"Jæn hjælsen på dawen"

"Der var altid en anledning til at få en kop kaffe, var der ingen anledning, var det det der var anledningen". Skriv en hilsen stor eller lille, portoen er betalt. Om du skriver noget her i gæstebogen eller en besked nederst på siderne, bestræber jeg mig da på, at svare dig - så vend endelig tilbage til siden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bruno Andersen, d. 21-04-2014
Kom lige forbi din spændende hjemmeside
og tak for kigget.
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 23-03-2014
Hej Kirsten
Jeg er da glad for, at jeg kunne give dig lidt viden om din farfar - skønt for mig, at høre fra efterkommere.
Mange hilsner
Ann
E-mail:
Skrevet af Kirsten (Duus) Gebauer, d. 21-03-2014
Hej .... Jeg sad og kiggede lidt på nettet og søgte for sjov på min fars navn ! Så kom der link til din side hvor jeg fandt navnet på min farfar og hans forældre+søskende.... DET er sjovt når jeg egentlig kun vidste at min farfar stammede fra Sulsted ( havde på ingen måde styr på forældre/søskende )
TAK for det !
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 13-02-2014
Hej Jakob
1000 tak for at du kiggede forbi og tak for linket til din hjemmeside.

Held og lykke med den og med tegneriet.

Mange hilsner
Ann
Skrevet af jakob, d. 12-02-2014
Super flort hjemmeside
jeg er hel vil ned dine hjemmeside :)

jeg har også selv en men det kun med tegninger :)
kig forbi og huske og skriv i GB lige som jeg gør nu :)

MIN HJEMMESIDE HEDER
123hjemmeside.dk/jyrk-tegninger
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 18-07-2013
Hej Helge.
Hvor sjovt, at du er fra Sulsted. Det er da grumme galt for dig siden du er flyttet så langt væk :O) Jeg må høre min far hvem du nu er, boede du i Ny eller Gammel Sulsted. Ja, jeg blev fragtet til svømning i Hermanns gamle rutebil, som sikkert var ny, dengang i var knægte, og sørgede for liv i Sulsted. Det kan da sagtens være, at du har ret med hensyn til Markussens svigersøn. Jeg må hører min onkel efter det, han har bare ikke kunnet komme i tanke om navnet de gange jeg har spurgt.
Nu får du lidt mere nostalgi fra Sulsted - fra dengang forpagtergården lå klods op af præstegården. Jeg tror, at maleren har undladt møddingen. Jeg husker i hvert fald, at den lå midt på gårdspladsen.
Tak fordi du kiggede forbi. Det var hyggeligt.
Mange hilsner Ann
Skrevet af Helge jensen, d. 17-07-2013
Hej Ann.

Jeg sidder her i Sønderjylland og studerer din hjemmeside og bliver helt nostalgisk. Jeg kommer også fra Sulsted og har kørt sammen med din far og Ole Elis til Aalborg hver dag i 4 år medens vi var i lærer. Transporten var med Blokhus rutebilerne. Jeg har også spillet fodbold sammen med dem i Sulsted.Fin hjemmeside med masse af inspiration.Jeg seer på Slægt og Data ukendte bilder, at du spørger på et foto fra Sulsted station fra krigens tid, om der er nogen der kender den betjent der står sammen med Nygaard .Jeg tror at det er Jens M Nielsen han var det man kaldte svelle tæller under krigen på Sulsted station.Han var svigersøn til mure Markussen NY Sulsted. Han blev senere Amtsborgmester i Nordjyllands amt.Det er måske ham ?

MVH. Helge Jensen
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 15-07-2013
Hej Tove
Jeg siger 1000 tak. Ja, du kan jo ikke gøre ved at du ikke er vendelbo ;) Jeg kørte faktiske forbi Tolstrup kirke i går, og tænkte om jeg skulle tage nogle billeder af den, men fik det ikke gjort.

Kig forbi en anden gang

Mange hilsner Ann
Skrevet af tove Brems Albertsen, d. 14-07-2013
jeg bliver nød til at skrive til dig igen, det er så utrolig spændende en hjemmeside du har, især billederne af alle disse kirker, hvor jeg har familie liggen i adskillige af dem.
er ikke selv fra Vendsyssel, men min far og hele hans slægt er :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 13-07-2013
Hej Lene
Jamen, det var da dejligt, at jeg kunne underholde dig et par timer. Du skal være så hjertelig velkommen når du vender tilbage.

Mange hilsner Ann
Skrevet af Lene Pilgaard Petersen, d. 13-07-2013
Hej Ann
Sikke en spændende side du har lavet :-)
Der smuttede liiige et par timer, og så har jeg endda ikke set det hele endnu. Jeg kigger helt sikkert ind en anden dag.
Hilsen Lene
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 03-07-2013
Hej Svend.
Tak for besøget og fordi du kunne lide det. Ja, Skæg-Jerrik var en personlighed, som man gerne ville have mødt. Jeg har samlet billeder i mange, mange år, og bedst som der ikke "er flere" rundt omkring, dukker nye op i familiens gemmer - og du har ret - det er så dejligt. Når man slægtsforsker burde man have ret til flere timer i døgnet. Held og lykke med din slægt.
Skrevet af Svend Andersen, d. 03-07-2013
Skulle egentlig til at gå i seng - snublede så over din hjemmeside. Ligesom med slægtsforskning - ja, så blev det en ren tidrøver. Dejlige ting, du har fundet frem. Glædede mig især over beretningen om Skæg-Jerrik. Og hvor er du heldig at ha' så mange anebilleder.
E-mail:
Skrevet af Ann Nygaard, d. 30-06-2013
Hej Stine.
Jamen, jeg kan jo næsten regne ud, at din mor så har købt Sigrid og Kalles hus. Jeg håber, at hun bliver glad for at bo der. Tak for at du fik rettet mig, det er altid rart, for nogle gange husker man forkert - eller roder rundt i det. Jeg håber, at jeg får flere Sulsted billeder lagt ind med tiden.
Mange hilsner Ann
Skrevet af Stine Lindell Jensen, d. 30-06-2013
Rigtig fin side du har lavet her, og virkelig spændende og sjovt at læse om alle de gamle Sulsted folk.. Er selv født og opvokset, dog kun for 26 år siden, med kan alligevel kende flere af navnene!
Kan ikke helt lade være at gøre dig opmærksom på, at du har brugt et forkert efternavn hvad ang. Poul og Grethe Jensen.. Du er kommet til at skrive Nielsen - det er min farmor og farfar, som desværre begge døde i 2010 - men altså hedder Jensen..
"Enåse Grethe", som du skriver... Ha ha..
Vh. Stine
E-mail:

Nyeste kommentarer

22.05 | 20:59

Hej Ann
Spændende at læse om min familie
Niels Mygind Mikkelsen
Søn af Jacob og jenny
Født 1955
Mvh
N

...
15.05 | 15:15

Kaj Naamansen
Alder: 67 år, 10 mdr, 18 dage
31.03.1908
19.02.1976
Sognepræst i Vissenbjerg 1948-1976

https://dk-gravsten.dk/kirkeg/Vissenbjerg/Vissenb_0806.j

...
15.05 | 15:08

pastor Kaj Naamansen, Vissenbjerg Kirke (fyn) 1948-1976
http://www.kirkehistorie.dk/ass/kip1098.htm

https://arkiv.dk/soeg?searchstring=pastor+Kaj+Naamansen

...
04.05 | 23:26

Jeg fandt en tekst, men jeg mener, at der var lavet en sang om hveer enkelt topnazist med navns nævnelse, og Lily Broberg sang, og så slog hun på et foto

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE