Datter kåret som bedste soldat

Glæde.. krise... krise... krise.. krise

Hvis der er noget, der kan få mit pis i kog, så er det, når computeren ikke virker. Ankommet hjem fra nattevagt, er der en der har fundet et, efter min mening, genialt link

http://box2.nmtvault.com/DanishIM/jsp/RcWebBrowseCollections.jsp

Aviser udgivet i USA om danskere - både dem, som forlod deres gamle fædreland, om hvad de bedrev "over there" og nyheder, som skete hjemme i gamle Danmark. Jeg kunne da lige søge lidt, og ved andet kig for Sulsted faldt jeg over menighedsrådet i Sulsted, og deres nye bandereklame på Sulsted Station, som min bror var ophavsmand til.. Senere på dagen, skrev en, at vi var i familie og så ville jeg lige tjekke inde på Brothers Keeper, hvor jeg gemmer min slægtsforskning med over 8.000 personer - og væk var det... Jeg siger... VÆK. Så kunne jeg slet ikke sove, var et nervevrag. Ringede til gemalen, som besøgte hans ene bror, som altid foregår i et roligt tempo, og nærmest skreg, græd i telefonen "Jeg ved godt du tager den med ro, men det er der ingen grund til, for alt min slægtsforskning er væk" Hjem kom manden i en ruf, ikke fordi han interessere sig for slægtsforskning - men han viste dog godt, at dette var en krisesituation. Hen på aftenen ved 20tiden, faldt jeg i søvn, fik et par timers søvn, og op på job igen. Hjem her til morgen, hænge lidt sammen med kaffe og smøger og så på cykel til tandlægen... Videre i teksten og kigge på den forbandede computer.... Endelig kom min redningsmand - genboen Poul - og da han fandt en backup med over 6.000 personer, sagde jeg, hvis det er den du kan finde, så pyt med de sidste par 2.000 - men lige pludselig fandt han den. Hold kæft hvor var jeg glad... og når mor er glad - så er alle som bekendt glade. :) :)

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 01:08

Hej Ann.
Tusind tak for en dejlig tur ned af memory lane i Sulsted. Er selv født og opvokset ved stationsbyen og genkender steder og personer du skriver om.

...
12.08 | 10:21

Goddag Anne Nygaard

Ved du noget om sognefogeden Lars Jensens børn. Han blev dømt i den ovennævnte sag.Det gik rent galt for dem, ikke?

...
28.06 | 12:40

Ann Nygaard,
der er en fejl på linket til adressebogen for Skat.
Linket til skattebeløbene virker som det skal!
Mvh.
Ove

...
21.05 | 21:58

dejlig video fra børnehjemmet i Brønderslev men ved man hvilket årstal den er optaget i
mvh
Lisbeth

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE