GÆSTEBOG !!

Tak fordi du besøger VORES hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Gerda Eskildsen, d. 21-09-2015
Hej til alle rejsevennerne.

Tak til alle for en rigtig god og oplevelsesrig ferie til Andalusien. Tak til Venla og Jørgen for det store og vellykkede arbejde med tilrettelæggelsen af turen. Tak til "mænnerne" for hjælpen med kufferter.
E-mail:
Skrevet af Torben Elvig Jakobsen, d. 18-09-2014
Kære alle Rejsevenner!.

Ja, nu har vi fået vendt mange af de gode oplevelser vi har haft sammen med Jer på denne skønne tur til Amalfikysten, en smuktur der bliver svær at overgå på alle områder, bare det at stå op og kigge ud over havet -- det går bare lige i hjertet.
Håber at ses igen!.
Mange hilsner
Torben og Inger


E-mail:
Skrevet af Jytte Jansen, d. 02-07-2014
Kære Venla og Jørgen /rejedeltagere
Så fik vi betalt det sidste på Amalfi turen, og så rykker det lidt i forventningens glæde, også selv om vores egen sommer er perfekt i år, håber alle har det godt ,og glæder os til et gensyn med jer alle masser af hilsener fra Lyngby, Østerbro og Frederiksberg
E-mail:
Skrevet af Jytte Jansen, d. 29-12-2013
Kære Venla og Jørgen.
Tak for informationer og nyheder, glæder mig stadig til Amalfi og det bliver jeg ved med, vi ønsker et rigtig godt nytår til jer og alle der ser min hilsen, og må rejselysten være med os alle.
varme nytårshilsener fra os begge 2 Jytte
E-mail:
Skrevet af Ilse og Helmut Sørensen, Køge, d. 23-10-2013
Kære Jørgen og Venla.

Vi har været meget glade for at deltage i jeres rejser, og vi vil gerne deltage igen hvis det er muligt

Lige nu må vi takke nej på grund af at vi har en anden forestående rejse.

Men generelt får i stor ros hos os og tak for mange gode oplevelser. Hils alle rejse vennerne og sig de er nogle dejlige mennesker og gode rejse kammerater.

Vi kommer gerne igen

Mange hilsener
Ilse og Helmut

Skrevet af Jytte Jansen, d. 15-10-2013
Kære Venla og Jørgen.
Stor tak til jer 2, plus dem der hjalp til, med at lave sådan et flot gensynsmøde, det var rart at se dem alle igen, og jeg vil glæde mig til den næste tur, den ser jo spændende ud, også varme hilsener fra Eyvind Lilli og Kirsten.
Vh.... Jytte ♥
E-mail:
Skrevet af Gerda Eskildsen, d. 12-10-2013
Kære Kirsten og Mogens.

Tusind tak for en dejlig aften til gensynsmødet, og også tak for det virkelig gode initiativ, I tog. Det er en hyggelig spejderhytte med gode faciliteter.
Det var rigtig dejlig at se og hilse på alle de 42 fremmødte rejsevenner, og snakken gik da også lystigt, mens vi spiste den SUPER DEJLIGE MAD.
Endnu engang tak for sidst.
mange hilsner fra
Gerda
Skrevet af Gerda Eskildsen, d. 04-10-2013
Kære rejsevenner.

Tusind tak til Venla og Jørgen for et fantastisk spændende oplæg til Amalfi-turen i 2014.
Venla og Jørgen gør og har gennem mange år gjort et kæmpe stort arbejde med at arrangere alle vores gode og dejlige ture med Boholte Rejser.
Jeg har været med de sidste 12-13 år. KVALITETSTURE !
Jeg må dog melde fra til turen i år, fordi min familie og jeg har planlagt en tur til Florida, og desværre rækker mit rejsebudget ikke til 2 "store" ture på een sommer.

Jeg vil ønske alle - både jer, der allerede HAR tilmeldt sig - og til dem, der ENDNU IKKE har tilmeldt sig - en rigtig god tur

Mange hilsner
Gerda
E-mail:
Skrevet af Torben Elvig Jakobsen, d. 24-08-2013
Gode Rejsevenner.
En hilsen skal lyde til Jer alle, men først og fremmest til rejsefællerne på Irlands turen, en tur som bare klappede hele vejen rundt.
Venla og Jørgen! I gjorde det bare igen-igen! TAK.
Mange hilsner
Inger & Torben
E-mail:
Skrevet af Per Rosendal, d. 05-05-2013
Linket til Molly Malone kommer her: https://www.youtube.com/artist/the-dubliners?feature=watch_video_title
E-mail:
Skrevet af Per Rosendal, d. 05-05-2013
Til alle jer, der skal til Irland.

I Dublin kan I møde en dejlig kvinde. Hun hedder Molly Malone, sælger fisk og er ret berømt. På billedet kan I se hvorfor. Der er både til gården og gaden og lidt på trækvognen - hun er bare så dejlig. Se selv billedet.Der findes en sang om hende. Jeg har lagt et link på:
E-mail:
Skrevet af Jytte Jansen, d. 03-02-2013
Kære Jørgen.
Denne hilsen er til dig Jørgen, med et stort tillykke med fødselsdagen d. 2-2, du havde sikkert en rigtig dejlig fest, og vi sendte en skål og tillykke i tankerne, vi havde jo også en samlet fødselsdag, nemlig 150, tilsammen, endnu et stort tillykke med masser af hilsener til Venla og dig, fra Eyvind og Jytte, vi glæder os til at høre nyt
E-mail:
Skrevet af GERDA eSKILDSEN, d. 02-10-2012
Kaere Venla og Joergen.
Jeg vil blot oenske jer alle en rigtig hyggelig aften til gensynsmoedet paa fredag. Jeg vil taenke paa jer. Og nu har jeg endelig set mit nye barnebarn - Josephine, og hun er bare super dejlig og har allerede vaennet sig til sin mormor - hun er ikke fedtet med sine smil. Storebror Lukas er blevet en stor dreng, og han elsker sin mormor - siger han. Vi har det temmelig varmt herover for tiden - det er 40 grader, og det er lige lovlig varmt, synes jeg. Det skulle vare i hvert fald hele denne uge, siger vejrudsigten.
Hav nu en rigtig hyggelig aften og hils alle rejsevennerne fra mig.
E-mail:
Skrevet af Jytte jansen, d. 31-10-2011
Kære Venla og Jørgen, Ina og Bjerne.
Tusind tak for en rigtig dejlig aften på gensynsmødet, og vi kom godt hjem i det tågede vejr. Maden, vin, samvær, kaffe og kage, helt i top, vi glæder os til et gensyn med alle de skønne mennesker.
Masser af varme hilsener fra Eyvind og Jytte
E-mail:
Skrevet af Gerda Eskildsen, d. 18-10-2011
Aloha til alle rejsevennerne.
Tak for en rigtig dejlig tur til Frankrig, og desvaerre maa vi jo #misse# gensynsmoedet, og vi ved godt, at vi er i rigtig god tid med at oenske jer en god aften. MEN vi har en fantastisk tid her i Canta Clarita. Det er saamaend bare et stykke over 30 grader hver dag, og vi nyder baade solopgang og solnedgang.
Torsdag morgen (meget tidligt) flyver vi til Hawaii (Kauai), hvor vi skal bo ca. 100 m fra Stillehavet - og jo vi har badedragterne med. Af planlagte ture skal vi sejle ud paa Stillehavet med en catamaran og se delfinerne svoemme og springe ved siden af baaden.
Rigtig god fornoejelse til gensynsmoedet og mange #varme# hilsner fra
Jytte og Gerda
E-mail:

Nyeste kommentarer

20.10 | 12:27

Hej Venia og Jørgen. Dejlig at høre fra jer. Vi vil ikke til udlandet i år. Men en tur i Danmark ville være dejligt.
Vi er flyttet til Vesterhegnet 19
det ok.

...
12.11 | 10:24

Tusind tak for det fine materiale I sendte om Amalfi-kysten og hotellet vi skal bo på, er allerede begyndt at glæde os til turen, varme hilsener til alle.

...
31.10 | 20:24

Dejlige billeder, skønne minder, dejlig rejse, hvad mere kan man ønske sig, og selvfølgelig dejlig samvær, Det havde vi

...
26.02 | 18:12

Det er et flot stykke arbejde i laver for os.Jette ogErik.

...