Referat af møde 2012-05-22

Referat af bestyrelsesmøde i BTR 2012-05-22

 Dagsorden

1. Velkomst

2. Status i rideklubben

3. Fuldmagt

4. Ridelejr

5. Pony games

6. Dansk Rideforbund

7. Manglende betalinger (hvad gør vi)

8. Junior udvalg

9. Evt.

 Til stede: Jesper, Hanne, Charlotte, Maria, Ditte, Anne-Dorthe

 

Ad. 2

Hanne gennemgik lidt af regnskabet, der ser sundt ud.

 Ad.3

Alle tilstedeværende underskrev fuldmagt til Charlotte om ind- og udbetalingsret til klubbens konto.

 Ad.4

Bliver hos Charlotte fredag d. 13.juli – søndag d.15.juli. Charlotte og Hanne laver program. Man kan tage egen hest/pony med, og der vil være rideskoleponyer til de, der ikke selv har hest. Program meldes ud hurtigst muligt. Seneste tilmelding d.30.juni.

 Ad.5

Maria har lavet et fint program. Der bliver hygge for alle. Pony games finder sted d.30.juni . Betaling ved tilmelding til Ditte eller Maria.

 Ad.6

Der var enighed om at vi gerne vil optages i DRF. Hanne kontakter DRF om det praktiske. Hanne spørger Holmens ponyklub og Måstrup Rideklub om de også er interesserede i medlemskab.

 Ad.7

Skyldnere rykkes via anbefalet brev med oplysning om inkasso, hvis de ikke betaler.

 Ad.8

Intet nyt fra junior udvalget.

 Ad.9

For at skoleponyerne ikke skal overanstrenges, er det vedtaget, at de kun må springe i forbindelse med undervisning. Uanset om det er part eller leje.

Af sikkerhedsgrunde er det desuden vedtaget at der skal være en person over 18 år eller en underviser til stede udover rytteren, når der springes. Ditte laver opslag om de to spring-emner.

Der var stor diskussion om nogle af undervisningstimerne skulle bruges på teori i stedet for ridning. Der blev ikke enighed, og vi talte om, at vi kunne holde medlemsmøde, hvos bl.a. teori-undervisning kunne diskuteres.

 

Næste møde er 20.juni kl.19.30 hos Jesper.