Min historie
Livserfaringer
Mit liv har formet sig, så de første 34 år ene og alene har været op og nedture i en stor pærevælling. Har prøvet nogle af de værste ting, man kan udsættes for. Men disse ting har jo været en vigtig del af min vej til at blive den, jeg er i dag, så derfor ser jeg ikke længere med negative øjne på min fortid.
2 ægteskaber og 7 forhold har jeg lagt bag mig. En virksomheds nedtur fik jeg vendt - så jo, der er nok at tage af i erfaringsdatabasen.
Mit vendepunkt i livet kom efter andet ægteskabs forlis - mit liv blev taget op til revision - det tog 1 - 2 år at få vendt bøtten fuldstændig og kurven er lige siden støt og rolig gået op ad.
Hjælpen kom fra den alternative verden, hvor jeg ret hurtig blev bekendt med mine evner som healer, medmenneskelig støtteperson og samtaleven. Alternativt har jeg beskæftiget mig med Astrologi, Numerologi, Tarot, Sjælehjælp (læs åndeuddrivelse), Shamanisme, Healing i mange forskellige former. Ligesom jeg også henter informationer til andre i den åndelige verden.
Uddannelsesmæssigt har jeg ud fra et mere jordisk plan fået en revisoruddannelse, men har beskæftiget mig med mange andre jobs for at få smør på brøddet.
Så ballasten er i orden til at udbrede min enorme kærlighed til mine medmennesker og hjælpe disse, hvad enten det er psykisk eller et kompliceret regnestykke.
Hvad har jeg beskæftiget mig med

Min erhvervsmæssige bane på revisor området, har givet mig erfaring i skattesager, regnskaber, bogholderier, edb, budgetter, bankforhandlinger, gældssanering, bodeling, frivillige kreditorordninger og meget andet regnskabrelateret.. Ligesom moms og opstart af virksomheder også har været en del af foranstående. Endvidere har jeg erfaring med Norsk skatte- og regnskabslovgivning.
Min Alternative løbebane har givet mig mange spændende oplevelser med positivt udfald. Således har jeg beskæftiget mig med selvmordsklienter, borderline, scizofreni, søvnløshed og almindelige hverdagsspekulationer. Alle med positivt udfald.
Alkoholisme i sig selv kan jeg desværre ikke gøre noget ved. Men de mennesker, der omgåes alkoholikere, kan jeg assistere.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 18:38

Hejsa - Mona - det var ikke så godt - men mon ikke det skal drøftes i en privat mail - send mig mail

...
03.10 | 08:55

Hej
Jeg 27 år haft fibromyalgi og PTSD i nogle år. Var til et healingforløb over tre dage, 8timer pr dag. Alt forsvandt efter, men nu vender det igen tilbage?!

...
13.09 | 10:58

send mig mail om dine konkrete problemstillinger

...
12.09 | 11:46

hej buller, er betvivlende omkring min trosretning og seksualitet generelt, er dette noget du kan hjælpe med, søges der unaturlig hjælp fra hjertet af vejle
:(

...
Du kan lide denne side