Aalborg Karneval

Det var 31. gang, at der blev holdt Karneval i Aalborg... og jeg har aldrig været til det før. For dårligt ? Jo, det vil jeg mene. For vores døtre har det været et "must" siden de blev gamle nok.

Peer og jeg tog af sted i god tid og valgte os en plads lige der hvor jernbanen går under Vesterbro - ikke noget dårligt valg skulle det vise sig.

Vi havde i starten nok at gøre med, at studere folkene omkring os, andre der havde taget opstilling, men også karnevalsdeltagere som gik på den tomme gade.

Så kom de - optoget - masser af mennesker, masser af fulde mennesker - masser af glade mennesker - omkring 50.000 deltog i karnevallet. Den glade stemning var en oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Desværre fik jeg ikke et billede af dem alle sammen - det kunne jeg ikke nå - men jeg fik dog billeder af flere - her er et udpluk af nogle af de glade unge mennesker. Du kan se flere af mine billeder her https://picasaweb.google.com/112276729513360005870/AalborgKarneval2013#

 

Tak for en dejlig oplevelse. Tror du, at jeg har taget nogle billeder af dig- er du meget velkommen til at skrive til mig, og jeg skal se hvad jeg har på lager.
Ann Nygaard

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 01:08

Hej Ann.
Tusind tak for en dejlig tur ned af memory lane i Sulsted. Er selv født og opvokset ved stationsbyen og genkender steder og personer du skriver om.

...
12.08 | 10:21

Goddag Anne Nygaard

Ved du noget om sognefogeden Lars Jensens børn. Han blev dømt i den ovennævnte sag.Det gik rent galt for dem, ikke?

...
28.06 | 12:40

Ann Nygaard,
der er en fejl på linket til adressebogen for Skat.
Linket til skattebeløbene virker som det skal!
Mvh.
Ove

...
21.05 | 21:58

dejlig video fra børnehjemmet i Brønderslev men ved man hvilket årstal den er optaget i
mvh
Lisbeth

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE