Velkommen til Basse og Bella's hjemmeside!
Basse og Bella sommeren 2010
Bella 2 år den 25-01-2011
Den 25-01-2011 blev Bella 2 år 🙂 

Tiden er fløjet afsted, kan næsten ikke tro, at det snart er 2 år siden vi hentede hende.

Bella har udviklet sig til en dejlig og kærlig bestemt "pige" Hun er utrolig dygtig til alt hvad hun lærer og hun elsker det. Basse er ikke lige så hurtig til at lære tingene, men det gør ikke noget for Bella giver ikke op før han har lært det, så han har en bestemt lærerinde i hende 😀

Jeg er så glad for at vi fik øjnene op for denne hunderace, da Border Collien er en utrolig dejlig familie hund. De vil deltage i alt og de er med til alt, så nogle gange glemmer man, at det er hunde man har og ikke børn. Men har man ikke tiden til dem, skal man bestemt ikke vælge en Border Collie for det vil ødelægge den, da den er så aktiv.

Heldigvis har vi både tiden og pladsen til dem

Basse og Bella endelig sammen
Søndag (22-03-09) var vi i Herning og hente Bella. Vi var meget spændte på den lange køretur hjem, men Bella tog det i stiv pote og lagde sig til at sove 🙂  Da vi endelig kom hjem, stod Basse og gravbasserne klar til at tage imod hende. Basse var ellevild med Bella. Hun blev snust og slikket på og leget med 🙂 Bella skulle lige bruge 5 minutter på at se disse hanhunde an 😀 og Basse var lidt hård i starten, men så fortalte Bella lige hvor skabet det stod og Basse blev god til at være mere forsigtig, så når Bella ligger sig hen og vil sove, så for hun lige et hurtigt slik og så sover hun.

Bella fik lavet nogle uheld indenfor og da gulvmoppen blev taget i brug skulle denne selvfølgelig overfaldes 🙃 og den var Basse selvfølge med på, så det tog lidt længere tid at få gjort rent med 2 stk Border Collier der jagtede en gulvmoppe.

Natten gik smadder godt 🙂 Bella sov hele natten uden at blive ked af det og der var kun et lille uheld. Hundene er allerede så glade for hinanden, og Basse er blev god til at lege med Bella nu, de er bare så dejlige sammen 😀 og Basse kommer hele tiden hen til os og viser, hvor glad han er for Bella, så det er bare så dejligt.


Her kan du følge med i vores hundeliv, se vores billeder og skrive en hilsen til os i vores gæstebog. God fornøjelse!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

META | Svar 07.08.2012 22.41

Lån www.METAsHUS.dk Feriehuset er velegnet til mange hunde

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 22:41

Lån www.METAsHUS.dk Feriehuset er velegnet til mange hunde

...
30.07 | 19:13
Bella har modtaget 1
30.07 | 19:13
Bella har modtaget 1
30.07 | 19:13
Bella har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE