Datter kåret som bedste soldat

Glæde.. krise... krise... krise.. krise

Hvis der er noget, der kan få mit pis i kog, så er det, når computeren ikke virker. Ankommet hjem fra nattevagt, er der en der har fundet et, efter min mening, genialt link

http://box2.nmtvault.com/DanishIM/jsp/RcWebBrowseCollections.jsp

Aviser udgivet i USA om danskere - både dem, som forlod deres gamle fædreland, om hvad de bedrev "over there" og nyheder, som skete hjemme i gamle Danmark. Jeg kunne da lige søge lidt, og ved andet kig for Sulsted faldt jeg over menighedsrådet i Sulsted, og deres nye bandereklame på Sulsted Station, som min bror var ophavsmand til.. Senere på dagen, skrev en, at vi var i familie og så ville jeg lige tjekke inde på Brothers Keeper, hvor jeg gemmer min slægtsforskning med over 8.000 personer - og væk var det... Jeg siger... VÆK. Så kunne jeg slet ikke sove, var et nervevrag. Ringede til gemalen, som besøgte hans ene bror, som altid foregår i et roligt tempo, og nærmest skreg, græd i telefonen "Jeg ved godt du tager den med ro, men det er der ingen grund til, for alt min slægtsforskning er væk" Hjem kom manden i en ruf, ikke fordi han interessere sig for slægtsforskning - men han viste dog godt, at dette var en krisesituation. Hen på aftenen ved 20tiden, faldt jeg i søvn, fik et par timers søvn, og op på job igen. Hjem her til morgen, hænge lidt sammen med kaffe og smøger og så på cykel til tandlægen... Videre i teksten og kigge på den forbandede computer.... Endelig kom min redningsmand - genboen Poul - og da han fandt en backup med over 6.000 personer, sagde jeg, hvis det er den du kan finde, så pyt med de sidste par 2.000 - men lige pludselig fandt han den. Hold kæft hvor var jeg glad... og når mor er glad - så er alle som bekendt glade. :) :)

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.05 | 21:58

dejlig video fra børnehjemmet i Brønderslev men ved man hvilket årstal den er optaget i
mvh
Lisbeth

...
18.05 | 00:28

Meget flot lavet - Karen Nielsdatter & Poul Christian Nielsen blev gift
08.02.1867 i Nørholm ... der var en datter, Nielsine, født 01.06.1866.

MVH

...
15.05 | 15:39

Hvor sjovt at finde denne side. Ane Cathrine, som har to døtre med Niels Bollesen, er min tipoldefars søster.

...
19.04 | 12:06

Billedet er fra min morfar og mormors have i V. Hjermitslev. Henry og Dagnys datter (min mor) sidder forrest til venstre: Inger - med min far: Gunnar Larsen.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE