Håndarbejde

Jeg har hæklet og strikket siden ruder konge var knægt.

Min første strikkede trøje var i maskingarn fra Borgporten i Aalborg, en tråd hvid og en tråd lyseblå med raglanærmer - jeg var da 6 år. Lidt senere begyndte jeg at hækle.

Jeg lærte dog først at sy på symaskine for ca. 12-13 år siden. Sagen var den, at min mor havde en dyr og god symaskine, hvilket der i den grad var forbudt land for mig. Sådan gik meget af mit liv - indtil jeg blev så irriteret over at der fandtes så mange smukke stoffer, som jeg ikke rigtigt kunne gøre noget med. Jeg fik lov til at låne min mormors symaskine. Jeg brugte et par timer på at tråde den, da vi kom hjem med vidunderet - det var faktisk Peer der fandt ud af det til sidst. Jeg øvede mig sådan i at sy frem og tilbage. 14 dage efter fik vi nyt spisebord i køkkenet med nye stole med sarte hvide hynder. Sælgeren fortalte, at betrækkene ikke kunne vaskes, hvor jeg jo bare ligesom kom til at slynge ud, at så kunne jeg da bare sy nogle nye - og som sagt så gjort ... og så har jeg - med pauser - syet siden. Foldegardiner, puder, fastelavnskostumer mm.

Lige for tiden er jeg ramt af hækling - selv om jeg nu har hæklet en del de seneste år, så har det eskaleret en del på det sidste.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 13:13

JEG GIK I SKOLE MED ANNA DYRBY I JERSLEV....IDTIL 5 KLASSE MENER JEG...VIL SAA GERNE I KONTAKT MED HENDE...JEG HEDDER BODIL DAHL OG HAR

...
30.08 | 18:25

Mine forældre var nærmeste nabo til Karl og Ane Marie på Gl. Skolevej. En af mine brødre var bedsteven med Jens Anker. Jeg husker meget om dem......

...
29.08 | 16:46

Er der nogen der kan huske, at der lå et gartneri på hovedgaden i Sulsted i 40erne og måske ind i 50erne
Ejeren hed Harald Lillebæk Dam og hustruen Margrete Dam

...
22.07 | 18:03

Kan nogen huske, at der lå et gartneri på hovedgaden i Sulsted sidst i 40 erne og måske ind i 50 erne.
Ejeren hed Harald Dam og hustruen Grtte Dam.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE