Håndarbejde

Jeg har hæklet og strikket siden ruder konge var knægt.

Min første strikkede trøje var i maskingarn fra Borgporten i Aalborg, en tråd hvid og en tråd lyseblå med raglanærmer - jeg var da 6 år. Lidt senere begyndte jeg at hækle.

Jeg lærte dog først at sy på symaskine for ca. 12-13 år siden. Sagen var den, at min mor havde en dyr og god symaskine, hvilket der i den grad var forbudt land for mig. Sådan gik meget af mit liv - indtil jeg blev så irriteret over at der fandtes så mange smukke stoffer, som jeg ikke rigtigt kunne gøre noget med. Jeg fik lov til at låne min mormors symaskine. Jeg brugte et par timer på at tråde den, da vi kom hjem med vidunderet - det var faktisk Peer der fandt ud af det til sidst. Jeg øvede mig sådan i at sy frem og tilbage. 14 dage efter fik vi nyt spisebord i køkkenet med nye stole med sarte hvide hynder. Sælgeren fortalte, at betrækkene ikke kunne vaskes, hvor jeg jo bare ligesom kom til at slynge ud, at så kunne jeg da bare sy nogle nye - og som sagt så gjort ... og så har jeg - med pauser - syet siden. Foldegardiner, puder, fastelavnskostumer mm.

Lige for tiden er jeg ramt af hækling - selv om jeg nu har hæklet en del de seneste år, så har det eskaleret en del på det sidste.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 01:08

Hej Ann.
Tusind tak for en dejlig tur ned af memory lane i Sulsted. Er selv født og opvokset ved stationsbyen og genkender steder og personer du skriver om.

...
12.08 | 10:21

Goddag Anne Nygaard

Ved du noget om sognefogeden Lars Jensens børn. Han blev dømt i den ovennævnte sag.Det gik rent galt for dem, ikke?

...
28.06 | 12:40

Ann Nygaard,
der er en fejl på linket til adressebogen for Skat.
Linket til skattebeløbene virker som det skal!
Mvh.
Ove

...
21.05 | 21:58

dejlig video fra børnehjemmet i Brønderslev men ved man hvilket årstal den er optaget i
mvh
Lisbeth

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE