Pressefrihed eller eventyr

Berlingske den 17. august 2015

Idet Berlingske på trods af telefonisk interview med Journalist Birgitte Erhardtsen har valgt at bringe en artikel om Sorte Får og Brådne Kar i Revisorbranchen uden, at interviewet er gengivet korrekt, finder jeg det nødvendigt at komme med følgende indlæg på min hjemmeside:

Med al tydelighed har man ikke gennemlæst kendelsen, idet Reviornævnet i samme afgørelse har godkendt mit kvalitetsstyringssystem.

Derudover har jeg på intet tidspunkt påberåbt mig titlen som Clairvoyant.

Derudover er det spændende, at en database skulle indholde 29 selskaber, som jeg angiveligt skulle være revisor for og så er der plukket 2 selskaber ud af denne masse - hvad er lige meningen med det? - hvorfor skal de hænges ud?

Iflg. min klientdatabase, må der være selskaber, der bevidstløst har anvendt mit navn, da der p.t. kun er ganske få selskaber jeg reviderer/ betjener.

Sagen har været i byretten en gang - ja - og nu er den i byretten igen. Alene af den grund, at der er tale om et mindre justitsmord, ved at jeg er blevet ikendt en bøde for mangelfuld rådgivning fra Erhvervsstyrelsens side - ergo, jeg betaler for deres fejl. Ligesom Revisornævnets begrundelse stadig ikke er udførlig nok eller mangelfuld om man vil, på trods af Byrettens tidligere afgørelse og henstilling.

Som oplyst i interviewet, syntes jeg heller ikke det var smart at bruge min sag i en artikel om "Revisornævnets virke" - hvilket så heller ikke er sket - men i stedet som "sorte får og brådne kar"  - så kan man jo tygge lidt på pressefrihed og H.C. Andersen og jounalisters brug eller misbrug af oplysninger.

Jeg har til dato betragtet Berlingske, som en af de få lødige aviser, vi har i Danmark - den opfattelse være hermed tilskammegjort og lagt i "Boulevardpresseafdelingen".

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 18:38

Hejsa - Mona - det var ikke så godt - men mon ikke det skal drøftes i en privat mail - send mig mail

...
03.10 | 08:55

Hej
Jeg 27 år haft fibromyalgi og PTSD i nogle år. Var til et healingforløb over tre dage, 8timer pr dag. Alt forsvandt efter, men nu vender det igen tilbage?!

...
13.09 | 10:58

send mig mail om dine konkrete problemstillinger

...
12.09 | 11:46

hej buller, er betvivlende omkring min trosretning og seksualitet generelt, er dette noget du kan hjælpe med, søges der unaturlig hjælp fra hjertet af vejle
:(

...
Du kan lide denne side