"Jæn hjælsen på dawen"

"Der var altid en anledning til at få en kop kaffe, var der ingen anledning, var det det der var anledningen". Skriv en hilsen stor eller lille, portoen er betalt. Om du skriver noget her i gæstebogen eller en besked nederst på siderne, bestræber jeg mig da på, at svare dig - så vend endelig tilbage til siden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ann, d. 07-11-2012
Hej Mor

Mange tak skal du have. Dejligt, at du fandt herind.

Mange hilsner
Ann
Skrevet af din mor, d. 07-11-2012
nej - nej du har gjort det igen, hvor er det bare flot arbejde
E-mail:
Skrevet af Ann, d. 04-11-2012
Hej Lene
Tak for de søde ord - og har skam været inde at kigge på din side, med de mange flotte smykker.
Mange hilsner
Ann
Skrevet af Lene, d. 03-11-2012
Super side - tak for kigget
Hjemmeside:
Skrevet af Ann , d. 25-10-2012
Hej Mona
Tak for linket. Jeg har været inde på siden før, men havde lige glemt den. Nu har jeg sat den ind under link, for der er jo flere vendelboer i blandt.
Mange hilsner og tak
Skrevet af Mona Hansen, d. 24-10-2012
http://www.dk-gravsten.dk/kirkeg/KongenshusMF.php
Skrevet af Ann, d. 22-10-2012
Hej Solveig
Tak for de søde ord Solveig - Det er store ord fra en vendelbo ;O) Jamen, du kigger da bare forbi igen, du skal være så hjertelig velkommen.

Mange hilsner og god jagt med dine aner
Skrevet af solveig Jeppesen, d. 21-10-2012
hej Ann, jeg har lige opdaget din Hjemmeside , hvor er den flot . jeg er vendelbo (de er ikke nemme og imponere) men jeg er er meget imponeret.
er slet ikke færdig med og se.Jeg slægtforsker lidt i min fars familie Jeppesen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ann , d. 12-10-2012
Hej Janni. Tak for dine søde ord og tak for at gøre mig opmærksom på fejlen. Nu har jeg fået Arne og Uffe på. 2 navne som jeg jo kender så godt, men lige havde glemt i farten.
Skrevet af Janni Ziegler, d. 11-10-2012
Hej Ann.

Sikke en flot hjemmeside - specielt delen om Sulsted. MEN jeg er simpelthen nødt til at rette noget i din ellers fine fortælling. Du mangler at tilføje Uffe og Arne til den børneflok Simon og Lilly Ziegler (heldigvis) berigede verden med. De fik nemlig 11 børn - 5 piger og 6 drenge.
Skrevet af Ann, d. 03-10-2012
Kære Anne Margrethe, Linda og Connie og alle I andre der har været herinde.
1000 tak for de rosende ord, dejligt at det man laver værdsættes andre. Mere end 2000 besøg har jeg haft på min hjemmeside de sidste 2-3 dage, det er i den grad overvældende, men dejligt. Jeg håber, I kigger forbi igen.
Skrevet af Anne Margrethe Borup Nyborg, d. 03-10-2012
Flot hjemmeside du har lavet.
Mine bedstforældre (morfar Niels Christian Borup Nielsen fra Kollerup Fjerritslev og mormor Ane Sørine f. Sørensen fra Ørum)Var i 54 år(1905 -1959) præstegårdsforpagter i Sulsted præstegård. Morfar var også meget aktiv i sognerådet, var sognerådsformand i mange år i Sulsted. De fik (3 levende børn: Eli - Lars/Las og Juliane) De er alle blevet døbt - konfirmeret - gift og en enkel bisat i Sulsted kirke. Min mor Juliane (barneplejerske og sygeplejerske) fuldte med min far Sander E.V. Mortensen til midtfyn. Hvor de havde i 36 år et privat plejehjem i Broby komunne. Jeg bor nu ved Århus sammen med min familie. Jeg arbejde med begge bedsteforældrenes aner, min morfar aner kan jeg komme ned til ca 13-1400 tallet og mormor omk 1600 tallet. Det er inde på MY HERITAGE = " Borup Web Site"

V.h. Margreth Nyborg

E-mail:
Skrevet af Linda Jensen, d. 03-10-2012
Hej
Dejlig hjemmeside du har.
Jeg kan så godt lide at læse om Vendsyssel,da min far`s slægt stammer derfra. Min farfar og min far er født i Astrup og min farmor er født i Asdal. Flot !
E-mail:
Skrevet af Connie Rasmussen, d. 02-10-2012
Hej Ann
Det er en fantastisk hjemmeside du har - har dog ikke været det hele igennem endnu. Jeg slægtsforsker også selv og har mine aner langt tilbage i flere led. Bor også i Brønderslev igen - er født her - tog en afstikker til Hirtshals i godt 30 år. Min Farfar sad i byrådet her i byen 1939-1944. Er nok ikke helt vendelbo - mormor var nordmand og og en oldemor var svensker, en tipoldemor var også svensker men i en anden gren. men jeg faldt dog over din familie i Ajstrup og blev nysgerrig, da min svigerfar var født og opvokset der og vendte på sine gamle dage tilbage til Sulsted og døde der. Så jeg studerede navnene lidt men umiddelbart er der ik' en forbindelse.
Men igen en fantastisk side.
hilsen Connie :-)
E-mail:
Skrevet af Ann, d. 28-09-2012
Hej John
Tak skal du have. Du vender bare tilbage så tt du vil. Jeg har sendt dig en mail, men til andre kan jeg oplyse, at jeg såmænd har brugt stamtavler, som vel egentlig er beregnet til hunde og katte og den slags.
Held og lykke med din hjemmeside John, den vil jeg glæde mig til at se.

Nyeste kommentarer

16.11 | 14:28

Fantastisk flot kirke, den skal vi snart op og se .

...
15.11 | 22:06

Povel og ikke Poul

...
15.11 | 21:59

Hej
Jeg er meget interesseret i at se mere materiale
Vi har netop fundet ud af at min mormor fik et barn sammen med
Poul Blicher Winther i 1932
Mvh
Heidi

...
13.11 | 18:57

Sikke et fantastisk arbejde du har gjort. Jeg er Peder Jacobsens oldebarn via fabrikanten Jacob (bror til Laura). Kontakt mig hvis du har lyst til at høre mere.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE