Patchwork

20-02-2019

Så blev endnu et babytæppe færdigt til Mødrehjælpen i Viborg.

 

Dette er lavet af resterne fra et større tæppe, så det blev ikke så stort - der var det, der var. Men det går vist fint.

 

I dag var jeg med nogle af de andre fra Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe nede hos Mødrehjælpen og aflevere 10 babytæpper og nogle strikkede babyting.

 

Det er en super lækker butik, Mødrehjælpen har her i Viborg - bestemt et besøg værd.

 

Se mere fra vores besøg hos Mødrehjælpen.

07-02-2019

Så blev jeg endelig færdig med mit babytæppe til Mødrehjælpen i Viborg.

 

Toppen er syet i hånden og tæppet er quiltet på maskin.

 

Tæppet skal afleveres sammen med Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppes øvrige babytæpper næste gang, der skal en leverance afsted. Og jeg skal med på besøg denne gang 🙂

 

Se flere af mine syede ting til baby og børn.

 

28-12-2018

Dette har ikke rigtig noget med patchwork at gøre - men dog lidt syning:

Min nieces dreng blev 4 år i dag, og efter at næsten alle ønsker var opfyldt juleaften, var det svært at finde på noget til fødselsdagsgave. Han er en rigtig dreng og vild med traktorer og maskiner. Så hans mor havde fået den ide, at han ønskede sig nogle små kornsække, som han kunne læsse på vognene og kører rundt med  - og læsse af igen.
Så i går gik jeg i gang ved symaskinen og fik syet seks små sække med ris. 

De blev meget populære og blev straks læsset på traktorvognen.

En anden kreativ ting (som slet ikke har noget med patchwork at gøre), som vi har kastet os ud i her i huset i juledagene, var at lave en kageopsats af gamle kongelige platter.
Min mor efterlod en stak juleplatter, og det startede idéen - de stod jo bare og samlede støv. Så efter en idé, jeg så på nettet, gik jeg på jagt i genbrugsbutikkerne og fandt et par større platter og et par mindre platter - så jeg havde lidt at vælge i mellem. Vi fik anskaffet er stativ til kageopsatsen og et diamantbor, som skal bruges til at bore huller i platterne - uden at de går i stykker. Så var det bare at skrue det hele sammen - og den er blevet rigtig flot, synes jeg selv. En god måde at få brugt alle de gamle platter, som man ikke nænner at smide ud.

Det var ikke så meget om patchwork denne gang. TIl gengæld fik jeg i julegave af min niece et spil, som hedder "Patchwork". Det var helt nyt for mig, men et meget sjovt spil - som også kan spilles selv om, man ikke syr patchwork 🙂 Du kan finde spillet her.

 

26-11-2018

Endnu en lille Alf så dagens lys.

Denne gang en Alfe-Engel 🙂

Link til video-vejledning.

24-11-2018

Så dukkede der pludselig en lille video op på Facebook om, hvordan man laver denne lille søde Alfe-Nissef.
Den måtte straks prøves 🙂

Det er vældig let at lave - men tager forholdsvis meget stof.

Link til videoen her.