Aalborg Karneval

Det var 31. gang, at der blev holdt Karneval i Aalborg... og jeg har aldrig været til det før. For dårligt ? Jo, det vil jeg mene. For vores døtre har det været et "must" siden de blev gamle nok.

Peer og jeg tog af sted i god tid og valgte os en plads lige der hvor jernbanen går under Vesterbro - ikke noget dårligt valg skulle det vise sig.

Vi havde i starten nok at gøre med, at studere folkene omkring os, andre der havde taget opstilling, men også karnevalsdeltagere som gik på den tomme gade.

Så kom de - optoget - masser af mennesker, masser af fulde mennesker - masser af glade mennesker - omkring 50.000 deltog i karnevallet. Den glade stemning var en oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Desværre fik jeg ikke et billede af dem alle sammen - det kunne jeg ikke nå - men jeg fik dog billeder af flere - her er et udpluk af nogle af de glade unge mennesker. Du kan se flere af mine billeder her https://picasaweb.google.com/112276729513360005870/AalborgKarneval2013#

 

Tak for en dejlig oplevelse. Tror du, at jeg har taget nogle billeder af dig- er du meget velkommen til at skrive til mig, og jeg skal se hvad jeg har på lager.
Ann Nygaard

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.11 | 14:28

Fantastisk flot kirke, den skal vi snart op og se .

...
15.11 | 22:06

Povel og ikke Poul

...
15.11 | 21:59

Hej
Jeg er meget interesseret i at se mere materiale
Vi har netop fundet ud af at min mormor fik et barn sammen med
Poul Blicher Winther i 1932
Mvh
Heidi

...
13.11 | 18:57

Sikke et fantastisk arbejde du har gjort. Jeg er Peder Jacobsens oldebarn via fabrikanten Jacob (bror til Laura). Kontakt mig hvis du har lyst til at høre mere.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE