Terapi og Healing
Hvad er det for noget?
Dette er nok den vanskeligste side at lave, da det er et område, som optager mere og mere af min tid. Men jeg sætter begrænsningens vanskelige kunst på prøve.
Siden 1998 har jeg udviklet mine alternative egenskaber så meget, at jeg nu efter flere års forsøg på venner og bekendte tør stole 100% på mine evner.

Healing - Er mange ting. Jeg healer ved håndspålæggelse eller ved kun at generere energier til klienten uden at berøre denne. Dette foregår i samme rum.
Der kan også ydes såkaldt fjernhealing - her til skal bruges navn og adresse samt et billede af den person, jeg healer, da jeg skal have mulighed for at tune ind på personen.

Under alle former for healingsprocesser får jeg af og til beskeder oppefra, som vil blive videreformidlet i tale til klienten.

Terapi - Her har jeg erfaret, at det, jeg skal bruge mine alternative evner til, er at hjælpe andre mennesker med store såvel som små problemer. Det handler dybest set om, at personen ikke kan finde en udvej i problemstillingen og derfor er jeg til stede for at hjælpe personen videre. Min erfaringsdatabase rummer alt fra små hverdagsproblemer over i scizofreni, borderline, selvmordstanker til almindelige sygdomstegn. Terapi kan gives ved fremmøde eller pr. mail.

Priserne fremgår af prissiden.

Jeg har også haft fornøjelsen af at hjælpe en sjæl videre i sin alternative raket mod det endelige mål. - Et spøgelse om man vil.

Men dybest set, der, hvor alle alternative behandlere går galt i byen (har jeg erfaret), er, når de påtager sig at hjælpe en person, hvor kemien ganske enkelt ikke er til stede. Dette er således med til at forringe en offentlig anerkendelse af vore evner. Så derfor - hvis du skulle få mod på at forsøge lidt hjælp fra min side, så kan du risikere, at jeg siger fra, ganske enkelt fordi jeg kan mærke, kemien ikke passer.
Jeg tager heller ikke flere klienter ind, end jeg kan overkomme, så du kan også få et afslag, hvis jeg ikke kan afse tid til dig. Men det har noget at gøre med, at tager jeg en person ind for at hjælpe, så gør jeg det 100% og ikke kun halvhjertet. Der er heller ikke noget med - OM 3 GANGE SÅ ER DEN FIXET. Det er en proces, som for nogle vil tage længere tid end andre. Kompleksiteten af ens problemstilling og de midler jeg kan hente fra oven er nøje afstemt med, hvad personen kan tåle og hvor lang tid, der så vil gå.

Jeg har kendskab til mange alternative hjælpemidler - tarot, numerologi, astrologi for at nævne nogen. Jeg er enormt glad for at fortælle, så vil du vide mere, så er du hjertelig velkommen til at maile til mig. Jeg besvarer alle henvendelser, så hurtigt jeg kan.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mona | Svar 03.10.2018 08.55

Hej
Jeg 27 år haft fibromyalgi og PTSD i nogle år. Var til et healingforløb over tre dage, 8timer pr dag. Alt forsvandt efter, men nu vender det igen tilbage?!

Buller Tex Flemming Olsen 03.10.2018 18.38

Hejsa - Mona - det var ikke så godt - men mon ikke det skal drøftes i en privat mail - send mig mail

Kenneth | Svar 15.08.2018 13.09

hvad kan du "gøre" ved ens problem? vil du røre min hånd og så føler jeg en strøm af visdom og guddommelighed gennem mig som resultere i at jeg er "frelst"? wtf

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 18:38

Hejsa - Mona - det var ikke så godt - men mon ikke det skal drøftes i en privat mail - send mig mail

...
03.10 | 08:55

Hej
Jeg 27 år haft fibromyalgi og PTSD i nogle år. Var til et healingforløb over tre dage, 8timer pr dag. Alt forsvandt efter, men nu vender det igen tilbage?!

...
13.09 | 10:58

send mig mail om dine konkrete problemstillinger

...
12.09 | 11:46

hej buller, er betvivlende omkring min trosretning og seksualitet generelt, er dette noget du kan hjælpe med, søges der unaturlig hjælp fra hjertet af vejle
:(

...
Du kan lide denne side