsen er størst ! Efter mit ene løb nåede jeg ikke at få halsbånd på Coy, før der kom en negativ kommentar fra en ekvipage om mit løb ! Desuden stod en anden ekvipage højlyt og råbte negativt på mit løb ! De kom fra samme klub ! Total usportslig optræden ! Nå, men ikke mere spalteplads til dem, for det er de ikke værd !
Lørdag aften var super hyggelig. Jeg var ude at spise med Susanne, Tina og Pia. Bagefter tog jeg tilbage til Ribe, og så damelandsholdet i håndbold spille. 5 store, tyske motorcykler trillede ind på gården, og sørme om den ene ikke var ret lækker ;-) Morten og Tommy kom også retur, og der gik druk i det, for deres vedkommende. Så ved midnat efter en masse grin, rødvin, øl og Sommersby var det vist på tide at kravle til køjs. Næste dag løb Tommy nogle super løb, imens Morten var dårlig - fnis. Så kan de jo lære det ;-)
 
Fredag den 12/6
Endnu en tur til jylland ;-(
Denne gang til Vejen. Jeg skulle igen bo hos Ellen i Ribe, hvor Morten og Tommy også boede.

Onsdag den 10/6
Til hvalpetræning hos Annette Dalgaard. Foxon var faktisk klar til indlæring igen, selvom jeg synes, at han i et stykke tid har været lidt svær at indlære nye ting på. Men han vil enormt gerne vise, hvad han allerede kan ;-)
På holdet var også Per med sin nye svenske hvalp samt Lone Börger med Selma, som vi har trænet sammen med hos Hanne Hedegaard. Inden sidste øvelse fik hundene lov til et frikvarter, og det ELSKER Foxon altså aller højst ;-)
Og jeg synes jo, at det er meget vigtigt, at han bliver socialiseret godt, istedet for at lære en masse "smarte" tricks !

Tirsdag den 9/6
Savner min gamle westi ;-(
Kan ikke helt forstå, at han ikke er her mere. Her er ligesom lidt tomt på én eller anden måde - hulk.

Mandag den 8/6
Hvalpe teori aften hos Annette Dalgaard, hvor Foxon skal til at træne lydighed.

Søndag den 7/6
"Lille" Foxon og jeg var til lydighedstræning hos Mads Møller.
Det var rigtig godt.

Lørdag den 6/6
Agility stævne i Vallensbæk. Fortsat med hold i ryggen og influenza ;-(
Aussie vandt spring 2 senior.
Coy vandt AG3 og blev nr. 3 i AG åben.
Mit mål med dette lille, hyggelige stævne var at træne felter med fuldt stop med Coy, hvilket lykkes til ug ;-)

Fredag den 5/6
Jeg afholdte agility kursus for 7 dygtige ekvipager. Som noget nyt bestod mit kursus også af en videodel. Jeg gennemgik deres løb fra mit sidste kursus.

Lørdag den 30/5, Søndag den 31/5, Mandag den 1/6
Agility stævne i Ribe. Jeg fik hold i ryggen på vej til jylland og influenza tog jeg med hjem ;-(
Foxon blev målt til 50 cm.

Fredag den 29/5
I dag fylder min skønne søn 11 år. Puh ha, hvor tiden dog går !
Samtidig tager jeg i pinsen til Ribe, desværre uden Nicolai, da det er hans far weekend. Det er meget underligt ikke at være sammen med sit barn på hans fødselsdag, og jeg vender mig aldrig til det.

Torsdag den 28/5
Så kom endelig den store Mamma Mia dag ;-)
Pia, Tina og jeg skulle ind i Forum og se den engelske opsætning af musicalen "Mamma Mia", som vi havde købt billetter til for 1/2 år siden. Først tog vi dog lige en middag på "Jensens Bøfhus" ;-)
Hold da helt op, hvor var det en god forestilling. Tina kiggede flere gange på mig, for jeg sang vist lidt med - sorry ;-) Jeg var jo stor fan af ABBA, da jeg var ganske ung.

Mandag den 25/5
Så er der kun 4 dage til min "lille" søn, Nicolai fylder 11 år. Puh ha, hvor tiden dog går, men jeg kan skam sagtens huske da han blev født, for det tog 30 timer !
I dag fylder "lille" Foxon 1/2 år - tillykke min dejlige dreng ;-)

Lørdag den 23/5 og Søndag den 24/5
Nicolai, hundene og jeg havde en dejlig weekend i det jyske. Coy blev nr. 2 i begge AG3 ;-) Nicolai legede med alle sine venner i Madsby Parken, hvor næsten alt er gratis, dog ikke isene ;-) Lørdag aften spiste vi middag med Hanne og Kristine på "Jensens Bøfhus". Super hyggeligt ;-)

Fredag den 22/5
Så går turen igen til jylland til agility stævne i Fredericia i Madsby parken. Tror snart, at jeg må have en c/o adresse i jylland.

Torsdag den 21/5
Jeg skulle til kombiskue i Vallensbæk med min fars unge schæfer han, Cæcar, på 14 mdr. Desværre var han den yngste i sin klasse, og derfor ikke så veludviklet, som de andre. Men han fik en god kritik, som opdrætteren John fra Greve var glad for.

Mandag den 18/5
Coy´s dejlige mor, Fay, er taget op i hundehimlen til min Humphrey.
 
Lørdag den 16/5 og Søndag den 17/5
Hundene og jeg var til landsholdssamling i Ribe. Susanne Therkildsen hentede mig lørdag morgen kl. 5.30 -  gab - det var tidligt. 6 hunde og os samt hele oppakningen var i bilen, så vi lå godt på vejen ;-) Da vi skulle hjem fra Ribe havde Ringsted så lige valgt, at lave vejarbejde en søndag eftermiddag, så vi sad i en 2 timer lang kø på en strækning på 16 km. Mega øv. Coy skulle godt nok foldes ud, da vi kom hjem, for han havde siddet på "konge pladsen" hos mig. Tak for godt selskab, Susanne ;-)

Lørdag den 9/5
Nicolai, hundene og jeg var til Hvalsø Cup. Godt træt i hovedet fra dagen før, så alle mine nye redskaber skal lige bundfælde sig inden de tages i brug. Nicolai legede igen herligt med alle børnene på stævnepladsen. Jeg sad ved siden af mine gode venner, Eva og Poul, og det var super hyggeligt ;-)

St. bededag fredag den 8/5
Morten og jeg havde arrangeret et heldagskursus i mental konkurrence træning med svenske Peter Holmberg. Vi var 18 deltagere. Et rigtig godt kursus, og hvor var han dog godt forberedt. Det er ihverttilfald ikke sidste gang, at jeg arrangeret sådan et kursus ;-) Modul 2 vil jeg også udarbejde. Det var første gang, at jeg havde arrangeret et kursus uden hund, men det er ihverttilfald ikke sidste gang.

Lørdag den 2/5 og Søndag den 3/5
Jeg og alle hundene var til agilitystævne i Fredericia. Lille Foxon var godt nok tændt på agility i ringene, og ville gerne med ind og lege med ;-)
Jeg boede på et dejligt bed & breakfast, hvor jeg havde hele underetagen for mig selv - behøver jeg at fortælle, at jeg har booket samme sted for resten af året til stævner i jyl - nej, vel ;-)
Desværre faldt Per Hviid om med hjertestop. Jeg sad i den anden ring, så der gik faktisk lang tid, før vi hørte, hvad der var sket (underligt, for i agility kredse går sladder da ellers hurtigt !) Der var heldigvis en masse hos Per, og han blev genoplivet. Jeg skulle ikke selv derhen, for så ville jeg blive dårlig og ikke være til nytte, selvom jeg kan førstehjælp. Jeg begyndte at pakke Per´s ting sammen, få et overblik over bil og telt, imens Annette tog sig af Cosmo og ringede til Per´s kone. Jeg var meget rystet, så da jeg skulle løbe SP3 kunne jeg ikke huske banen. Men det var også lige meget, for det vigtigste var, at Per var i live ! Tårerne fik frit løb, og Sophie var sød, at spørge om jeg havde brug for en krammer, men det kunne jeg ikke overskue på det tidspunkt. Så det har jeg tilgode ;-)

Søndag den 26/4
Coy og jeg var til agilitystævne i Alberslund igen i dag. Imens var mormor og Nicolai til klasse picnic på Rødovregård i dejligt vejr. 4 ud af 5 fejlfrie løb = 1. plads, 2 x 2. plads og 3. plads - Sådan !

Lørdag den 25/4
Coy og jeg var til agilitystævne i Albertslund samtidig med, at jeg også skulle være i Islev, hvor Nicolai skulle til svømmestævne. Vi nåede det hele ;-)

Lørdag den 18/4 og Søndag den 19/4
Coy og jeg har været til landsholdssamling i Hornbæk.

Søndag den 12/4-09
Coy kan i dag, endnu engang, tilføje en ny title, nemlig Rally Videregående Mester (RVM), idet han blev 1. vinder med max. point 100.
Dygtig dreng ;-)

Langfredag den 10/4 og Lørdag den 11/4
Coy og jeg har været i Skurup i Sverige og løbe indendørs agility i en super hal med kunstgræs.

Lørdag den 4/4 og Søndag den 5/4
Så har jeg igen afholdt kursus for dygtige agility udøver. Og denne gang havde de bestilt bedre vejr ;-)

Søndag den 29/3-09
I dag var der indvigelse af min gamle rideskole, Parcelgården, i Glostrup. Ihhh, hvor var det dejligt, at se næsten alle mine gamle rideveninder. De kunne virkerlig få mig i godt humør for en kort stund.

Fredag den 27/3-09
I morges da jeg vågnede og rakte hånden ud, fik jeg fat i en dejlig pels, og håbede, at jeg blot havde haft et mareridt fra i går. Men det havde jeg ikke, og det var Aussie, som lå hos mig og forsøgte at trøste mig. Jeg tudede igen.  Jeg vil bare have min westi tilbage .... NU !
Hvor mange tårer kan man mon have tilbage, når man har grædt lige siden Mandag aften ?! Når jeg kalder hundene ind fra haven, kalder jeg også på Humphrey, af bar vane.
Det sneede inde på arbejdet i dag ; var det mon min westi, som kom ned til mig igen. Åhhh .... hvor jeg dog savner dig.

Torsdag den 26/3-09 ;-((((((((((((((((((((((((
I dag har jeg måtte sende min elskede westi, Humphrey 12 år, til hundehimlen
;-( Jeg har været bekymret for ham i et stykke tid, og da jeg ringede til dyrelægen både Tirsdag og Onsdag var det med den helt store tudetur. Føj, hvor var det hårdt, at tage denne beslutning! Han var altid en glad dreng ;-) Jeg gik en sidste tur med ham og Aussie, og jeg nåede, at skifte mening rigtig mange gange, hvor jeg bare havde lyst til, at gå ind og sige til dyrelægen, at det blev altså ikke i dag. Jeg satte Aussie tilbage i bilen for at gå ind til dyrelægen. Selvfølgelig var venteværelset fyldt op, og jeg startede med at tude, da jeg trådte ind ad døren. Humphrey gik straks i gang med at score en tæve, og dyrelægen Dannie kom og snakkede opmuntrende til Humphrey. Puh ha, så hylede jeg endnu mere, for hvorfor skulle han nu opmuntre ham, når jeg havde taget en tung beslutning. Jeg betalte min regning, og kom ind i "dødsrummet". Her talte dyrelægen Dannie glad med Humphrey igen, og spurgte mig, om det var min endelig beslutning. Jeg havde jo lyst til at svare NEJ, men vidste jo også, hvad der var klogest! Humphrey kom op på bordet, hvor vi blev enige om, at hans vægt tab fra over 9 kg til 7,4 kg var stort for en lille hund. Dannie gav bedøvelse i baglåret, og sagde, at nu fik vi ro til at sige farvel, og lige fra 3-4 min. eller hele 10 min. kunne der gå, før Humphrey sov. Dannie kiggede ind flere gange, men Humphrey var sej, og faldt først i søvn efter ca. 10 min. Var det mon et tegn til mig om, at han ikke ville herfra nu ?! Humphrey fik en MASSE guffer, og han ELSKEDE jo mad, så sådan skulle han herfra. Først satte han sig ned, imens jeg havde ham i mine arme, og til sidst lagde han sig forsigtig ned med tungen ud af munden. Hans ene forben lå stift, så jeg var bange for, at han allerede var død, og jeg rørte ved ham i munden, for at han skulle tage tungen ind igen. Dannie kom ind igen med en mærkelig snor/klemme, og jeg havde ikke overskud til at spørge til, hvad det var. Men den skulle han naturligvis sætte på forbenet. Dannie fik klippet lidt pels af Humprey´s forben, og jeg tænkte på, at det havde jeg allerede forsøgt dagen forinden, men min maskine havde strækket - var det endnu et tegn på, at Humphrey ikke skulle herfra ?! Dannie havde svært ved at finde en blodåre i hans gamle ben, men satte så sprøjten i Humphrey, og fortalte, at jeg ikke skulle blive forskrækket, hvis Humphrey gav et lille gib i sin krop, når hjertede stoppede ! Puh ha, lige der blev jeg mega dårlig, så jeg nåede lige at sige, at nu henter jeg Aussie, så han også kunne få sagt farvel. Sikke meget snak Dannie kunne komme af med, og under normale omstændigheder havde jeg bedt ham om at holde mund, for jeg havde ikke brug for al den snak, men jeg havde ingen kræfter til at sige fra ! Dannie havde lagt Humphrey pænt på et tæppe på gulvet, da Aussie kom ind. Normalt ville jeg også her havde sagt fra, for han skulle da ikke flytte rundt på min Humphrey, når jeg ikke var tilstede ! Aussie kiggede ind, og gik lige forbi Humphrey. Han kiggede væk, hvilket undrede mig, for derefter at søge hen til et hjørne, hvor han satte sig med ryggen til ! Jeg var målløs - hvad var det for en måde at sige farvel til sin bedste ven igennem 10 år på ! Men som Dannie sagde, så havde Aussie allerede tjekkede det ud inden han var trådt ind i lokalet. Ja, eller også kunne han lugte sprøjtens indhold, som jeg kunne !     Jeg spurgte videre, hvad der skulle ske med Humphrey, og han fortalte, hvad jeg havde brug for, og jeg bad ham om at passe rigtig godt på Humphrey. Tak til Dannie for rigtig god behandling, og han tog sig rigtig godt af os, og gav hos rigtig meget tid. Humphrey var jo aldrig den, som besøgte dyrelægen ofte. Jeg var længe om at køre hjem, for jeg følte allerede, at der var meget, meget tomt. Humphrey havde jo en stor personlighed.
Himlen græd sammen med mig, da jeg kom hjem; det regnede.
Kære elskede Humphrey (også kaldet Homse, Homme)
Tusind mange tak for 12 dejlige år. Jeg håber virkelig, at du har det super dejligt i hundehimlen, og jeg savner dig rigtig, rigtig meget. Du vil altid have en stor plads i mit hjerte ;-) Din kurv ligger Aussie i, din spiseplads får ingen lov til at  overtage, din flexlinie får baby Foxon lov til at låne, dit halsbånd vil altid ligge i min træningstaske, og jeg har gemt noget pels fra dig, som jeg altid vil bære på mig. Undskyld, at jeg måtte tage denne beslutning, men jeg ved, at du har det godt hos Don nu. Vi mødes igen en dag. Pas rigtig godt på dig selv. Æret være dit minde.
 
Mandag den 23/3-09 ;-)
Så blev det min fødselsdag, og tænk hvor hurtigt det år er gået siden jeg fyldte rundt sidste år. Om aftenen havde jeg inviteret min søn, min far og hans kone ud at spise. Dejlig mad ;-) Desværre lod min far en "bombe springe". Han ville lukke sit firma om et par måneder og sælge deres store hus ! Sådan ! Jeg blev noget chokket, for det er hele hans livsværk, som han har haft igennem 43 år. Jeg blev vildt bekymret for ham, for det passer slet ikke til min far at gå på pension allerede nu, så jeg måtte lige tage en tudetur, da jeg kom hjem ;-(

Søndag den 22/3-09
Coy er i dag blevet Rally Begynder Mester ;-)

Lørdag den 21/3-09
Coy blev nr. 4 i SP3 i Malmø til et international agilitystævne ;-)

Søndag den 1/3-09
Coy er den bedste dansker i kampen om Årets SVENSKE agility hund ;-)

Lørdag den 28/2-09
I ugens løb har gamle Humphrey blødt lidt op overfor Foxon. De har leget ganske lidt. Humphrey vil også gerne være med til at lege, når Aussie leger med Foxon.
Foxon har trænet en masse sit, "tryk" på musemåtte og bakke i ugens løb. Desuden har min søde træner, Hanne, fået mig overtalt til også at træne "elefanten" (som jeg jo er lidt modstander af, fordi det er på mode, at ALLE skal lære deres hund denne øvelse ;-( Men det er jo super smart, at min hund får lært at bruge sine bagben, og er bevist om, at han også HAR sådan nogle ;-) Så i dag skulle vi vise, hvor gode vi var blevet til den øvelse, lige indtil Hanne bad os om, at dreje den anden vej  - øv, mod uret er vi ikke så gode til....endnu ;-)
Desuden skulle Foxon lære at "dække".....hmmm...den øvelse synes han altså ikke var sjov, men det skal han jo nok få lært, for hvem har set en border collie, som IKKE kan dække ;-) På Hannes hold har hvalpene altid frikvarter. Men i dag slog Foxon og hans legeveninde, Selma, (Lone Börger´s snakkende tæve ;-) sig altså sammen imod en lille sheltie-pige. Hun løber altid i en anden retning end de andre hvalpe, og det synes Foxon og Selma da var meget sjovt i dag. Jeg forsøgte, at gå bagom hvalpene for at drive dem ned til de andre hvalpe, men desværre stod der nogle i vejen, så de 3 hvalpe løb længere væk. Gysss. Heldigvis kunne sheltie ejeren få fat i sin hvalp, imens vi andre fik fat i vores (mærkeligt, som hørelsen ligesom holder op med at virke, når man leger   ;-) Heldigvis var sheltie-pigen ikke blevet for skræmt, for hun stod da, og lagde op til Foxon, da de kom i snor igen ;-)
Coy var til rally træning sidst på dagen, men han skulle vist lige vågne, for han var ikke særlig samarbejdevillig det første stykke tid (eller også var det fordi, at jeg ikke havde de bedste godbider med ;-) Heldigvis vågnede han op til at vi skulle træne de nye og spændende øvelser. Jeg havde aftalt med Conni (vores tidligere rally instruktør), at hun skulle komme forbi og hilse. Hyggeligt, at se hende igen, og hun er jo super dygtig til at forklare øvelserne.

Fredag den 27/2-09
Om aftenen var jeg til et foredrag om ledmanipulation/kiropraktik afholdt af Lone Fabricius. Først 2 timers teori og derefter 2,5 time, hvor hun udøvede kiropraktik på 10 hunde. Susanne havde sine 3 hunde med, så jeg mærkede atlas på Dyzo, hvilket var helt ok med ham ;-)

Tirsdag den 24/2-09
I dag har jeg været på et super godt kursus ifm. mit arbejde. Underviseren, som var en advokat, var heldigvis ikke gammel og grå, men ganske underholdende     ;-) Faktisk så underholdende, så jeg også tager et af hans andre kurser om 2 uger. Så skulle jeg også gerne være rigtig godt rustet til at føre sager i retten ifm. mit arbejde.

Mandag den 23/2-09
Så er der kun 1 mdr. til min fødselsdag ;-)

Søndag den 22/2-09
I går, lørdag, var Foxon med Coy til agility stævne i Vallensbæk. Det tog han altså i stiv arm med alle de larmende hunde og folk. Herligt synes han jo, at der var rigtig mange, som ville klappe ham, for han er sikker på, at det er han født til ;-)Jeg tog ham også med ind i den anden hal, hvor vi fik trænet lidt lydighed. Han var rigtig god til at koncentere sig med en masse forstyrrelser.
Om aftenen var der landsholdsmøde anført af Allan Hansen, som er den nye landsholdschef. Han havde nogle nye og spændende tiltag.
I dag, søndag, var Foxon så først til 1,5 times hvalpetræning og derefter ud til Vallensbæk igen. Han kan jo lige så godt komme i træning med al det sociale, som forøvrigt ikke ser ud til at genere ham. Dejligt ;-)
Om eftermiddagen kom min søn heldigvis hjem fra 2,5 uges ferie. Så længe får han altså ikke lov til at være uden sin mor igen ;-)
Nyt billed af Foxon og jeg på hans side, taget af min veninde Lone, som kom forbi Vallensbæk med sin baby-pige Silje. 

Torsdag den 19/2-09
Foxon har været til dyrelægen i dag for at få sin 2. vacc. samt rabies. Han skal jo snart med til det store udland ;-) Som dyrelæge Birgitte sagde : "nå lille ven, du har vist noget at leve op til, når du skal overtage Coy´s plads" ;-)
Bagefter var vi i den store svømmehal i Tåstrup. Aussie svømmer altid først, men i dag fik han kun en kort tur. Han havde kun svømmet i 10 min., så synes jeg, at han virkede underlig, da han kom op af vandet, for at holde en pause. Om det var fordi en schæfer gøede eller andet, ved jeg ikke, men han ville ikke ud i vandet igen. Det plejer jo absolut ikke at ligne Aussie, så jeg valgte at tage ham op, for jeg var bange for, om der var en fysisk grund (blodprop eller andet). Jeg vil jo gerne passe på min glade, gamle dreng på 10 år. Heldigvis var der intet galt med ham, da jeg kom hjem. Coy var også i baljen og han svømmede rigtig godt. Lille Foxon fik redningsvest på, og så skulle han prøve igen for 2. gang i hans lille liv, at svømme en lille tur. Lad mig sige det på den måde, at han er fantastisk god til "hunde svømning" (læse : der er ikke meget vand i karet efter ham ;-) Han er rigtig god til at svømme på hjemturen, men udturen er alt for vådt for mig. I dag tog jeg ham så ud på det "dybe" vand, så han kom til at svømme lidt længere, og det gik faktisk rigtig godt. Ja, ja, han skal nu nok lære det ;-) Vi mødte også misundelig (på Foxon ;-) Lene/Obi og Sille, og endelig fandt Foxon nogle flinke mennesker - han synes ihverttilfald ikke, at hans "mor" er sød, når hun putter ham ned i den store vandbalje ;-)

Lørdag den 14/2-09
Foxon har været til hvalpe træning for 2. gang. I dag skulle vi på bytur i 1,5 time i et center og på en tog station. Han tog det hele i stiv pote, og fik vist hilst på alle, som kom gående ;-)
Coy har været til rally træning på en stor sne beklædt græsplæne i 1,5 time. Han var super god, og det har vist hjulpet, at jeg er gået tilbage til klikker træning  ;-)
Aussie og Humphrey har været en god tur i skoven i det dejlige, men kolde vejr.
I morgen kommer Nicolai endelig hjem fra skiferie med mormor, men så skal han altså videre til sin far mandag morgen. Det er ikke meget jeg ser til min søn i øjeblikket.

Torsdag den 12/2-09
I dag har Aussie og Coy været til svømning. Aussie er jo et stort badedyr, og svær at få op af baljen igen ;-) Coy er mere forsigtig, men når han først er i gang med at svømme, så er det ok. Langbenet Foxon har også prøvet at "svømme". Det våde element var han dog ikke helt glad for, men det skal han nok blive ;-)
Nicolai er på skiferie med mormor, og ihh guder, hvor jeg savner ham ;-/
Der er lagt flere billeder ind af Coy i fotoalbummet.
Sponsor side er oprettet.

Lørdag den 7/2-09
Coy var til rally prøve i Sorø, og fik 98 points ud af 100. Desværre var det uden for konkurrence, idet det var 3. gang ved samme dommer - derfor kunne vi ikke rykke op i næste klasse ;-(
Nye billeder af Foxon i fotoalbum samt på hans side.
Mandag d. 5/4-2004
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE