Set og sket Viborg Patchworkforenings Velgørenhedsgruppe

16-11-2019

I dag holdt SOS Børnebyerne deres årlige Novembermarked i Sognegården i Viborg. Og vores lille Velgørenhedsgruppe havde igen i år været flittige med en stor donation.

Julestofferne er fortrinsvis donationer fra medlemmer af Viborg Patchworkforening og fra Projekt Puttetæpper (som ikke kan bruge julestof i tæpperne).

Inge, Jytte, Aase og Conny havde sat hinanden stævne der nede, og det var mægtig hyggeligt - som sædvanligt.

Vi donerede:
1 bordløber
23 dækkeservietter
36 kaffedækkeservietter
21 store krusbrikker
5 små krusbrikker 
5 par grydelapper
6 juleposer m/pebernødder 
14 hæklede/strikkede karklude
5 store juleengle
3 små juleengle 
2 store julehjerter
6 mellem julehjerter
5 x 5 små julehjerter
16 x 3 små juletræer 
3 x 3 små kræmmerhuse
15 små nisser

                                                                                     Se flere billeder.

13-11-2019

Så har Jytte og Aase igen været inde med en levering til Mødrehjælpen i Viborg.

Denne gang var der 11 babytæpper (3 fra Aase og 8 fra Jytte), 18 hæklede kraver (fra Bente), 8 strikkede undertrøjer (fra Bente) og en enkelt mulepose (fra Jytte).

Ingrid fra Mødrehjælpen blev som sædvanligt meget glad for det hele og bød på kram og kaffe. Hun synes, det er fantastisk, at hun kan aflevere usælgelige baby-sengesæt (typisk fordi, der er en plet på) til Jytte og få det tilbage som babytæpper.

Lige nu har Mødrehjælpen babytæpper nok på lager, så de vil gerne, at vi prioriterer muleposerne her inden jul - til julehandlen. Og heldigvis har Jytte 3 mere klar 🙂

Se alle vores babytæpper.

06-11-2019

Jytte har igen været kreativ, hun skriver:

Så har jeg prøvet noget nyt.🙂
Mødrehjælpen i Viborg har spurgt mig om jeg ville prøve at sy muleposer/indkøbsnet til dem til delvis erstatning for plasticposer. Jeg har netop afleveret 10 poser og de blev virkelig glade for dem,🙂 og jeg fik grønt lys til at gå videre. Den forreste taske på billedet er syet af et lille pudebræk og resten af en rulle stof fra Mødrehjælpen.

25-09-2019

Så blev der igen afleveret til Mødrehjælpen. Denne gang blev det til 9 babytæpper (2 fra Aase og 7 fra Jytte), 13 undertrøjer (6 fra Maja og 7 fra Bente) og 14 kraver (fra Bente) + nogle børne-CDer og -DVDer fra Maja.
Jytte skriver:

Så har Aase og jeg været ved Mødrehjælpen i Viborg, og vi blev som
sædvanlig modtaget med åbne arme.

De er meget glade for vores tæpper. De nyder det udvalg af tæpper de har, når
startpakkerne skal laves. Og de pointerede igen, hvor perfekt størrelsen på tæpperne er til pakkerne. Ligeledes er de meget glade for tæpper med dyr, som vi jo producerer rigtig mange af. De blev også glade for undertrøjer fra Maja og Bente.

Vi fik sørme også lidt med os hjem. Aase fik sengesæt og jeg fik sengerande, så må vi
se, hvad det kan blive til.

Se alle babytæpper og -tøj her. 

18-09-2019

 

Vores mest produktive medlem af Velgørenhedsgruppen er meget glad i dag. Hun har fået nogle fine donationer fra 2 af Viborg Patchworkforenings medlemmer.
Jytte skriver:

 

Forrige mødeaften fik jeg en stak blokke af Ebba, som hun havde i overskud fra et tæppe.  Det bliver nu til et puttetæppe til et barn på et af Julemærkehjemmene. Ind til videre er det kun en top, men jeg gør det færdig selv, og det bliver afleveret til Puttetæppetantetræf i Hejnsvig næste år. Det er nogle super flotte farver.

 

Og så var jeg på besøg hos Putte i går og fik et bjerg af stoffer med hjem. Det er masser af søde børnestoffer til at sy babytæpper til Mødrehjælpen. Jeg deler dem med Aase, som også er flittig til at sy babytæpper.

Jeg vil gerne sige stor tak til både Ebba og Putte for den flotte donation til Velgørenhedsgruppen.