HVALPETRÆF 2007

Et år er allerede gået siden sidste træf. Så det var tid til at samles til en hyggelig dag igen.

Vi håbede på en hyggelig og lærerig dag - og dét blev det også!

Igen i år var der stort fremmøde: Aica, Aila, Karlo (Aron) og Abbi fra A-kuldet samt hele B-kuldet, Bondo, Buna og Rosie (Bali) mødte op med godt humør - og eneste solskinsdag i flere uger!

Dagen startede med frokost hjemme i Kennel Schæferhavens have og eftermiddagen tilbragte vi på gode sporarealer i Skibsby, ved Aila, Erik og Helen med familie. Tak for lån af markene!
Vores gode hundeven Gitte Nielsen var mødt op for at vejlede de deltagende og give sine råd og vejledning med på vejen mod endnu bedre sporresultater. Vi siger tusind tak til Gitte for sin flotte indsats - og vi er slet ikke i tvivl om at alle hundeejere har fået noget med på vejen som de kan bruge positivt i deres sportræningen.

Det var så dejligt at se Schæferhaven-hundene igen - og mindst lige så skønt var der at se at alle hunde: de fremmødte fra A-kuldet, hele B-kuldet og Mor Bayogi Prima kunne løbe frit omkring mellem hinanden og vores søn Isak - uden ubehagelige toner mellem hinanden.

Dagen afsluttedes med kaffe og kage - en lille "Bajer" og så var der tid til at køre hjemad igen.

Vi takker alle der var med til at gøre den 30. juni til endnu en minderig dag og håber vi allesammen ses igen, om ikke før, så i hvert fald næste år - til hvalpetræf 2008!