Aalborg Karneval

Det var 31. gang, at der blev holdt Karneval i Aalborg... og jeg har aldrig været til det før. For dårligt ? Jo, det vil jeg mene. For vores døtre har det været et "must" siden de blev gamle nok.

Peer og jeg tog af sted i god tid og valgte os en plads lige der hvor jernbanen går under Vesterbro - ikke noget dårligt valg skulle det vise sig.

Vi havde i starten nok at gøre med, at studere folkene omkring os, andre der havde taget opstilling, men også karnevalsdeltagere som gik på den tomme gade.

Så kom de - optoget - masser af mennesker, masser af fulde mennesker - masser af glade mennesker - omkring 50.000 deltog i karnevallet. Den glade stemning var en oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Desværre fik jeg ikke et billede af dem alle sammen - det kunne jeg ikke nå - men jeg fik dog billeder af flere - her er et udpluk af nogle af de glade unge mennesker. Du kan se flere af mine billeder her https://picasaweb.google.com/112276729513360005870/AalborgKarneval2013#

 

Tak for en dejlig oplevelse. Tror du, at jeg har taget nogle billeder af dig- er du meget velkommen til at skrive til mig, og jeg skal se hvad jeg har på lager.
Ann Nygaard

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 04:55

Erik begravet i Svenstrup, Per boede i Sæby. Agnes NørreSundby. Lis i Århus, begravet i Sulsted. Den sidste Leif? ved jeg ikke hvor boede- døde nok ca 1980.

...
25.02 | 04:51

Hej Finn
Tænker du på Einar Krogh fra Tylstrup ? I givet fald er de alle gået bort. Min onkel Erik var den sidste der var tilbage og det er snart 2 år siden.

...
24.02 | 16:49

Har du mon tjek på hvor Ejner Krogs børn er i verden

...
24.02 | 16:47

Hyggelig at se og læse om alle de kendte personen i Sulsted og Alle de bekendte personer Regnar og Margit er jeg gået i skole med fra 49-56 ,da de blev gift og

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE