Datter kåret som bedste soldat

Glæde.. krise... krise... krise.. krise

Hvis der er noget, der kan få mit pis i kog, så er det, når computeren ikke virker. Ankommet hjem fra nattevagt, er der en der har fundet et, efter min mening, genialt link

http://box2.nmtvault.com/DanishIM/jsp/RcWebBrowseCollections.jsp

Aviser udgivet i USA om danskere - både dem, som forlod deres gamle fædreland, om hvad de bedrev "over there" og nyheder, som skete hjemme i gamle Danmark. Jeg kunne da lige søge lidt, og ved andet kig for Sulsted faldt jeg over menighedsrådet i Sulsted, og deres nye bandereklame på Sulsted Station, som min bror var ophavsmand til.. Senere på dagen, skrev en, at vi var i familie og så ville jeg lige tjekke inde på Brothers Keeper, hvor jeg gemmer min slægtsforskning med over 8.000 personer - og væk var det... Jeg siger... VÆK. Så kunne jeg slet ikke sove, var et nervevrag. Ringede til gemalen, som besøgte hans ene bror, som altid foregår i et roligt tempo, og nærmest skreg, græd i telefonen "Jeg ved godt du tager den med ro, men det er der ingen grund til, for alt min slægtsforskning er væk" Hjem kom manden i en ruf, ikke fordi han interessere sig for slægtsforskning - men han viste dog godt, at dette var en krisesituation. Hen på aftenen ved 20tiden, faldt jeg i søvn, fik et par timers søvn, og op på job igen. Hjem her til morgen, hænge lidt sammen med kaffe og smøger og så på cykel til tandlægen... Videre i teksten og kigge på den forbandede computer.... Endelig kom min redningsmand - genboen Poul - og da han fandt en backup med over 6.000 personer, sagde jeg, hvis det er den du kan finde, så pyt med de sidste par 2.000 - men lige pludselig fandt han den. Hold kæft hvor var jeg glad... og når mor er glad - så er alle som bekendt glade. :) :)

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.11 | 14:28

Fantastisk flot kirke, den skal vi snart op og se .

...
15.11 | 22:06

Povel og ikke Poul

...
15.11 | 21:59

Hej
Jeg er meget interesseret i at se mere materiale
Vi har netop fundet ud af at min mormor fik et barn sammen med
Poul Blicher Winther i 1932
Mvh
Heidi

...
13.11 | 18:57

Sikke et fantastisk arbejde du har gjort. Jeg er Peder Jacobsens oldebarn via fabrikanten Jacob (bror til Laura). Kontakt mig hvis du har lyst til at høre mere.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE