Datter kåret som bedste soldat

Jeg holder en pause med Hammer Bakker. Jeg har fået afleveret mine bøger på biblioteket. Jeg tænkte, at jeg nok kunne låne dem igen, men tænkte en ekstra gang, og besluttede mig for, at jeg lige vil holde en pause. Det er måske meget godt, lige at komme lidt væk fra alle rødderne i Bakkerne. Nu har jeg i stedet lånt bøger om tyvebander på Jyske Ås, og mon ikke jeg får en fortælling ud af det.

I sidste uge havde jeg haft denne hjemmeside i 1 år - og i dag rundede jeg de 100.000 besøg på en af mine sider. Jeg er bare så super glad for, at så mange besøger min hjemmeside, så fortsæt endelig med det. Jeg håber, at der findes noget et eller andet sted, som folk kan bruge eller glæde sig over et eller andet sted.

Mange tak

Ann

I øjeblikket arbejder jeg med gravstenene på Lyngby kirkegård. Først var det egentlig meningen, at jeg bare ville plotte dem ind, men det er jo allerede gjort. Derfor har jeg besluttet, at jeg vil fortælle om familien, slægten og skæbnen bag stenene. Alle følger jeg så vidt mulig fra vugge til grav - også selv om jeg kun skriver nogle få linjer om dem. Alle bliver skrevet ind i Legacy, og er de i Peers slægt også i Brothers Keeper. Det er et kæmpe arbejde - men sjovt - og det skal jo heller ikke være færdig til en bestemt tid.

Jeg har alt for mange idéer - det er som om, at sommervarmen ikke har indflydelse på min mange idéer  - kun tager den vældig fat i det der hedder "at bestille noget". Jeg arbejder på mange fronter, samtidig med, at mig og familien har holdt ferie og droslet ned. Der er en del hel og halvgjorte sider, men jeg håber, at når det dårlige vejr kommer igen - og det gør det jo - vi ved det - så bliver tiden til at få styr på det meste.

Men det skønne vejr, har gjort, at jeg har besøgt en masse kirker og skønne steder rundt om i Vendsyssel, og det er slet ikke så ringe.

Jeg skriver alt for sjældent her - men det er udelukkende fordi, at tiden flyver af sted med så meget andet. Jeg har lige lavet en lille fortælling om da jeg var til messe med paven Mig og Paven - så fandt jeg ved et lykketræf min oldefars søsters barnebarn via nettet, og han har sendt mig mange herlige billeder og jeg har fået ny information. Hammer Bakker måtte jeg stille lidt i bero, fordi jeg startede på noget om min fars onkels forfædre - det viste sig dog, at de alligevel hang sammen med Hammer Bakker. Jeg har også lavet en mappe der hedder  Haps - en godbid - hvor jeg fortæller om de små sejre - de små oplevelser - som gør mig glad - både som slægtsforsker, men også som indehaver af denne side. Der findes nogle løse ender rundt omkring på hjemmesiden, men jeg håber, at jeg snart får styr på det meste.

Nyeste kommentarer

14.08 | 01:08

Hej Ann.
Tusind tak for en dejlig tur ned af memory lane i Sulsted. Er selv født og opvokset ved stationsbyen og genkender steder og personer du skriver om.

...
12.08 | 10:21

Goddag Anne Nygaard

Ved du noget om sognefogeden Lars Jensens børn. Han blev dømt i den ovennævnte sag.Det gik rent galt for dem, ikke?

...
28.06 | 12:40

Ann Nygaard,
der er en fejl på linket til adressebogen for Skat.
Linket til skattebeløbene virker som det skal!
Mvh.
Ove

...
21.05 | 21:58

dejlig video fra børnehjemmet i Brønderslev men ved man hvilket årstal den er optaget i
mvh
Lisbeth

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE